Demokratska fronta Željko Komšić
-
kox
#3926 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prvo morate osvojiti 300 000 glasova pa onda dati ostavku. Haj' ako opet uđete u koaliciju možda i dobacite 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3927 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa kad nas SDP kandiduje mozda i osvojimokox wrote:Prvo morate osvojiti 300 000 glasova pa onda dati ostavku. Haj' ako opet uđete u koaliciju možda i dobacite
- akcid
#3928 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Otkako nema Komšića, sada za kandidaturu morate dobiti saglasnost Tihića i Čovićaplain vanilla wrote:pa kad nas SDP kandiduje mozda i osvojimokox wrote:Prvo morate osvojiti 300 000 glasova pa onda dati ostavku. Haj' ako opet uđete u koaliciju možda i dobacite
- plain vanilla
#3929 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pitat cemo Fahra, on je sad glavniakcid wrote:Otkako nema Komšića, sada za kandidaturu morate dobiti saglasnost Tihića i Čovićaplain vanilla wrote:pa kad nas SDP kandiduje mozda i osvojimokox wrote:Prvo morate osvojiti 300 000 glasova pa onda dati ostavku. Haj' ako opet uđete u koaliciju možda i dobacite
- akcid
#3930 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I trebate, vi ste ga i uveli u politikuplain vanilla wrote:pitat cemo Fahra, on je sad glavni
- plain vanilla
#3931 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mi? ja sigurno nisamakcid wrote:I trebate, vi ste ga i uveli u politikuplain vanilla wrote:pitat cemo Fahra, on je sad glavni
ali Komsic jeste
- akcid
#3932 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ttctctctctcc valja li tako kukavički bježati od istineplain vanilla wrote:Mi? ja sigurno nisamakcid wrote:I trebate, vi ste ga i uveli u politikuplain vanilla wrote:pitat cemo Fahra, on je sad glavni
ali Komsic jeste
-
Krushna mrva
#3933 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uveo je Fahro sam sebe, stalno ga potcjenjujete i ocekujete preseljenje na ahiret, a on nikako da krepa i sve vise se kofrci.akcid wrote:I trebate, vi ste ga i uveli u politikuplain vanilla wrote:pitat cemo Fahra, on je sad glavni
- plain vanilla
#3934 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa sam odgovori na to pitanjeakcid wrote:ttctctctctcc valja li tako kukavički bježati od istineplain vanilla wrote: Mi? ja sigurno nisam
ali Komsic jeste
nisam ja bila potpredsjednik SDP-a
-
kox
#3935 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Aha... Komšić je inače u SDP-u donosio i još uvijek donosi sve važnije odluke.
Zato mi je savršeno jasno zašto dežuraš na temi o DF-u a ne SDP-u i kritikuješ koaliciju sa Fahraonom.
Pravda za SDP
Zato mi je savršeno jasno zašto dežuraš na temi o DF-u a ne SDP-u i kritikuješ koaliciju sa Fahraonom.
Pravda za SDP
- plain vanilla
#3936 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zato sto je ovo forum i imam pravo pisati gdje hocukox wrote:Aha... Komšić je inače u SDP-u donosio i još uvijek donosi sve važnije odluke.
Pravda za SDP
pa jel Komsic bio ikebana ili bitan lik?
zasto je trpio tolike godine ako je tamo bio sam ukras?
bezveze se lozis, mi se samo zezamo
- Man of steel
#3937 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A ko nam to garantuje da i Komšić neće u koaliciju sa Fahrom?
Sve dok se neko iz Demokratske fronte ne očituje o poželjnim i nepoželjnim koalicionim partnerima moj glas dobiti neće.
Nakon izlaganja kod Hadžifejzovića sve sumnje su sasvim opravdane.
Sve dok se neko iz Demokratske fronte ne očituje o poželjnim i nepoželjnim koalicionim partnerima moj glas dobiti neće.
- plain vanilla
#3938 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koalicije su normalne i mora ih biti, jer tesko neko moze osigurati apsolutnu pobjedu.Man of steel wrote:A ko nam to garantuje da i Komšić neće u koaliciju sa Fahrom?
Sad se SDPu zamjera sve, a kad Komso bude koaliro to ce biti druga prica..ali polako..kokice su spremne
- shiljak
#3939 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jel tebe zanima šta će DF raditi kada bude na vlasti, ili su ti važni samo rezultati, da li je smanjena korupcija, smanjen broj nezaposlenih?
-
kox
#3940 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao što rekoh: pravda za SDPplain vanilla wrote:Koalicije su normalne i mora ih biti, jer tesko neko moze osigurati apsolutnu pobjedu.Man of steel wrote:A ko nam to garantuje da i Komšić neće u koaliciju sa Fahrom?
Sad se SDPu zamjera sve, a kad Komso bude koaliro to ce biti druga prica..ali polako..kokice su spremne
-
Krushna mrva
#3941 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nije da sam Fahrin advokat, ali nikako ne kontam sta je koalicija s Kradoncicem gora od koaliranja sa Sratkom Lagumdzijom ili Bakirom Izmetbegovicem?Man of steel wrote:A ko nam to garantuje da i Komšić neće u koaliciju sa Fahrom?
