Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post Reply
zahvalan

#3926 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by zahvalan »

2 miliona albanaca i jedva 100 hiljada srba na kosovu i da se dogovaraju ahha

sta ces se dogovarati onaj ko je u manjini mora se prilagodjavati vecini.

i mrzim kad neko pocne srati o tome kako su nas amerikanci zavadili ( preko 300 hiljada Bosanaca zivi u Americi) kad su nas klali srbi....

ja da sam binasr iz beograda kupio bih nekretninu u moskvi ali i tamo < More than two million Muslims now live and work in Moscow. It has become one of the biggest cities for Muslims in Europe and its few houses of worship can no longer cope

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17436481

jbg onda ne preostaje nista drugo nego se vratiti korijenima ( islamu) :D
laneni10

#3927 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by laneni10 »

zahvalan wrote:2 miliona albanaca i jedva 100 hiljada srba na kosovu i da se dogovaraju ahha

i mrzim kad neko pocne srati o tome kako su nas amerikanci zavadili ( preko 300 hiljada Bosanaca zivi u Americi) kad su nas klali srbi....

ja da sam binasr iz beograda kupio bih nekretninu u moskvi ali i tamo < More than two million Muslims now live and work in Moscow. It has become one of the biggest cities for Muslims in Europe and its few houses of worship can no longer cope

nek je na kosovu bilo vise srba...ali krajem sezdesetih pocelo je prortjerivanje....

ali ipak sjevrni dio kosva ce na kraju pripasti srbima !i kosovo ce biti podjeljeno na dva dijela
Bodkin

#3928 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Bodkin »

zavrzlama wrote:
Bodkin wrote: jasta, cuj posteno :lol: :lol: koje je bilo posteno rjesenje za bih reci ti nama? tj znamo odgovor ali eto. posteno rjesenje u politici :lol: :lol:
kad se smijes postenom rjesenju,onda se ne buni kad ti jaci nametne neposteno...

Politika je prolazna stvar a istorijski procesi dugotrajni i nezaustavljivi...danas u BIH je licemjerstvom evrope zaledjena nepravda ...rezultat svega na kraju ce biti da ce oni koji trenutno zadrzavaju neposteno stecene pozicije biti pojedeni vremenom,pravdom i procesima demokratizacije drustva...

Sumnjat u posteno rjesenje je odraz slabosti,bezkicmenjastva i licemerja....
prvo, u novijoj historiji je 90% nepostenih nego postenih :lol: rjesenja. izvini jarane ali mi ovo posteno u medjunarodnim odnosima i politici pravo sega. a drugo, ajde reci nam sta bi to bilo posteno rjesenje? prvo za bih pa onda i za kosovo. i da, buduci da je ovo trenutno rjesenje na kosovu nametnuto od strane velikih, da li to znaci da su se srbi smijali postenom pa dobili po usima :D
zahvalan wrote:2 miliona albanaca i jedva 100 hiljada srba na kosovu i da se dogovaraju ahha

bilo je i 10 miliona srba u bivsoj jugi i trostruko manje albanaca pa se pucalo. bilo je i 2 miliona bosnjaka u bih i 400k hrvata pa se pucalo. koliko ima bosnjaka u sandzaku pa se dogovaraju, ili mislis da treba istom politikom i dole? glupa ti je analogija ;-) ako gazda namigne bice dogovaranja i to u bijelim rukavicama sa salvetom oko vrata. ako ne namigne bageri ce pocistiti sve i jedan balvan sa barikada po sjeveru
zahvalan

#3929 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by zahvalan »

Niste me shvatili ,kosovo je vec odavno nezavisna drzava nema tu vise podjela. Cijenica je da ima sandzak ali sta ce njih 100 hiljada naspram 5 miliona Srba jer ocekujes neku invaziju sandzaklija na beograd ? srbi sa Kosova moraju prihvatiti cinjenicu da zive u drzavi s Albancima koji su vecina, isto se i ja moram pomiriti s cinjenicom da je genocidna tvorevina entitet Bosne i Hercegovine dok opet ne budemo vecina :D

Jel ti mislis da bi Svedska bila ista kad bi npr Turci bili vecina u Svedskoj ?
Bodkin

#3930 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Bodkin »

zahvalan wrote:Niste me shvatili ,kosovo je vec odavno nezavisna drzava nema tu vise podjela. Cijenica je da ima sandzak ali sta ce njih 100 hiljada naspram 5 miliona Srba jer ocekujes neku invaziju sandzaklija na beograd ? srbi sa Kosova moraju prihvatiti cinjenicu da zive u drzavi s Albancima koji su vecina, isto se i ja moram pomiriti s cinjenicom da je genocidna tvorevina entitet Bosne i Hercegovine dok opet ne budemo vecina :D

