BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
medjutim

#3926 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by medjutim »

Fakat prekinite sa trolanjem teme,tema je BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci,s toga fino na poskokov forum (posto ste garant obojica iz listice ili tako nekog "grada"),pa tamo komentarisite i fantazirajte o reprezentaciji drzave koja s vama nema nista,a da ne govorim o tome koliko ste omiljeni u hr.
Bosanski_kralj

#3927 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

Orhan kapitalac wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Orhan kapitalac wrote:Tome se vecina Hrvata i nada, da Mamiceva prcija izgubi od Makedonije i sve naredne utakmice, nebi li se mafija uklonila iz hrvatskog nogometa.

Zato, napred Makedonija :D

ali prvo da Mamic zakapari Halilovica :oops:
Šta je sad ovo?

Zar mi do prije par postova nismo bili "repka u raspadu", a evo vidim kod vas se navija protiv svoje reprezentacije. Mi smo takvo stanje imali prije par godina, a sada idemo naprijed, za razliku od vas koji polahko opadate. Vi ste ovoga svjesni i najviše se plašite da bi jedna Bosna mogla nakon košarke i u nogometu da vas prestigne.
Tocno, reprezentaciju koja redovno nastupa na najvecim takmicenjima, igra egal utakmice sa prvakom i viceprvakom Europe, strah je Bosne i Hercegovine :D

Precjenjujete sebe... vec godinama. Ali vas Portugal uvijek svede na mjeru :wink:

Da ne govorim koliko potcjenjujete Hrvatsku, takodje vec godinama. Ja mogu biti protiv Mamica jer ne ztelim gledati Sammira u reprezentaciji, ali hrvatska reprezentacija je ime, kvaliteta, konstanta :wink:
Šta smo mi takvih egal utakmica odigrali. :oops:
insomnia99

#3928 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by insomnia99 »

Bosanski_kralj wrote:
Orhan kapitalac wrote:Tome se vecina Hrvata i nada, da Mamiceva prcija izgubi od Makedonije i sve naredne utakmice, nebi li se mafija uklonila iz hrvatskog nogometa.

Šta je sad ovo?

Zar mi do prije par postova nismo bili "repka u raspadu", a evo vidim kod vas se navija protiv svoje reprezentacije. Mi smo takvo stanje imali prije par godina, a sada idemo naprijed, za razliku od vas koji polahko opadate. Vi ste ovoga svjesni i najviše se plašite da bi jedna Bosna mogla nakon košarke i u nogometu da vas prestigne.
hrvati su ljutiti samo zato jer su se bošnjaci ususdili pomislit da mogu hrvatskoj uzet jednog velikog talenta...zato jer misle da će to hrvatska dopustit...samo zato...nema nikakvog straha....

hrvatska može zbog nekih razloga gubit neke navijače,ali i dalje će biti igrački najjača i najuspješnija reprezentacija na ovim prostorima....isto kao što je dinamo uvjerljivo najjači klub, a nema više od 5000 navijača u ligi prvaka...
Orhan kapitalac

#3929 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Orhan kapitalac »

Bosanski_kralj wrote: Šta smo mi takvih egal utakmica odigrali. :oops:
Na svjetskom ili europskom prvenstvu?
Bosanski_kralj

#3930 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

Orhan kapitalac wrote:
Bosanski_kralj wrote: Šta smo mi takvih egal utakmica odigrali. :oops:
Na svjetskom ili europskom prvenstvu?
Zar je bitno kad i gdje? Bitno je da smo prolazili isto ko i vi i da smo se tješili sa dobrom igrom, ali nedostatkom sreće.
Orhan kapitalac

#3931 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Orhan kapitalac »

medjutim wrote:a da ne govorim o tome koliko ste omiljeni u hr.
Mandzukic, Jelavic, Petric, Corluka, Simunic, Lovren, Halilovic su itekako omiljeni :wink:
Bosanski_kralj

#3932 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

insomnia99 wrote:
Bosanski_kralj wrote:

Šta je sad ovo?

hrvati su ljutiti samo zato jer su se bošnjaci ususdili pomislit da mogu hrvatskoj uzet jednog velikog talenta...zato jer misle da će to hrvatska dopustit...samo zato...nema nikakvog straha....

hrvatska može zbog nekih razloga gubit neke navijače,ali i dalje će biti igrački najjača i najuspješnija reprezentacija na ovim prostorima....isto kao što je dinamo uvjerljivo najjači klub, a nema više od 5000 navijača u ligi prvaka...
Ljuti su oni zato što ne znaju gdje gone. U čudu su, imaju napokon tu svoju državu etničku čistu, nema komunjara, a opet nikako da krenu naprijed, dapače. :oops: Iz godine u godinu stanje u društvu im je sve gore i gore, od ekonomije do sporta.

