Svaka čast, Peđa !Pedja Kojovic wrote:Forumasi
Ukoliko ste glasaci SDP-a ili Nase stranke ja vas molim da se ne prepucavate medjusobno.
I SDP i Nasa stranka se slazu da je krucijalno, da je najvaznije, 3. oktobra skinuti sadasnju vlast.
Energiju koja se trosi na medjusobne obracune treba usmjeriti prema tom, zajednickom, cilju.
Opasnost da sadasnji vlastodrsci ostanu na vlasti jos cetiri godine i dovrse pljacku prirodnih resursa prevazilazi
vaznost ideoloskih razlika izmedju SDP-a i NS-a.
p.k.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
convict
#3926 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- vee-jay
#3927 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy i drugi SDPovci mudro presutise...[/quote]Suti i trpi wrote: Vidim da pojedini clanovi SDPa na sva usta pljuju NS. Da li to znaci da bi radije koaliciju formirali sa LOPOVSKIM SDA i SzBiH ili Fahrom, nego sa Nasom strankom? Valjda ne gajite iluzije da SDP moze sam formirati vlast... Niste mi nikako jasni, igrate neku peterostruku igru. NS je jasno porucila da NECE u koaliciju sa SDA, SzBiH i SBB!! A sta nam to porucuje SDP? Mislim da niko ne moze ni pretpostaviti sta oni zele... Ponekad pomislim da ni Zlatko ne zna sta zeli...![]()
...
nisi toliko nov na ovom forumu pa da ne znas:
1.) da je BiH Svicarska ili Havaji na ovom forumu bi ljudi i dalje trazili medjusobne razlike samo da se mogu napadati i pod*ebavati
2.) prelistaj malo teme o SDPu, ZLu, Kosmicu i Co. i pogledaj imena ljudi koji godinama najvise "pljuju" po navedenima. ako ti je mrsko, nekoliko imena ces prepoznati jer su na ovoj temi najaktivniji "braneci" NS.
-> moje misljenje tada, a i danas:
a) demokratija
b) ovaj forum nije ogledalo drustva
c) 1.)
- vee-jay
#3928 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
upravo tako,Pedja Kojovic wrote:Forumasi
Ukoliko ste glasaci SDP-a ili Nase stranke ja vas molim da se ne prepucavate medjusobno.
I SDP i Nasa stranka se slazu da je krucijalno, da je najvaznije, 3. oktobra skinuti sadasnju vlast.
Energiju koja se trosi na medjusobne obracune treba usmjeriti prema tom, zajednickom, cilju.
Opasnost da sadasnji vlastodrsci ostanu na vlasti jos cetiri godine i dovrse pljacku prirodnih resursa prevazilazi vaznost ideoloskih razlika izmedju SDP-a i NS-a.
p.k.
- Banksy
#3929 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pedja Kojovic wrote: Forumasi
Opasnost da sadasnji vlastodrsci ostanu na vlasti jos cetiri godine i dovrse pljacku prirodnih resursa prevazilazi
p.k.
ZDRAVKO KRSMANOVIĆ:
Otkad sam potpisao sporazum sa Našom strankom nastali su veliki problemi na svim stranama. Po prvi put se počela razotkrivati ... bošnjačka socijaldemokratija.
Lažna demokratija i multietičnost u rukovodstvima stranaka sa tzv. podobnim Srbima, kao što su Miro Lazović ... stvarala je međunarodnoj zajednici privid socijaldemokratskih lijevih partija, a u principu su bile na granici nacisocializma da ne upotrijebim težu riječ.
To je nešto što je pokazalo da je najveći problem u BiH njena ljevica.
- Banksy
#3930 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam šta bi SDP, ali da, ja bih prije u koaliciju s bilo kim od gore pobrojanih, nego s onima koji veseli i nasmijani odlikuju ratne zločince koji su me jučer pobili i protjerali iz svog doma, s onima koji to etničko čišćenje i protjerivanje nazivaju oslobađanjem od neprijatelja, i koji zapravo u meni vide najvećeg neprijatelja, a ne u onima koji su klali i ubijali.Suti i trpi wrote:
Druze Banksy dugo te nije bilo na ovoj temi
Vidim da pojedini clanovi SDPa na sva usta pljuju NS. Da li to znaci da bi radije koaliciju formirali sa LOPOVSKIM SDA i SzBiH ili Fahrom, nego sa Nasom strankom?
NS je jasno porucila da NECE u koaliciju sa SDA, SzBiH i SBB!!
