Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Locked
jao_situacije

#3926 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by jao_situacije »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
jao_situacije wrote:zamisli zviza u interventnoj uniformi na granici :mrgreen:
Mislim da potajno mašta da se nađe u toj ulozi. :oops:

A ova je zajebala Zviza i DonVita zajedno. :cry:
BOSANKA MERSIHA ČOKOVIĆ ŠOKIRALA DANSKU: Zatvorite granice, dosta nam je izbjeglica i muslimana zbog kojih već negdje nema svinjetine i alkohola!
http://doznajemo.com/2015/09/04/bosanka ... -alkohola/
al najjače je kad napiše roman da odgovori nekome i pola stvari izmišljeno ili netačno :lol:
Keiko

#3927 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Keiko »

I imaju svako pravo da reduciraju brojku migranata koji ulaze u njihove države. Prvo se vi morate naučiti razliku između migranta i bjegunca. Jedna stvar je bježati od rata, druga stvar je da je tvoja država uništena ekonomski pa da bez prisile odlaziš organizovano iz nje. I sad se druge države trebaju brinuti o onima koji glasaju za lopove, diktatore i šta sve ne ? Ista je stvar kao sa Bosnom i Bosancima. Mi smo dužni sebi kreirati budućnost, u svojoj državi a to nam nikako nisu dužni Njemci, Britanci ili Irci.

Jasno je kao dan da ovi sa Bliskog Istoka iskorištavaju trenutnu situaciju sa ratom i izbjeglicama pa se pokušavaju prošvercati i živjeti na socijali zapadnoeuropskih država. Njemačka ima stigmu iz WWII i evo desetljećima poslije ne smije niko zauzeti jasan stav protiv onih koji nisu Nijemci, pa čak i kad to iskorištavaju na očigled.

Mi smo sad u takvoj situaciji da previše seremo. S jedne strane mi smo to iskorištavali devedesetih, pa evo i danas ali manje. Zbog toga su svi kao za to da se ti ljudi prime. ALI, u čemu je fora ? U tome što ih nećemo mi primati i što Bosne neće vidjeti već se natovariti na države zapadne Europe i Skandinavije. Zato i kao jesmo po defaultu da ih prime, naravno daleko od nas. Mi da imamo pare kao Nijemci, te da moramo primiti sve ove ljude ponašali bi se gore od SS - ovaca prema njima. Dao bih desno jaje na panj ako nije tako.
Kao i ostatak balkanske bagre dovoljno da se sjetimo šta smo radili međusobno jedni drugima zajedno sa Srbima i Hrvatima s kojima vjekovima živimo tu, sličniji da biti ne možemo a kako bi se mi ponašali tek prema Arapima i ostalima sa Bliskog Istoka koji se razlikuju od nas u svakom kulturološkom aspektu bojim se i zamisliti.

Moj point je da je lako tuđim kurcem gloginje mlatiti, da trebate davati iz svog džepa i poreza ne bi vi ovako govorili. Mi multikulti, mi bi prihvatili druge da možemo, jebo Zapad, bla bla bla a sa prvim komšijama se koljemo još od kad smo naselili ova usrana brda.
Odličan post!

Samo bih dodala daje većina simpatija na religijskog osnovi. Da je ovoliko Kineza nagrnulo, bili bi 'ne ih šalju sve nazad, ko im *ebe mater kinesku'. Činjenica!
Kikibombona

#3928 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Kikibombona »

sherbett wrote: Djelomično točno ali neizvedivo. Ne mogu da ih otjeraju. Pa vidi, pola te sjeverne Afrike ima, npr. Francusko državljanstvo..pa ipak je nekad bila Francuska, uvjetno rečeno :mrgreen:

Problem je što imaju problem s integracijom u društvo. A problem Evropljana je što misle da su viša kasta pa pomalo i jesu ksenofobni.

