AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SaPnA
#3927 Re: AC Milan
ma boriti se pa sta bude, ako izgubimo da to bude tijesno 
-
sumirprimus
#3928 Re: AC Milan
kao da će suđenje biti glavni,jedini i odlučujući faktor u ovom dvomečuburgundy wrote:Opet ovi,nadam se da ce bar sudjenje bit bolje ovaj put.
- burgundy
#3929 Re: AC Milan
Milan ce se borit u to nema sumnje.Kljucna igra ce biti u odbrani,ako se bude disciplinovano igralo moze se doci do pozitivnog rezultata,Celtic,Chelsea su to pokazali,pa i Milan u Barseloni do onog sramno dosudjenog penala.Barsa je favorit u svakom slucaju.
- burgundy
#3930 Re: AC Milan
Skroz drugaciji Milan od prosle sezone,koji je slabiji nego prosle godine sto pokazuju rezultati, protiv Barce koja je jaca nego prosle sezone citaj Alba.Povreda De Jonga i kraj sezone za njega dosla je u lose vrijeme za Milan,on bi dobro dosao protiv Barce.Januar ce donijeti promjene u napadu, moguci odlazak Robinja ili Pata mozda obojice,koga dovesti a da moze igrati u LP a da je kvalitet?Duva i u odbrani
treba neki brz stoper.Pozitivno je sto Milan ispred gola igra brze i nepredvidljivije nego prosle godine kada je sve islo na Ibru.Saravi je ekplodirao u Milanu a dobio je sansu i protiv Barce.Pique je isao po cevape jednom
Iskreno ne ocekujem prolaz.Milan ce tek za 2-3 godine biti ono sto svi ocekujemo da bude.Puyolu se ispunila zelja:I am happy because Milan are a team I have always liked and I like playing there. They have an incredible stadium and I am sure this will be a fantastic tie.
-
ibizza
#3932 Re: AC Milan
Mislim da previse podcjenjujete Milan.Milan tek ulazi u formu,a taman za 2 mjeseca ce biti prava forma.Imam osjecaj da ce Milan da izbaci Barcu
Koliko ce biti najjeftinija karta na San Siru?
Koliko ce biti najjeftinija karta na San Siru?
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3933 Re: AC Milan
u proslom je biosumirprimus wrote:kao da će suđenje biti glavni,jedini i odlučujući faktor u ovom dvomečuburgundy wrote:Opet ovi,nadam se da ce bar sudjenje bit bolje ovaj put.
usput kad se Muntari vraca na teren.
- forzamilan
#3934 Re: AC Milan
Muntari je ako se ne varam već spreman i za očekivati je da zauzme mjesto NDJ koji je pokidao ligamente i nema ga do kraja sezone.
- burgundy
#3935 Re: AC Milan
Muntari je vec igrao, malu minutazu dobio je u kupu i protiv Pescare.Pozitivno je sto nije dobio poziv za Africki kup nacija,tako da ce biti na raspolaganju Allegriju.Steta za De Jonga taman je poceo da igra kako zna i bio odlican tandem na sredini sa Montolivom i onda ona grozna povreda.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3936 Re: AC Milan
Sto je simptomaticno da Muntari i De Jong igraju istu poziciju i oba su dozivjeli teske povrede u momentima kada ih je krenulo.burgundy wrote:Muntari je vec igrao, malu minutazu dobio je u kupu i protiv Pescare.Pozitivno je sto nije dobio poziv za Africki kup nacija,tako da ce biti na raspolaganju Allegriju.Steta za De Jonga taman je poceo da igra kako zna i bio odlican tandem na sredini sa Montolivom i onda ona grozna povreda.
Raduje me povratak Muntarija, zna frajer izdominirati sredinom i pri tome jos zabiti gol, te mi je tu malo bolji od NDJ koji je ofanzivno dosta slabiji od Muntarija.
Dobro bi bilo kada bi Centrotrans bacio ponudu za Milan- Barselona, kao sto je bila za Milan- Inter.
-
ibizza
#3937 Re: AC Milan
Javi ako naletis na neku ponudu.F&N wrote:Sto je simptomaticno da Muntari i De Jong igraju istu poziciju i oba su dozivjeli teske povrede u momentima kada ih je krenulo.burgundy wrote:Muntari je vec igrao, malu minutazu dobio je u kupu i protiv Pescare.Pozitivno je sto nije dobio poziv za Africki kup nacija,tako da ce biti na raspolaganju Allegriju.Steta za De Jonga taman je poceo da igra kako zna i bio odlican tandem na sredini sa Montolivom i onda ona grozna povreda.
Raduje me povratak Muntarija, zna frajer izdominirati sredinom i pri tome jos zabiti gol, te mi je tu malo bolji od NDJ koji je ofanzivno dosta slabiji od Muntarija.
Dobro bi bilo kada bi Centrotrans bacio ponudu za Milan- Barselona, kao sto je bila za Milan- Inter.