Jel ti mislis da bi Svedska bila ista kad bi npr Turci bili vecina u Svedskoj ?
opet losa paralela tako da mi je mrsko na nju odgovarati.

kosovo je naravno nezavisno. to sto srbi nece da se pomire je sasvim normalno. eno ti je @radosni dao jedan od razloga zasto i jos plus sto drzava srbija naravno nece sjediti skrstenih ruku nakon sto su joj oduzeli dio teritorije.pa nisu ludi.rovare, kopaju i bune se. od toga naravno nema nista :D (bar ne u ovom trenutku)
mislis da bi tebi neko dokazao da u slucaju odvajanja rs-a, da moras prihvatiti cinjenicu?aha, kako da ne :-D
agim.

#3931 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by agim. »

Bogdanoviću zabranjen ulazak na Kosovo

Beograd - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović potvrdio je da mu prištinske vlasti nisu odobrile ulazak na Kosovo čime žele da mu ograniče slobodu kretanja, prenosi Tanjug.
http://www.glassrpske.com/novosti/srbij ... 83608.html
agim.

#3932 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by agim. »

Helikopter wrote:Svakog dana prelaze administrativnu liniju i seku drva na teritoriji Kuršumlije

Goran Milosavljević kaže da su šumari nemoćni

KURŠUMLIJA - Tuđe slađe!
Sorry ali ovo je laz .
Oni zatvaraju Policijace unutar granice Kosova (nedavno) a de ne pricamo za unutar Srbije ..
agim.

#3933 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by agim. »

laneni10 wrote:podjela kosova je jedino rjesenje, sjeverni dio srbima ostalo siptarima...
Takodje ima "Siptara" u presevskom dolini ako do toga bude doslo , sa druge strane ima i Bosnjaka u Sandjaku, mogli bi oni ...Ili nije tako ?
Last edited by agim. on 27/06/2012 15:23, edited 1 time in total.
Helikopter

#3934 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Helikopter »

Arteta wrote:Image
ActionWoman wrote:dobra ti je ova slika. Evo prvi clanak koji mi je izasao nakon sto sam u pretrazivac ukucala Rudna bogatstva Kosova. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... -bogatstvo

Citat iz clanka:
"Kosovo puno energetskog potencijala

KiM obiluje izuzetnim energetskim potencijalima. Prema procenama Svetske banke, vrednost mineralnih rezervi je 13,5 milijardi evra. Najznačajnije mesto u strukturi ovih sirovina zauzima lignit, čije geološke rezerve iznose oko 15 milijardi tona. Bilansne rezerve olova i cinka procenjuju se na 51 milion tona, što predstavlja 74,1 odsto bilansnih rezervi Republike Srbije. Rezerve nikla i kobalta procenjene su na 19,9 miliona tona, a rezerve boksita na 1,7 miliona tona. ".

Boli Srbiju persun za Srbe na Kosovu. Rudna bogatstva su u pitanju, a ne ljudi.
ActionWoman wrote:With upwards of 14.7 million million tonnes of exploitable reserves, Kosovo is host to the fifth largest accumulation of lignite coal on the planet.”

Vise na ovom linku http://www.grida.no/publications/vg/bal ... /1369.aspx
Rude: Cink, Olovo, Srebro, Zlato itd.

Jedan od velikih prirodnih resursa Kosova su razne rude kao i drugi proizvodi iz rudnika Trepca (Kopaonik, lokacija, sjeverna/sjeverozapadna regija Kosova)
http://www.geographic.org/geographic_na ... 7&c=kosovo
http://en.wikipedia.org/wiki/Kopaonik

Prema poslednjim procjenama iz 2001 godine, preostali kapacitet Trepce je oko 29.000.000 tona rude od cega je:
3.40 dо 3.45 % odnosno 999,000 t оlova
2.23 do 2.36% odnosno 670,000 t cinka
74 до 81 g/t odnosno 2,200 t zlata

Izvađena ruda
Procjenjuje se da je u razdoblju od 1931. do 1998. godine, iz Trepčanskih rudnika izvađeno oko 34.350.000 t rude, od čega [1]:
6% odnosno 2.066.000 t olova,
4% odnosno 1.371.000 t cinka,
75 g / t odnosno 2.569 srebra
102 g / t odnosno 4.115 bizmuta.
Procijenjena količina izvađenog zlata, od 1950. do 1985. godine, je oko 8/7 tona odnosno oko 250 kg godišnje, kadmija, od 1968. do 1987. godine 1655, a pored navedenog, izvađene su i manje količine germanija, galija, indija, selenijum i telurijuma.