Meni jedino nije jasno što se sad poteže to pitanje!
Prie 11 godina kada sam prvi puta bila u Parizu, bila je hrpa stranaca već tada..iz Afrike uglavnom..Italija..pa čak i prije 20 godina..Belgija..2007. ja sam svijećom tražila Belgijanca, rođenog. Pa tada je tamo Brisel bio pun Arapa..sjećam se da smo od hotela do centra pješke prolazili kroz njihovu četvrt..nema žena vani, samo muški sjede na terasama kafića..žene po trgovinama...čoporativno valjda tri snajke i hrpa jece, zamotane..pa to je "normalan" prizor na zapadu desetljećima..neki se asimiliraju neki još šalju ćerke u Jemen il di već da im režu klitorise iako su druga, treća generacija u VB...zašto je sad tolika halabuka? Ali ako država u kojoj živiš zakonom sankcionira rezanje klitorisa ili brak sa 13 godina, onda poštuj zakon, norme i vrijednosti..ili idi kući.
Hitler je pokazatelj da mogu sto pozele!

Potrebna je samo jedna veca kriza, stvarna ili fabrikovana, da se proglase 'krivci' za propast i kao jedino rjesenje ponudi njihova deportacija u zemlje porjekla. Potrpaju sve strance i haj zdravo. Ko im moze sta?

A mogu jednostavno zabraniti religije ili odredjenu religiju. Mogu sve.

Nemam nikakvu iluziju da izbjeglice primaju iz plemenitih razloga. Vjerovatno im je potrebna radna snaga ili ko ce vec znati njihove razloge...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3929 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by _BataZiv_0809 »

Partijaner wrote:Pa jeste li vi vidjeli sta pise na transparentima, stop Islamu i crtezi sa prekrizenim dazmija, sta vam to govori ? :wink:

Ovo sa izbjeglicama je samo dobar razlog da javno kazu sta misle o muslimanima opcenito.
Image
dobojlija81

#3930 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by dobojlija81 »

_BataZiv_0809 wrote:
Partijaner wrote:Pa jeste li vi vidjeli sta pise na transparentima, stop Islamu i crtezi sa prekrizenim dazmija, sta vam to govori ? :wink:

Ovo sa izbjeglicama je samo dobar razlog da javno kazu sta misle o muslimanima opcenito.
Image
profulo si,i to namjerno da suknes
ovi ne bjeze
Kikibombona

#3931 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Kikibombona »

sherbett wrote: Ali mogu sve. Naravno da mogu. Njihova zemlja-teritorij, njihova država, njihove pare, njihova dobra volja!
Neka se svatko bori za svoju zemlju, svoj dom, svoje blagostanje i svoja prava!
Ima jedan mali problem. I ti Nijemci su, ako nista, indirektno odgovorni zato sto su ljudi ostali bez domova, a mnogi bez zivota. Francusko-britanska gamad snose direktnu odgovornost, jer su jedni od glavnih protagonista rata na BI i na sjeveru Afrike.

I onda ce na kraju balade iste ove izbjeglice, koje su radi Evropaljana ostale bez doma, imati problem u zemljama gdje su pronasli 'spas'. Nemam nikakvu dilemu da ce najebati ako nekada postanu prijetnja 'evropskom nacinu zivota'. Onaj ko misli da ce Evropljani prepustiti 'staru kurvu' Azijatima i Afrikancima je naivan do bola.
It_is_a_Leclerc

#3932 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by It_is_a_Leclerc »

Podržavam potez Njemačke. Nažalost, široko rasprostranjene zablude među izbjeglicama su da oni imaju pravo doći u koju god državu žele, bez ijednog jedinog papira, dobiti posao, socijalnu pomoć, krov nad glavom i školovanje. Evropa je lijepa, ali nije El Dorado. Njemačka i cijela Evropa moraju pokazati da primaju iz nužde, a ne iz želje i volje.

Jer, rat traje pet godina - ovakav priliv izbjeglica je počeo prije šest mjeseci. Razlozi su očigledni i te ljude se, zaradi naše i njihove sigurnosti, i dobrobiti, mora zaustaviti.
Sanjarko

#3933 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Sanjarko »

VCorp wrote:Ljudi, izgleda da je Dodik bio u pravu i da će nam se naseliti milion Arapa :lol: :lol:
Pa trilateralna komisija i masoni mu rekli prosle godine u Beogradu kada su skup odrzali.
berenice

#3934 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by berenice »

Necu da se borim za ono na sta samim rodjenjem imam pravo - slobodu, slobodu kretanja, obrazovanja i svaku drugu mogucu slobodu koja ne ugrozava drugoga u njegovom bivstvovanju. Imam pravo da idem gdje god hocu. I to je to.