Jasno nam je da NS neće u koaliciju s gore navedenim, ali sjećamo se da je taj isti Krsmanović prije par mjeseci zamalo napravio koaliciju s mladim četnikom (tako se sam deklarisao svojevremeno) radikalom Ognjenom Tadićem.
Ko ste i šta ste, i ko si i šta si, odgvorio ti je Bosnolog već nekoliko puta, svima je jasno, pa da se ne ponavljamo.
edit: obrisan dio, da ne idemo u oftopik
Last edited by Banksy on 05/09/2010 20:25, edited 1 time in total.
- Banksy
#3931 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ex_libres wrote:Ubice su uvijek neprijatelji normalnih ljudi.Banksy wrote:
prosperitetU selu Jošanica kod Foče danas je služen parastos za 56 srpskih civila i vojnika, koje su 19. decembra 1992. godine na krsnu slavu Nikoljdan ubili pripadnici takozvane Armije BiH iz Goražda, pod komandom Zaima Imamovića.
Načelnik opštine Foča Zdravko Krsmanović podsjetio je da je, uprkos velikim žrtvama, a hrabrošću svih srpskih boraca i naroda, Foča hrabro odbranjena od neprijatelja na Nikoljdan 1992. godine.
Šta bi neko trebao ubice nazvati prijateljima?
I neprijatelji u ovom slučaju imaju ime i prezime, nije mislio da su neprijatelji cijeli Bošnjački narod.
Kako bi drugačije recimo Srebreničani mogli zvati one monstrume škorpione, Krstiće osim neprijateljima?
Nevjerovatno ... pa vi više i ne krijete ko ste i šta ste.
Od mene, dovoljno na ovoj temi ...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3932 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pedja Kojovic wrote:Forumasi
p.k.
Da si bio od pocetka formiranja NS na forumu (mozda i jesi!) vidio bi ko je prvi krenuo"djonom" i to sa "dvije noge" u raspravama.
Simpatizeri,clanovi ,glasaci...SDP-a su se od prvog dana odnosili prema NS kao prema nekome ko NJIMA OTIMA GLASACE
Odmah su se poceli odnositi prema nama koji smo se deklarisali kao simpatizeri NS kao neki ubaceni element koji remeti ravotezu na lijevome centru,jer to je,valjda,samo za SDP zagarantovano,i odmah je krenulo sa pricom : svi ste vi ubaceni elementi da oborite opoziciju,SDP je jedini zastupnih tih progresivnih snaga,vi ste cetnici,ustase,izdajnici...i se to od simpatizera jedne lijevicarske stranke. Jednostavno su se osjetili "napadnuto" samim osnivanjem NS,sto je meni licno apsurdno.
Kasnije se sve otelo kontroli jer je krenula opsta svagdja
Mada se slazem sa tobom da bi se vise trebali,svi zajedno,fokusirati na "npade"i rusenje ovih trenutnih na vlasti,i da svi zajedno izlobiramo sto vise ljudi oko sebe da daju povjerenje jednoj od ove dvije stranke,jer ipak obje stranke (na razlicite nacine i sa razlicitim senzibilitetima) donose PROMJENE...sto je najbitnije
-
Pedja Kojovic
#3933 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
banksy
Vi ste slabo i povrsno informisani.
Uzimate glasine za cinjenice.
p.k.
p.k.
- Banksy
#3934 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
De, ne pravi se lud, nismo djeca ...Pedja Kojovic wrote:banksy
p.k.
Sve, postavljeno u prethodnih par postova, su citati, dijelovi intervjua i zvanične vijesti. Baš sve, svaka riječ.
I ovo je, nažalost:
I da ne kvarim sjelo, povlačim se ...
Na prvom kongresu Nove socijalističke partije, koji će biti održan 5. juna u Banjaluci, biće odlučeno da li će ova partija podržati kandidate koalicije "Zajedno za Srpsku" na predstojećim izborima, rekao je lider NSP-a Zdravko Krsmanović.
Nakon sastanka sa kandidatima koalicije za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem i za predsjednika RS Ognjenom Tadićem u Banjaluci, Krsmanović je na konferenciji za novinare rekao da ukoliko NSP bude nekome davao podršku na predstojećim izborima, ona će biti uslovljena pozicijom ove stranke u budućoj vladi.
"Kandidati koalicije Zajedno za Srpsku imaju prednost'' rekao je Krsmanović.