Još evo i Bošnjaci se usudili boriti sa njima za jednog talenta, a do prije par godina o ovome se uopšte ne bi ni pričalo.
Bosanski_kralj

#3933 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

Orhan kapitalac wrote:
Mandzukic, Jelavic, Petric, Corluka, Simunic, Lovren, Halilovic su itekako omiljeni :wink:
Dok prvu grešku naprave biće "glupi Bosanci koji samo belaj prave u Hrvatskoj".
Stari

#3934 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Stari »

Ja sam malo u zaostatku i nisam bas upucen u sve pojedinosti ...ali ... jel ovaj momak Halilovic ima ikakve veze sa Sulejmanom Velicanstvenim Halilovicem sto je nekad igrao za Dinamo Vinkovci i FK Crvena Zvezda ...?

Ako igorm lici na Sulejmana, ili ako mu je to mozda babo ili dido ... uh... onda ga treba dovesti pa makar ga kidnapovali :D
Mr.Penguin

#3935 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mr.Penguin »

Izgleda Hrvati se samo registruju zbog bosanskog mora i alena halilovica :lol:
medjutim

#3936 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by medjutim »

Orhan kapitalac wrote:
Kad je dvolicnost u pitanju(a to se iskazalo puno puta i kroz historiju)tu ste svjetski prvaci...
insomnia99

#3937 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by insomnia99 »

Bosanski_kralj wrote: Ljuti su oni zato što ne znaju gdje gone. U čudu su, imaju napokon tu svoju državu etničku čistu, nema komunjara, a opet nikako da krenu naprijed, dapače. :oops: Iz godine u godinu stanje u društvu im je sve gore i gore, od ekonomije do sporta.
ali opet su uvjeljivo najbolja država na ovim prostorima u koju bježe i mnogi bošnjaci....ali jesu hrvati isfrustrirani jer se uspoređuju sa njemačkom,austrijom i sličnim državama...
što se tiče sporta....evo sa olimpijskih igrara donijeli 6 medalja..najuspješnije do sada....koliko je ono bih imala sportista u londonu? i u kojim to sportovima hrvatska pada?
Još evo i Bošnjaci se usudili boriti sa njima za jednog talenta, a do prije par godina o ovome se uopšte ne bi ni pričalo.
bošnjacima to nitko ne može oduzeti..imaj upravo da se nadaju...ali bojim se da ništa od toga
Indigia

#3938 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Indigia »

Nije vam ovo index.
Charuga
Globalni moderator

#3939 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

Tema nema nikakve veze sa reprezentacijom Hrvatske, igracima koji su porijklom iz BiH a igraju ili su igrali za Hrvatsku ili neke druge zemlje nego sa reprezentativcima i potencijalnim reprezentativcima BiH i drzite se toga. Ova dvojica koja su poceli pricu o HR reprezentaciji i igracima ce na odmor a vi nastavite gdje ste stali prije pojavljivanja njih dvojice.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, trolanje”
» ćiško
» Orhan kapitalac

14 dana

Ko nakon ovoga nastavi odgovarati na njihove postove ide za njima na odmor!
Edin H.

#3940 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

Stari wrote:Ja sam malo u zaostatku i nisam bas upucen u sve pojedinosti ...ali ... jel ovaj momak Halilovic ima ikakve veze sa Sulejmanom Velicanstvenim Halilovicem sto je nekad igrao za Dinamo Vinkovci i FK Crvena Zvezda ...?

