Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Smrcak15

#3926 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

vatrogasac wrote:
Smrcak15 wrote: kad se to sve uzme onda ce da pomete na sledecim izborima sve konkurente. Jer njegva dovoljnno jedno poslusati da vidis da je daleko ispred svih ostalih.
Što znači da ćemo imati jata preletača koji ne hajruju poslije ovih izbora. To je naš trend.
Taj nacin razmisljanja je totalno pogresan, biti preletac nije nuzno lose...sta mislis ovo...

Clan stranke je veliki kapacitet, pametan, ims dobre ideje, daje prijedloge...ali ga stranka ne cijeni , uopste ne uzimaju u obzir njegove ideje...i covjek predje u neku drugu stranku koja ima vise razumijevanja za njegove ideje...sad iz nase perspektive on izgleda kao preletac bez da znamo o njegovim kvalitetama ista a covjek ogroman kapacitet za svaku stranku....

Po toj logici vasoj ako si preletac nevaljas :-) a mozda se upravo tu krije ogroman dobitsk za svaku stranku pa je mozda neko preletac zbog pasivnosti bivse stranke.

Zato sam ja da hadzikadic dobro prostudira te preletace i izabere najkvalitetnije, siguran sam da covjek zna prepoznati kvalitet...oni mogu biti kao polenov prah gdje padne na plodno tlo, lijepa ruza moze da procvjeta...ako je u govnetu ili pada na govno nikad nece procvjetati.
Kikibombona

#3927 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

super_bayern wrote:Video od prije 4 godine

:thumbup:

Hadzikadic je sve vrijeme pomagao BiH. I ovaj intervju je dokaz tome.

Nisam cuo za njega do ovih izbora, ali kada sam istrazio, vidio sam da je sve godine radio za BiH. Ima dosta intervjua za nase medije iz proslosti. Bio je itekako prisutan. Radio je za BiH ovdje i u Americi. Osnivac Bosanskohercegovacko-americke akademije nauka i umjetnosti.

Covjek nije pao sa neba. Prisutan je cijelo vrijeme. Radio je sa bosanskim i americkim diplomatama u USA. Bio je cesto u BiH i pomagao koliko je mogao. Na jednom mitingu je prepricao kako je osigurao donaciju u medicinskoj opremi za jednu bosansku bolnicu. Direktor bolnice je pitao, hoce li biti gotovine, da se i on moze naci. :D To je rekao indirektno, kao, hitno im treba kes, oprema je nedovoljna. Hadzikadic je rekao da je to jedan od razloga zasto se aktivirao. Vec neko vrijeme njegovi saradnici su govorili da mora doci u BiH ako zeli nesto promijeniti.

I evo ga. Covjek je postigao sve u Americi. Izgleda da svakog covjeka na zalasku zivota nesto vuce u domovinu. Zeli krunisati karijeru i zivot tako sto ce napraviti nesto kvalitetno u svojoj zemlji. Nadam se da cemo mu u tome pomoci ili cemo svi u Njemacku.
vatrogasac

#3928 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by vatrogasac »

Smrcak15 wrote: Taj nacin razmisljanja je totalno pogresan, biti preletac nije nuzno lose...sta mislis ovo...
A šta misliš o pojavi npr. osobe koja je bila SDP pa je bila SDA pa na kraju završila kao PDA dok mu supruga SBB na funkciji? Prebacio ga SDP sa funkcije na drugu funkciju dok je bio SDA da njima više nešto ne smeta. Druga osoba bila prvo na listama SDA pa DF pa BOSS i opet sada na SDA u traganju za funkcijom. Njima si ti i ja na pameti?
Smrcak15