- Suti i trpi
#3935 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
BanksyBanksy wrote:Ne znam šta bi SDP, ali da, ja bih prije u koaliciju s bilo kim od gore pobrojanih, nego s onima koji veseli i nasmijani odlikuju ratne zločince koji su me jučer pobili i protjerali iz svog doma, s onima koji to etničko čišćenje i protjerivanje nazivaju oslobađanjem od neprijatelja, i koji zapravo u meni vide najvećeg neprijatelja, a ne u onima koji su klali i ubijali.Suti i trpi wrote:
Druze Banksy dugo te nije bilo na ovoj temi
Vidim da pojedini clanovi SDPa na sva usta pljuju NS. Da li to znaci da bi radije koaliciju formirali sa LOPOVSKIM SDA i SzBiH ili Fahrom, nego sa Nasom strankom?
NS je jasno porucila da NECE u koaliciju sa SDA, SzBiH i SBB!!
Jasno nam je da NS neće u koaliciju s gore navedenim, ali sjećamo se da je taj isti Krsmanović prije par mjeseci zamalo napravio koaliciju s mladim četnikom (tako se sam deklarisao svojevremeno) radikalom Ognjenom Tadićem.
Ko ste i šta ste, i ko si i šta si, odgvorio ti je Bosnolog već nekoliko puta, svima je jasno, pa da se ne ponavljamo.
edit: obrisan dio, da ne idemo u oftopik
Ti izgleda zaboravljas u kakvoj drzavi zivis!?? Ovdje su kaolicije nuznost, a ne pitanje izbora. Sa kime su to do sada SDA i SzBiH bile u koaliciji? Sa SDS, PDP, DNS, SNSD...? Tim Srbima se ruka mora pruziti, kakvi god oni bili...
Al ne mogu vise raspravljat, nastavite sa svadjom i pljuvanjem... Izglasajte novu koaliciju SDA, SzBiH i SBB. Krakni su se lijepo posvadjali, ali to je samo privid. Poznato je da krakan nema karaktera i obraza, tako da ce oni za 'vise interese' (kriminal) vrlo lako premostiti svoje 'konflikte'. Zivi bili pa vidjeli.
- ex_libres
#3936 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Plavo, ja sam pojedinac koji iznosi svoje mišljenje koje ne mora i nije uvijek identično sa zvaničnim stavom Naše stranke. Vrlo dobro znaš da sam to već napisao, ali to svjesno ignorišeš, kao i 90% argumenata mene i drugih forumaša. Dobro, treba opravdati dnevnicu, posao je posao a vlastodržci se unervozili. Nego, šta rekoše Lemi i Hare na posljednjem sastanku, kakva je taktika?Banksy wrote:ex_libres wrote:Banksy wrote:
![]()
Crveno (moram dobro paziti sa ovim bojama, da se neko ne bi uvrijedio jer je to krucijalno pitanje u našim životima), bolje ti ja da odeš sa ove teme u kojoj su netolerancija, mržnja i predrasude članova i simpatizera Naše stranke tako jake da je neizdrživo.
Možeš pokušati svoje odgovore naći u partijama demokratske orjentacije (SDA), socijaldemokratske (SNSD), građanske (Sza BiH), moderne desnice (SBB), a ako si za neku radikalniju varijanti tu je SRS dr. Vojislav Šešelj. Ali, nisu ni oni više što su bili. Najviše se sada u skupštini RS gotive Muharem Murselović (SzaBiH) i Milanko Mihajlica iz Srpske radikalne stranke.
Uh, pardon, pokazao sam osnovno nepoznavanje stvari, Mihajlica nije Šešeljev, on je nastao od trećeg raskola izvornih radikala, lijevi blok
-
red01
#3937 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Čuj Njihova stranka u koaliciji sa SDP.....
SDP još nije toliko lud da ide u koaliciju sa nepriajateljima Bosne, pa bili to SNSD, SDS, SP, NSP, HDZ....
U FBiH biti u koaliciji sa PROČETNIČKOM STRANKOM kakva je nesumnjivo NS predvođena intelektualcom iz Rudog Bajićem, mogu samo ovi iz podružnica SNSD isl. stranaka iz PC...
Za sad dosta, moram da čujem do kraja hutbu reisa Cerića.....
SDP još nije toliko lud da ide u koaliciju sa nepriajateljima Bosne, pa bili to SNSD, SDS, SP, NSP, HDZ....
U FBiH biti u koaliciji sa PROČETNIČKOM STRANKOM kakva je nesumnjivo NS predvođena intelektualcom iz Rudog Bajićem, mogu samo ovi iz podružnica SNSD isl. stranaka iz PC...
