Imal tu Japanca il barem drugog Azijata? Bez obzira, neki dan citam da u Sa ponude nema, dugujem izvinjenje u tom slucaju.Naslovnica wrote: ↑02/01/2023 22:29SushiSan, Kimono, Manolo, pa i Crvena Jabuka, to mi pade na pamet pošto kćerka voli Sushi.swanfilter wrote: ↑02/01/2023 19:34
Ohani malo. Kako cujem, u Sa ne postoji Sushi ponuda. Za glavni grad drzave u ovaj vakat, to nije bas prihvatljivo. Bez obzira, volio njihovu kuhinju ili ne ...
Nije nešto, ali nije da ne postoji ponuda.
U Lj imas hrpu pizzerija. Pojedine na sva usta se trude hvaliti Napoli nacinom pripreme i onim sta daju u tu pizzu. Al, najpopularnija je ona Italijana iz Padove. Znaci, sjever Ita.
Isto po pitanju sushi. Tamo su kuhari Japanci. Za tri znam iz prve ruke. A nisam cuo, nit naletio na druge opcije, a da rade sushi.
Pored mene Thai bistro. Glavni je Tajlanđanin.
Ipak, drago mi je da si me razuvjerio. Jer kada sam to procitao, malo sam bio zatecen. Kakav god taj sushi bio. Glavni grad mora imati sto ima sav svit u danasnji vakat. To je cinjenica.
I sta god o Mkdonaldsu mislio, ruglo je da se zatvara. A, ispade da se zatvara zbog nasa posla. Blam ...