Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
neo7

#3926 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

U jbte sta sve fulaju!
Jones! :thumbup:
missko

#3927 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Prvi i tu ostaje United do kraja :evil: :evil: :evil: :evil:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3928 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

:D

jeste se poželjeli, jeste :D
skafiskafsnjak

#3929 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote::D

jeste se poželjeli, jeste :D
Naravno :P

Ne moze se pozeliti toliko nesto sto nisi imao :lol:

19 puta... u navici ostane :lol:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3930 Re: Manchester United FC

imali, imali, slažem se, fakti se poricati ne mogu
skafiskafsnjak

#3931 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:imali, imali, slažem se, fakti se poricati ne mogu
imali...imaju...imati ce :P
odesveuhonduras

#3932 Re: Manchester United FC

e tu se već, uz fakte, pomiješalo malo i želja :D
skafiskafsnjak

#3933 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:e tu se već, uz fakte, pomiješalo malo i želja :D
Hhahahahahaha. Pa mora biti zelja ... :D Da nije zelje bilo ne bi bilo ni ovih 19 :run:
odesveuhonduras

#3934 Re: Manchester United FC

pa naravno da mora. normalno je da navijač želi najbolje od svog kluba
skafiskafsnjak

#3935 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:pa naravno da mora. normalno je da navijač želi najbolje od svog kluba
simpatizer, molit' cu 8-)
odesveuhonduras

#3936 Re: Manchester United FC

Keane strikes back:

“You could question every pundit’s managerial skill in relation to his and come up short. But I would also say that without players like myself, maybe he wouldn’t have such a good managerial record because … it’s soon forgotten that we put bodies on the line for him.”
skafiskafsnjak

#3937 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A vidi, sta bi Guardiola bez ekipe ? Dobar trener + dobra ekipa = uspjeh
Los trener + dobra ekipa = vjerovatno neuspjeh

:thumbup:
odesveuhonduras

#3938 Re: Manchester United FC

ma slažem se donekle sa Keanom ali ne u potpunosti. mislim da Ferguson konstantno izvlači od ekipe puno više nego što vrijedi.

Ovogodišnja ekipa Uniteda je po kvaliteti već trebala biti 7-8 bodova iza City-a ali evo ih, drže se skroz uz njih. To je, mislim, najviše Fergusonva zasluga
skafiskafsnjak

#3939 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Pa vise godina je tako ... Uglavnom imaju losiji tim od Celzija (igracki), a da ne spominjem sada od Citija ...
O Evropi da ne pricam ...
odesveuhonduras

#3940 Re: Manchester United FC

neponovljiv trener, definitivno... ne volim ga nikako, al bio bih papak da mu to ne priznam
hordash

#3941 Re: Manchester United FC

Post by hordash »

Ferguson je najbolji trener na svijetu, bez premca. Toliko godina biti na ultra-mega-giga visokom nivou je nevjerovatan uspjeh. On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?

p.s. simpatizer sam barcelone
odesveuhonduras

#3942 Re: Manchester United FC

On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?
:lol: :lol:

tamam
art vandeley

#3943 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

Lijepo je vidjeti opet da pored odbrane i ostali dio tima igra veoma dobro.
Jones i Carrick Image su danas odigrali i naprijed i nazad, uspjesno, Rooney,Nani i Valencia se vracaju i dizu svoju formu, samo da tako i nastave, posebno Wayne i Nani od kojih se ocekuje najvise.
Cerny je danas skinuo nekoliko "kapitalaca" i zahvaljujuci njemu United nije zabio 5-6 golova.
Uglavnom vrlo dobro, ali moze United jos mnogo mnogo bolje.
Riddle

#3944 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Malo kasnim, al' hajde...

Strasno sam razocaran ispadanjem Uniteda iz LP. Znam da ce se vratiti iduce sezone, ali opet nije ugodno ovo vidjeti. Ne ponovilo se. Nakon tako uspjesnih 5 sezona, totalni kolaps. Ne kontam sto je bilo tako tesko proci ovu grupu. Nije da podcjenjujem ostale timove, ali ova grupa je bila ubjedljivo najlaksa i za klub takvog ugleda je ovo ogroman neuspjeh. Cast Engleske brani London. Pisi propalo.

