Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne bh se raspravljao na ovu temu, pošto sam tad bija mali Ali broj članova i simpatizera nema veze sa brojem gledalaca koji dolaze gledati svoj klub redovno, po nepovoljnim terminima i lošem vremenu.
BTW. Poljud nije mogao ni primiti sve simpatizere Hajduka
ultima_palabra wrote:Ne bh se raspravljao na ovu temu, pošto sam tad bija mali Ali broj članova i simpatizera nema veze sa brojem gledalaca koji dolaze gledati svoj klub redovno, po nepovoljnim terminima i lošem vremenu.
Prije 2 godine je vise bilo HZ na gostovanju kod Laktasa nego vas na domacim sa Sirokim...toliko o vama, nasilu prvacima
ultima_palabra wrote:Ne bh se raspravljao na ovu temu, pošto sam tad bija mali Ali broj članova i simpatizera nema veze sa brojem gledalaca koji dolaze gledati svoj klub redovno, po nepovoljnim terminima i lošem vremenu.
Prije 2 godine je vise bilo HZ na gostovanju kod Laktasa nego vas na domacim sa Sirokim...toliko o vama, nasilu prvacima
Isto tako je nas bilo prije 5 godina u Mostaru više nego vas na preostalih 14 gostovanja zajedno u toj sezoni
U Vjeruj! vjeruj
Last edited by Debilcic on 26/06/2010 23:33, edited 1 time in total.
Kako sadasnjost moze biti prevrtljiva,do juce ste se puhali sa njom..a sada vidim bazirate se na proslost.
cudni su putevi gospodnji,nego kad skontam bitnija je sadasnjost
pozzz iz hotela europa...
zeljonista wrote:Kako sadasnjost moze biti prevrtljiva,do juce ste se puhali sa njom..a sada vidim bazirate se na proslost.
cudni su putevi gospodnji,nego kad skontam bitnija je sadasnjost
pozzz iz hotela europa...
Čestitam, i molim te da mi omogućiš da pronosam onu majicu sa dvije titule....
Hajde ljudi manite se komšija i njihovih kompleksa, potreba ili čega već nebitno j,e da pišu na ovoj temi, jednostavno ignorišite to i zaobiđite ih.
Bezveze se tema zachatava do novog ključanja....
Takođe preskočite i pisanje po njihovoj temi, ako su vam toliko bitni idite brate mili uzmite njihov šal i sa njima na utakmicu pa naprđujte po vazdan.....
Čitam Velež saziva skupštinu, Široki zadržava najbolje igrače (Wagner produžio ugovor...), Željo se priprema (doduše zbog početka kvalifikacija za LP), u Zrinjskom se isto nešto dešava oko nekih transfera, samo naši uhljupi u klubu ko medvjedi spavaju zimski san, koji su to lezihljebovići, lopuže i nesposobnjakovići (jedino su sposobni staviti u svoj džep) majko moja mila, pa to treba govnjivu motku i protjerati za sva vremena...uh, ne smijem više, nije dobro za zdravlje, samo se nerviram......
ovako prvi put sam na vašoj temi i ušao sam samo da vidim kako ide borba protiv uprave žao mi je zbog Vedranovog oca R.I.P. i samo da dodam da sarajevu musemić isto što i Želji Osim
Utokkha wrote:možeš se samo tješiti i nadati da je tako maleni
Da nisi možda fulio temu?
Ali haj nema veze, tako i ja Boga mi, svake godine na 15. oktobar postavim sliku, tekst ili neki link vezan za utakmicu Sarajevo - Manchester United, a sve u znak sjećanja na velikih 0:0 koje smo odigrali s velikim Manchester Unitedom.
Borba da sjever bude onakav kakav svi zelimo. 200-tinjak momaka sa idealima ali i sa velikom ljubavlju prema svom klubu i svetoj tribini,odnjeli su pobjedu za svoju tribinu.
"....i nas je sjever sada opet najjaci...."
Nova vremena,nova borba,sada borba da svoj klub postavimo na zdrave noge,kao sto je sada situacija sa nasom tribinom.
Evo ko igra u nasem klubu u mladim kategorijama, ko ih trenira i sta uprava dozvoljava. Samo da ponovim ovu sliku za slucaj da je neko nije vidio. Toliko je prljavstine u Sarajevu da je ovo postalo nesnosno i neko ce se u tom blatu ugusiti. Kako je krenulo to ce biti Klub...
A ovoj djeci mogu samo da cestitam. Hvala heroji. Da sam neki klinac u klubu svima bih vam dao ispisnice i predao vas Glasincu Sokolac pa tamo izvolite ovo raditi.
Evo ko igra u nasem klubu u mladim kategorijama, ko ih trenira i sta uprava dozvoljava. Samo da ponovim ovu sliku za slucaj da je neko nije vidio. Toliko je prljavstine u Sarajevu da je ovo postalo nesnosno i neko ce se u tom blatu ugusiti. Kako je krenulo to ce biti Klub...
A ovoj djeci mogu samo da cestitam. Hvala heroji. Da sam neki klinac u klubu svima bih vam dao ispisnice i predao vas Glasincu Sokolac pa tamo izvolite ovo raditi.