sve je kako si rekao...Tomahawk11 wrote:.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
quarterback
#3926 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- vješalica
#3927 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vedran Klacar a zenski bruda Vanesa KlacarThe BEN10 wrote:MA de ba! Ženkica se mangupiše!? A ko joj je brat?konektovan wrote:To je sestra od onog momka sto je zaginuo na otoci prosle godine.paul_shark wrote:Veceras opet divlja neki Golf 4 sa ljubicastim folijama papanskim... paljenje lamele od semafora do semafora i slalom voznja...
vec je negdje zavalio (vozi bez komplet prednjeg branika)
Cekaj samo ljeto i nek joj padne na pamet da podivlja sa motorom
- amar1994
#3928 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije zvaka za seljaka
- muha_sa
#3929 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar1994 wrote:
Nije zvaka za seljaka![]()
![]()
ovo je za robije--nisu ovo greške vozaca vec ovo idioti namjerno rade, a ovom što švrlja cetkom i farbom po tunelu treba naplatit krecenje komplet tunela, za nauk nekom buducem idiotu kojem ovaj idiotizam na pamet padne
- dobar osjecaj
#3930 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bas. Jeza covjeka hvata kad pomisli kakvi ludjaci nas okruzuju i na sta smo se srozali.muha_sa wrote:ovo je za robije--nisu ovo greške vozaca vec ovo idioti namjerno rade, a ovom što švrlja cetkom i farbom po tunelu treba naplatit krecenje komplet tunela, za nauk nekom buducem idiotu kojem ovaj idiotizam na pamet padne
Sta se uopste desava s ovim snimcima Medic Trans & co?
- drndalo
#3931 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako sta ? Co'jek pos'o s robom u Vitez, a zaboravio skrenuti... Pa da se ne bi vracao iz Zenice nazad autoputem ili starom cestom na istu raskrsnicu, sto bi mu uzelo brat-bratu 10-ak minuta...dobar osjecaj wrote:
-
quarterback
#3932 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a moglo bi se i pola litre goriva potrositi, ima i putarine par maraka tu...drndalo wrote:Kako sta ? Co'jek pos'o s robom u Vitez, a zaboravio skrenuti... Pa da se ne bi vracao iz Zenice nazad autoputem ili starom cestom na istu raskrsnicu, sto bi mu uzelo brat-bratu 10-ak minuta...dobar osjecaj wrote:
bolje u rikverc
- amar1994
-
samo pozitiva
#3934 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
i onda plati 50%Romeo 80 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/nevjerov ... /160314049
Nisu trkači, ali tačno čovjeku dođe da ih zaustavi i izdegeneči na sred ceste! Kromanjonci retardirani, zbog kojih će neko nevin nastradati.
-
530i
#3935 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zakonom treba omogućiti kažnjavanje na osnovu ovih snimaka, ovo je strašno.
-
condy
#3936 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zakonom je to omogućeno.
U pravilu trebaju oni obavjestiti o tome policiju, a očigledno nisu
Snimci nadzornih kamera se koriste u sudskim postupcima, izda se naredba radi izuzimanja tih snimaka i koriste se kao dokaz.
Jos ima vremena da se sankcionišu i da se pokrene prekršajni postupak, pod uvjetom da nije prekršaj zastario a mislim da nije...
U pravilu trebaju oni obavjestiti o tome policiju, a očigledno nisu
Snimci nadzornih kamera se koriste u sudskim postupcima, izda se naredba radi izuzimanja tih snimaka i koriste se kao dokaz.
Jos ima vremena da se sankcionišu i da se pokrene prekršajni postupak, pod uvjetom da nije prekršaj zastario a mislim da nije...
Last edited by condy on 15/03/2016 13:40, edited 1 time in total.
-
530i
#3937 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako ne zovu policiju totalni su šalabajzeri. Al' ne bi me čudilo pošto u autoceste se zapošljavaju podobni po partijskoj liniji...
-
condy
#3938 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Lično mislim da nikad nikog nisu obavjestili530i wrote:Ako ne zovu policiju totalni su šalabajzeri. Al' ne bi me čudilo pošto u autoceste se zapošljavaju podobni po partijskoj liniji...
Negdje sam pročitao da se vani dash camere iz vlastitog vozila mogu koristiti kao dokaz. Kod nas je to upitno iz proceduralnih razloga ali to je u faktu najbolji dokaz, sve vidiš ako je dobro snimio.
