Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BordoSarajevo
- Reglan
#3927 Re: Horde Zla
Ma nema raja gdje da kaci transove, gdje ces kaciti trans na zapadu na tekmi bude 200 ljudi na zapadu.

- Maharadza
#3928 Re: Horde Zla
Prostreš trans preko stolica, taman pokriješ one šupljine gdje niko ne sjedi!Reglan wrote:Ma nema raja gdje da kaci transove, gdje ces kaciti trans na zapadu na tekmi bude 200 ljudi na zapadu.![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3929 Re: Horde Zla
Ovaj dio zapada prema sjeveru, koji i jeste 'nas' dio, ima 4kapije. Iznad svake kapije moze zastava Il barem iznad neke od njih
. Na istoku isto. Ko 'Veterani' sto kace iznad ulaza gdje sjede. Na istoku mogu zastave i na donjoj ogradi/zici.
Ko sto rekoh vec. Ima tih zastava/transova kod starijih ekipa, po ormarima i tavanima...a pokoji bi se mogao i napraviti.
Zamisli varijante, iznad recimo dva-tri ulaza na zapadu po neka zastava, i recimo na 5-6 mjesta ba istoku. A ima duplo vise stalnih ekipa, raja i na zapadu i na istoku, sigurno.
Ko sto rekoh vec. Ima tih zastava/transova kod starijih ekipa, po ormarima i tavanima...a pokoji bi se mogao i napraviti.
Zamisli varijante, iznad recimo dva-tri ulaza na zapadu po neka zastava, i recimo na 5-6 mjesta ba istoku. A ima duplo vise stalnih ekipa, raja i na zapadu i na istoku, sigurno.
- pinokio04
#3930 Re: Horde Zla
Pozz raja sa tribine
Interesuje me stanje bordo braće u Vogošći
Vidjoh negdje na fb neko je okačio novi grafit manijaci vogošća, pa me interesuje ko bolje poznaje, kako je stanje sa nama u Vogošći tradicionalno, znam za MB okey, ali onako cjelokupno. Vazda sam mislio, a i sada mislim da je Vogošća naša bordo bijela većinski, pa ako neko bolje zna da napiše.
Interesuje me stanje bordo braće u Vogošći
Vidjoh negdje na fb neko je okačio novi grafit manijaci vogošća, pa me interesuje ko bolje poznaje, kako je stanje sa nama u Vogošći tradicionalno, znam za MB okey, ali onako cjelokupno. Vazda sam mislio, a i sada mislim da je Vogošća naša bordo bijela većinski, pa ako neko bolje zna da napiše.
- Reglan
#3931 Re: Horde Zla
90% bordo.
- pinokio04
#3932 Re: Horde Zla
Ok, drago mi je, otprilike sam i znao da je tako, pretpostavljao sam. Znao sam da ima i kona ali u dosta manjem obimuReglan wrote:90% bordo.
Čudi me da se nisu organizivali i dobar grafit uradili u Vogošći, bar tamo ima lijeph zidova i mjesta za odraditi extra grafiti
- Logovan
#3933 Re: Horde Zla
LS darovali krv.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
- undefined007
#3934 Re: Horde Zla