#3929 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

vatrogasac wrote:
Smrcak15 wrote: Taj nacin razmisljanja je totalno pogresan, biti preletac nije nuzno lose...sta mislis ovo...
A šta misliš o pojavi npr. osobe koja je bila SDP pa je bila SDA pa na kraju završila kao PDA dok mu supruga SBB na funkciji? Prebacio ga SDP sa funkcije na drugu funkciju dok je bio SDA da njima više nešto ne smeta. Druga osoba bila prvo na listama SDA pa DF pa BOSS i opet sada na SDA u traganju za funkcijom. Njima si ti i ja na pameti?

to je na hadzikadicu da vidim je li ima kapacitet ili nema za dobrobit BIH takva osoba, jednostavno nemoze se neko odbaciti dok ga se ne analizira dobro.

normalna stvar da sam protiv onih preletaca koji nemaju kapacitet i samo onako prelaze iz stranke u stranku radi svog nekog interesa...daleko im kuca bila od Hadzikadiceve stranke onda.

ja ovdje govorim o kvalitetnom kadru kojeg stranka nemoze da prati zbog svoje pasivnosti.
Amer3000

#3930 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Amer3000 »

vatrogasac wrote:
Vec je pisao Smrle o tome u istom postu:
Smrcak15 wrote: Zato sam ja da hadzikadic dobro prostudira te preletace i izabere najkvalitetnije, siguran sam da covjek zna prepoznati kvalitet...
U procjeni osoba se vec dokazao. Veliki dio karijere se bavio procjenom ljudi i povjeravanjem pozicija sposobnim ljudima. Pogresno je reci treba mu vjerovati. Ispravno je uvjerio nas je - ima covjek djela koja stoje iza njega!
Piklic

#3931 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Piklic »

Cinjenica da ove sto Smrcak prica o pogresnome razmisljanju cinjenica jeste da ima ljudi koji imaju bas dobro razmisljanje a zbog nerazumijevanja stranke nisu uspjeli nista..
znam jednog takvog covjek sve zavrsio u inostranstvu i htio da se angazuje politicki nije ni bitno ukojoj stranici i on iznio svoj plan platio clanarinu i igorm slucaja nisam ga vidio jedno dva mozda i tri mjeseca mislio ja predao se cojk stranci ili se vratio i vidio nema nade... i tako kada sam ga vidio iduci put on kaze da se on ipak mora stranci da prilagodi i njezinim vjerovanjima da je ipak stranka jaca od njega i da oni imaju rezultate koji to dokazuju, to ubjedivanje s njima je trajalo jedno mjesec dana i njemu pukne film i posalji ih u 3 lijepe p**** m*****.

Ali isto tako ja licno primjecujem da on bas i nije svjestan u kakvu je rupu i muljazu usao,dok drugi na facebook ipak malo previse ocekuju od njega, i izgleda ne shvacaju kako je ovdje sistem vrijednosti sjeban i da se dosta ljudi ponasa kao ovce

Kako god on licno kao pojedinac jeste najbolji kandidat za predsjednistvo ali:
1. koliko je novih clanova zaista svjesno situacije i zeli da promjeni
2. koliko je novih clanova spremno da ide do kraja i zanemari svoj balkanski mentalitet
3. koliko je novih clanova (ne preletara) zaista tu samo radi uhljebljenja

Objasnjenje:
1. Dosta njih misli da se sve moze rijesiti sakom od sto a dosta njih s druge strane mirnom pricom realnost je negdje izmedju
2. E sad mozda on stvarno misli dobro ali taj balkanski mentalitet je jaci od nejga pa u kriznim situacijama krene da ispoljava ko veciniski nasi poslodavci: galamom, krivljenjem drugih, zanemarivanjem cinejnica, vjerom u boga i sl. Umjesto da spozna svoju krivicu i da se povuce i rekne "ja sam pogrijesio" i sl. E sad u jednom momentu neke stvari ce morati progutati tipa legalizacija istopolnih brakova, da li ce on zastupati stav zena u kuci muskarac na poslu i tako to sto je kod nas hajmo receno jos uvijek zastupljeno. Da li hajmo receno ako on taj clan zastupa znanje strucnost da li ce biti u stanju da zastupa stav da se ukine privelegovani status boracke populacije prilikom zaposljavanja u javni sektor iako je njeegov otac RVI, tj. da li ce zanemariti svoje porodicne veze u korist drustva /hipotetcki primjer/
3. Mozda neko stvarno nikada nije bio u nijednoj stranci ali jednostavno ovdje je isao logikom vidis ovaj hadzikadic ce sigurno dobro proci ima ono nesto znanje, hajde ja cu se prikopcati na njega, obezbjedit ce posao ako ne meni onda mome sinu, kcerci... jer hajmo iskreno mi u BiH nemamo bas taj americki stav po pitanju djece tutni ih u drugi grad vec smo nekako bas zastitnicki prema djeci

