Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dante14
#3926 Re: Real Madrid C.F.
izgleda da su ovi prije tekme premazali okvir gola svetom vodicom... 
-
Dialer
#3927 Re: Real Madrid C.F.
Real je malo bolji od Citya, sto se organizacije tice. vela havle, prvi put ih gledam, ovo je uzas.
-
north
#3929 Re: Real Madrid C.F.
Šta kaže Ahmetović, asistencija Pjanića
, mislim i meni je drago kad naši igraju, ali ovako lupetati, još toliko je utakmica čovjek prenosio 
-
mikelandjelo
#3930 Re: Real Madrid C.F.
ipak je sreca spasila real i murinjo moze biti zahvalan sto je prosao sa 1:1. lion daleko bolja ekipa
ahmetovic
ahmetovic
-
fixer
#3931 Re: Real Madrid C.F.
Veceras Real taman koliko je trebalo. S malo rizika.Lud i ponosan wrote:^^
Zato ja gledam Novu/RTS2, a srijedom HRT naravno...
Real veceras los. Organizacija igre nula. Nista me nije odusevilo.
A ovaj Lyon je mogao zabiti gol samo na ovakav nacin.
Mada mislim da ovo ce biti dovoljno za Bernabeu.
- Baltazar_khan
#3932 Re: Real Madrid C.F.
lupa ahmetović do bola, još valja onog drugog delegata slušati u četvrtak kad krene sa džeksonom 
-
kory_galaktikos
#3933 Re: Real Madrid C.F.
sigurno i uvjereno dat gol....na nesrecu primljen...lyon ipak uz dosta srece se sizvukao ali eto....na bernabeu se ocekuje ofanzivni real...
-
north
#3934 Re: Real Madrid C.F.
oBaltazar_khan wrote:lupa ahmetović do bola, još valja onog drugog delegata slušati u četvrtak kad krene sa džeksonom
To će biti milina slušati
- mrtva kokoš
#3935 Re: Real Madrid C.F.
a poslije utakmice opustite se uz nasu lanu, nakon toga uzivajte uz prelijepu dajanu......... i do ujutru pregled programa procitaBaltazar_khan wrote:lupa ahmetović do bola, još valja onog drugog delegata slušati u četvrtak kad krene sa džeksonom
-
MrSejo38
#3936 Re: Real Madrid C.F.
Ma neka su dali go,bice zanimljiviji revans.Da je ostalo 0:1 Murinjo bi to tamo cuvo kakav je 
- ratata
#3937 Re: Real Madrid C.F.
Dialer wrote:Real je malo bolji od Citya, sto se organizacije tice. vela havle, prvi put ih gledam, ovo je uzas.
fenomenalni gol u gostima koji vodi RM dalje
- erni3
#3938 Re: Real Madrid C.F.
Eh, moj Alosno. Nije kreativnost dodati igracu pred nosom.
Adebayor ispod prosjeka. Je li on primio loptu u napadu a da nije bio faul ili ofsajd?
Pepe nesiguran.
Al' opet Real pokazao kako igrati bas onako "koliko ti treba", mada je moglo i bolje.
i jos nesto, jebem ti nesposobne kablovske operatere. Ne znam da li smo imali 5 minuta drugog poluvremena zbog nekih glupih prekida, ali vazno je da su oni zatamnili Novu. puuuu
Adebayor ispod prosjeka. Je li on primio loptu u napadu a da nije bio faul ili ofsajd?
Pepe nesiguran.
Al' opet Real pokazao kako igrati bas onako "koliko ti treba", mada je moglo i bolje.
i jos nesto, jebem ti nesposobne kablovske operatere. Ne znam da li smo imali 5 minuta drugog poluvremena zbog nekih glupih prekida, ali vazno je da su oni zatamnili Novu. puuuu
-
Dialer
#3939 Re: Real Madrid C.F.
Sto zavrces ocima. Ovo je katastrofa, da im nije sudija sviro haman svaki kontakt izgubili bi par razlike, cini se kao jos jedna kraj u osmini finala.ratata wrote:Dialer wrote:Real je malo bolji od Citya, sto se organizacije tice. vela havle, prvi put ih gledam, ovo je uzas.![]()
fenomenalni gol u gostima koji vodi RM dalje...taktika za 10
- burek_in_space
#3940 Re: Real Madrid C.F.
Real me i nije neshto odushevio. Medjutim, vjerujem da im je i ovo dovoljno da prodju dalje, iako ne bih imao nishta protiv da Pjanic opet izazove muk na Bernabeu. 
- ratata
#3941 Re: Real Madrid C.F.
sanjaj sanjaj i nastavi da navijas za svoj mali klub provokatoruDialer wrote:Sto zavrces ocima. Ovo je katastrofa, da im nije sudija sviro haman svaki kontakt izgubili bi par razlike, cini se kao jos jedna kraj u osmini finala.ratata wrote:Dialer wrote:Real je malo bolji od Citya, sto se organizacije tice. vela havle, prvi put ih gledam, ovo je uzas.![]()
- erni3
#3942 Re: Real Madrid C.F.
Jasno je da si prvi put gledao fudbalsku utakmicu, zato zavrce ocima.Dialer wrote:Sto zavrces ocima. Ovo je katastrofa, da im nije sudija sviro haman svaki kontakt izgubili bi par razlike, cini se kao jos jedna kraj u osmini finala.ratata wrote:Dialer wrote:Real je malo bolji od Citya, sto se organizacije tice. vela havle, prvi put ih gledam, ovo je uzas.![]()
-
ek0
#3943 Re: Real Madrid C.F.