Cuj njihova drzava?!

Znam da ja utopijski gledam na sve to, jel?!, gledam iz te neke ljudske perspektive, sto nije bas popularno... Ali ako je izvodivo zagorcati zivot tolikim narodima, ne vidim razloga za dizanjem hampe ukoliko se nekome i pomogne u zivotu.

Jbga, sve se vraca, sve se placa.
Kikibombona

#3935 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Kikibombona »

It_is_a_Leclerc wrote:Podržavam potez Njemačke. Nažalost, široko rasprostranjene zablude među izbjeglicama su da oni imaju pravo doći u koju god državu žele, bez ijednog jedinog papira, dobiti posao, socijalnu pomoć, krov nad glavom i školovanje. Evropa je lijepa, ali nije El Dorado. Njemačka i cijela Evropa moraju pokazati da primaju iz nužde, a ne iz želje i volje.

Jer, rat traje pet godina - ovakav priliv izbjeglica je počeo prije šest mjeseci. Razlozi su očigledni i te ljude se, zaradi naše i njihove sigurnosti, i dobrobiti, mora zaustaviti.
Jojjj, sve mi suze niz ledja radi jadnih evropskih vlastodrzaca... :razz: :mrgreen:

Kosti im se raspale, zasto vise ne zaustavljaju rat kojem su kumovali!??
Challenger__

#3936 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Challenger__ »

Kikibombona wrote:Kosti im se raspale, zasto vise ne zaustavljaju rat kojem su kumovali!??
Čekaju, majmuni, rješenje od USA, a to je isto kao da mirovno rješenje očekuješ od samozvane "Islamske" države.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3937 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by _BataZiv_0809 »

dobojlija81 wrote: profulo si,i to namjerno da suknes
ovi ne bjeze
Ne, samo hocu da se, prije nego sto se Cesima bilo sta prigovori, sagleda druga strana medalje.
Patriotska_Liga

#3938 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Patriotska_Liga »

Kikitrolona ponovo lupeta, ništa novo.

Sve pomenute ratove pokrenule su SAD, nikako europske zemlje koje od istih nemaju nikakve koristi i koje su u tim ratovima bile zarad savežništva sa SAD-om. To se naravno mijenja i europske zemlje više ne žele da učestvuju u skupim ratovima koje pokreću SAD zbog čega prevashodno u Siriji vlada potpuni cirkus jer američkoj vojsci ne pada na pamet da uvodi red tamo gdje za njih nema nikakve koristi, oni su svoj posao u Siriji završili. Zato danas imamo ISIL koji je prijetnja svemu samo ne SAD-u. I ponovo će Europljani da čiste ono što su Amerikanci isprznili, tj. da se obračunavaju s ISIL-om i da primaju na stotine hiljada izbjeglica. Ali de, što bi Kikitrolona bio normalan kad može da bude trol poganog jezika kojem je za vlastite životne neuspjehe kriva zapadna Europa. Kao on je neki borac za pravdu i veliki moralista pa se našao da dijeli lekcije uređenim europskim zemljama kako treba da postupaju. Francuzi gamad, Britanci gamad, Nijemci indirektni krivci, Europa (koja će primiti stotine hiljada izbjeglica) stara kurva, a on pošten čovjek. I komunista.

Još gori od njega (ako je tako nešto uopšte moguće postići) su ovi koji se kao brinu za europske temelje ugrožene od strašnih muslimana koji samo čekaju da narastu na 50%+1 i odmah će da uvode šerijat. Kršćanska Europa na udaru bradonja, eto babaroge. Kakvi epski cirkuski klauni.
Kikibombona

#3939 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Kikibombona »

sherbett wrote: To je točno! Čista povjesna činjenica. I to ne smije da se zaboravi! Evropa je kriva za sve. Da ne krećem sad od kolonizacije, do rivalstva velesilaVB i FRA vs Njem..sve one krize pred WWI, (marokanske)..izuma parnog stroja, propadanja talasokratskih sila..bla bla...gubljenje u ratu od superjake Njem, prekida izolacionizma SAD-a pod jednim uvjetom: da bude glavni svjetski arbitar. Tu je počelo sranje..ali nije Evropa jedini krivac! Eno ti Katar, Saudijsku Arabiju...sve nešto "Palestina, Palestina" a skupa prodaju oružje ISIL-u. Ima protagonista i "s druge strane". Moramo biti objektivni!

