Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
sarajevo999999

#3926 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sarajevo999999 »

Svi Bošnjaci, i što je više moguće svih ostalih naroda - svi za jednu stranku i samo jednu stranku, a onda - traži prava barem znaš od koga....

U suprotnom, ti tražiš nešto -i kao odgovor dobiješ - ovo je opozicija okupila ljude i pravi probleme, a pošto je glasanje tajno, ti i da jesi glasao - to dokazati ne možeš.... A ako glasaš svako za nekoga drugoga - prvi problem je formiranje vlasti, pa zatim ucjenjivanje prilikom formiranja vlasti, pa ucjenjivanje za opstanak koalicije - uglavnom sve same ucjene ali samo i isključivo unutar jednog naroda.... Baš ono što bi rekli - nikada dosanjani san !

Pokaži odgovornost - traži odgovornost -

U jedinstvu je snaga ![/quote]

Svi za SDP ako Bog da do pobjede.
soccerfan88

#3927 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by soccerfan88 »

Gledam video ove proslave povodom Fahrinog izlaska na slobodu. Bolje bi mi bilo da nisam, ovako mi je samo pozlilo. Koliko smo nisko pali, nema nama pomoci. Samo se ide dublje odavde. Kukala nam majka sta smo postali. :roll: :roll:
HM 2011

#3928 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HM 2011 »

soccerfan88 wrote:Gledam video ove proslave povodom Fahrinog izlaska na slobodu. Bolje bi mi bilo da nisam, ovako mi je samo pozlilo. Koliko smo nisko pali, nema nama pomoci. Samo se ide dublje odavde. Kukala nam majka sta smo postali. :roll: :roll:
pa nije covjek uopste na slobodi ?

pusten je u kucni pritvor.
Android Knego

#3929 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Android Knego »

soccerfan88 wrote:Gledam video ove proslave povodom Fahrinog izlaska na slobodu. Bolje bi mi bilo da nisam, ovako mi je samo pozlilo. Koliko smo nisko pali, nema nama pomoci. Samo se ide dublje odavde. Kukala nam majka sta smo postali. :roll: :roll:
jedino u cemu smo razvili bas napredne tehnike jeste izbjegavanje pogleda u ogledalo...
Zgoljo

#3930 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Zgoljo »

Proleterijat i dalje u šoku.
XXS

#3931 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by XXS »

---
soccerfan88

#3932 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by soccerfan88 »

HM 2011 wrote:

U Bosni ti ga to na isto dode.
Mirza007

#3933 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Mirza007 »

HM 2011 wrote: Svi Bošnjaci, i što je više moguće svih ostalih naroda - svi za jednu stranku i samo jednu stranku, a onda - traži prava barem znaš od koga....

U suprotnom, ti tražiš nešto -i kao odgovor dobiješ - ovo je opozicija okupila ljude i pravi probleme, a pošto je glasanje tajno, ti i da jesi glasao - to dokazati ne možeš.... A ako glasaš svako za nekoga drugoga - prvi problem je formiranje vlasti, pa zatim ucjenjivanje prilikom formiranja vlasti, pa ucjenjivanje za opstanak koalicije - uglavnom sve same ucjene ali samo i isključivo unutar jednog naroda.... Baš ono što bi rekli - nikada dosanjani san !

Pokaži odgovornost - traži odgovornost -

U jedinstvu je snaga !
Pa koja je to stranka? Reci konkretno, zbunjujes glasace.
Toffee karamela

#3934 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Toffee karamela »

Jutros rano prošla pored Avaza, onog "tunela" odakle izlaze auta, iznutra se čula pjesma :lol: Raznosači novina i portiri valjda počašćeni s dvije pive i paketićem narezane sudžuke sinoć prilikom dočeka...odmah jutro ljepše, nafaka na vidiku....ko je kriv nama ostalima što ne radimo za FR, 150 stranica hinle naškrabano ovdje za manje od mjesec dana :roll:
AenemA

#3935 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by AenemA »

Iznad tornja sunce sijaaaaa...ovo haman ko scena iz Kuma.
XXS

#3936 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by XXS »

AenemA wrote:Iznad tornja sunce sijaaaaa...ovo haman ko scena iz Kuma.
Kume Fahro, zovu te ispod tornja da prepakiras dvojku.
Bakir nemere izaci. Zuri na vazan sastanak za bolju buducnost.
saale

#3937 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by saale »

soccerfan88 wrote:
HM 2011 wrote:

DA, znas sta bi bila fora?
Da tuzilastvo uspije sve dokazati i da ga sud osudi na jedno 10 godinica :D
starii

