FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
banovan

#3926 Re: FK Zeljeznicar

Post by banovan »

SUTRA U 13 i 30 h JE SAHRANA VEDRANA PULJIĆA NA GROBLJU BARE !

POZIVAMO SVE NAVIJAČE FUDBALSKOG KLUBA ŽELJEZNIČAR DA SUTRA U 12 h DOĐU NA PLATO SKENDERIJE ODAKLE ĆEMO KRENUTI PREMA GROBLJU BARE DA BI ODALI POSLJEDNJU POČAST VEDRANU PULJIĆU !
rado_vidjen

#3927 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

Pomjereno je na 11:30 h

Otidjimo dostojanstveno i odajmo pocast nasem sugradjaninu
Zlocin&Kazna

#3928 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

Image
salle_eh1986

#3929 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Zlocin&Kazna wrote:Image
Evo upravo zbog ove slike vrijedi ona parola da slika vrijedi hiljadu riječi.
_BaD_BoY

#3930 Re: FK Zeljeznicar

Post by _BaD_BoY »

Halleluhwah wrote:
Neelix wrote:
branimir stulic wrote:Ma ne treba pretjerivat... na derbiju svako na svoju stranu i nek navija za svoje... Samo bez incidenata - tuce, bacanja kamenja i flasa... i sve ce biti Ok. Pa ko je bolji nek pobijedi. Mislim da su dva naša mrtva navijaca velika cijena za razum. Ovo se odnosi i na ostale navijacke grupe u BiH, kojima je ova zemlja na srcu... I RA i Robija i Fukare i ostali... U pamet. jedna je glava.
A koreo moze biti zajednicki... sa istim ciljem...
ma na to sam mislio :) nesto mozda zajednicki organizovati prije utakmice, a onda naravno razdvajanje na tribinama, uz navijanje za svoj, a ne protiv drugog kluba. i to praktikovati i sa grupama koje si pomenuo. dosta je vise klanja. ja garantujem da bi se broj navijaca na utakmicama utrostrucio.
Bi! I to baš utrostručio. :thumbup:
a osim toga nebi dali razloga nekim forumasima da vas blate zbog nereda u sarajevu na derbijima(tramvaji i tak),da vas nazivaju huliganima a povrh svega mislim da bi tako kulturna i miroljubiva atmosfera medju gradskim rivalima postala fenomen ovog prostora i samim tim bi pokazali okolini da smo mi bosanci i te kako civilizovan narod..to stoji sto se tice grada i okoline al na tribinama zna se.svako svoje iz dna duse neka bodri i navija. :bih: :bih:
DZONPI

#3931 Re: FK Zeljeznicar

Post by DZONPI »

Ljudi Zeljo je fenomen.Navijam od svoje 4 godine za Zelju i dan danas kad neko kaze nesto protiv njega koda mi dirne najmilije.Djaba uslo u krv i jebajiga.
Charuga
Globalni moderator

#3932 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image
KENZO_SA

#3933 Re: FK Zeljeznicar

Post by KENZO_SA »

salle_eh1986 wrote:
Zlocin&Kazna wrote:Image
Evo upravo zbog ove slike vrijedi ona parola da slika vrijedi hiljadu riječi.

SVAKA ČAST!!!
veljaca

#3934 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Plavih_11 wrote:Image
Nisam znao da nam je sef statisticar ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Raduje me povratak Dake .... a valjda je i ovaj Visca dobar .....
Jahta

#3935 Re: FK Zeljeznicar

Post by Jahta »

Zeba trenira na Grbavici. Nije došao da ostane, ali nikad se ne zna. Leg'o bi nam k'o budali šamar. E sad da li Amar misli tako pitanje je. Naši su današ otišli u Goražde na mini pripreme. Koliko vidim klub se priprema normalno. Da li to sve skupa ima više smisla nakon tragičnih događanja, ne znam. Više bi volio da su se veliki bh. klubovi sastali i zaprijetili Savezu da neće više igrati sa fašističkim klubovima. Nažalost, jedinstva nema i zato nam i jeste 'vako.
veljaca

#3936 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Ja sta nam uradise jucer od terena ..... Fuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Mislim da je pogresan potez dozvola Olimpiku da igra utakmice na Grbavici ....
Mogli su bar ocistiti teren ................
Charuga
Globalni moderator

#3937 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

veljaca wrote:Ja sta nam uradise jucer od terena ..... Fuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Nadat je se da ce se koliko toliko oporaviti do nasih utakmica sa Velezom!
saabsa