I izvini, nema govora o pretnji načinu života! U tuđem dvorištu moraš poštivati tuđa pravila. Doduše, nitko ne smije da ti brani stav i običaje..ali u tvom dvorištu! zakoni države se moraju poštivati, norme ponašanja također. Asimilirati u društvo se mora. Inače ne opstaješ. Takav je "zakon".

I ponavljam, stara kurva desetljećima vrvi Kinezima i Arapima i Afrikancima. Znči, još su tu.
Naravno!

Glavni krivci za sirijsku i druge nesrece Bliskog istoka su:

1. Amerika
2.
3.
4. Francuska i Engleska
5.
6.
7. Zaljevske monarhije, Turska, Izrael
8. Iran i Rusija

Udarnio trio je kreirao a ostali se upecali.

Samo, jebase ih Ameri sve kolektivno. Turska i Evropa, jer se prodaju kao fini, najebase pravo radi najezde izbjeglica. Ameri nikakve posljedice ne trpe. Isti slucaj sa ukrajinskim ratom koji je skuhan u americkoj kuhinji. Ameri bacili kost, poklase se Ukrajinci i indirektno Rusija i Evropa. Rusija i Evropa trpe ekonomske gubitke, Ameri se ucvrstise kao super sila.

Madjari i ostali jesu sovinisti sa dna kace, ali nisu budale. Jasno im je da ispastaju radi nedjela drugih. Nemaju to hrabrosti reci, ali vrlo dobro znaju. Sve ove izbjeglice treba proslijediti u Francusku i Englesku...
celava_dlaka

#3940 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by celava_dlaka »

Dovoljno je pogledati klipove sto su postavljeni o kakvim se muslimanima radi al doce i evropa tobe pa ce poceti da lome kosti bradonjama
Onim pravim muslimanima koji postuju zakone i zemlju gdje zive nece faliti nista
U pustinju pa kamilama uvodi serijat
Last edited by celava_dlaka on 14/09/2015 00:51, edited 1 time in total.
Challenger__

#3941 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Challenger__ »

sherbett wrote:Šta će SAD :wink:
Sad (kao bivši predsjednik Francuske, aktuelni predsjednici Finske i Češke, te poznati nam S. Kurtz) daju za pravo Rusima i kmeče: "Hilfe Russland...".
VCorp

#3942 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by VCorp »

Keiko wrote:

I imaju svako pravo da reduciraju brojku migranata koji ulaze u njihove države. Prvo se vi morate naučiti razliku između migranta i bjegunca. Jedna stvar je bježati od rata, druga stvar je da je tvoja država uništena ekonomski pa da bez prisile odlaziš organizovano iz nje. I sad se druge države trebaju brinuti o onima koji glasaju za lopove, diktatore i šta sve ne ? Ista je stvar kao sa Bosnom i Bosancima. Mi smo dužni sebi kreirati budućnost, u svojoj državi a to nam nikako nisu dužni Njemci, Britanci ili Irci.

Jasno je kao dan da ovi sa Bliskog Istoka iskorištavaju trenutnu situaciju sa ratom i izbjeglicama pa se pokušavaju prošvercati i živjeti na socijali zapadnoeuropskih država. Njemačka ima stigmu iz WWII i evo desetljećima poslije ne smije niko zauzeti jasan stav protiv onih koji nisu Nijemci, pa čak i kad to iskorištavaju na očigled.

