Jones!
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- neo7
#3926 Re: Manchester United FC
U jbte sta sve fulaju!
Jones!
Jones!
-
missko
#3927 Re: Manchester United FC
Prvi i tu ostaje United do kraja

- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3928 Re: Manchester United FC
jeste se poželjeli, jeste
- skafiskafsnjak
#3929 Re: Manchester United FC
Naravnoodesveuhonduras wrote:![]()
jeste se poželjeli, jeste
Ne moze se pozeliti toliko nesto sto nisi imao
19 puta... u navici ostane
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3930 Re: Manchester United FC
imali, imali, slažem se, fakti se poricati ne mogu
- skafiskafsnjak
#3931 Re: Manchester United FC
imali...imaju...imati ceodesveuhonduras wrote:imali, imali, slažem se, fakti se poricati ne mogu
- odesveuhonduras
#3932 Re: Manchester United FC
e tu se već, uz fakte, pomiješalo malo i želja 
- skafiskafsnjak
#3933 Re: Manchester United FC
Hhahahahahaha. Pa mora biti zelja ...odesveuhonduras wrote:e tu se već, uz fakte, pomiješalo malo i želja
- odesveuhonduras
#3934 Re: Manchester United FC
pa naravno da mora. normalno je da navijač želi najbolje od svog kluba
- skafiskafsnjak
#3935 Re: Manchester United FC
simpatizer, molit' cuodesveuhonduras wrote:pa naravno da mora. normalno je da navijač želi najbolje od svog kluba
- odesveuhonduras
#3936 Re: Manchester United FC
Keane strikes back:
“You could question every pundit’s managerial skill in relation to his and come up short. But I would also say that without players like myself, maybe he wouldn’t have such a good managerial record because … it’s soon forgotten that we put bodies on the line for him.”
“You could question every pundit’s managerial skill in relation to his and come up short. But I would also say that without players like myself, maybe he wouldn’t have such a good managerial record because … it’s soon forgotten that we put bodies on the line for him.”
- skafiskafsnjak
#3937 Re: Manchester United FC
A vidi, sta bi Guardiola bez ekipe ? Dobar trener + dobra ekipa = uspjeh
Los trener + dobra ekipa = vjerovatno neuspjeh

Los trener + dobra ekipa = vjerovatno neuspjeh
- odesveuhonduras
#3938 Re: Manchester United FC
ma slažem se donekle sa Keanom ali ne u potpunosti. mislim da Ferguson konstantno izvlači od ekipe puno više nego što vrijedi.
Ovogodišnja ekipa Uniteda je po kvaliteti već trebala biti 7-8 bodova iza City-a ali evo ih, drže se skroz uz njih. To je, mislim, najviše Fergusonva zasluga
Ovogodišnja ekipa Uniteda je po kvaliteti već trebala biti 7-8 bodova iza City-a ali evo ih, drže se skroz uz njih. To je, mislim, najviše Fergusonva zasluga
- skafiskafsnjak
#3939 Re: Manchester United FC
Pa vise godina je tako ... Uglavnom imaju losiji tim od Celzija (igracki), a da ne spominjem sada od Citija ...
O Evropi da ne pricam ...
O Evropi da ne pricam ...
- odesveuhonduras
#3940 Re: Manchester United FC
neponovljiv trener, definitivno... ne volim ga nikako, al bio bih papak da mu to ne priznam
- hordash
#3941 Re: Manchester United FC
Ferguson je najbolji trener na svijetu, bez premca. Toliko godina biti na ultra-mega-giga visokom nivou je nevjerovatan uspjeh. On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?
p.s. simpatizer sam barcelone
- odesveuhonduras
#3942 Re: Manchester United FC
On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?
tamam
- art vandeley
#3943 Re: Manchester United FC
Lijepo je vidjeti opet da pored odbrane i ostali dio tima igra veoma dobro.
Jones i Carrick
su danas odigrali i naprijed i nazad, uspjesno, Rooney,Nani i Valencia se vracaju i dizu svoju formu, samo da tako i nastave, posebno Wayne i Nani od kojih se ocekuje najvise.
Cerny je danas skinuo nekoliko "kapitalaca" i zahvaljujuci njemu United nije zabio 5-6 golova.
Uglavnom vrlo dobro, ali moze United jos mnogo mnogo bolje.
Jones i Carrick
su danas odigrali i naprijed i nazad, uspjesno, Rooney,Nani i Valencia se vracaju i dizu svoju formu, samo da tako i nastave, posebno Wayne i Nani od kojih se ocekuje najvise.Cerny je danas skinuo nekoliko "kapitalaca" i zahvaljujuci njemu United nije zabio 5-6 golova.
Uglavnom vrlo dobro, ali moze United jos mnogo mnogo bolje.
- Riddle
#3944 Re: Manchester United FC
Malo kasnim, al' hajde...