- ex_libres
#3938 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
red01 wrote:Čuj Njihova stranka u koaliciji sa SDP.....
U pravu si, ne smije se ići sa ovim fašističkim strankama. Treba ići sa Srpskom naprednom strankom, oni su, kako im i ime kaže napredni. E, sad pošto će zbog velike potražnje na "tržištu koalicija" proevropska SNS možda odbiti koalicionu saradnju, treba pokušati sa SDS-om. Oni su, uz SDA i HDZ stranka sa najvećom tradicijom u ovoj demokratskoj zemlji i zaslužni za stvaranje ove zemlje u punom kapacitetu.
Ove "pročetnike" treba zabraniti, svesti ih na ispod 2% i zabraniti djelovanje, kao u pravoj demokratskoj zemlji
- Bosnolog
#3939 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Reci ti nama ko daje plebiscitarnu podrsku Milokradu Krkanovicu,.......sto samo potvrduje da vecina svrsava na njegov velikosrpski fasizam i negaciju drzave u kojoj su ostali a ratovali da je uniste kao i one koji su je odbranili kao i sebe,.......Suti i trpi wrote: Banksy
Ti izgleda zaboravljas u kakvoj drzavi zivis!?? Ovdje su kaolicije nuznost, a ne pitanje izbora. Sa kime su to do sada SDA i SzBiH bile u koaliciji? Sa SDS, PDP, DNS, SNSD...? Tim Srbima se ruka mora pruziti, kakvi god oni bili...
Al ne mogu vise raspravljat, nastavite sa svadjom i pljuvanjem... Izglasajte novu koaliciju SDA, SzBiH i SBB. Krakni su se lijepo posvadjali, ali to je samo privid. Poznato je da krakan nema karaktera i obraza, tako da ce oni za 'vise interese' (kriminal) vrlo lako premostiti svoje 'konflikte'. Zivi bili pa vidjeli.
Vidis ti sebe u svojoj ulozi pravdanja i cuvanaj Karadzevstine,??....SDA je moralno dno koja je pljunula u lice zrtava SDS ovaca od odluke Alije da amnestira SDS zlikovacku stranku nakon Deytona do koalicije sa tom istom zlocinackom strankom,nakon svega sto je uradila Bosni i nesrbima.....
SDA je moralno dno bosnjackih minderaskih hulja medu kojia ima nekoliko zalutalih dobromanjernih ljudi poput Sefika Dzaferivca ili Amora Masovica,...ali zasigurno ima i nizih kadrova ali to ne pomaze da poprave ugledu iste,.....
- Petit_Beurre
#3940 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bosnolog wrote:Reci ti nama ko daje plebiscitarnu podrsku Milokradu Krkanovicu,.......sto samo potvrduje da vecina svrsava na njegov velikosrpski fasizam i negaciju drzave u kojoj su ostali a ratovali da je uniste kao i one koji su je odbranili kao i sebe,.......Suti i trpi wrote: Banksy
Vidis ti sebe u svojoj ulozi pravdanja i cuvanaj Karadzevstine,??....SDA je moralno dno koja je pljunula u lice zrtava SDS ovaca od odluke Alije da amnestira SDS zlikovacku stranku nakon Deytona do koalicije sa tom istom zlocinackom strankom,nakon svega sto je uradila Bosni i nesrbima.....
SDA je moralno dno bosnjackih minderaskih hulja medu kojia ima nekoliko zalutalih dobromanjernih ljudi poput Sefika Dzaferivca ili Amora Masovica,...ali zasigurno ima i nizih kadrova ali to ne pomaze da poprave ugledu iste,.....
-
red01
#3941 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ex_libres,
No sikiriki, to će rijesiti STORM, kad za to dođe vrijeme, nejma više JENEA, svo vrijeme je na NAŠOJ
strani.....
Ne priča đabe Dodo da ni jedan mladić više ne smije poginuti... , al' da će PC biti neovisan.... TO mi izgleda VJEROJATNO kao da mačak uključujući i Dodu sleti direktno na JUPITER....
No sikiriki, to će rijesiti STORM, kad za to dođe vrijeme, nejma više JENEA, svo vrijeme je na NAŠOJ
Ne priča đabe Dodo da ni jedan mladić više ne smije poginuti... , al' da će PC biti neovisan.... TO mi izgleda VJEROJATNO kao da mačak uključujući i Dodu sleti direktno na JUPITER....