Vecina na facebooku,sto vidim komentare opet ponavljam ima malo nerealna ocekivanja
Smrcak15

#3932 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Piklic wrote:Cinjenica da ove sto Smrcak prica o pogresnome razmisljanju cinjenica jeste da ima ljudi koji imaju bas dobro razmisljanje a zbog nerazumijevanja stranke nisu uspjeli nista..
znam jednog takvog covjek sve zavrsio u inostranstvu i htio da se angazuje politicki nije ni bitno ukojoj stranici i on iznio svoj plan platio clanarinu i igorm slucaja nisam ga vidio jedno dva mozda i tri mjeseca mislio ja predao se cojk stranci ili se vratio i vidio nema nade... i tako kada sam ga vidio iduci put on kaze da se on ipak mora stranci da prilagodi i njezinim vjerovanjima da je ipak stranka jaca od njega i da oni imaju rezultate koji to dokazuju, to ubjedivanje s njima je trajalo jedno mjesec dana i njemu pukne film i posalji ih u 3 lijepe p**** m*****.

Ali isto tako ja licno primjecujem da on bas i nije svjestan u kakvu je rupu i muljazu usao,dok drugi na facebook ipak malo previse ocekuju od njega, i izgleda ne shvacaju kako je ovdje sistem vrijednosti sjeban i da se dosta ljudi ponasa kao ovce

Kako god on licno kao pojedinac jeste najbolji kandidat za predsjednistvo ali:
1. koliko je novih clanova zaista svjesno situacije i zeli da promjeni
2. koliko je novih clanova spremno da ide do kraja i zanemari svoj balkanski mentalitet
3. koliko je novih clanova (ne preletara) zaista tu samo radi uhljebljenja

Objasnjenje:
1. Dosta njih misli da se sve moze rijesiti sakom od sto a dosta njih s druge strane mirnom pricom realnost je negdje izmedju
2. E sad mozda on stvarno misli dobro ali taj balkanski mentalitet je jaci od nejga pa u kriznim situacijama krene da ispoljava ko veciniski nasi poslodavci: galamom, krivljenjem drugih, zanemarivanjem cinejnica, vjerom u boga i sl. Umjesto da spozna svoju krivicu i da se povuce i rekne "ja sam pogrijesio" i sl. E sad u jednom momentu neke stvari ce morati progutati tipa legalizacija istopolnih brakova, da li ce on zastupati stav zena u kuci muskarac na poslu i tako to sto je kod nas hajmo receno jos uvijek zastupljeno. Da li hajmo receno ako on taj clan zastupa znanje strucnost da li ce biti u stanju da zastupa stav da se ukine privelegovani status boracke populacije prilikom zaposljavanja u javni sektor iako je njeegov otac RVI, tj. da li ce zanemariti svoje porodicne veze u korist drustva /hipotetcki primjer/
3. Mozda neko stvarno nikada nije bio u nijednoj stranci ali jednostavno ovdje je isao logikom vidis ovaj hadzikadic ce sigurno dobro proci ima ono nesto znanje, hajde ja cu se prikopcati na njega, obezbjedit ce posao ako ne meni onda mome sinu, kcerci... jer hajmo iskreno mi u BiH nemamo bas taj americki stav po pitanju djece tutni ih u drugi grad vec smo nekako bas zastitnicki prema djeci

