Vidis im idejnog vodju, Krampa, i sve ti je jasno.Bodkin wrote:Tito te jebo koja paranoja. Cuj namjestenokao da ce ovo ce nesto bitno promijeniti. Ovi desnicari su bas ispranih mozgova
Fejk njuz.
Vidis im idejnog vodju, Krampa, i sve ti je jasno.Bodkin wrote:Tito te jebo koja paranoja. Cuj namjestenokao da ce ovo ce nesto bitno promijeniti. Ovi desnicari su bas ispranih mozgova
a balkanski migranti/izbjeglice svi redom doktori znanosti..._BataZiv_0809 wrote:Doktori, inzinjeri i spajdermeni...
Kazem ja tebi samo nekom Austrijancu krades posao i postenom migrantu.animals wrote:Odsad zatvaram vrata na terasi..BHCluster wrote:Sad kad vam zenama ovi imgranti krenu upadati po stanovima i kucama.
vidis da se ko supermani..
penju se, skacu po sesnest metara u dalj,
rone na sto metara i dobivaju drzavljanstva za dan..
a ja ceko 10 godina..
ko mi je kriv kad ne mogu da radim cuda..
Pet miliona bivsi Jugosa bi rado ispalili na zapad..BHCluster wrote:Kazem ja tebi samo nekom Austrijancu krades posao i postenom migrantu.animals wrote:Odsad zatvaram vrata na terasi..BHCluster wrote:Sad kad vam zenama ovi imgranti krenu upadati po stanovima i kucama.
vidis da se ko supermani..
penju se, skacu po sesnest metara u dalj,
rone na sto metara i dobivaju drzavljanstva za dan..
a ja ceko 10 godina..
ko mi je kriv kad ne mogu da radim cuda..
Ma nije u tome fazon..
da je neko nekome spasio zivot... zar nije ocigledno?animals wrote:Ma nije u tome fazon..
sta je poenta ovoga videa..
gdje su svi drugi koji su nekoga spasili i neciji zivot..
nema ih..nije valjda da samo imigranti spasavaju zivote maloj djeci ..
i sta je poruka onim ljudima koji strpljivo cekaju 8 do 10 godina za drzavljanstvo,,
ko vas jebe , kad ste nesposobni..
i ovaj dobio drzavljanstvo, nije uopce bitno ni za sto..
sta je poruka, ovoga videa..prihvatiti novi val imigranata..ili..
Onda je moglo da se kaze ovako..CPT wrote:
da je neko nekome spasio zivot... zar nije ocigledno?
isto kao sto se zapise da hrabri mladici po Svabici pipaju Svabice (karkiram), zar ne? u losem se potencira da su migranti, a kontra to nije ok...animals wrote:Onda je moglo da se kaze ovako..CPT wrote:
hrabri mladic spasio dijete..
i taj hrabri mladic je kao zahvalnost dobio zahvalan djeciji pogled,
koji se ne moze ni cim platiti..
Pa nijednom hrabvrom pipacu nije objavljeno ime i prezime..CPT wrote:isto kao sto se zapise da hrabri mladici po Svabici pipaju Svabice (karkiram), zar ne? u losem se potencira da su migranti, a kontra to nije ok...animals wrote:Onda je moglo da se kaze ovako..CPT wrote:
hrabri mladic spasio dijete..
i taj hrabri mladic je kao zahvalnost dobio zahvalan djeciji pogled,
koji se ne moze ni cim platiti..
ko vas ne bi znao
M. #MamoudouGassama partage les valeurs de la brigade de sapeurs-pompiers de Paris Nous sommes prêts à l'accueillir
Ko je tebi kriv sto si nabio stomak i jedini ti vid rekreacije kukanje na forumu. Kad diJaspora zamjera nesto diJaspori.animals wrote:Moja ideja je bila samo jedna..
da je nemoguce da se dijete od cetiri godine drzi jednu minutu viseci na rukama..
i drugo..da se neko popne za tu istu minutu na cetvrti kat zgrade, sa vanjske strane..
sad odoh..laku noc..
Interesantni podaci.
Karta pokazuje da u je najksenofobnijim državama, poput Mađarske, udio migranata u ukupnom broju stanovnika najmanji, piše Statista. Takođe navodi da su 12 odsto stanovnika u Latviji trenutno migranti, a država ima jedan od najnižih BDP-a u Evropi, dok su u Italiji 0,5 odsto stanovnika migranti, a po BDP-u je četvrta država Evropske unije.
To je zato sto su grejsi ovdje vrsili genetsku manipulaciju naroda.sadie_forever wrote:Neskolovani su posebno afganistanci (arapi su druga prica ..za njih akademici)
Neki dan pridje afganistanac stariji meni i sinu pita za sinovo ime kad je cuo arapsko ime kaze zar ste vi muslimani ..rekoh da .jesmo. kaze on pa sin ti je zuti ima plave oci
![]()
![]()
islam je eto samo za vas mrs