- burgundy
#3938 Re: AC Milan
Defanzivno De Jong je po meni bolji od Muntarija.Muntarijeva dobra osobina je sto moze igrati na bilo kojoj poziciji na sredini terena,i zna vala uklizat elegantno i bez faula uzeti loptu.De Jong je na pocetku bio klimav,razumljivo zbog upoznavanja ekipe a i drugacije se igra u Italiji.Sjecam se prve utakmice De Jonga protiv Bolonje kad je dobio zuti,u Engleskoj je to savim normalno.Takodje sjecam se Van Bommela u prvoj utakmici kad je dobio crveni,poslije toga je bio pravi Boss na sredini terena,Milan je od tada u drugom dijelu sezone samo 7 golova primio.Muntari je dozivio povredu na glup nacin igrajuci na plazi i zbog toga je sankcionisan od strane Galijanija kad mu je prepolovljena plata.Trebace nam jos jedan destruktivac jer sumnjam da Ambrosini moze izgurat citavu sezonu,a Muntari zna oscilirat u formi pogotovo sto se frisko vratio poslije ozljede.Meni je uvijek drago kad odpadci Intera po pravilu uspijevaju u MilanuF&N wrote:Sto je simptomaticno da Muntari i De Jong igraju istu poziciju i oba su dozivjeli teske povrede u momentima kada ih je krenulo.burgundy wrote:Muntari je vec igrao, malu minutazu dobio je u kupu i protiv Pescare.Pozitivno je sto nije dobio poziv za Africki kup nacija,tako da ce biti na raspolaganju Allegriju.Steta za De Jonga taman je poceo da igra kako zna i bio odlican tandem na sredini sa Montolivom i onda ona grozna povreda.

Slika sve govori
Roma ce biti tezak protivnik,sa remijem bih bio zadovoljan,dvije ekipe sa najboljom formom u zadnjih 5 kola.Imam osjecaj da ce biti puno golova veceras.
-
Verocious
#3940 Re: AC Milan
To je samo Roma, sve dok ima vremena ima i mogucnosti za preokret 
-
todd_smith
#3941 Re: AC Milan
Znaci Barca ce biti 6-0 u prvih 30 minuta
-
north
#3943 Re: AC Milan
Šta bi od onakvog kluba jebo te
.....Klub pred kojim su prije samo desetak i malo više godina bile smiješne ekipe poput Intera, Chelsea...pa i MAN UTD, Barce...o ovim ostalim izuzev Reala da i ne govorim.....kad se sjetim onog deranja Barce u finalu 4-0 i onakvih klasnih igrača da ih ne nabrajamo...našta su spali, jebo ih je Berlusconi i Galliani...
- burgundy
#3944 Re: AC Milan
Ovo je naj jadnija partija Milana koju sam gledao.Pescara bi veci otpor pruzila.Igra nula.Fuj.
- Muhamed Đakmić
#3945 Re: AC Milan
Zamijeniti Allegrija i uložiti pare u ekipu za početak, pa možda bude i bolje. Mada Allegrijeva krivica nije toliko velika, s obzirom da je sastav smiješan. Milanu treba trener koji će im donijeti prepoznatljivu igru i identitet, ne bih ja rekao da takvog uopšte ima u Italiji. Eventualno Montella.
- hypko_nurko
#3946 Re: AC Milan
odbrana milana suplja ko svicarski sir 
-
ibizza
#3947 Re: AC Milan
Druze ovdje je Alegri najveci krivac.Pogledaj samo protok lopte...Boateng dobije loptu na polovini Rome,umjesto da ide naprijed(kima prostora),on vraca loptu odbraniSarajevo1946 wrote:Zamijeniti Allegrija i uložiti pare u ekipu za početak, pa možda bude i bolje. Mada Allegrijeva krivica nije toliko velika, s obzirom da je sastav smiješan. Milanu treba trener koji će im donijeti prepoznatljivu igru i identitet, ne bih ja rekao da takvog uopšte ima u Italiji. Eventualno Montella.
- Muhamed Đakmić
#3948 Re: AC Milan
Džaba, ne može se od govana pita praviti
Roma ima puno jači sastav, pogledaj samo ovaj meč.
- burgundy
#3949 Re: AC Milan
Zasluzen poraz.Svaki napad Rome je bio opasnost.Opis iz PES-a igraci Rome strelice vecinom crvene,kod Milana donje strelice.Yepes katastrofalan,Boateng me ide na neku stvar i treba ga prodat sto prije.Robinjo sigurno ide u januaru,ja bi i Pata u paketu sa njim.Dovest jednog dobrog odbrambenog,golmana napadaca i na sredini nekog kvalitetnog.Pare od prodaje Silve i Ibre usmjerit na kvalitet,osim par igraca ovo ostalo je mrtvi prosjek.
-
f1deL
#3950 Re: AC Milan
Sto rece ovaj ne moze se od govana pita praviti
Treba ovdje pola ekipe odstraniti,prodati,prvenstveno mislim na ambrosinija,boatenga,yepesa i robinha..
Milan treba biti ekipa KLASICNIH Italijana,uz ponekog stranca..Allegri ne moze voditi (OVAJ) Milan
Treba ovdje pola ekipe odstraniti,prodati,prvenstveno mislim na ambrosinija,boatenga,yepesa i robinha..
Milan treba biti ekipa KLASICNIH Italijana,uz ponekog stranca..Allegri ne moze voditi (OVAJ) Milan