-
pemanapemani
#3942 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sa nekom od stranaka iz manjeg entiteta se mora ići u koaliciju. Zar nije moralno od NS što je ušla u koaliciju sa NSP-om, a ne da ljudima prodaje muda pod bubrege poput "patriota" koji poslije izbora dobiju amneziju i koaliraju sa fašistima.
Zar treba porediti tog istog Krsmanovića sa Dodikom i sl. fašistoidnim idiotima. Koliko znam, on je jedan od rijetkih političara iz RS koji konstantno u svojim istupima u javnosti spominje ime BiH. Jebi ga, niko ne ističe da je taj lik odmah nakon prvog izbora za načelnika Foče otišao u Goražde i preko medija se izvinio za zločine.
Super bi bilo da se ukinu entiteti, da se pojavi neki srpski Brandt itd., ali budimo realni.
Koliko su za ovakvu situaciju u državi krivi četnici i svakojaki fašisti, toliko su krivi i "patrioti". Prošlo je 15 godina, a oni nisu prstom mrdnuli da obezbjede povratak u RS. Izgubili smo tužbu protiv Srbije, koju je bilo skoro nemoguće izgubiti. Dobili smo toliko para da smo mogli sve poravnati bagerima i izgraditi potpuno novu infrastrukturu. Ovako, pare su jednostavno isparile i više nikad neće promijeniti agregatno stanje.
Nakon svih silnih koalicija u kojima su učestvovale "patriotske snage", optuživati NS da su izdajnici i velikosrbi je izrazito nemoralno, bezobrazno i krajnje glupo.
Uostalom, volio bih da mi neko da recept kako da se nahranim vitalnim nacionalnim interesima, kako da pomoću istih platim režije, te da mi ostane za nekoliko piva sedmično.
NS ima moj glas bar na jednoj razini, ostalo, još ovaj put, ide crvenim spodobama i ubačenim elementima.
Zar treba porediti tog istog Krsmanovića sa Dodikom i sl. fašistoidnim idiotima. Koliko znam, on je jedan od rijetkih političara iz RS koji konstantno u svojim istupima u javnosti spominje ime BiH. Jebi ga, niko ne ističe da je taj lik odmah nakon prvog izbora za načelnika Foče otišao u Goražde i preko medija se izvinio za zločine.
Super bi bilo da se ukinu entiteti, da se pojavi neki srpski Brandt itd., ali budimo realni.
Koliko su za ovakvu situaciju u državi krivi četnici i svakojaki fašisti, toliko su krivi i "patrioti". Prošlo je 15 godina, a oni nisu prstom mrdnuli da obezbjede povratak u RS. Izgubili smo tužbu protiv Srbije, koju je bilo skoro nemoguće izgubiti. Dobili smo toliko para da smo mogli sve poravnati bagerima i izgraditi potpuno novu infrastrukturu. Ovako, pare su jednostavno isparile i više nikad neće promijeniti agregatno stanje.
Nakon svih silnih koalicija u kojima su učestvovale "patriotske snage", optuživati NS da su izdajnici i velikosrbi je izrazito nemoralno, bezobrazno i krajnje glupo.
Uostalom, volio bih da mi neko da recept kako da se nahranim vitalnim nacionalnim interesima, kako da pomoću istih platim režije, te da mi ostane za nekoliko piva sedmično.
NS ima moj glas bar na jednoj razini, ostalo, još ovaj put, ide crvenim spodobama i ubačenim elementima.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3943 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
red01 wrote:Čuj Njihova stranka u koaliciji sa SDP.....
A Bajic je cetnik zato sto je srbin il' sta?
Jel' vam rekao na hutbi za koga ces glasati,svakako ste navikli (glasaci ovih na vlasti) da vam serviraju za koga treba/mora se glasati.
Sta je aktuelno sada "mali princ" ili "gospodar tornjeva"
- Petit_Beurre
#3944 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da se malo šalio, dotični red01-LIBERO- wrote:red01 wrote:Čuj Njihova stranka u koaliciji sa SDP.....
A Bajic je cetnik zato sto je srbin il' sta?
Jel' vam rekao na hutbi za koga ces glasati,svakako ste navikli (glasaci ovih na vlasti) da vam serviraju za koga treba/mora se glasati.
