Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drndalo wrote: ↑31/10/2024 10:10
Nista onda. Mozes glasati za DIA-u i SDA, da nam naprave sve sto s napravili u zadnjih 28 godina za godinu dana... Sve probleme da nam rijese...
Ili ni za jedne koji su slagali? Zar je to tako tezak koncept za primjeniti?
Efendic je dao irbanisticku za cestu kod aerodroma, Muzur nije.
drndalo wrote: ↑31/10/2024 10:10
Nista onda. Mozes glasati za DIA-u i SDA, da nam naprave sve sto s napravili u zadnjih 28 godina za godinu dana... Sve probleme da nam rijese...
Dobro, sta je trojka uradila u periodu od 2018-2024, kada su ceste u KS u pitanju?
Nema potrebe, nisam protiv da ih se podsjeca sta sve nisu uradili, samo napominjem da posto bolje alternative nemamo, sadasnja "alternativa" je imala 20+ godina da svasta uradi...
Sve jasno i ja glasam za ovu ekipu, ali necu da žmirim i da se pravim kao da je sada sve drastično bolje , nego kada su zeLjeni vodili glavnu rijec.
Za 6 godina, prva transferzala je trebala biti zavrsena, od stanice do vogošćanske petlje, sve drugo je šuplja i nema opravdanja. Ovako, da je sutra krenu graditi, nece je zavrsiti u narednih 5 godina, sto znaci, da su nam i oni protracili 11-12 godina zivota. Nek se *ebu svi redom.
drndalo wrote: ↑31/10/2024 13:48
Sve to stoji, i ja necu docekati vecinu toga. Ali se i sjecam ko je "zakopao" tunel Kobilja glava, a ko je pricao da ce ga "zakopati"...
Odlično, imamo takve tunele na Ciglanama, ali ne sluze prvobitnoj svrsi, bojim se da ce i ovaj novi tunel KG imati istu sudbinu.
drndalo wrote: ↑31/10/2024 13:48
Sve to stoji, i ja necu docekati vecinu toga. Ali se i sjecam ko je "zakopao" tunel Kobilja glava, a ko je pricao da ce ga "zakopati"...
Sad pogledah. Na pocetku radova bili ministar saobracaja Sdp i nacelnik Vogosce sda.
Koja je poenta?
12 transferzala je u nadleznosti FBiH i opcina NG i Ilidza.
@konektovan nisam letio ali sam gledao cijene karata . Od 80 KM pa na vise se krce povratna karta samo s ruksakom.
Ja sam gledao opciju 4 dana i najbolje je u subotu poletiti iz SA jer ujutro u 8 h polijece a vratiti se u utorak ili cetvrtak kada je oko 12 h iz Rim
Ako se vracas za SA u subotu iz Rima avion polijece u 6 h ujutro sto znaci da oko 4 sata se treba biti na aerosromu i ne vrijedi placati nocenje vec doci oko ponoci I cekati zoru
akcija007 wrote: ↑04/11/2024 21:56
Ako se vracas za SA u subotu iz Rima avion polijece u 6 h ujutro sto znaci da oko 4 sata se treba biti na aerosromu i ne vrijedi placati nocenje vec doci oko ponoci I cekati zoru
I onda zbog jutarnje magle sletjeti negdje u BG ili Dubrovniku, pa busom za Sarajevo.
akcija007 wrote: ↑04/11/2024 21:56
@konektovan nisam letio ali sam gledao cijene karata . Od 80 KM pa na vise se krce povratna karta samo s ruksakom.
Ja sam gledao opciju 4 dana i najbolje je u subotu poletiti iz SA jer ujutro u 8 h polijece a vratiti se u utorak ili cetvrtak kada je oko 12 h iz Rim
"Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Edin Forto (NS) je najavio da će se aviotakse ponovo naplaćivati od 1. aprila sljedeće godine, i to u povećanom iznosu sa tri na 20 posto."
kakvo je ovo poskupljenje sa 3 na 20%
"Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Edin Forto (NS) je najavio da će se aviotakse ponovo naplaćivati od 1. aprila sljedeće godine, i to u povećanom iznosu sa tri na 20 posto."
kakvo je ovo poskupljenje sa 3 na 20%
Naglasio je da su na današnjem sastanku dogovorili produženje moratorija na aviotakse do 1. aprila, ali da se nakon toga te takse vraćaju i to 3 KM po odlazećem putniku, od čega će se 20 posto vratiti aerodromima za razvoj poslovanja, dok je ranije to iznosilo 3 posto.