didžej wrote:vendivokoza prica govneti o dostojevskom.
aha
Moderator: anex
Not My Idea wrote:Ko biva, procitala sam.
I vi se okrecete kako vjetar zapushe.![]()
Doslo mi je da se ranim na one komentare gdje pisete da vam je Sindi ipak najbolja. Fuj.
Gledala sam u petak malo, ali nazalost uspjela sam vidjet Topovu ispovjest. Mora se priznat, odlicna gluma i odlican tajming. Koja gnjida od covjeka.
Isto vazi i za Slavka, vidio da ce propast ako se nastavi druzit s Majom i ispalio je na vjencanju i tako postao heroj kuce.
Ima li gdje snimak gdje Maja gadja Milica tanjirem?
i ova njegova svadja s Vendi, jel to bilo uzivo danas ili ima snimak?
Not My Idea wrote: Ima li gdje snimak gdje Maja gadja Milica tanjirem?

outfit joj u skladu sa habitusomterremoto wrote:Vendi ima haljinicu ko dvorska luda![]()
![]()
![]()
![]()
vedra nebesa wrote:Da im on ne opere suđe, sve bi se ucrvalo.
Puna kuća uhljupa
de balzac wrote:maloprije na b92 u emisiji o VB gosti, između ostalih, prijatelj maje n. nekakav menadžer i prijatelj vendijev, nekakav dean nestrojević, ili tako nekakofrajer je nekakav skurilan, bizaran tip, striper. veli, glorificirajući vendija, ona je moja sestra po hristu
i nalazi se trenutno na vrhuncu svoje karijere
![]()
raja u studiju pala od šege, a on se upalio
pita ga ona marijana šta zapravo radi vendi, od čega živi. on veli od pevanja, ona je vrsni šoumen
![]()
![]()
I vi se okrecete kako vjetar zapushe.![]()
Doslo mi je da se ranim na one komentare gdje pisete da vam je Sindi ipak najbolja. Fuj.
Gledala sam u petak malo, ali nazalost uspjela sam vidjet Topovu ispovjest. Mora se priznat, odlicna gluma i odlican tajming. Koja gnjida od covjeka.
Isto vazi i za Slavka, vidio da ce propast ako se nastavi druzit s Majom i ispalio je na vjencanju i tako postao heroj kuce.
Ima li gdje snimak gdje Maja gadja Milica tanjirem?
terremoto wrote:Kaznjava ih VB,odose im novci
nesto pricao i zamuca "ovaj,ovaj...."Converse wrote:Jaooo Slavkove face kad je vidio Majine gole grudi. Pocinje na BN-u pregled dana...
a glas mu promukaoterremoto wrote:nesto pricao i zamuca "ovaj,ovaj...."Converse wrote:Jaooo Slavkove face kad je vidio Majine gole grudi. Pocinje na BN-u pregled dana...
Nije ih valjda i Maja pokazala? Propustih i Avine i Sorajine, i sad i Majinede balzac wrote:a glas mu promukaoterremoto wrote:nesto pricao i zamuca "ovaj,ovaj...."Converse wrote:Jaooo Slavkove face kad je vidio Majine gole grudi. Pocinje na BN-u pregled dana...
ne očajavajP308 wrote:
Nije ih valjda i Maja pokazala? Propustih i Avine i Sorajine, i sad i Majine![]()
pa imaju slike par stranica prije, Ava i MajaP308 wrote:Nije ih valjda i Maja pokazala? Propustih i Avine i Sorajine, i sad i Majinede balzac wrote: a glas mu promukao![]()
didžej wrote:sulejman k'o da nikad sisu vidio nije.
mora da sa zenom one stvari obavlja kao u ljepoti poroka.
znaci brate dogi stajl sa krpom preko glave.