Sta je aktuelno sada "mali princ" ili "gospodar tornjeva"
- essex
#3945 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa dobro, ako sam pomogao da otkrijes svoju pravu orijentaciju, evo i ja se smijemPetit_Beurre wrote:essex wrote:neznam kako si se osjetio pozvan u moje drustvo, ja te samo pitao da li ti treba, mislim obicno se tvoja sorta voli umakati u tople tekucine...a kako si ti to protumacio kao poziv na caj sa muskarcima je jedna od misterije ovog foruma...da nije podsvjest pa ti nesto govori?Petit_Beurre wrote:
Ne pijem čaj sa muškarcima, hvala.![]()
![]()
dobro je, položio si. Taman toliko mi je i trebalo
![]()
- Bosnolog
#3946 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sefik je mozda jedna or rijetkih osoba iz vrha te propast stranke koja se moze izdvojiti kao pozitivac,.....znam da pripada struji babinog princa ali ono sto sam od njega slusao jedan je od rijetkih koji ima prolaznu ocjenu.Mada bih ga vise cijenio da je napustio istu poput Terzica samo je Terzic napravio nista bolji korak odlaskom kod Radoncica a Masovic zasluzuje najveci respekt kao najmoralnija osoba te stranke i neko ko ne zasluzuje da bude u drustvu istePetit_Beurre wrote:Bosnolog wrote:Reci ti nama ko daje plebiscitarnu podrsku Milokradu Krkanovicu,.......sto samo potvrduje da vecina svrsava na njegov velikosrpski fasizam i negaciju drzave u kojoj su ostali a ratovali da je uniste kao i one koji su je odbranili kao i sebe,.......Suti i trpi wrote: Banksy
SDA je moralno dno bosnjackih minderaskih hulja medu kojia ima nekoliko zalutalih dobromanjernih ljudi poput Sefika Dzaferivca ili Amora Masovica,...ali zasigurno ima i nizih kadrova ali to ne pomaze da poprave ugledu iste,.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Masovica kapa dole kao osobi , veliko hvala i respekt za ono sto je radio i radi sve ove godine,......
- Suti i trpi
#3947 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam da li su dobronamjerni, ali si opravdano postavljam pitanje sta ce dobronamjerni zajedno sa zlonamjernim!?? Ja ako sam dobronamjeran, ne mogu se zamisliti u drustvu zlonamjernih. Mozda bih i mogo, ali samo u slucaju da nemam drugog izbora.. Za Dzaferovica i Masovica se ne moze reci da nemaju drugog izbora. Bice da se oni pronalaze u SDA.Bosnolog wrote:Reci ti nama ko daje plebiscitarnu podrsku Milokradu Krkanovicu,.......sto samo potvrduje da vecina svrsava na njegov velikosrpski fasizam i negaciju drzave u kojoj su ostali a ratovali da je uniste kao i one koji su je odbranili kao i sebe,.......Suti i trpi wrote: Banksy
- Petit_Beurre
#3948 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ipak sam mislio na gramatičke greške, koje si valjda,drhtavih ruku, u strahu pravio misleći da ću te naći.
Ne brini, nećemo mi, iz stranke pedera svašta, mi se samo sa ovim našim četnicima diramo.
Ne brini, nećemo mi, iz stranke pedera svašta, mi se samo sa ovim našim četnicima diramo.
- jeza u ledja
#3949 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li Zdravko Krsmanovic na celu Nase Stranke ili neke druge stranke?Banksy wrote:
![]()
Izlaze zajedno na izbore kazete?
Big deal. SDA i HDZ nikad zajedno nisu izasli na izbore pa vec 15 godina prave razne postizborne koalicije na svim nivoima i to cesto onda kada nisu morali. (to je primjer dvije stranke, a ima ih jos napretek)
Da li iko osudjuje SDA zbog svega onog sto radi i sto je radio HDZ? Ma kakvi.
-
doktor78
#3950 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jeza u ledja wrote:Je li Zdravko Krsmanovic na celu Nase Stranke ili neke druge stranke?Banksy wrote:
![]()
Izlaze zajedno na izbore kazete?
Big deal. SDA i HDZ nikad zajedno nisu izasli na izbore pa vec 15 godina prave razne postizborne koalicije na svim nivoima i to cesto onda kada nisu morali. (to je primjer dvije stranke, a ima ih jos napretek)
Da li iko osudjuje SDA zbog svega onog sto radi i sto je radio HDZ? Ma kakvi.Vaznije je jebiga seruckati po dvije minorne stranke koje su se usudile pruziti ruku preko entitetske granice, iste one granice koju navodno zelimo izbrisati, nego trositi vrijeme na one koje upravo ta entitetska granica odrzava na vlasti svo ovo vrijeme.
Ispadose NS i NSP najveci problem u ovoj drzavi