Mi smo sad u takvoj situaciji da previše seremo. S jedne strane mi smo to iskorištavali devedesetih, pa evo i danas ali manje. Zbog toga su svi kao za to da se ti ljudi prime. ALI, u čemu je fora ? U tome što ih nećemo mi primati i što Bosne neće vidjeti već se natovariti na države zapadne Europe i Skandinavije. Zato i kao jesmo po defaultu da ih prime, naravno daleko od nas. Mi da imamo pare kao Nijemci, te da moramo primiti sve ove ljude ponašali bi se gore od SS - ovaca prema njima. Dao bih desno jaje na panj ako nije tako.
Kao i ostatak balkanske bagre dovoljno da se sjetimo šta smo radili međusobno jedni drugima zajedno sa Srbima i Hrvatima s kojima vjekovima živimo tu, sličniji da biti ne možemo a kako bi se mi ponašali tek prema Arapima i ostalima sa Bliskog Istoka koji se razlikuju od nas u svakom kulturološkom aspektu bojim se i zamisliti.

Moj point je da je lako tuđim kurcem gloginje mlatiti, da trebate davati iz svog džepa i poreza ne bi vi ovako govorili. Mi multikulti, mi bi prihvatili druge da možemo, jebo Zapad, bla bla bla a sa prvim komšijama se koljemo još od kad smo naselili ova usrana brda.
Odličan post!

Samo bih dodala daje većina simpatija na religijskog osnovi. Da je ovoliko Kineza nagrnulo, bili bi 'ne ih šalju sve nazad, ko im *ebe mater kinesku'. Činjenica!
Slažem se. Samo što bih dodao da je ta simpatija zasnovana na nominalnoj religijskoj osnovi. Govorim iz ličnog primjera jer sam dugo vremena radio sa Arapima, Kurdima, Irancima i ostalima sa BI dok su bili po raznim prihvatnim centrima sa cijelim familijama pa i poslije toga kroz programe EU sam pratio njihovu adaptaciju na novi sistem.

Reći ću ti jednu stvar, nisam fašista i ne mrzim nikoga ali ne bih želio nikad da mi se doseli u Bosnu toliki broj ljudi sa Bliskog Istoka sa svojim verzijama islama i načinima života, a pogotovo da mi to direktno utječe na moj život.

Ljudi kod nas su zadrti, to se ne može poreći ali kakvi su ti Arapi, Kurdi i Afganistanci i kako se ponašaju to je nešto nevjerovatno. Kod nas već sljedeća generacija se adaptira u dijaspori, a oni da se adaptiraju i da se odmaknu od svog konzervatizma trebaju tri - četiri generacije, što je jako mnogo vremena. Balkanci se lako prilagode na Zapad, i oni na nas ali zamisli ti da meni Kurd psuje mater zato sto sam se rukovao sa njegovom ženom a pomažem im ? Uhvatio sam pet puta Afganistance sa heroinom i otvoreno mi kažu da im je bitna para i da bi ga djetetu prodali jer nemaju para a s druge strane dobijali njemačku socijalu, novi mobiteli, pederuše, swag style od glave do pete, čitav dan hodaju po kafićima. Onda Arape kad sam vidio kako se ponašaju prema ženama, meni je nezamislivo i pored našeg balkanskog patrijarhata da se neko onako ponaša prema mojoj majci ili sestri kao oni.

Naš glavni problem je što ljudi kod na jednače te ljude sa BI sa nekim idealiziranim islamom i posmatraju ih kao bogomdane. Nije meni čudno da je islam nastao tamo i da ima jako striktna pravila i svoje zakonitosti koje su u nekim slučajevima i brutalne jer da od Arapa napraviš normalnog čovjeka moraš imati opasan i jak zakon. Oni jesu ljudi kao i mi, od krvi i mesa i to se ne može poricati i zanemarivati ali u kakvu se ti ličnost možeš formirati kad živiš u okruženjima gdje se ljudi bičuju za gluposti, ruke im se odsjecaju za krađu, ubijaju se kamenovanjima i raznose bombama ? To je drugi svijet, drugi sistem koji mi ne razumijemo kao što oni ne razumiju naš.
Ja ne tražim od njih da se odreknu svog identiteta, vjere i običaja ali ako se svi kada odu u njihove države moraju ponašati po njihovim pravilima, društveno - kulturnim normama i zakonima onda smatram da i oni to trebaju da rade kada dođu u Europu ili bilo gdje drugo a ne da samo izigravaju žrtve.