Према последњим проценама из 2001 године, преостали капацитет Трепце је око 29.000.000 тона руде од цега је:
3:40 - 03:45% односно 999.000 т олова
2:23 - 02:36% односно 670.000 т цинка
74 - 81 г / т односно 2,200 т злата

Извађена руда
Процењује се да је у периоду од 1931. до 1998. године, из Трепчанских рудника извађено око 34 350 000 t руде, од чега[1]:
6 % односно 2 066 000 t олова,
4 % односно 1 371 000 tцинка,
75 g/t односно 2 569 сребра
102 g/t односно 4 115 бизмута.
Процењена количина извађеног злата, од 1950. до 1985. године, је око 8.7 тона односно око 250 kg годишње, кадмијума, од 1968. до 1987. године, 1 655, а поред наведеног, извађене су и мање количине германијума, галијума, индијума, селенијума и телуријума.

Vise info o Rudnicima Trepca na: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D1%83 ... 1%87%D0%B0

Novosti, Zlatna Ruda Kosovo:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... UDA-KOSOVO

REGIJA
Kosovo bogato dragim kamenom hrizoprasom

http://www.sarajevo-x.com/vijesti/regij ... /120318100

Nalazišta dragog kamena hrizoprasa postoje na teritoriji Kosova, a on ne zaostaje po kvalitetu za onim iz Australije, koji je najpoznatiji te vrste na svijetu, kaže potpredsjednik Gemološkog društva Srbije Zoran Miladinović.
"Hrizopras koji se nalazi na Kosovu možda je čak i ljepši u odnosu na australijski", rekao je Miladinović i dodao da ovaj dragi kamen ima "vrlo lijepu cijenu".

Image

Miladinović navodi da nalazište na Kosovu nije toliko poznato i nepravilno se eksploatiše eksplozijama.

"Zanimljive količine hrizoprasa nalaze se u blizini Prištine, na ležištu Goles, a cijena tog kamena u svijetu iznosi od 200 do 300 dolara po kilogramu", rekao je Tanjugu Miladinović.

Miladinović je naglasio da su u Srbiji urađena skromna istraživanja o postojanju dragog kamenja, koja su i kao takva pokazala da postoji nekoliko regiona gdje postoji veća količina juvelirskog kamena, a riječ je o Fruškoj Gori, oblasti Šumadije od Aranđelovca, Stragara, Kragujevca do Kraljeva, područje kod Gornjeg Milanovca, na Zlatiboru, kod Trstenika i Kruševca, kao i na Kosovu.

"Drago kamenje koje ima Srbija je srednje kategorije, a time i cijene. Najzastupljeniji su kvarc, ametist, ahat, aspis, opali, a najvrijedniji su akvamarin sa Cera, koji spada u grupu skupih dragih kamenja", rekao je Miladinović, diplomirani inženjer geologije.

U drevnim vremenima se govorilo da hrizopras izaziva ljubav prema istini i smatrao se simbolom uspjeha. Priča se da je to bio omiljeni kamen Aleksandra Velikog.

------------------------------------------------------
A tek zlato, srebro, drago kamnje a mozda uskoro nadju i naftu :D
dedovic.almir

#3935 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by dedovic.almir »

Ahhhhh, Kosovo je izgleda prebogato :-)

Neka im je sa srecom!
Helikopter

#3936 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Helikopter »

dedovic.almir wrote:Ahhhhh, Kosovo je izgleda prebogato :-)

Neka im je sa srecom!
Naravno, amerikanci su u talu sa albancima a srbi samo nadgledaju :-D
dedovic.almir

#3937 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by dedovic.almir »

Helikopter wrote:
dedovic.almir wrote:Ahhhhh, Kosovo je izgleda prebogato :-)

Neka im je sa srecom!
Naravno, amerikanci su u talu sa albancima a srbi samo nadgledaju :-D
Srbi djaba nadgledaju, Kosovo nikakve veze vise nema sa tom drzavom :lol:
laneni10

#3938 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by laneni10 »

agim. wrote:
laneni10 wrote:podjela kosova je jedino rjesenje, sjeverni dio srbima ostalo siptarima...
Takodje ima "Siptara" u presevskom dolini ako do toga bude doslo , sa druge strane ima i Bosnjaka u Sandjaku, mogli bi oni ...Ili nije tako ?
Nikada Albanci neće uspostaviti vlast na terenu tj u kosovskoj mirovini,tako da zakoni njihove države tamo neće voziti ni za pedeset godina i zato će tamo jednoga dana doći do podjele.
vinnie_jones

#3939 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by vinnie_jones »

laneni10 wrote:
prljavi Hare wrote:
"Šiptarima"? :-)
nego kome? hhaah pa oni sami sebe tako zovu jarane ako nisi znao Albanci
Image
agim.