Vecina na facebooku,sto vidim komentare opet ponavljam ima malo nerealna ocekivanja

ovaj video najbolje pokazuje zasto je Hadzikadic najbolji izbor za ambicioznog intelktualnog politicara punog ideja, jer Hadzikadic je pokupio ono najbolje sa zapada...daj da cujem tyvoje misljenje, ako je dobra ideja podrzat cu te i to je jedini pravi put

Hadzikadiceva stranka je idealna za prikljucenje onim osobama koji su puni kvalitetnih ideja kako unaprijediti drzavu, pokrenuti reforme itd jer ce suradjivati sa civilizovanim covjekom intelektualcom koji ce ga sigurno podrzati ako je nesto dobro za drzavu....
azurna_obala

#3933 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by azurna_obala »

:saveta:

Milina ga slušati :oops:
Piklic

#3934 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Piklic »

Kad ovako poredis nase profesore i njega, imas rang listu tipa:
1. Mirsad Hadzikadic
2.
3
4
5
6
7
8
9
10
11 Ime i prezime
Smrcak15

#3935 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

:D :D :bih: :bih: :bih: Nocas na Grbavici
Image
Idemedosumom

#3936 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Idemedosumom »

Lajk za sliku :srce:
GandalfSivi

#3938 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by GandalfSivi »

Ne upratih, spomenu li igdje profesor sta bi on uradio po pitanju bojkota HDZ-a?
mrjasmin

#3939 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mrjasmin »

GandalfSivi wrote:Ne upratih, spomenu li igdje profesor sta bi on uradio po pitanju bojkota HDZ-a?

Trenutno je na odmoru tako da nema objava niti video snimak.
drag_gost

#3940 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

julisiz es grant wrote:Kao i svaki nolajfer.
Bojim se da osoba koja je karakterno postala ogledalo one stvari u koju bulji po cijeli dan, ne moze drugima davati takve epitete.
Smrcak15

#3941 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Pocelo uclanjivanje u platformu za progres :-D

Drage iskre,

u Obraćanju naciji #2, prof. dr. Mirsad Hadžikadić obećao vas je pozvati da se formalno registrujete u pokretu Platforma za progres.

Presretni smo što sada možemo da vas pozovemo da to učinite putem ovog linka https://mirsadhadzikadic.ba/iskre. Ispunite formular i postanite iskra!

Registrovana iskra može postati svako od vas bez obzira na to gdje se nalazite.

Što nas više zaiskri, svjetlije će blistati naš pokret.

Budi i ti iskra promjene!

Image
belfy

#3942 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by belfy »

General War wrote:
Sinapsa wrote:@belfy (i ostali),
.
Duga ti vala ova dova brate :-)
Moze li sta u kratkim crtama?
upravo to sam i ja pomislio, a nije rekao mnogo. ja koliko sam razumio - ja sam (i ostali) izgleda SDP, iako nisam glasao ni na jednom nivou za njih. elem, ako svi shvatimo da je idealizam = realizam da je Hadzikadic mogao izabran. ili sta god da je zelio reci, jer je njegovih rijeci malo, a c/p mnogo.
Kikibombona

#3943 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

azurna_obala wrote::saveta:

Dobro govori i ima prijatan ton, osjeti se da je dobricina.

Njegova kcerka :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

SAD / Dr. Lejla Hadžikadić-Gušić: Pomoći će hiljadama žena oboljelih od raka

https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... aka/311907

Prije 2 godine

http://www.youtube.com/watch?v=g5VEVpml3J8

Cijela porodica izgleda skladno i dobrocudno... i vozi ih nesto domovini :thumbup: :bih:

...