#3938 Re: FK Zeljeznicar

Post by saabsa »

veljaca wrote:Ja sta nam uradise jucer od terena ..... Fuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Najzalosnije je to sto je u jedan sat teren isto onako bio "ociscen", znaci imali su minimalno jos sat i po da bolje ociste , a oni nisu to uradili.
Charuga
Globalni moderator

#3939 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image
salle_eh1986

#3940 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Plavih_11 wrote:Image
Rovčanin se oporavio a to je veliki dobitak, možda i najveći koji smo mogli dobiti do kraja polusezzone. Samo hrabro pa da uzmemo bar drugo mjesto na polusezoni.
Šibicar

#3941 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Poslije ove reprezentativne pauze,počinje ponovo ono za šta se živi,a to je premijer liga BiH :D .Možda nam ova pauza i nije dobro došla,s obzirom da smo se taman bili zahuktali i uspjeli zabiti čak 4 gola na jednoj utakmici :) ,uglavnom u Modriči se nadam da možemo do cijelog plijena,iako ni bod nije katastrofa.Očekujem uglavnom borbu do zadnjeg atoma snage,kao što smo i navikli u zadnje vrijeme od našeg Želje.

Volim Te Željo
odvijac

#3942 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

prosla pauza nam je lose utjecala na formu,nadam se da sad nece biti takav slucaj,samo tri boda iz modrice..p.s.ocekujem viscu i rovcanina medju 11 :thumbup:
simonese

#3943 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

odvijac wrote:prosla pauza nam je lose utjecala na formu,nadam se da sad nece biti takav slucaj,samo tri boda iz modrice..p.s.ocekujem viscu i rovcanina medju 11 :thumbup:
nisam siguran da li ce Rovcanin moci odigrati punih 90 min.
Petit_Beurre

#3944 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

http://www.facebook.com/profile.php?id=782017499
:mrgreen: :mrgreen: ako koga interesuje gdje je i šta radi
Charuga
Globalni moderator

#3945 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image
salle_eh1986

#3946 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Vratio se Rovčanin ali nema više Cocalić-a, kažu neće da produži ugovor a Amar na njega više ne računa za prvi tim, iako mu ugovor ističe u januaru na kraju polusezone on izgleda kao da više nije član ekipe, trebao bi igrati do kraja, do zadnjeg dana ugovora a ne kako Osim kaže da će zauzimati mjesto drugim igračima. On je naš igrač sve dok ugovor traje pa makar i zadnji dan :-)
veljaca

#3947 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

salle_eh1986 wrote:Vratio se Rovčanin ali nema više Cocalić-a, kažu neće da produži ugovor a Amar na njega više ne računa za prvi tim, iako mu ugovor ističe u januaru na kraju polusezone on izgleda kao da više nije član ekipe, trebao bi igrati do kraja, do zadnjeg dana ugovora a ne kako Osim kaže da će zauzimati mjesto drugim igračima. On je naš igrač sve dok ugovor traje pa makar i zadnji dan [/size] :-)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
al_akhisari

#3948 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

Upravo citam da kapiten vise nece biti u kadru za ostatak sezone...Razlog - postojeci ugovor istice na kraju polusezone, a ne zeli potisati novi ( navodi kao razlog zelju da ide vani i osigura egzistenciju )...

Shefova reakcija - ne racuna vise na njega... :thumbup:

Steta, dobar igrac, falit ce...Kad se uzme sve, ko momku moze zamjeriti sto zeli zaraditi koju marku...iako je bilo i boljih nacina...Od mene, sve najbolje u daljoj karijeri....
veljaca

#3949 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Mislim da Amar ovim zeli pokazati ko je sef ......
Po meni Coca treba igrati do zadnjeg dana ugovora - AKO je bolji od drugih igraca na tom mjestu ....
Pa jebote, onda niko ne bi igrao - jer kad-tad ce mu isteci ugovor , jedino ako ne potpise DOZIVOTNI ugovor ....
Joey Tribbiani

#3950 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

ja se slazem sa amarom. Mislim da ne gleda on ovdje samo to sto mu istice ugovor, dobro je neko rekao da onda niko ne bi igrao. Stvar je u tome da je njemu klub dao kapitensku traku, da je stvarno dobro izgledao na terenu kao vodja...ali samo 9 kola. To je glupost. Mogao je mulalic otic 40 puta vani, u neki prosjecan tim i zaradit pare od kojih bi mogao zivjeti do kraja zivota. On je odlucio da ostane, zna da ce mu na kraju ponudit neku funkciju u klubu i ne brine za egzistenciju. Cocalic je mogao odigrat jos 2 godine, ako je kvalitetan onda mu to ne bi donijelo nista lose. Mogao je preko Zelje i u repku uci pa onda se prodat kako treba. Idemo dalje, po meni dobar potez sefa. :thumbup:
Post Reply