-
530i
#3939 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Snimiš nekog kako ti šara po zidu i ne uradiš ništa!? Pratiš kamerom hajvana u pogrešnoj traci i ne obavijestiš nikoga!? Pa trebaju zvati policiju plus zatvoriti kompletnu stranu autoputa da neko ne nastrada. Ali poznavajući neke glupane zaposlene preko štele i partije (zapravo svi su tako zaposleni) kažem - ništa me ne čudi.
-
citroen xm
#3940 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ko će obavjestiti? PA ljudi nisu obavjestili kada im je onaj klinjo koji je pozajmio auto od majke ušao i vozio se auto putem dok mu goriva nije nestalo. Nema od toga ništa. Kada neko pogine zbog ovakvih hajvana, pričaće se 5 dana i opet neće biti ništa.
- Sodom1
#3941 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gledajuci ove snikme ,autoput i nije nesto prometan
-
condy
#3942 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Čitao sam nedavno na netu da strani investitori za gradnju dijela koridora u hercegovini, nisu zainteresovani zbog manjka prometa na autoputu. Nije im isplativo. 
- Optimist
#3943 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Iz Zenice do Lasve moze samo starom cestom, autoputem ne, jer nema izlaza.drndalo wrote: Kako sta ? Co'jek pos'o s robom u Vitez, a zaboravio skrenuti... Pa da se ne bi vracao iz Zenice nazad autoputem ili starom cestom na istu raskrsnicu, sto bi mu uzelo brat-bratu 10-ak minuta...
- MOSALJOZE
#3944 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako smiju jbt,prije ovog tunela ima blaža krivina,zamisli neki kombi pretiče kamion,on nema gdje pobjeći.
Bio bi tanji od papira
Bio bi tanji od papira
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#3945 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zavisi kako kadSodom1 wrote:Gledajuci ove snikme ,autoput i nije nesto prometan
zna mi se desiti da od vogoscanke petlje do taričina ne sretnem nijedno auto
a zna da bude poprilicna guzva, posebno subotom, Zenica - Sarajevo...
u nedjelju sam isao do zenice i nazad u sarajevo, i bilo je auta poprilicno u povratku... tako je i na relaciji tarčin - sarajevo
samo je cijena Zenica - Sarajevo čisti kriminal, jer sam recimo za istu kilometražu, Ruma - BG plaćao 120 dinara
-
MAN-lion's coach
#3946 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas na Dobrinji ide cura da predje ulicu inace na pjesackom koji je izlapio i naravno kako sam je vidjela stala sam da predje.
Iza mene , kasnije cu uociti , pocetnica za volanom Opela registarskih tablica A98-J-971 , je odlucila da pokaze svu pamet svijeta pa me obisla dok sam stala sa kolima da pjesakinja prodje.
Pa papanko ako citas ovo baci vozacku u vodu i jebo te instruktor koji te obucavao i onaj ko te pustio da se dokopas vozacke , ukljucujuci i debila koji ti je dao ljekarsko.
Zbog takvih poput tebe ja i kao pjesak umirem od straha da me ne ubiju na pjesackom.
Iza mene , kasnije cu uociti , pocetnica za volanom Opela registarskih tablica A98-J-971 , je odlucila da pokaze svu pamet svijeta pa me obisla dok sam stala sa kolima da pjesakinja prodje.
Pa papanko ako citas ovo baci vozacku u vodu i jebo te instruktor koji te obucavao i onaj ko te pustio da se dokopas vozacke , ukljucujuci i debila koji ti je dao ljekarsko.
Zbog takvih poput tebe ja i kao pjesak umirem od straha da me ne ubiju na pjesackom.
- supercali
#3947 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
gledajuci ove snimke znaci da se vozaci na ovo odlucuju kad nema puno prometa a ne u najprometnijim terminimaSodom1 wrote:Gledajuci ove snikme ,autoput i nije nesto prometan
sto znaci da ipak nisu toliko glupi vozaci koji ovo rade nego najvise bezobrazni i sl
-
tempuser
#3948 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jucer na raskrsnici u Nedjaricima (krak prema DHL-u) ustekan crni drotovski G-VII sa kamerom, iz suprotnog smjera takso serbez kroz crveno. Izletise drotovi za njim ko iz pracke i u izlivnoj traci za Oslobodjenje mu je bio stop volej! 
-
quarterback
#3949 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uraniJo !tempuser wrote:Jucer na raskrsnici u Nedjaricima (krak prema DHL-u) ustekan crni drotovski G-VII sa kamerom, iz suprotnog smjera takso serbez kroz crveno. Izletise drotovi za njim ko iz pracke i u izlivnoj traci za Oslobodjenje mu je bio stop volej!
-
tempuser
#3950 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Znas kakva je situVacija, mir i tisina samo ako poranis!