Budi emocije nema šta...ali vrijeme je za promjenuIcedMFEarth wrote:
Iskreno, ovaj dres mi je ljepši od svih adidasovih
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#3926 Re: Dres reprezentacije BiH
- luckylaka
#3927 Re: Dres reprezentacije BiH
pa dobro ovo je vjerovatno zimski dres i ispod njega ide dzemper ili neka majica dugih rukavaHerr Flick wrote:Kome ovo SMEĆE moze biti bolje od adidasa nek ide pod hitno očnom![]()
- Ridjobrki
#3928 Re: Dres reprezentacije BiH
Večeras je predstavljanje dresa u tajnosti. 
- OkoMeneBelo
#3929 Re: Dres reprezentacije BiH
Ridjo, posto znam da imas dosta kontakta. Jel se zajebajes ili je istina?Ridjobrki wrote:Večeras je predstavljanje dresa u tajnosti.
Hoces nam samo moci potvrditi dvije stvari?
1) Jel Legea?
2) Jel i dalje bijel/plav (strah me da nedobijemo zuti
- phillie
#3930 Re: Dres reprezentacije BiH
Ko ce ga kome predstavitiRidjobrki wrote:Večeras je predstavljanje dresa u tajnosti.
Mislim, ako nije za javnost, nije ni neko predstavljanje
- Logovan
#3931 Re: Dres reprezentacije BiH
Da je u tajnosti ne bi ti dosao ovdje i nama ovo napisao.Ridjobrki wrote:Večeras je predstavljanje dresa u tajnosti.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- Ridjobrki
#3932 Re: Dres reprezentacije BiH
Ne znam ali meni ovo sve smrdi na neku masonsku zavjeru.
A skontaj sedmice Kurbanskih Otoka, isti Željko Komšić prije vojske!

A skontaj sedmice Kurbanskih Otoka, isti Željko Komšić prije vojske!
Tipicoti wrote: FARSKA OSTRVA
- phillie
#3933 Re: Dres reprezentacije BiH
Znaju farani koga za kapitena da izaberu 
Salu na stranu, da se hoce vise ova sapunica sa dresom rijesiti, makar nas Burda oblacila....
Salu na stranu, da se hoce vise ova sapunica sa dresom rijesiti, makar nas Burda oblacila....
-
PeppermintSA
#3934 Re: Dres reprezentacije BiH
Boss zvanični sponzor za odjela u kojim se putuje na Mundijal - 100% provjereno 
- FIDELCA
#3936 Re: Dres reprezentacije BiH
ma ovo je dugi rukav samo Pjanic ima velike ruke pa zato ovo ovako izgledaluckylaka wrote:pa dobro ovo je vjerovatno zimski dres i ispod njega ide dzemper ili neka majica dugih rukavaHerr Flick wrote:Kome ovo SMEĆE moze biti bolje od adidasa nek ide pod hitno očnom![]()
- Antifriz+
#3937 Re: Dres reprezentacije BiH
Odkud Legein novi? U ovom se ne moze igrati ni protiv Egipta... jer gdje je pečat ?

-
sarajevsko_pivo
#3938 Re: Dres reprezentacije BiH
Jucer predstavlje dres.
- burekodsira
#3939 Re: Dres reprezentacije BiH
Đžesarajevsko_pivo wrote:Jucer predstavlje dres.
- Logovan
#3940 Re: Dres reprezentacije BiH
I?? Reci nešto više.sarajevsko_pivo wrote:Jucer predstavlje dres.
-
missko
#3941 Re: Dres reprezentacije BiH
Ovakav dres kao u lihtensteijna kosta po 8 eura i sorc 8.