Tacno covjeka uhvati neka tjeskoba. Imamo predivnu zemlju. Ovdje moze zivjeti 20-30 000 000 ljudi bez problema, toliko ima prostora i resursa. Medjutim... Kada vidim ko nas vodi, od najnizeg do najviseg nivoa, zivot mi se zgadi. A ima normalnih ljudi, samo ih necemo.
Piklic

#3944 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Piklic »

Kikibombona wrote:
azurna_obala wrote::saveta:

Dobro govori i ima prijatan ton, osjeti se da je dobricina.

Njegova kcerka :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

SAD / Dr. Lejla Hadžikadić-Gušić: Pomoći će hiljadama žena oboljelih od raka

https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... aka/311907

Prije 2 godine

http://www.youtube.com/watch?v=g5VEVpml3J8

Cijela porodica izgleda skladno i dobrocudno... i vozi ih nesto domovini :thumbup: :bih:

...

Tacno covjeka uhvati neka tjeskoba. Imamo predivnu zemlju. Ovdje moze zivjeti 20-30 000 000 ljudi bez problema, toliko ima prostora i resursa. Medjutim... Kada vidim ko nas vodi, od najnizeg do najviseg nivoa, zivot mi se zgadi. A ima normalnih ljudi, samo ih necemo.
Ona bas dobro prica bosanski-srpski-hrvatski (kako kome odgovara)
belfy

#3945 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by belfy »

Smrcak15 wrote:Mogu razumjeti da je dosta naroda glasalo za KOmsica kako bi budaletinu Covica skinuli....ali ne mogu razumjeti narod ako ne budu se odazvali ovom covjeku i ne potpomognu ga uclanivanjem u stranku...stranka nije bitna, nije bitan ni hadzikadic, bitna je ideja koju on promovira...to se mora podrzati ako mislimo sebi dobro, svojoj djeci, svome narodu, ovoj drzavi...jer inace samo je pitanje vremena kada ce kolaps ekonomski biti.

Image

https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/
posto je jasno da se opredijeljen kao Bosnjak mogao na ovim izborima kandidovati samo preko Federacije i da je tu napravio jako veliki rezultat, da li ce se kao Banjalucanin sada registrovati kao lokalna stranka u Banja Luci da i tamo osvoji istomisljenike, pa da svi krenemo u bolju buducnost?

odakle pocinju iskre na iducim (opstinskim) izborima? iz Banja Luke, Sarajeva ili vise mjesta?

Smrcak15 wrote:sobrizom da je potreseno samo 150 000 km na predizbornu kampanju, nije imao svoje velike plakate i bilboarde osim onoga sto su pristalice sami ispisivali i lijepili.

Bio covjek pod medijskom blokadom od strane medija i nekih TV stanca , i to jos diskriminiran.

Ja u BiH kad sam bio ljetos pa onako sa svojom rodbinom i poznanicima pricam, pitam ih znate li ko je hadzikadic, niko ne zna :-)

znaci covjek je iz anonimnosti uspio da prikupi vjerovatno vise od 60 000 glasova kad se prebroji dijaspora, vjerujem sigurno oko 70 000 glasova totalno.

stranica mu rapidno raste, 3 do 4 puta vise raste nego pratioc Becirovic na FB, Preko 1000 ljudi pratilo njegovo zadnji live obracanje pitanja i odgovori...

kad se to sve uzme onda ce da pomete na sledecim izborima sve konkurente. Jer njegva dovoljnno jedno poslusati da vidis da je daleko ispred svih ostalih.
sada ga cak i online mozes podrzati donacijom. ljudima kojima je stalo do njihove stranke ih podrzavaju sa preko 5k KM, eno imas zvanicnu vijest na portalu. da li ti njega podrzavas vise nego oni u SDA svoju stranku?
hekaton

#3946 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by hekaton »