Kakva je ovo sramota od utakmice bila. Gadno pravo. Komentarisati cu samo igru Reala posto me drugi ne zanimaju. Veceras je to lako prokomentarisati, igra = 0. Realno, upitno je i da li smo zasluzili remi. Jedini koga mogu pohvaliti je Benzema, zbog toga sto je iskoristio svoju jedinu priliku, a ta ga odlika prije nije krasila. Nista nije bilo povezano, a za to moram okriviti nekoga. Ronaldo i Ozil nisu bili na nivou, ali eto necu ih previse kritikovati. Tu su trojica koja su mi maksimalno pokidali zivce, Adebayor, Khedira i Pepe. Ja se nadam da Adebayor i Khedira nece vise nikada zaigrati u prvoj postavi, ono je sramota kako su ograniceni, pola minuta prije im mozes procitati slijedeci potez. Pepe leti ko muha bez glave, ne moze onako izljetati.
Uglavnom, sve je lose. The rezultat is real, you know what you want.
Last edited by ek0 on 22/02/2011 23:03, edited 1 time in total.
- ratata
#3944 Re: Real Madrid C.F.
jel 1:1 il nijeek0 wrote:Kakva je ovo sramota od utakmice bila. Gadno pravo. Komentarisati cu samo igru Reala posto me drugi ne zanimaju. Veceras je to lako prokomentarisati, igra = 0. Realno, upitno je i da li smo zasluzili remi. Jedini koga mogu pohvaliti je Benzema, zbog toga sto je iskoristio svoju jedinu priliku, a ta ga odlika prije nije krasila. Nista nije bilo povezano, a za to moram okriviti nekoga. Ronaldo i Ozil nisu bili na nivou, ali eto necu ih previse kritikovati. Tu su trojica koja su mi maksimalno pokidali zivce, Adebayor, Khedira i Pepe. Ja se nadam da Adebayor i Khedira nece vise nikada zaigrati u prvoj postavi, ono je sramota kako su ograniceni, pola minuta prije im mozes procitati slijedeci potez. Pepe leti ko muha bez glave, ne moze onako izlijetati.
-
ek0
-
SKAFISKAFNJAK
#3946 Re: Real Madrid C.F.
sta je ovo pa real madrid treba da bude zadovoljan bodom protiv lyona. kurac u hladnoj vodi. hebo ovo kad svake godine zakazu u najvaznijim utakmicama.
scenario u madridu:
real vodi 2-0. lyon daje 2 nafakasta gola. fajronat momcovi. nismo imali srece bla bla bla. pa hebemu bezobrazluk. ako si prosle godine izgubio u lyonu 1-0 nezasluzeno i ako u madridu odigras 1-1 a u prvom poluvremenu razvalis ih ko beba zvecku a pritom nisi pobjedio lyon nikada ili ne pamtim kad valjda bi bio red da izadjes na teren i igras ko lyon u prvom poluvremenu. ljudi ubise, svaki start na granici prekrsaja. ali ne, prima se nafakasti go i najavljuje se pobjeda u madridu. hajd da vidim i to cudo
a sudija, ap onaj levat svaku utakmicu koju sudi zasere. nema nikakvog kriterija, ko da sudi derbi slatina basigovci - mladost kovaci
scenario u madridu:
real vodi 2-0. lyon daje 2 nafakasta gola. fajronat momcovi. nismo imali srece bla bla bla. pa hebemu bezobrazluk. ako si prosle godine izgubio u lyonu 1-0 nezasluzeno i ako u madridu odigras 1-1 a u prvom poluvremenu razvalis ih ko beba zvecku a pritom nisi pobjedio lyon nikada ili ne pamtim kad valjda bi bio red da izadjes na teren i igras ko lyon u prvom poluvremenu. ljudi ubise, svaki start na granici prekrsaja. ali ne, prima se nafakasti go i najavljuje se pobjeda u madridu. hajd da vidim i to cudo
a sudija, ap onaj levat svaku utakmicu koju sudi zasere. nema nikakvog kriterija, ko da sudi derbi slatina basigovci - mladost kovaci
-
Dialer
#3947 Re: Real Madrid C.F.
erni3 wrote:Jasno je da si prvi put gledao fudbalsku utakmicu, zato zavrce ocima.Dialer wrote:
Sto zavrces ocima. Ovo je katastrofa, da im nije sudija sviro haman svaki kontakt izgubili bi par razlike, cini se kao jos jedna kraj u osmini finala.
Malo je reci da ste smijesni, svako ko ima oci vidio je: da je Lion bio bolja ekipa i da kraljevi igraju pacovsku taktiku, brani se itd.itd... Bas kao da su mali klub, cuj prokvokator, meni ni iz djepa ni u djep. Odrasti. Cinjenicu su cinjenice.
- ratata
#3948 Re: Real Madrid C.F.
tako se igra u nokaut fazi...ek0 wrote:Pa i da je ostalo 0:1 ja bih opet isto napisao. Je*o ti pobjedu kad ti se poseru na merak. Nije bilo dobro. Nadam se da cemo se na Bernabeu izvaditi jer ako cemo igrati ovako baletanski ne moramo ni ove godine proci dalje.ratata wrote: jel 1:1 il nije
-
ek0
-
todd_smith
#3950 Re: Real Madrid C.F.
vidim real nastavlja tradiciju