Strasno sam razocaran ispadanjem Uniteda iz LP. Znam da ce se vratiti iduce sezone, ali opet nije ugodno ovo vidjeti. Ne ponovilo se. Nakon tako uspjesnih 5 sezona, totalni kolaps. Ne kontam sto je bilo tako tesko proci ovu grupu. Nije da podcjenjujem ostale timove, ali ova grupa je bila ubjedljivo najlaksa i za klub takvog ugleda je ovo ogroman neuspjeh. Cast Engleske brani London. Pisi propalo.
Međutim, United nikad nisam vidio u EL i volio bih kad bi bas ozbiljno zagrizli za taj trofej, jer ipak je to bitan evropski trofej. Vjerovatno su ozbiljno podcijenili svoju grupu u LP i najiskrenije se nadam da nece ponoviti istu gresku drugi put. Kad se pogleda spisak timova, takmicenje je relativno jako i bilo bi fino da odu do kraja.
Sto se tice lige, tu sve ide kako treba i rezultatski postoji samo jedna mrlja u citavoj sezoni. Trebaju lagano odrzavati ovaj prikljucak i vrsiti pritisak na City. Od pocetka govorim da ce City negdje poceti zapinjati. To se doduse jos nije desilo, ali kako se kraj sezone bude primicao, vjerujem da ce puci. U ovako tijesnim trkama se uvijek kladim na United. Jos malo pa ce i prelazni rok. Ovaj put stvarno ocekujem pojacanja.
Strasno sam razocaran ispadanjem Uniteda iz LP. Znam da ce se vratiti iduce sezone, ali opet nije ugodno ovo vidjeti. Ne ponovilo se. Nakon tako uspjesnih 5 sezona, totalni kolaps. Ne kontam sto je bilo tako tesko proci ovu grupu. Nije da podcjenjujem ostale timove, ali ova grupa je bila ubjedljivo najlaksa i za klub takvog ugleda je ovo ogroman neuspjeh. Cast Engleske brani London. Pisi propalo.
Međutim, United nikad nisam vidio u EL i volio bih kad bi bas ozbiljno zagrizli za taj trofej, jer ipak je to bitan evropski trofej. Vjerovatno su ozbiljno podcijenili svoju grupu u LP i najiskrenije se nadam da nece ponoviti istu gresku drugi put. Kad se pogleda spisak timova, takmicenje je relativno jako i bilo bi fino da odu do kraja.
Sto se tice lige, tu sve ide kako treba i rezultatski postoji samo jedna mrlja u citavoj sezoni. Trebaju lagano odrzavati ovaj prikljucak i vrsiti pritisak na City. Od pocetka govorim da ce City negdje poceti zapinjati. To se doduse jos nije desilo, ali kako se kraj sezone bude primicao, vjerujem da ce puci. U ovako tijesnim trkama se uvijek kladim na United. Jos malo pa ce i prelazni rok. Ovaj put stvarno ocekujem pojacanja.
-
Baudelaire
#3945 Re: Manchester United FC
Sve je to super, samo City u drugom dijelu sezone dočekuje Tottenham, United, Liverpool i Chelsea na Etihadu, a United gostuje Arsenalu, Tottenhamu, Chelsea-u i City-u. Koliko god dobri bili, ja ne vidim kako mogu nakupiti na ovim gostovanjima više bodova nego City kući.Riddle wrote:Malo kasnim, al' hajde...
- erik2
#3946 Re: Manchester United FC
hordash wrote:Ferguson je najbolji trener na svijetu, bez premca. Toliko godina biti na ultra-mega-giga visokom nivou je nevjerovatan uspjeh. On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?
Igračine
- hordash
#3947 Re: Manchester United FC
I ne samo to, valjalo je nekoliko puta napraviti smjenu generacija za toliko godina vodjenja uniteda i on je to vise nego uspjesno radio. Upravo sa smjenom generacija vecina trenera ima najvise problema i to je jedno od polja koje Fergusona cini najboljim aktivnim trenerom na svijetu. Bas bih volio vidjet Mourinha kako bi odradio smjenu generacija u nekom klubu koji ima koliko-toliko ogranicen budzet.alternativni wrote:U tome i jeste fazon. Nisu igracine, ali su najmanje 5 puta ucestvovali u osvajanju engleske premier lige. To Fergusona cini velikim trenerom.erik2 wrote:hordash wrote:Ferguson je najbolji trener na svijetu, bez premca. Toliko godina biti na ultra-mega-giga visokom nivou je nevjerovatan uspjeh. On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?
Igračine
- neo7
#3948 Re: Manchester United FC
Sto Jones dobi lakat...nadam se da nije ozbiljno nista..
- neo7
#3949 Re: Manchester United FC
Fina akcija, lagan go...idemo dalje 
-
missko
#3950 Re: Manchester United FC
Morao je izaci. Koji krkan .neo7 wrote:Sto Jones dobi lakat...nadam se da nije ozbiljno nista..