#3940 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by agim. »

laneni10 wrote:
agim. wrote:
Nikada Albanci neće uspostaviti vlast na terenu tj u kosovskoj mirovini,tako da zakoni njihove države tamo neće voziti ni za pedeset godina i zato će tamo jednoga dana doći do podjele.
Nikad Nemoj Reci Nikad :)

Tezak put ali polako ide , nekoliko primjera od ovih dana :
"Metohija" ne sme u naziv partije
IZVOR: BETA
Priština -- Političke partije koja u imenu sadrže nazive suprotne Ustavu Kosova, poput reči Metohija, po novom izbornom zakonu više neće moći da se registruju.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=621856
Srbi u Gnjilanu masovno uzimaju tablice Kosova
http://www.info-ks.net/2012062719051/vi ... osova.html
NATO odbacuje svaku mogućnost podjele Kosova
http://www.info-ks.net/2012062719062/vi ... osova.html
Policija Kosova u pripravnosti zbog Vidovdana
http://www.info-ks.net/2012062719049/vi ... vdana.html
Dovoljno .......
Bodkin

#3941 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Bodkin »

agim. wrote:
Dovoljno .......
za sad ;-) podrzavam prisustvo amerike u ovakvoj blizini. buduci da je uvjet nezavisno kosovo, onda podrzavam i to samo daleko od toga da su albanci cisti dole. u stvari dole nema nevinih ali americki interes nece zauvijek biti takav tako da mislim da ni kosovo nece nikada dozivjeti punu nezavisnost u ovom obliku
agim.

#3942 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by agim. »

Bodkin wrote:
agim. wrote:
Dovoljno .......
za sad ;-) podrzavam prisustvo amerike u ovakvoj blizini. buduci da je uvjet nezavisno kosovo, onda podrzavam i to samo daleko od toga da su albanci cisti dole. u stvari dole nema nevinih ali americki interes nece zauvijek biti takav tako da mislim da ni kosovo nece nikada dozivjeti punu nezavisnost u ovom obliku
Ja zaista nevidim nikakav interes da ima USA na Kosovu , bar zasada ..Bazu mozda mislis u Bonstilu ?
Bodkin

#3943 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Bodkin »

agim. wrote:
Bodkin wrote:
agim. wrote:
Dovoljno .......
Ja zaista nevidim nikakav interes da ima USA na Kosovu , bar zasada ..Bazu mozda mislis u Bonstilu ?
ma da.. i generalno kosovo kao nezavisna drzava
radostan dan

#3944 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by radostan dan »

agim. wrote: Bogdanoviću zabranjen ulazak na Kosovo

Beograd - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović potvrdio je da mu prištinske vlasti nisu odobrile ulazak na Kosovo čime žele da mu ograniče slobodu kretanja, prenosi Tanjug.
http://www.glassrpske.com/novosti/srbij ... 83608.html
odlična vijest. vjerujem da si ovima iz mitrovice i okoline za muštuluka. :-D
zahvalan

#3945 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by zahvalan »

Ne da mi se da palamudim sa srbim oko Kosova ( Nezavisnog Kosova ).

To je gotova stvar i svako vidi da je tu 2 miliona Albanaca (samo na Kosovu) i mozda oko 100 hiljada srba koji ne priznaju Kosovo.

Samo mi nije jasno kakve veze genocidna tvorevina ima s Kosovom ? Genocidni entitet je samo entitet ma kako ga neki dozivljavali i zamisljali ga da se pripoji s Smrdijom. Kosovo je NEZAVISNA DRZAVA I tu SE stavlja TACKA NA I

eto amerikanci su Albancima dali nezavisnost u razmjeni za Rudna Bogatstva ahha pa sve vam zeljezare po Srbiji u vlasnistvu Amerike i opet vam ne valjaju Ameri. Uostalom Racunar je izmislio Ko ? i Internet pripada kome ?

opet srbima Amerikanci najvise krivi a rado svi sanjaju o zivotu u Americi. Hmm...

KOSOVO REPUBLJIK HASIM TACI PRESJEDNIK

Image
agim.