Pomozimo braći, koliko ko može.
- undefined007
#3935 Re: Horde Zla
Braco obisli smo nase drugove kojima je stvarno potrebna pomoc u ovim trenutcima. Posto se raja javlja na razne nacine da pomogne ukratko cemo u par recenica reci sta je najpotrebnije jer smo u dogovoru sa momcima odlucili da ciljano pomognemo za neke stvari. Ispod ce biti spisak najpotrebnijeg i sta smo obecali da cemo pomocI!
- racun za struju 471.00 KM sa dugovima
- hrana koja moze malo duze stajati
- cizme tene 44 br. 46 br. I ostale stvari zima proljece itd STO SE TICE STVARI I HRANE AKO BUDE PREVISE PROSLIJEDIT CE SE ISTO U AKCIJI HZ KOME JE POTREBNO.
- gradjevinski materijal ili novac za isti da osposobimo sprat kuce i osnovne uslove za zivot u tom prostoru prozori kreveti kauc ormar itd i postoje instalacije za manji wc da se ne misli da je nesto aman i previse to su dvije sobice male koje se i nekako daju obnoviti sadasnje prostorije gdje borave u prizemlju su pune vlage itd jednostavno najbolje rijesenje se trazilo sa sto manje sredstava da se moze uraditi.
- ako bude viska novca napravit ce se ili racun ili preko Hz da se svako malo poguraju momci dok ne nadju neko zanimanje.
- Posao za ubuduce kad se ovo rijesi moraju nastaviti od necega a voljni su da rade.
- TO JE TO NAJBITNIJE DA SE OMOGUCI DA NE IDE DALJE OVO DA SE NE RAZBOLE NEDO BOG ILI DA SE NESTO NE SRUSI ITD ONI NI NE TRAZE TOLIKO ALI SU DOSLI DO TOG MOMENTA GDJE NISU MOGLI VISE SAMI KO GOD JE BIO I BUDE UVJERIT CE SE SVE.
- PRIKUPLJANJE CE BITI ORGANIZOVANO U SUBOTU OD 11h do 16 h ispred Cafe Red Point radi lakseg prilaza autom i prostora za prikupljanje.
- JOS JEDNOM PONAVLJAMO AKO NESTO OSTANE IDE DALJE U AKCIJU HZ ZA SVOJU BRACU I ZA DJECU OVOG GRADA I OVAJ GRAD NAKON DOMA POFALIĆI , DARIVANJA KRVI KOJE JOS TRAJE, OVE AKCIJE KOJU CEMO ABD USPJESNO ZAVRSITI IDEMO DALJE BRACO !! SARAJEVO TO SMO MI A VI ODJEBITE PAPCI wink emoticon Horde Zla Sarajevo 1987
- racun za struju 471.00 KM sa dugovima
- hrana koja moze malo duze stajati
- cizme tene 44 br. 46 br. I ostale stvari zima proljece itd STO SE TICE STVARI I HRANE AKO BUDE PREVISE PROSLIJEDIT CE SE ISTO U AKCIJI HZ KOME JE POTREBNO.
- gradjevinski materijal ili novac za isti da osposobimo sprat kuce i osnovne uslove za zivot u tom prostoru prozori kreveti kauc ormar itd i postoje instalacije za manji wc da se ne misli da je nesto aman i previse to su dvije sobice male koje se i nekako daju obnoviti sadasnje prostorije gdje borave u prizemlju su pune vlage itd jednostavno najbolje rijesenje se trazilo sa sto manje sredstava da se moze uraditi.
- ako bude viska novca napravit ce se ili racun ili preko Hz da se svako malo poguraju momci dok ne nadju neko zanimanje.
- Posao za ubuduce kad se ovo rijesi moraju nastaviti od necega a voljni su da rade.
- TO JE TO NAJBITNIJE DA SE OMOGUCI DA NE IDE DALJE OVO DA SE NE RAZBOLE NEDO BOG ILI DA SE NESTO NE SRUSI ITD ONI NI NE TRAZE TOLIKO ALI SU DOSLI DO TOG MOMENTA GDJE NISU MOGLI VISE SAMI KO GOD JE BIO I BUDE UVJERIT CE SE SVE.
- PRIKUPLJANJE CE BITI ORGANIZOVANO U SUBOTU OD 11h do 16 h ispred Cafe Red Point radi lakseg prilaza autom i prostora za prikupljanje.
- JOS JEDNOM PONAVLJAMO AKO NESTO OSTANE IDE DALJE U AKCIJU HZ ZA SVOJU BRACU I ZA DJECU OVOG GRADA I OVAJ GRAD NAKON DOMA POFALIĆI , DARIVANJA KRVI KOJE JOS TRAJE, OVE AKCIJE KOJU CEMO ABD USPJESNO ZAVRSITI IDEMO DALJE BRACO !! SARAJEVO TO SMO MI A VI ODJEBITE PAPCI wink emoticon Horde Zla Sarajevo 1987
- Logovan
#3936 Re: Horde Zla
Izgleda i Guinness Boys darovao krv. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Logovan
#3938 Re: Horde Zla
Ima i ova.

Za sve koji ne mogu prisustvovati obezbjedili smo prenos uživo putem livestream.com. Link će biti objavljen na dan turnira, ostani na vezi.

Za sve koji ne mogu prisustvovati obezbjedili smo prenos uživo putem livestream.com. Link će biti objavljen na dan turnira, ostani na vezi.
- Logovan
- Anestezija
#3942 Re: Horde Zla
Idemo do trofeja - lijek-za-sve
#3944 Re: Horde Zla
Cossack wrote:
Respect!
- Logovan
#3945 Re: Horde Zla
Odlično odrađeno gostovanje.

- Logovan
- Logovan
- Reglan
#3948 Re: Horde Zla
Je li ono nekom puko topovski u ruci ili blizu njega jer sam vidio da ga brzo odnesose u kola hitne, jos im ispade na tartan stazi. 
- jalijas74
#3949 Re: Horde Zla
Hz veceras pokazale karakter svaka cas momci.
I ne mozemo mi bez narodnjaka nikako
valjda nam je sudjeno
- "U Stambolu na Bosforu" - odlicna gostovanja Hz u Mostaru i Tuzli (ex-Yu)
- "Ja jos spavam po navici u bordo majici..." - od Cece je bila cista zezancija jedne generacije
- nastavljeno je sa Dzinetovim povratkom i
"Juto je, nema mjesta na sjeveru kojeg nisam ljubio" - Ana Bekuta
- nova snaga na sjeveru sa odlicnom obradom
"Ja te volim od baklji sav gorim..." - Hanka Paldum
- nastavljamo tradiciju
"Jedno drugo smo bili sve..." - Gordana Stoicevic
I ne mozemo mi bez narodnjaka nikako
- "U Stambolu na Bosforu" - odlicna gostovanja Hz u Mostaru i Tuzli (ex-Yu)
- "Ja jos spavam po navici u bordo majici..." - od Cece je bila cista zezancija jedne generacije
- nastavljeno je sa Dzinetovim povratkom i
"Juto je, nema mjesta na sjeveru kojeg nisam ljubio" - Ana Bekuta
- nova snaga na sjeveru sa odlicnom obradom
"Ja te volim od baklji sav gorim..." - Hanka Paldum
- nastavljamo tradiciju
"Jedno drugo smo bili sve..." - Gordana Stoicevic
-
Qoom
#3950 Re: Horde Zla
Večeras, na utakmici protiv Slavije jasno je dijagnosticiran kancer FK Sarajeva.
To su vođe, ili oni koji sebe tako nazivaju, Hordi Zla.
Kakav debil moraš biti da kod rezultata 2:0 i sijaset prilika povedeš navijanje "igrajte pičke"
Imbecili!
To su vođe, ili oni koji sebe tako nazivaju, Hordi Zla.
Kakav debil moraš biti da kod rezultata 2:0 i sijaset prilika povedeš navijanje "igrajte pičke"
Imbecili!