Više puta sam čuo od njih izreku, a poprilično sam uvjeren da vjeruju u to - jedan Arap vrijedi kao nas deset ( misle na bijele ljude ). Probajte ih upitati o tome, uđite s tim u debatu pa ćete vidjeti zašto se neće da prilagode. Poslije će vam biti jasno zašto se neke stvari događaju i zašto su prezentirani u medijima kao što jesu, koliko god zapadni mediji nastupali i pretjerivali sa svojom ksenofobijom.
Challenger__

#3943 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Challenger__ »

sherbett wrote:O kakvoj SAD i supersili nakon Ukrajine ti pričaš?
:lol:

Bunca Kiki.
Sanjarko

#3944 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Sanjarko »

_BataZiv_0809 wrote:
ovi ne bjeze
Ne, samo hocu da se, prije nego sto se Cesima bilo sta prigovori, sagleda druga strana medalje.
Cune komentirati htjeo sam ti nesto reci sta Krscani misle o Meki, Arabiji i Muhamedu.
Koje gadosti samo misle o sve troje.
Samo cu ti napisati da u Toj Arabiji o kojoj sve te gadosti misle i govore
ima 1,5 Miliona Krscana na 20 Miliona Saudijaca ili 7,5% populacije Krscani.

A kakve pljuvotine pisu i misle o svemu tome iznenadio bi se.

Mene su na jednom forumu banirali stranom sto sam stao u zastitu Muslimana
i Ljudi Muslimanskog porijekla.
Svaki dan pljuvanje po njima svima i Crncima.

Nisam vise mogao to citati bez reagovanja a banirali Me i izbrisali
racun ni krivog ni duznog nisam nikog vrijedzao.

Izazvao te internet ratnike na fajt pa me banirali.

Cune da komentarisem i prenesem te gadosti sto pisu i kako pljuju.

Nije ni cudo sto imaju u SA dva ta puta jedan za jedne drugi za druge,.
kada drugi samo govore gadosti i pljuju po prvima.

Upalilo Mocnicima predvidio sam ovo davno.
I prepustio se digao ruke od svega sem svog zivota.
Kikibombona

#3945 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Kikibombona »

sherbett wrote: O kakvoj SAD i supersili nakon Ukrajine ti pričaš?

Mađari kao i ostatak EU neće da jede govna Francuske i Njemačke. To se zna, o tome se javno priča. Političari Češke, Slovačke, Mađarske, Poljske...u mikrofon pred kamerama govore kako im je dosta govana ove dvije članice. Nije neka topla voda izmišljena.
Amerika je bog i batina, supersila, na svakom kutku zemlje osim na ruskoj i kineskoj granici. Tu se malo vise pitaju Rusi i Kinezi. Na Bliskom istoku Amerika dominira.
VCorp

#3946 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by VCorp »

It_is_a_Leclerc wrote:Podržavam potez Njemačke. Nažalost, široko rasprostranjene zablude među izbjeglicama su da oni imaju pravo doći u koju god državu žele, bez ijednog jedinog papira, dobiti posao, socijalnu pomoć, krov nad glavom i školovanje. Evropa je lijepa, ali nije El Dorado. Njemačka i cijela Evropa moraju pokazati da primaju iz nužde, a ne iz želje i volje.

Ništa mi nema jače nego ovi '' džile u glavu '' komentari. Slažem se u potpunosti.

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/otkri ... /150913076 - To je ono o čemu sam pričao.
Sanjarko

#3947 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
ovi ne bjeze
Cune komentirati htjeo sam ti nesto reci sta Krscani misle o Meki, Arabiji i Muhamedu.

by Vizionar 1985 » 10/09/2015 16:31
Upalilo Mocnicima izgleda.
Izgleda zavadit ce svijet i okrenuti ga protiv svih Muslimana i Ljudi Muslimanskog porijekla.
Mene baniralo na stranom forumu jednom i obrisali mi racun,
kada sam svima odbrusio da su internet ratnici i da se mogu,
pofajtat ako hoce sa mnom uzivo. Napisao da ako zele da cu im ostaviti licne podatke da Me Pronadzu za fajt.
Nisam prekrsio ni jedno pravilo foruma nisam uvrijedio nikoga niti sam napisao licne podatke, niti pljuvao po nikome i opet Me banirali i to bez razloga trajno.
Mozda sam sa tim pisanjem preletio sto sam napisao da cu im
ostaviti podatke za fajt ako zele ali nisam ih ostavio niti sam koga
uvrijedio ali pukao Mi film svaki dan isto Vrijedzanje Muslimana i Crnaca.