#3938 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by starii »

saale wrote:
soccerfan88 wrote:
HM 2011 wrote:Gledam video ove proslave povodom Fahrinog izlaska na slobodu. Bolje bi mi bilo da nisam, ovako mi je samo pozlilo. Koliko smo nisko pali, nema nama pomoci. Samo se ide dublje odavde. Kukala nam majka sta smo postali. :roll: :roll:

DA, znas sta bi bila fora?
Da tuzilastvo uspije sve dokazati i da ga sud osudi na jedno 10 godinica :D
pobjece on u crnu goru :D
omega369

#3939 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by omega369 »

Fakat, nesto gadnije i ljigavije odavno nisam gledao. koje strahopostovanje, ko da je staljin :jbt:

Stvarno kakvim ljigavcima fahro otvara put u bh institucije... :smajlikojipovraca:
crno_sa_zlatnim

#3940 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by crno_sa_zlatnim »

omega369 wrote:
Fakat, nesto gadnije i ljigavije odavno nisam gledao. koje strahopostovanje, ko da je staljin :jbt:

Stvarno kakvim ljigavcima fahro otvara put u bh institucije... :smajlikojipovraca:
Nije ovaj snimak nista nasparam pus******* na SDA-ovskim okupljanjima, samo sto niko nema petlju da snimi i pusti snimak. Samo što se tamo P*** i malim gmizavcima, teticu i amidzicu konobara i pravnika, a onda oni onim iznad sebe i tako dalje sve do preCjednice.
SDA-ovci su ovo doktorirali, odnosno nakon stoljeća vratili u život begovate i nahije, a to je da niko ne smije disati, misliti ili jesti dok mu beg ne dozvoli.
Pogledaj novogodišnji snimak pressice iz Bristola pa da vidis sta je nagon na povraćanje.
Samprotivsviju

#3941 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

omega369 wrote:

Krpa nasla zakrpu
Samprotivsviju

#3942 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

crno_sa_zlatnim wrote:
omega369 wrote:

Nije ovaj snimak nista nasparam pus******* na SDA-ovskim okupljanjima, samo sto niko nema petlju da snimi i pusti snimak. Samo što se tamo P*** i malim gmizavcima, teticu i amidzicu konobara i pravnika, a onda oni onim iznad sebe i tako dalje sve do preCjednice.
SDA-ovci su ovo doktorirali, odnosno nakon stoljeća vratili u život begovate i nahije, a to je da niko ne smije disati, misliti ili jesti dok mu beg ne dozvoli.
Pogledaj novogodišnji snimak pressice iz Bristola pa da vidis sta je nagon na povraćanje.
Preletih tvoje postove :D

Da ti nisi ona NermicTZ ili DokleovoVise na portalu ? :D
ultima_palabra

#3943 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by ultima_palabra »

A inače sve poštenjačine i profesionalci rade u institucijama :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3944 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

promaha wrote:

:shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iznad tornja sunce sija dobro dosHo prdCenice :lol: :lol: :lol: JAAAAAOOOOOOO DJE JA ZIVIM...de ovi skandinavci da pozure sa naseljavanjem :mrgreen:
daddy-kool

#3945 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by daddy-kool »

pici wrote:
promaha wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iznad tornja sunce sija dobro dosHo prdCenice :lol: :lol: :lol: JAAAAAOOOOOOO DJE JA ZIVIM...de ovi skandinavci da pozure sa naseljavanjem :mrgreen:
:lol: :lol:
Mislio sam da je u pitanju neka zajebancija, kad ono stvarno tako i bilo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3946 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

e jebiga zana s bred pita spade na faHra... :mrgreen:
Dr. Kuca

#3947 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Dr. Kuca »

Nek se zarati da nas pogine jos jedno 3 miliona.
Samprotivsviju

#3948 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Evo trazi tuzilastvo vracanje Fahre unpritvor zbog krsenja zabrana...

Joj da se cudo desi pa ga vrate :lol:

Rile na aparatima
zateznistub

#3949 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by zateznistub »

pici wrote:
promaha wrote:

ma ovo je montirano...nema sanseda smo ovoliko glup narod...
Styling

#3950 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Styling »

Samprotivsviju wrote:Evo trazi tuzilastvo vracanje Fahre unpritvor zbog krsenja zabrana...

Joj da se cudo desi pa ga vrate :lol:

Rile na aparatima
Pa i trebalo bi ga vratiti, vec na samom izlasku iz pritvora prekrsio je zabranu kontakta s novinarima.
Post Reply