Međutim, United nikad nisam vidio u EL i volio bih kad bi bas ozbiljno zagrizli za taj trofej, jer ipak je to bitan evropski trofej. Vjerovatno su ozbiljno podcijenili svoju grupu u LP i najiskrenije se nadam da nece ponoviti istu gresku drugi put. Kad se pogleda spisak timova, takmicenje je relativno jako i bilo bi fino da odu do kraja.

Sto se tice lige, tu sve ide kako treba i rezultatski postoji samo jedna mrlja u citavoj sezoni. Trebaju lagano odrzavati ovaj prikljucak i vrsiti pritisak na City. Od pocetka govorim da ce City negdje poceti zapinjati. To se doduse jos nije desilo, ali kako se kraj sezone bude primicao, vjerujem da ce puci. U ovako tijesnim trkama se uvijek kladim na United. Jos malo pa ce i prelazni rok. Ovaj put stvarno ocekujem pojacanja.
Baudelaire

#3945 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Riddle wrote:Malo kasnim, al' hajde...

Strasno sam razocaran ispadanjem Uniteda iz LP. Znam da ce se vratiti iduce sezone, ali opet nije ugodno ovo vidjeti. Ne ponovilo se. Nakon tako uspjesnih 5 sezona, totalni kolaps. Ne kontam sto je bilo tako tesko proci ovu grupu. Nije da podcjenjujem ostale timove, ali ova grupa je bila ubjedljivo najlaksa i za klub takvog ugleda je ovo ogroman neuspjeh. Cast Engleske brani London. Pisi propalo.

Međutim, United nikad nisam vidio u EL i volio bih kad bi bas ozbiljno zagrizli za taj trofej, jer ipak je to bitan evropski trofej. Vjerovatno su ozbiljno podcijenili svoju grupu u LP i najiskrenije se nadam da nece ponoviti istu gresku drugi put. Kad se pogleda spisak timova, takmicenje je relativno jako i bilo bi fino da odu do kraja.

Sto se tice lige, tu sve ide kako treba i rezultatski postoji samo jedna mrlja u citavoj sezoni. Trebaju lagano odrzavati ovaj prikljucak i vrsiti pritisak na City. Od pocetka govorim da ce City negdje poceti zapinjati. To se doduse jos nije desilo, ali kako se kraj sezone bude primicao, vjerujem da ce puci. U ovako tijesnim trkama se uvijek kladim na United. Jos malo pa ce i prelazni rok. Ovaj put stvarno ocekujem pojacanja.
Sve je to super, samo City u drugom dijelu sezone dočekuje Tottenham, United, Liverpool i Chelsea na Etihadu, a United gostuje Arsenalu, Tottenhamu, Chelsea-u i City-u. Koliko god dobri bili, ja ne vidim kako mogu nakupiti na ovim gostovanjima više bodova nego City kući.
erik2

#3946 Re: Manchester United FC

Post by erik2 »

hordash wrote:Ferguson je najbolji trener na svijetu, bez premca. Toliko godina biti na ultra-mega-giga visokom nivou je nevjerovatan uspjeh. On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?

Igračine :roll:
hordash

#3947 Re: Manchester United FC

Post by hordash »

alternativni wrote:
erik2 wrote:
hordash wrote:Ferguson je najbolji trener na svijetu, bez premca. Toliko godina biti na ultra-mega-giga visokom nivou je nevjerovatan uspjeh. On je ba od Browna, Fletchera, O'shea-e napravio igrace, a ko bi drugi ro mogao?

Igračine :roll:
U tome i jeste fazon. Nisu igracine, ali su najmanje 5 puta ucestvovali u osvajanju engleske premier lige. To Fergusona cini velikim trenerom.
I ne samo to, valjalo je nekoliko puta napraviti smjenu generacija za toliko godina vodjenja uniteda i on je to vise nego uspjesno radio. Upravo sa smjenom generacija vecina trenera ima najvise problema i to je jedno od polja koje Fergusona cini najboljim aktivnim trenerom na svijetu. Bas bih volio vidjet Mourinha kako bi odradio smjenu generacija u nekom klubu koji ima koliko-toliko ogranicen budzet.
neo7

#3948 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

Sto Jones dobi lakat...nadam se da nije ozbiljno nista..
neo7

#3949 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

Fina akcija, lagan go...idemo dalje :)
missko

#3950 Re: Manchester United FC

Post by missko »

neo7 wrote:Sto Jones dobi lakat...nadam se da nije ozbiljno nista..
Morao je izaci. Koji krkan . :x
Post Reply