Ako igorm lici na Sulejmana, ili ako mu je to mozda babo ili dido ... uh... onda ga treba dovesti pa makar ga kidnapovali :D
Mislim da je to taj.
KPNCTNJAH

#3941 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by KPNCTNJAH »

Otac mu je Sejad Halilovic koji je igrao na BiH, a taj Sulejman je zavrsio karijeru prije nego sto smo mi postali nezavisna drzava...
blazh

#3942 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by blazh »

Plavih_11 wrote:Tema nema nikakve veze sa reprezentacijom Hrvatske, igracima koji su porijklom iz BiH a igraju ili su igrali za Hrvatsku ili neke druge zemlje nego sa reprezentativcima i potencijalnim reprezentativcima BiH i drzite se toga. Ova dvojica koja su poceli pricu o HR reprezentaciji i igracima ce na odmor a vi nastavite gdje ste stali prije pojavljivanja njih dvojice.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, trolanje”
» ćiško
» Orhan kapitalac

14 dana

Ko nakon ovoga nastavi odgovarati na njihove postove ide za njima na odmor!
riskirat ću ban ali moram primjetiti da se uvijek baniraju oni koji iskažu drugačije mišljenje od (bošnjačke) većine. čemu onda forum, čemu rasprava. slobodno si mogao i banirati još par njih koji su trolali i nisu se držali teme. ali njih nećeš jer ste "na istoj liniji". i naravno da će se onda namjerno netko registrirat da bi provocirao i trolao. kad se tako lako zapalite.
blazh

#3943 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by blazh »

insomnia99 wrote:
Bosanski_kralj wrote: Ljuti su oni zato što ne znaju gdje gone. U čudu su, imaju napokon tu svoju državu etničku čistu, nema komunjara, a opet nikako da krenu naprijed, dapače. :oops: Iz godine u godinu stanje u društvu im je sve gore i gore, od ekonomije do sporta.
ali opet su uvjeljivo najbolja država na ovim prostorima u koju bježe i mnogi bošnjaci....ali jesu hrvati isfrustrirani jer se uspoređuju sa njemačkom,austrijom i sličnim državama...
što se tiče sporta....evo sa olimpijskih igrara donijeli 6 medalja..najuspješnije do sada....koliko je ono bih imala sportista u londonu? i u kojim to sportovima hrvatska pada?
bošnjacima to nitko ne može oduzeti..imaj upravo da se nadaju...ali bojim se da ništa od toga
:thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#3944 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

blazh wrote:riskirat ću ban ali moram primjetiti da se uvijek baniraju oni koji iskažu drugačije mišljenje od (bošnjačke) većine. čemu onda forum, čemu rasprava. slobodno si mogao i banirati još par njih koji su trolali i nisu se držali teme. ali njih nećeš jer ste "na istoj liniji". i naravno da će se onda namjerno netko registrirat da bi provocirao i trolao. kad se tako lako zapalite.
Neces dobiti ban sad ali da ti objasnim neke razlike. Nije uopste problem u razlicitosti misljenja nego u pisanju o reprezentacija drugih zemalja na ovoj temi te dizanja istih u visine, opet na ovoj temi. Pored toga je problem i pisanje o reprezentativcima drugih zemalja porijeklom iz BiH sto opet iskace iz ove teme. Slobodno ti pisi kontra svih forumasa, pisi da npr. Halilović nikad nece zaigrati za BiH i brani svoje stavove ALI u okvirima ove teme. Nece mi niko ovde pisati o njemu pa mi spominjati Mamića, Dinamo, HR reprezentaciju i ostalo sto nije vezano za temu.

BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Kakve veze Dinamo, Mamić, HR reprezentacija, Mandzukic, Jelavic, Petric, Corluka, Simunic, Lovren imaju sa temom?

Necemo se vise vracati na ovu temu. Objasnjeno je sve i svaki naredni post koji nije vezan za temu ce biti izbrisan a autor istog ce na hladjenje. Uzivajte ... ;-)
amal1

#3945 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by amal1 »

Vidjeti hrvata kako se bori za bosanca, da igra za hrvatsku reprezentaciju. NEPROCJENJIVO!!!
Charuga
Globalni moderator

#3946 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

amal1 wrote:Vidjeti hrvata kako se bori za bosanca, da igra za hrvatsku reprezentaciju. NEPROCJENJIVO!!!
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, nepostivanje upozorenja, trolanje”
» amal1

14 dana
Tkd

#3947 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Tkd »

Indigia wrote:Nije vam ovo index.
:thumbup:
Zgec Lezda

#3948 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Zgec Lezda »

Evo sta Susic kaze za Halilovica:

"Međutim, ukoliko on izrazi želju da igra za BiH, vrata su mu otvorena"

Znaci nema teorije.. U drugim rijecima on nas treba da moli mozel igrat za BiH, a mi se necemo uopste potruditi da ga dovedemo.
Post Reply