Ja pratim svaku tekmu ManU i igra je takva da ima jos mjesta napretku a liga je jaka kao i uvjek a ManU prodaje a nista ne kupuje od top igraca zadnjih godina Valesija i Nani su igraci na koje se Sir oslanja ali su povrijedzeni i opet kao takav je glavni konkurent za titulu zato sto je ManU nesto vise od obicnog kluba. Razumijem da raju frustria uspjesni ManU al frustrira i mene Barca pa sta cu.extraordinary wrote:Isto da United nikad nije dobio bodove zahvaljujući sudijskim greškama. Dešava se svima, ali čini mi se da je Premiership u krizi kad je ovakav United prvi na tabeli. Jesu najkonstantniji u ovom trenutku, ali realno je reći da ne igraju dobar fudbal.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#3926 Re: English Premier League
-
missko
#3927 Re: English Premier League
Ove sezone ManU izgubio bodove u 4 tekme u sudijskom vremenu.Šibicar wrote:Realno ManUtd je najviše puta od svih ostalih engleskih timova dobijao tekme u sudijskom vremenu ili sudijskim kradjama+betterman je njihov navijač=i'm just enjoyingextraordinary wrote:Isto da United nikad nije dobio bodove zahvaljujući sudijskim greškama. Dešava se svima, ali čini mi se da je Premiership u krizi kad je ovakav United prvi na tabeli. Jesu najkonstantniji u ovom trenutku, ali realno je reći da ne igraju dobar fudbal.
-
sinkaspud
#3928 Re: English Premier League
240 hiljada funti sedmicno je ipak nenadjebivo!ja.neron wrote:Perica Ognjenović - ako se uopšte sjećaš ko je momaksinkaspud wrote:Kako se zove najprecijenjeniji i najpreplaceniji igrac na svijetu?
Fernando Redondo - dok je igrao u Milan-u
Owen Hargreaves - iako je odigrao više utakmica od redonda
Rivaldo - isto kao redondo
.............itd.
- Šibicar
#3929 Re: English Premier League
Nisam ciljao samo na ovu sezonu,općenito govorim.missko wrote:Ove sezone ManU izgubio bodove u 4 tekme u sudijskom vremenu.Šibicar wrote:Realno ManUtd je najviše puta od svih ostalih engleskih timova dobijao tekme u sudijskom vremenu ili sudijskim kradjama+betterman je njihov navijač=i'm just enjoyingextraordinary wrote:Isto da United nikad nije dobio bodove zahvaljujući sudijskim greškama. Dešava se svima, ali čini mi se da je Premiership u krizi kad je ovakav United prvi na tabeli. Jesu najkonstantniji u ovom trenutku, ali realno je reći da ne igraju dobar fudbal.
- Trasimaco
#3930 Re: English Premier League
Golovi u sudijskom vremenu.
Koja je razlika dati gol u 35. minuti i u 90. minuti? Je li to gol?
Sudijske krađe.
To su preciznije sudijske greske. Iritiraju i potezu rasprave, ali rijetko je tu nesto vise osim sudijske greske. Tako je bilo i sinoc u Birminghamu. Nesposoban sudija.
Sudijske krađe.
- ultima_palabra
#3931 Re: English Premier League
Šta je ovo Wenger promijenio 8 igrača u odnosu na ponedjeljak?
I odmah gube...
- karanana
#3932 Re: English Premier League
sta je ovo, chelsea se u londonu brani ko zepa od boltona.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3933 Re: English Premier League
Trznuše se...zabiše rumeni i onaj danski parmakultima_palabra wrote:Šta je ovo Wenger promijenio 8 igrača u odnosu na ponedjeljak?I odmah gube...
-
missko
#3934 Re: English Premier League
Rekoh ja da je Wenger dosta naucio od Sir AF i ide mu bolje nego ranije. ManU nije ima 100 tekmi izveo isti pocetni sastav 2 put za redom.ultima_palabra wrote:Šta je ovo Wenger promijenio 8 igrača u odnosu na ponedjeljak?I odmah gube...
- Lakat Jebić
#3935 Re: English Premier League
redondo se odrekao svojevremeno primanja koja su ga sljedovala, upravo jer nije igrao. gospodin il budalaja.neron wrote:Perica Ognjenović - ako se uopšte sjećaš ko je momaksinkaspud wrote:Kako se zove najprecijenjeniji i najpreplaceniji igrac na svijetu?
Fernando Redondo - dok je igrao u Milan-u
Owen Hargreaves - iako je odigrao više utakmica od redonda
Rivaldo - isto kao redondo
.............itd.
- cyprus
#3936 Re: English Premier League
1-0 jedva 
- Trasimaco
#3937 Re: English Premier League
Ja stvarno ne znam sta je sudijama u ovom kolu. 
-
sinkaspud
#3938 Re: English Premier League
Jos jedna sudijska lakrdija.
- burek_in_space
#3939 Re: English Premier League
Josh jedan remi parmaka Arsena.sinkaspud wrote:Jos jedna sudijska lakrdija.
Do sad sam ga tjerao u PM. Mislim da ce mi biti dovoljno da samo ode iz Arsenala.
