nakon sto sam to ucinio trazio mi je adresu da mi moze poslati procesor brzom postom, no medjutim kako sam cekao njegov odgovor ispadne mi prilika da odem na more, i zeleci da odgodim kupovinu on mi odgovara da je vec poslao, pa ja ostadoh bez odlaska na more i bez 100 kmica
Prevaranti na PIK-u
- android-ja
#3926 Re: Prevaranti na PIK-u
Dakle, zelio sam kupiti 'ispravan' procesor od trivicc kojem sam poslao por. da mi snizi proizv ili da plati postarinu, na sta mi je on odgovorio da mu posaljem zahtjev za kupovinu na koji on nikad nije odgovorio
nakon sto sam to ucinio trazio mi je adresu da mi moze poslati procesor brzom postom, no medjutim kako sam cekao njegov odgovor ispadne mi prilika da odem na more, i zeleci da odgodim kupovinu on mi odgovara da je vec poslao, pa ja ostadoh bez odlaska na more i bez 100 kmica
detalje cu da postavim u slikama 
- android-ja
#3928 Re: Prevaranti na PIK-u
I samo da napomenem da bi se trebala češće postavljati/spominjati broj stranice 113 odnosno crnu listi prevaranti na pik-u kako bi novajlije ka sto sam ja na ovom forumu pronasle tu listu prevaranata na piku ne iscitavajuci svaku stranicu redom 
- Skeptic604
#3929 Re: Prevaranti na PIK-u
A primitivna neka licnost,nisam iskreno citao puno poruke...
Meni su od oko recimo 300 prodanih artikala vratili 5-6,i uredno sam vratio novac,bez ikakvih problema.Problem dolazi kada je osoba nemoralna to jeste kada nema savjesti,kad je covjek primitivna licnost,divljak...
Ne saljite velike kolicine novca na racune nikome i ne kupujte elektronske komponente,mobiteli,racunari,skeneri i sta ti ja znam na nevidjeno..
Jednostavno sami sebi povecavate sanse da budete prevareni..
Meni su od oko recimo 300 prodanih artikala vratili 5-6,i uredno sam vratio novac,bez ikakvih problema.Problem dolazi kada je osoba nemoralna to jeste kada nema savjesti,kad je covjek primitivna licnost,divljak...
Ne saljite velike kolicine novca na racune nikome i ne kupujte elektronske komponente,mobiteli,racunari,skeneri i sta ti ja znam na nevidjeno..
Jednostavno sami sebi povecavate sanse da budete prevareni..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3930 Re: Prevaranti na PIK-u
danas me je jedan lik levatio i izlevatio
umjesto da idem na vikendicu kositi i uživati u prirodi jer utorkom radim kraće
te se kasnije odmarati gledajući serije i filmove ja sam požurio da dođem kući kako bih čekao poziv za ugovoreni dolazak da vidi robu
na kraju me zove da ja dođem njemu ajd sve bi to bilo ok da nije kiša i da fakat ne mogu 4 puta s kraja na kraj grada...
potom traži na već 30% spuštenu cijenu 20%
definitivno postajem baraba... prestajem odgovarati na većinu poruka, prestajem biti nice guy biram kupca pa makar ne prodao nikad ništa radije ću spaliti robu
ne trošim pare na smsanje jer očito neki imaju fetiš i svršavaju na zvuk poruke...
da ne govorim o ugovaranju mjesta razmjene
pacijenti...većinom pacijenti obitavaju
te se kasnije odmarati gledajući serije i filmove ja sam požurio da dođem kući kako bih čekao poziv za ugovoreni dolazak da vidi robu
na kraju me zove da ja dođem njemu ajd sve bi to bilo ok da nije kiša i da fakat ne mogu 4 puta s kraja na kraj grada...
definitivno postajem baraba... prestajem odgovarati na većinu poruka, prestajem biti nice guy biram kupca pa makar ne prodao nikad ništa radije ću spaliti robu
ne trošim pare na smsanje jer očito neki imaju fetiš i svršavaju na zvuk poruke...
- Truba
#3931 Re: Prevaranti na PIK-u
beware
ne dam više ni marke... samo nudim zamjenu
kad ih ne možeš pobijediti pridruži se
razmišljam da li prestati persirati nepoznate ljude
ne dam više ni marke... samo nudim zamjenu
kad ih ne možeš pobijediti pridruži se
razmišljam da li prestati persirati nepoznate ljude
- propalismo
#3932 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
sto bi rekli puko ti film:evil:
Poslato sa Samsung Galaxy S5 koristeci Tapatalk
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#3933 Re: Prevaranti na PIK-u
Stvarno taj trivicc ima pismenost na nivou...android-ja wrote:.
-
quarterback
#3934 Re: Prevaranti na PIK-u
Black swan wrote:danas me je jedan lik levatio i izlevatio
kontaktiram tipa prije 3 dana u vezi galerije za auto, kazem mu da dolazim za 4 dana na drugi kraj bih, tamo gdje je on, poslom i da to mozemo zavrsiti
potvrdi mi da ista odgovara za moj auto
posto naravno ima ukupno 2 sugave slike galerije i to iz daljine postavim pitanje da li galerija ima sarafe kojima se pricvrsti jer se isti ne vide na slikama kontam da ne idem bez njega bezveze ako nije sve kako treba
tip se evo ne javlja 2 dana a ja sutra odoh na put, prema njegovom pristupu sam vidio da je procitao pitanje
na javnim pitanjima za galeriju jedno 5 pitanja, ni jedno odgovoreno...
ne kontam jel neki fetis, sta...
fakat mi je muka od pika vecinu vremena
- DownhillMaster
#3935 Re: Prevaranti na PIK-u
95 % ljudi u BIH je nepismeno i zatucano,garantujem.