Pljuju po svim Muslimanima i Ljudima Muslimanskog porijekla,
ne samo po Muslimanima nego i Crncima svi cak i Mod Me napao i
nesto napisao na Nacionalnoj osnovi ko Mi Bosanci nesto pa izbrisao svoj komentar.

Nisam vise mogao sutit na tom forumu svaki dan isto pljuvanje
po Muslimanima, Ljudima Muslimanskog porijekla i Crncima.
Ovo ce na Zlo veliko izaci kako je krenulo,
pogotovo sto Propaganda blati sve Muslimane i Muslimanske drzave.
Pisao sam o toj Propagandi i na ovom forumu,
kako se Ljudi hvataju ko Muhe na G.... na tu Propagandu.

Nastradat ce mnogi Ljudi ni krivi ni duzni i jos vise ce
se sra... dogadzati.
jao_situacije

#3948 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by jao_situacije »

ovo je zvizova šefica :mrgreen:
Sanjarko

#3949 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Vizionar 1985 wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Ne, samo hocu da se, prije nego sto se Cesima bilo sta prigovori, sagleda druga strana medalje.

by Vizionar 1985 » 10/09/2015 16:31
Upalilo Mocnicima izgleda.
Izgleda zavadit ce svijet i okrenuti ga protiv svih Muslimana i Ljudi Muslimanskog porijekla.
Mene baniralo na stranom forumu jednom i obrisali mi racun,
kada sam svima odbrusio da su internet ratnici i da se mogu,
pofajtat ako hoce sa mnom uzivo. Napisao da ako zele da cu im ostaviti licne podatke da Me Pronadzu za fajt.
Nisam prekrsio ni jedno pravilo foruma nisam uvrijedio nikoga niti sam napisao licne podatke, niti pljuvao po nikome i opet Me banirali i to bez razloga trajno.
Mozda sam sa tim pisanjem preletio sto sam napisao da cu im
ostaviti podatke za fajt ako zele ali nisam ih ostavio niti sam koga
uvrijedio ali pukao Mi film svaki dan isto Vrijedzanje Muslimana i Crnaca.

Pljuju po svim Muslimanima i Ljudima Muslimanskog porijekla,
ne samo po Muslimanima nego i Crncima svi cak i Mod Me napao i
nesto napisao na Nacionalnoj osnovi ko Mi Bosanci nesto pa izbrisao svoj komentar.

Nisam vise mogao sutit na tom forumu svaki dan isto pljuvanje
po Muslimanima, Ljudima Muslimanskog porijekla i Crncima.
Ovo ce na Zlo veliko izaci kako je krenulo,
pogotovo sto Propaganda blati sve Muslimane i Muslimanske drzave.
Pisao sam o toj Propagandi i na ovom forumu,
kako se Ljudi hvataju ko Muhe na G.... na tu Propagandu.

Nastradat ce mnogi Ljudi ni krivi ni duzni i jos vise ce
se sra... dogadzati.
Moeratori isto pljuju i gadosti pisu na tom forumu.
O Muslimanima, Crncima itd.
insomnia78

#3950 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by insomnia78 »

Challenger__ wrote:
sherbett wrote:Šta će SAD :wink:
Sad (kao bivši predsjednik Francuske, aktuelni predsjednici Finske i Češke, te poznati nam S. Kurtz) daju za pravo Rusima i kmeče: "Hilfe Russland...".
Ti se stvarno gubis
Gdje tacno Sarkozy (dobro si reko BIVSI predsjednik) kmeci Rusima za pomoc?
Osim toga vecina krivnje za umjesanost Francuske u ratove na BI lezi upravo na njemu (glavnom zagovaracu i izvrsitelju rusenja Gadafija)
Sarkozy je vec, onim deportacijama roma, pokazao kako on rjesava probleme sa izbjeglicama i budi siguran da ako on ponovo dodje na vlast (a velike su sanse, mada se nikad ne zna) da ce se problem "rijesiti" maltene preko noci
Locked