#3946 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by agim. »

Bodkin wrote:
Covjece , trebate se osloboditi od politike mrznje jer nikud ne vodi , kao sto i sam vidis da smo ostali zadnja rupa na kavalu , sve od ove glupe politiku koje vodite jos danas ,i koja nama kostalo i zivota itd..
Na kraju krajeva , mi nismo dosljaci , tu smo bili , nismo ni nikoga masakrirali ili sillovali i nevidim zaista razlog zasto su Srbi ljuti ...!
ActionWoman

#3947 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by ActionWoman »

laneni10 wrote:

nek je na kosovu bilo vise srba...ali krajem sezdesetih pocelo je prortjerivanje....

ali ipak sjevrni dio kosva ce na kraju pripasti srbima !i kosovo ce biti podjeljeno na dva dijela
Gdje si ti ucio historiju, rodila majka. Gdje bilo vise Srba? Znas li ti uopste kako je bilo biti Albanac prije 1999.? Jesi li cuo za Rankovica? Nikada Albanci, ni u snu, nece raditi Srbima ono sto su oni njima do 1999. Kako je Albancima bilo kada im je ukinuto obrazovanje na maternjem jeziku, a vecina su bili, pa jos zabraniti skole na albanskom jeziku? Zamisli tog zvjerstva! Ili oni naslovi "Siptari siluju Srpkinje!". Ne kontam naslov nikako. Jel taj naslov znaci nesto od sljedeceg:
1. Svi Siptari siluju sve Srpkinje
2. Svi Siptari siluju neke Srpkinje
3. Neki Siptari siluju sve Srpkinje
4. Neki Siptari siluju neke Srpkinje.

Dosta je vise! Albanci su ljudi od krvi i mesa. Srbi su ljudi od krvi i mesa. Dosta je vise huskanja i ukidanja nekom narodu osnovnih ljudskih prava. Sila Bogu nije mila i Ko se maca laca od maca i strada. Lekcija za Srbiju: Albanci su tvrd orah. Meni je dosta onih koji nikada nisu bili na Kosovu da odlucuju o Kosovu ili onih koji nemaju veze sa Bosnom da odlucuju o stanju o Bosni. U svojoj kuci zavodi stanje kako ti odgovara (ovo govorim generalno), moje se kuce kloni.
agim.

#3948 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by agim. »

Evo i popis stanovnistva Vilajeta Kosova ( u to vreme granice do Nisa .. )
http://users.skynet.be/ovo/GodsdBalkan.html
Ove su granice bile kosovskog Vilajeta do 1912 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Kosovo03.png
Bodkin

#3949 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by Bodkin »

agim. wrote:
Bodkin wrote:
Covjece , trebate se osloboditi od politike mrznje jer nikud ne vodi , kao sto i sam vidis da smo ostali zadnja rupa na kavalu , sve od ove glupe politiku koje vodite jos danas ,i koja nama kostalo i zivota itd..
Na kraju krajeva , mi nismo dosljaci , tu smo bili , nismo ni nikoga masakrirali ili sillovali i nevidim zaista razlog zasto su Srbi ljuti ...!
prvo koji vi? mi bosanci?
drugo, ne mrzim ja jarane nikoga. ja pokusavam biti realan. kosovo nikada ne bi bilo nezavisno da nije volje usa. reci mi samo da to nije tacno? i ne vidim zasto je to problem reci. dobili nezavisnost i svaka cast. puno srece u izgradnji drzave
i trece, albanci (pretpostavljam da si pripadnik ovog naroda) jesu bili tu, ali da nikoga nisu silovali i masakrirali to je vec, malo je reci ,smijesna tvrdnja. koljete se medjusobno sa srbima oduvijek
zahvalan

#3950 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!

Post by zahvalan »

Bodkin wrote:
agim. wrote:
Bodkin wrote:
prvo koji vi? mi bosanci?
drugo, ne mrzim ja jarane nikoga. ja pokusavam biti realan. kosovo nikada ne bi bilo nezavisno da nije volje usa. reci mi samo da to nije tacno? i ne vidim zasto je to problem reci. dobili nezavisnost i svaka cast. puno srece u izgradnji drzave
i trece, albanci (pretpostavljam da si pripadnik ovog naroda) jesu bili tu, ali da nikoga nisu silovali i masakrirali to je vec, malo je reci ,smijesna tvrdnja. koljete se medjusobno sa srbima oduvijek

ovo je neki Cetnik garant, Srbi kolju oduvijek jel to uredu ?
Kacavenda Pedofil mamu mu cetnicku :lol: :lol:

nadam se da ce Braca Albanci stici do beograda
Last edited by zahvalan on 27/06/2012 19:02, edited 1 time in total.
Post Reply