-
Bordolini
#3940 Re: English Premier League
Ma jebo sudije, Arsenal nije ni zasluzio vise od boda. Gazio ih je Wigan prvih 25 minuta ko na treningu. Onda nekako utrpase ona 2 ali u drugom opet patnja. Losi do bola. Wenger izveo ekipu nidje veze. Znam da su oni umorni od tekme s Celzijem ali mora li se pola tima promjeniti? taktika lako cemo s ovim levatima. E hoces qrac. Jebem ti majku francusku, i tebi i Squillaciju sto si ga doveo.
- BSn
#3941 Re: English Premier League
Pusti to, vidi ovo:cyprus wrote:1-0 jedva
0:1 i to jedva.
Njih petorica u ofsajdu i jos se bune - a nigdje odbrane... A Roy s zamisljenom facom...
Last edited by BSn on 29/12/2010 23:49, edited 3 times in total.
-
LSD
#3942 Re: English Premier League
Realno, Arsenal je ofirno zakinut za penal kad je igrac Wigana intervenisao rukom u živom zidu kod onog slobodnjaka Nasria...a odbrana je posebna prica,smotanijih stopera odavno nisam vidio...Wenger drži na klupi Nasria i Walcotta momke koji su u ekstra formi i nesto pred kraj ih ubacuje

- ultima_palabra
#3943 Re: English Premier League
Ma i penal za Wigan je niđe veze
Kako god, vodstvo sa igračem više se ne smije ispuštati... ne kontam zašto je Wenger odmarao igrače, a imali su pauzu od 14 dana prije utakmice sa Chelseajem.
-
todd_smith
#3944 Re: English Premier League
prije utakmice sa Boltonom, Chelsea imao 3 od 18 bodova 
- vaučer
#3945 Re: English Premier League
I nakon svega, nakon tko zna kojeg poniženja u ovoj sezoni, onaj kreten Hodgson nakon utakmice krivi navijače.
Pa dokle više? Izgubiti na Anfieldu bez poštene prilike od ekipe koja je dosad osvojila 1 jebeni bod u gostima i kriviti navijače jer su napokon 'pukli'...Sramota, čovjek sramoti ime i tradiciju kluba.
Liverpool ne igra s dva reda od 4 na vrhu šesnaesterca Roy, to nije Liverpool, nikad nije bio.
Liverpool ne hrani svoje napadače izbijanjima golmana.
Ovog čovjeka treba amputirati hitno, ovo ne može dalje.
Gledam Liverpool oko dvadeset godina i ovo je dno dna, nikad Kop nije pjevao kao sinoć 'Hodgson for England', javno zazivajući smjenu, nikad. Ljudima je dosta, prekipilo, a kreten krivi navijače.
Pa dokle više? Izgubiti na Anfieldu bez poštene prilike od ekipe koja je dosad osvojila 1 jebeni bod u gostima i kriviti navijače jer su napokon 'pukli'...Sramota, čovjek sramoti ime i tradiciju kluba.
Liverpool ne igra s dva reda od 4 na vrhu šesnaesterca Roy, to nije Liverpool, nikad nije bio.
Liverpool ne hrani svoje napadače izbijanjima golmana.
Ovog čovjeka treba amputirati hitno, ovo ne može dalje.
Gledam Liverpool oko dvadeset godina i ovo je dno dna, nikad Kop nije pjevao kao sinoć 'Hodgson for England', javno zazivajući smjenu, nikad. Ljudima je dosta, prekipilo, a kreten krivi navijače.
- Trasimaco
#3946 Re: English Premier League
You'll never walk alone.
Ne bih bas rekao. Sinoc sam vidio nesto drugo. Liverpool je stvarno sam.
Ne bih bas rekao. Sinoc sam vidio nesto drugo. Liverpool je stvarno sam.
- vaučer
#3947 Re: English Premier League
Mislis Roy je sam.
Navijaci nisu nikad bili ovako ujedinjeni oko neceg, 99.99% mu zeli otkaz danas.
Navijaci nisu nikad bili ovako ujedinjeni oko neceg, 99.99% mu zeli otkaz danas.
-
extraordinary
#3948 Re: English Premier League
Liverpool je s potrošenog Rafe prešao na mrtvog Hodgsona. Sad još fali da uzmu Allardyce-a pa da kao Newcastle ganjaju titulu iduće sezone, al u Championshipu.
- Jack Be Nimble
#3949 Re: English Premier League
Volim ove glupe navijace Liverpula. Prvo im je nekako smetao Rafa, pa kao ako on ode bice bolje. Pa onda amerikanci. Pa sada Roy. Zasto je tako tesko svatiti da je tim postao prosjecan, pogotovo sa odlaskom Alonsa i Masherana.
- vaučer
#3950 Re: English Premier League
Navijačima nije smetao Benitez, Amerikanci su razlog zbog kojeg nema Alonsa i Mascherana (ili adekvatnih zamjena) a Royeva statistika (u koju kako vidim nisi upućen) govori sama za sebe.Jack Be Nimble wrote:Volim ove glupe navijace Liverpula. Prvo im je nekako smetao Rafa, pa kao ako on ode bice bolje. Pa onda amerikanci. Pa sada Roy. Zasto je tako tesko svatiti da je tim postao prosjecan, pogotovo sa odlaskom Alonsa i Masherana.
Dakle lijepo se okreni i odjebi u dvokoraku.