Hvala vam najljepša što ste postali iskra broj 412 :bih:
Smrcak15

#3947 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

belfy wrote:
Smrcak15 wrote:Mogu razumjeti da je dosta naroda glasalo za KOmsica kako bi budaletinu Covica skinuli....ali ne mogu razumjeti narod ako ne budu se odazvali ovom covjeku i ne potpomognu ga uclanivanjem u stranku...stranka nije bitna, nije bitan ni hadzikadic, bitna je ideja koju on promovira...to se mora podrzati ako mislimo sebi dobro, svojoj djeci, svome narodu, ovoj drzavi...jer inace samo je pitanje vremena kada ce kolaps ekonomski biti.

Image

https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/
posto je jasno da se opredijeljen kao Bosnjak mogao na ovim izborima kandidovati samo preko Federacije i da je tu napravio jako veliki rezultat, da li ce se kao Banjalucanin sada registrovati kao lokalna stranka u Banja Luci da i tamo osvoji istomisljenike, pa da svi krenemo u bolju buducnost?

odakle pocinju iskre na iducim (opstinskim) izborima? iz Banja Luke, Sarajeva ili vise mjesta?

Smrcak15 wrote:sobrizom da je potreseno samo 150 000 km na predizbornu kampanju, nije imao svoje velike plakate i bilboarde osim onoga sto su pristalice sami ispisivali i lijepili.

Bio covjek pod medijskom blokadom od strane medija i nekih TV stanca , i to jos diskriminiran.

Ja u BiH kad sam bio ljetos pa onako sa svojom rodbinom i poznanicima pricam, pitam ih znate li ko je hadzikadic, niko ne zna :-)

znaci covjek je iz anonimnosti uspio da prikupi vjerovatno vise od 60 000 glasova kad se prebroji dijaspora, vjerujem sigurno oko 70 000 glasova totalno.

stranica mu rapidno raste, 3 do 4 puta vise raste nego pratioc Becirovic na FB, Preko 1000 ljudi pratilo njegovo zadnji live obracanje pitanja i odgovori...

kad se to sve uzme onda ce da pomete na sledecim izborima sve konkurente. Jer njegva dovoljnno jedno poslusati da vidis da je daleko ispred svih ostalih.
sada ga cak i online mozes podrzati donacijom. ljudima kojima je stalo do njihove stranke ih podrzavaju sa preko 5k KM, eno imas zvanicnu vijest na portalu. da li ti njega podrzavas vise nego oni u SDA svoju stranku?
sada ga cak i online mozes podrzati donacijom.
vec sam sebe uclanio sinoc :D nakon 30 minuta od objave bio sam negdje oko 300
da li ti njega podrzavas vise nego oni u SDA svoju stranku?
samo cu ti dati ovaj podatak

nikad prije nisam se angazovao da glasam za nekoga, a prvi put ove izbore ne samo da sam glasao nego sam lobiranjem povukao sigurno oko 30 glasova za hadzikadica.

Ja sam siguran 10000% da pristalice Hadzikadica daleko vise podrzavaju srcanije Hadzikadica nego sto SDA sljedbenici podrzavaju dzaferovica, SDA se podrzava radi interesa nekog a ne iz srca iz ljubavi za dobrobit Bosanske drzave.
mrjasmin

#3948 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mrjasmin »

Hvala vam najljepša što ste postali iskra broj 605 :bih:

Jedva cekam osnivacku skupstinu da pokazemo pravu SNAGU NARODA :)
Bloo
Globalna šefica

#3949 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote: vec sam sebe uclanio sinoc :D nakon 30 minuta od objave bio sam negdje oko 300
.
A donacija? :D
spreca

#3950 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by spreca »

Bloo wrote:
Smrcak15 wrote: vec sam sebe uclanio sinoc :D nakon 30 minuta od objave bio sam negdje oko 300
.
A donacija? :D
Ajmo i mi organizovati stranku....lova ce sama da kapa :mrgreen:
Locked