razonoda wrote:![]()
Zaboravljate da su slike MARKALA, I reda IZ FERHADIJE, na naslovnim stranicama novina ------PREOKRENULE rat u BIH.
Ne pravite se ludi.
moze li se sta jadnije i odvratnije napisati, majko mila.
jel ovo fahrin neki placeni dupelizac?
Moderator: anex
razonoda wrote:![]()
Zaboravljate da su slike MARKALA, I reda IZ FERHADIJE, na naslovnim stranicama novina ------PREOKRENULE rat u BIH.
Ne pravite se ludi.
omar little wrote:razonoda wrote:![]()
Ne pravite se ludi.
moze li se sta jadnije i odvratnije napisati, majko mila.koristiti pokolj u svrhu neargumentiranog (bez dokaza) promoviranja bilo cega je bas dno.
Da ne zauzimam puno mjesta . Kazu ----ne raspravlaj se sa rjecitim niti sa glupim ..... rjeciti ce te nadvladati u prici a GLUPI ce te vrijedjati.SpiritCrusher wrote:omar little wrote:razonoda wrote:![]()
Ne pravite se ludi.
moze li se sta jadnije i odvratnije napisati, majko mila.koristiti pokolj u svrhu neargumentiranog (bez dokaza) promoviranja bilo cega je bas dno.
Nije buraz, ono je obični šupak.
Pakaš. Neoprani.SpiritCrusher wrote:Da ne zauzimam puno mjesta . Kazu ----ne raspravlaj se sa rjecitim niti sa glupim ..... rjeciti ce te nadvladati u prici a GLUPI ce te vrijedjati.omar little wrote:razonoda wrote:![]()
Nije buraz, ono je obični šupak.
Ne bi, ne bi, smrtni su to neprijatelji. Bake uradi vise od Fahre kako god okrenes. Bristol, SCC zaposljavaju vise ljudi od Avaza.razonoda wrote:Bio bi i Bakir da sta radi.
BHF_Manijak wrote:Ne bi, ne bi, smrtni su to neprijatelji. Bake uradi vise od Fahre kako god okrenes. Bristol, SCC zaposljavaju vise ljudi od Avaza.razonoda wrote:Bio bi i Bakir da sta radi.
![]()
Organski ne moze SDA, ista ona koja mu je dala sve i koja ga je i napravila, ciji je predsjednik stranke mu dao sve u zivotu, a cijeg sina sad pljuje.
+1 upravu si totalno. slazemse stobom, ja citam cesto ne papirno vec onlajn, ne mogu kupovat da mogu ja bi da podrzajem domace, ali stoji sve stosi reko 1/1.hizo ramidovic wrote:nesvatam ljude koi pljuju po jedinom istinskom bosnjackom listu ito brez ikakog razloga avaz je naj citaniji i naj obijektivniji list u bih to moze potvrdit svak koga cita u zadnji nekoliko godina ljudi rado profesijonalno strucno objektivno nebavese privatnim zivotom pojedini ljudi itd
normalno dasam upravu da sve stoi kako sam napiso jer svaki iskren bosnjak i patrijota ni kad ne ce pljuvat ponjemu i kupovatce ga da pomogne ovoj drzavi ovom narodu ako ima para i po nekolko komadaomar little wrote:+1 upravu si totalno. slazemse stobom, ja citam cesto ne papirno vec onlajn, ne mogu kupovat da mogu ja bi da podrzajem domace, ali stoji sve stosi reko 1/1.hizo ramidovic wrote:nesvatam ljude koi pljuju po jedinom istinskom bosnjackom listu ito brez ikakog razloga avaz je naj citaniji i naj obijektivniji list u bih to moze potvrdit svak koga cita u zadnji nekoliko godina ljudi rado profesijonalno strucno objektivno nebavese privatnim zivotom pojedini ljudi itd
ne bi bilo loše pročitati i pravopis bosanskog jezikarazonoda wrote:BHF_Manijak wrote:Ne bi, ne bi, smrtni su to neprijatelji. Bake uradi vise od Fahre kako god okrenes. Bristol, SCC zaposljavaju vise ljudi od Avaza.razonoda wrote:Bio bi i Bakir da sta radi.
![]()
Organski ne moze SDA, ista ona koja mu je dala sve i koja ga je i napravila, ciji je predsjednik stranke mu dao sve u zivotu, a cijeg sina sad pljuje.Ko je SDA, ko je nju stvorio, Koga je ona iskoristila, odbacila itd.
Na vlasti je preko 20 god , bas koliko i Fahro sa svojim ''KAKO KAZETE , KRIMINALOM'' .
Nemozes optuzivati Fahru ako je kriminalac, nego SDA -vlast , sto ga ne zatvori , opruzi , ubije, itd.
ne, ona ti je profesionalna sportašicaomar little wrote:razonoda wrote:![]()
Ne pravite se ludi.

kucniljubimac wrote:http://www.avaz.ba/clanak/176691/zdravk ... a-nevinost
Jel realan ovaj tekst![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
". Jedna od njih, s velikim sikama i malom guzom, mnogo mi se dopala: o njoj sam mislio kad sam prvi put masturbirao. "
pumica wrote:Da ponovim ... neprijatelja treba drzati na oku.
Dakle, obavezno citati avaz ... naravno ne kupovati ga.
razonoda wrote:pumica wrote:Da ponovim ... neprijatelja treba drzati na oku.
Dakle, obavezno citati avaz ... naravno ne kupovati ga.obavezno kupovati------uskoro nagradna igra -DOBITNICI --10 DANA MEDITERANA
pumica wrote:razonoda wrote:pumica wrote:Da ponovim ... neprijatelja treba drzati na oku.
Dakle, obavezno citati avaz ... naravno ne kupovati ga.obavezno kupovati------uskoro nagradna igra -DOBITNICI --10 DANA MEDITERANA
![]()
![]()
kakav ocaj.
Svrha dnevne novine treba da bude nesto drugo.
Svoj ti pos'oKatarinaKosaca wrote:Izgleda , fakat, samo ja ne čitam Avaz, a ne pljujem po njemu. Ostali se kao zgražavaju, cijele teme o Avazu otvaraju, a ne propuste pročitati ni sa kim je ko spavao u tom istom Avazu![]()
![]()
Koje licemjerje, hebo te..