- kamen spoticanja
#3942 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
De nek zeljko jasno najavi (mada je i ovo bilo dovoljno jasno) pa ces vidjet koja je razlika 
-
Krushna mrva
#3943 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma eto recimo da ne smije ali se tebe pita koja je razlika. Ima ili nema i koja je ako je ima?kamen spoticanja wrote:De nek zeljko jasno najavi (mada je i ovo bilo dovoljno jasno) pa ces vidjet koja je razlika
- Man of steel
#3944 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Otvori današnji Avaz i sve će ti se samo reći.Krushna mrva wrote:nije da sam Fahrin advokat, ali nikako ne kontam sta je koalicija s Kradoncicem gora od koaliranja sa Sratkom Lagumdzijom ili Bakirom Izmetbegovicem?Man of steel wrote:A ko nam to garantuje da i Komšić neće u koaliciju sa Fahrom?
Danas je po prvi put sklopio ugodno sa korisnim pa je preko naslovnice Avaza objavio kako je Amir Zukić trebao ići na razgovor u SIPU ali je pobjegao od novinara Avaza koji su kao slučajno načuli nezvanične informacije o vremenu i mjestu ispitivanja.
Od kako je zasjeo na mjesto prvog policajca u državi i novinari su se počeli žaliti na prisluškivanje i ucjene.
Kakva koincidencija zar ne?
Čovjek je spreman na sve, beskrupulozan, opasan i mutan kao Miljacka. Za mene je on tačka preko koje ne mogu preći i svako ko uđe u koaliciju sa njim je kod mene prekrižen.
Pored Crnogorca iz Plava Lagumdžija i Izetbegović izgledaju kao nevinašca.
- kamen spoticanja
#3945 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa fahro je jedini posten a poznato je da takvi kod nas slabo prolazeKrushna mrva wrote:ma eto recimo da ne smije ali se tebe pita koja je razlika. Ima ili nema i koja je ako je ima?kamen spoticanja wrote:De nek zeljko jasno najavi (mada je i ovo bilo dovoljno jasno) pa ces vidjet koja je razlika
- Shahab
#3946 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svako je onakav, kakav jeste, odnosno kakvog ga je Bog stvorio. Budi oprezan, da te tvoja arogancija, ne pretvori u muzejski primjerak titoiste. Vjerovatno bi na istovjetan način reagovao kada bi ti prezentovao povijesne činjenice da je i Komšićev idol, čiji portret drži u kabinetu, također bio britanski agent. Baš kao i njegov donedavni duhovni mentor, potrošeni Zlatko Lagumdžija. Možda je britanski strateški interes da Bošnjaci budu meso za klanje, ali budi siguran, da muslimanima nećete drugi put prodati istu foru "vratio se Valter" o komunističkom poštenju i borbi protiv kriminala, kako ste to uradili prošle izbore...akcid wrote:Shahab wrote:Da li je Željko Komšić proizvod britanske ambasade i eksperiment Tavistockovog instituta (anglomasonski institut za pranje mozga i socijalni inžinjering)? ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadmašio si i sebe i @Bosnologa ujedno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- akcid
#3947 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za Lagumdžiju ne znam i sumnjam da bi ga iko htio imati za tajnog saradnika, u "nedajbože" situacijama bio bi opet "slučajni prolaznik", ali za "uokvirenu legendu XX stoljeća" cijeli svijet zna da je sarađivao s organizacijama protivnim fašistoidnim, ne samo sa britanskim, već podobro i sa ruskim.Shahab wrote:Svako je onakav, kakav jeste, odnosno kakvog ga je Bog stvorio. Budi oprezan, da te tvoja arogancija, ne pretvori u muzejski primjerak titoiste. Vjerovatno bi na istovjetan način reagovao kada bi ti prezentovao povijesne činjenice da je i Komšićev idol, čiji portret drži u kabinetu, također bio britanski agent. Baš kao i njegov donedavni duhovni mentor, potrošeni Zlatko Lagumdžija. Možda je britanski strateški interes da Bošnjaci budu meso za klanje, ali budi siguran, da muslimanima nećete drugi put prodati istu foru "vratio se Valter" o komunističkom poštenju i borbi protiv kriminala, kako ste to uradili prošle izbore...akcid wrote:Shahab wrote:Da li je Željko Komšić proizvod britanske ambasade i eksperiment Tavistockovog instituta (anglomasonski institut za pranje mozga i socijalni inžinjering)? ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadmašio si i sebe i @Bosnologa ujedno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, kad već dotičeš Britance i njihove tajne službe, ne zaboravi i neke aktivne i mudro markirane kroz "jugoslovenstvo" koji su nam krojili sudbinu u sudbonosnim danima, mada sam ubijeđen da su i svi takvi Džuvi odavno poznati
Usput, ovaj "Valter" je bio lažan, pravi "Valter" se još nije vratio, ali će uskoro... najavio je
Last edited by akcid on 23/05/2013 23:00, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#3948 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel to ovaj posteni sto ga komsic najavi neki dan?
Pogled s tornja pa kaze "onda gledaj lafcino"
Pogled s tornja pa kaze "onda gledaj lafcino"
-
Krushna mrva
#3949 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vjerujem Zeljki da ga nema u pljACKI koja se odvija tako da stvarno postenog hocete ocrniti. Kad se fakti poredaju tako jekamen spoticanja wrote:Pa fahro je jedini posten a poznato je da takvi kod nas slabo prolazeKrushna mrva wrote:ma eto recimo da ne smije ali se tebe pita koja je razlika. Ima ili nema i koja je ako je ima?kamen spoticanja wrote:De nek zeljko jasno najavi (mada je i ovo bilo dovoljno jasno) pa ces vidjet koja je razlika
- kamen spoticanja
#3950 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fahru ocrnit? Nemoguce jer zeljko kaze da je posten...
Jedino je malo Azra problem...ne zna se bas tacno odkud joj 200 miliona
Jedino je malo Azra problem...ne zna se bas tacno odkud joj 200 miliona