Iz svega toga proizilaze retardirane komande u glavi,nemogućnost normalne konverzacije , logičkog razmišljanja i zaključivanja stvari.
Pik.ba je odraz stanja BiH...
Iz svega toga proizilaze retardirane komande u glavi,nemogućnost normalne konverzacije , logičkog razmišljanja i zaključivanja stvari.
Pik.ba je odraz stanja BiH...
- mayab
#3936 Re: Prevaranti na PIK-u
Slican slucaj, fino prodavcu postavim pitanje, on tek za dva dana odgovaraquarterback wrote:Black swan wrote:danas me je jedan lik levatio i izlevatio
kontaktiram tipa prije 3 dana u vezi galerije za auto, kazem mu da dolazim za 4 dana na drugi kraj bih, tamo gdje je on, poslom i da to mozemo zavrsiti
potvrdi mi da ista odgovara za moj auto
posto naravno ima ukupno 2 sugave slike galerije i to iz daljine postavim pitanje da li galerija ima sarafe kojima se pricvrsti jer se isti ne vide na slikama kontam da ne idem bez njega bezveze ako nije sve kako treba
tip se evo ne javlja 2 dana a ja sutra odoh na put, prema njegovom pristupu sam vidio da je procitao pitanje
na javnim pitanjima za galeriju jedno 5 pitanja, ni jedno odgovoreno...
ne kontam jel neki fetis, sta...
fakat mi je muka od pika vecinu vremena
- Truba
#3937 Re: Prevaranti na PIK-u
kad je kolega stan za punca prodavao
kakvi su likovi zvali
jedan drži predavanja kako nikad nece po toj cijeni prodati
kakvi su likovi zvali
jedan drži predavanja kako nikad nece po toj cijeni prodati
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#3938 Re: Prevaranti na PIK-u
Nije to ništa, jedan je meni odgovorio nakon 3 mjeseca, ja mu samo reče: "kasno Marko na Kosovo stiže"mayab wrote: Slican slucaj, fino prodavcu postavim pitanje, on tek za dva dana odgovara, e jarane kasno je , ja vec robu pazario na drugom mjestu, jebo ti njihov osjecaj za bizMis!
- Truba
#3939 Re: Prevaranti na PIK-u
meni je 2000. prijateljica iz razreda koja je otišla u australiju odgovorila u novembru na majl iz februara 
oprosti na zakašnjenju
bila je zauzeta
oprosti na zakašnjenju
- propalismo
#3940 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Ili postave ti pitanje za artikal pa se odmah izloguju i nema ih 3 dana online....
- Truba
#3941 Re: Prevaranti na PIK-u
tako ja čekam 157 tjedana za jedan sirius
iz bratunca čini mi se
- Skeptic604
#3942 Re: Prevaranti na PIK-u
Kako vam se cini ovaj profil..
Meni je sumnjiv malo,nikakva verifikacija,a potrazuje kao da je Donald Trump...
A i pretjerano koristi polu gole zene na slikama,sto me dovodi do pretpostavke da je osoba mladjeg doba..
Ovo su samo moje pretpostavke..
http://www.pik.ba/profil/axxx/
Meni je sumnjiv malo,nikakva verifikacija,a potrazuje kao da je Donald Trump...
A i pretjerano koristi polu gole zene na slikama,sto me dovodi do pretpostavke da je osoba mladjeg doba..
Ovo su samo moje pretpostavke..
http://www.pik.ba/profil/axxx/
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#3943 Re: Prevaranti na PIK-u
ajde naucite se vise postaviti link...
imate gore ove opcije,kliknete na URL i onda tu pastujete link.
- Skeptic604
#3944 Re: Prevaranti na PIK-u
A vidi lijenog gospodina..Decerto wrote:ajde naucite se vise postaviti link...
Izvoli gospodine kopiraj link (COPY) i postavi u adress bar (PASTE)
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3945 Re: Prevaranti na PIK-u
Kada ga kopira, opet mora pisati tacku 
- Skeptic604
#3946 Re: Prevaranti na PIK-u
Vid Severine,sta ono mase,pet pita vamo momakun1ted wrote:Kada ga kopira, opet mora pisati tacku
Ama u google-u nek kopira i na prvoj stranici izbaci taj link...
- semirsar
#3947 Re: Prevaranti na PIK-u
E nek si nam ga sukno, cuj... 'smo ljenguze, sto ba da kljiknemo je'nom kad meremo pe'ses puta, ha ja.Skeptic604 wrote:Vid Severine,sta ono mase,pet pita vamo momakun1ted wrote:Kada ga kopira, opet mora pisati tacku![]()
![]()
![]()
Ama u google-u nek kopira i na prvoj stranici izbaci taj link...![]()
-
loool
#3948 Re: Prevaranti na PIK-u
nauci ti prije kako se stavlja link ,lakse je tebi jednom naucit nego da se svi zbog tvog ne znanja zajebavamo.
- Mračajski proto
#3949 Re: Prevaranti na PIK-u
AtleticoMadrid wrote:Javi mi se neko dijete mozda 15 godina hoce da kupi biciklo i sad zovem ja njega na kucni kad mu se mama javi kaze nece on uzimati biciklo, de prodaji ti to nekom drugom...
Kako me iznerviralo to, pa on se javio i htio biciklo da mi ovako kaze njegova stara
- propalismo
#3950 Re: Prevaranti na PIK-u
Pa sta ces jarane neda mu majka da kupi