Ma ne provociram, bogami, samo se u nekim postovima zajebajem. ja jesam za Barbu,tu si malo u krivu. I reći ću ti zašto. Zato što mislim da bi dao neku drugu dimenziju ovoj reprezentaciji. Kada kažem reprezentaciji, ne mislim samo na ovaj tim nego na reprezentaciju kao pojam. Kao prvo, mislim da bi bio prvi naš selektor koji bi razmišljao dugoročno, i ne bi pravio karijeru korz reprezenatciju. Barba, koliko ga ja znam, nije neki čovjek od karijere, on je naš mostarac koji prije sveg avoli udoban život i lijepe stvari (što dokazuje i bavljenjem pokera, ali na nekoj višoj razini od aparata za poker). Ali reprezentacija je nešto zašto je on duboko vezan, reprzenatcija ga je potvrdila kao čovjeka, dala mu ili potvrdila osjećaj pripadnosti i on je zaista osjeća kao nešto svoje. Dakle, on sasvim sigurno, ne bi sebe pretpostavio reprezentaciji.Itakoto wrote:Ma palermo malo vise provocira kao i ja. Siguran sam da je i sâm protiv Barbe kao selektora ali zbog hajke jednostavno ne popusta. Zadnji postovi su ciste provokacije na racun forumskih novinara.
.
Druga stvar, Barba ima viziju, vizionari su ljudi koji možda neće uspjeti u praksi, ali bez njih nema napretka, uvjeren sam da bi Barba postavio neke stvari na takve temelje (recimo odnos svih onih naših bajnih igrača po dijaspori prema ovoj reprezenatciji) na takve temelje da više ne bi bilo moguće raditi na drugačiji način. Na način na koji sada radimo. Pokojni Kređimir Ćosić je bio jedan od najvećih vizionara u ljudskoj djelatnosti koja se zove sport, on nije rezultate kupio, oni je utirao nove staze da bi duigi na njegovim temeljima kupili rezultate. Uvjeren sam da sa Barbom imamo najveću šansu da izađemo iz naše uobičajene prakse rada, da obnovimo kult reprezenatcije, da je učvrstimo. U dugoročno smislu, uvjeren sam da je Barbarez najbolje rješenje. U kratkoročnom, ko ćega znati, to je fudbal , sport, da je Lulić dao gol, možda bi i sada papeta slušali i njegovu priču o tome kako su 3 boda iz četiri utakmice sasvim ok. Dakle, ko nas može odvesti na evropsko je više pitanje sreće, možda može i Hadžija, možda može i Amar, možda može i Meša, sve to može biti stvar samo jedne stative, dva-tri centimetra-----.Dugoročno, mislim da samo Barba donosi nešto novo u ovu reprezentaciju.I zato sam za njega.
I siguran sam da ovi što sada vode ovu kampanju, samo i jedino protiv Sergeja, znaju da je on jedini koji može nešto mijenjati........i zog toga i ta kampanja.