- Point.
#3942 Re: Dres reprezentacije BiH
Dajte dres! Daaaaaaaaaj!
-
Nejjah
#3943 Re: Dres reprezentacije BiH
i to je punomissko wrote:Ovakav dres kao u lihtensteijna kosta po 8 eura i sorc 8.
- OldMayor
#3944 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa ko je sponzor?
Meni nesto ovo suhveli, dok se nista ne javlja. Da se nije produzio ugovor sa Legeom. Ne bi me cudilo da jeste.
Meni nesto ovo suhveli, dok se nista ne javlja. Da se nije produzio ugovor sa Legeom. Ne bi me cudilo da jeste.
-
sarajevsko_pivo
#3945 Re: Dres reprezentacije BiH
Upravo ta LegeaOldMayor wrote:Pa ko je sponzor?
- Kinaski
- mevkobass
#3947 Re: Dres reprezentacije BiH
u zelji da nasi Zmajevi sto bolje budu odjeveni na SP , svi mi zaboravljamo koju gomilu problema je naslijedio komitet za normalizaciju od prijasnje strukture. nesto je u javnosti poznato a dosta toga nije (bit ce kad dodje vrijeme) , stoga ne cudi sto nas savez jos nista ne objavljuje u vezi dresova , oni najbolje znaju sta je prijasnja struktura dozvolila ( radi licnih interesa) da u tom ugovoru stoji. nas savez i pored svega pozitivnog sto je uradio u zadnje dvije godine , nema para ko DFB , FFF , ili sada Arsenal , da placa penale ako neke stvari objavi prije vremena nego su u ugovoru definisane.
Arsenal od sledece sezone saradjuje sa Pumom , ali za razliku od NFSBiH , oni imaju drugacije definisan ugovor pa im se moze da vec sada to sve objave i prezentiraju.
treba malo osaburiti , uskoro ce sve biti poznato , najvaznije je da je nas savez rijesio vecinu "problema" koje je naslijedio od prosle strukture i da svakim danom ide sve nabolje. jednog dana kad ne bude bilo vise nikakvih otvorenih pitanja i sve bude poznato , zakljucit cemo , da su dresovi i Legea bili najmanji problem i pored predugog ugovora sa njima.
Arsenal od sledece sezone saradjuje sa Pumom , ali za razliku od NFSBiH , oni imaju drugacije definisan ugovor pa im se moze da vec sada to sve objave i prezentiraju.
treba malo osaburiti , uskoro ce sve biti poznato , najvaznije je da je nas savez rijesio vecinu "problema" koje je naslijedio od prosle strukture i da svakim danom ide sve nabolje. jednog dana kad ne bude bilo vise nikakvih otvorenih pitanja i sve bude poznato , zakljucit cemo , da su dresovi i Legea bili najmanji problem i pored predugog ugovora sa njima.
- mevkobass
#3948 Re: Dres reprezentacije BiH
u zelji da nasi Zmajevi sto bolje budu odjeveni na SP , svi mi zaboravljamo koju gomilu problema je naslijedio komitet za normalizaciju od prijasnje strukture. nesto je u javnosti poznato a dosta toga nije (bit ce kad dodje vrijeme) , stoga ne cudi sto nas savez jos nista ne objavljuje u vezi dresova , oni najbolje znaju sta je prijasnja struktura dozvolila ( radi licnih interesa) da u tom ugovoru stoji. nas savez i pored svega pozitivnog sto je uradio u zadnje dvije godine , nema para ko DFB , FFF , ili sada Arsenal , da placa penale ako neke stvari objavi prije vremena nego su u ugovoru definisane.
- Herr Flick
#3949 Re: Dres reprezentacije BiH
Malo je to glupo kako ne mogu još reći s kim su potpisali ugovor ako su ga uopšte potpisali .Šta se ima drzat u tajnosti.Pa eno Levandovskii potpisa za Bayern al ce tek igrat od juna,pa Arsenal potpisa s Pumom,pa Juve sa adidasom i sve se zna 6-7 mjeseci unaprijed,jedino ovi naši glume nešto
Bože sačuvaj 
-
Tipicoti
#3950 Re: Dres reprezentacije BiH
......................................................ovo oko novog sponzora se razvuklo kao onaj gol u Litvaniji, znas da ce biti ali ne znas kada....