Takodjer. Stavise, kosarkasi su me ucinili gotovo pa ravnodusnim prema fudbalskoj repki i vecerasnjim desavanjima, za sto nisam vjerovao da se ikada moze dogoditi.tataćusak wrote:JBG Evo počinje fudbal a mene nikako ne prolazi tuga.
Eurobasket 2013 u Sloveniji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- 1941.
#3926 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
-
kakavdanakneiskustvu
#3927 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Izgleda da će FIBA podnijeti tužbu protiv Mirze Teletovića jer je pogađao trojke van granica Slovenije
-
Hedg
#3928 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Mijenjao bih odlazak u Brazil za onaj drugi krug Prvenstva u Sloveniji za naše košarkaše. Pobijedili smo večeras, ali nije to to. 
Mnogi se neće složiti sa mnom, ali su mi košarkaši mnogo draži.
-
Mustang1
#3929 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Malo je lakse ali samo na trenutke .. Onda pomislim sta bi bilo da su i oni pobjedili 
-
Hedg
#3930 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Kurva sudbina (i FIBA).
- Romanista 101%
#3931 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
sudbine jbt. da cemo odlazak u Brazil u zadnjem kolu slaviti upravo u LITVANIJI
ovo veceras je meni kao mala utjeha za nepravedno ispadanje iz prvog kruga...jos ne mogu shvatit da smo sa 3 pobjede opet morali se vracati kuci, neobjasnjivo
ovo veceras je meni kao mala utjeha za nepravedno ispadanje iz prvog kruga...jos ne mogu shvatit da smo sa 3 pobjede opet morali se vracati kuci, neobjasnjivo
- It_is_a_Leclerc
#3932 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Dragi Allahu, volio bih da ovim Litvancima zbog onog odvratnog krmka Kleize zabijeno ta 4 gola koliko nam je nedostajalo poena za drugi krug... I da im se onda, kad mi odemo, raspadne stadion.
-
Hedg
#3933 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ali da on bude na stadionu i da mu svi naši fudbaleri svrše po onoj bradi odvratnoj i otkinu mu lijevo mudo, a na desno da mu skaču svom snagom!It_is_a_Leclerc wrote:Dragi Allahu, volio bih da ovim Litvancima zbog onog odvratnog krmka Kleize zabijeno ta 4 gola koliko nam je nedostajalo poena za drugi krug... I da im se onda, kad mi odemo, raspadne stadion.
- horion_bosona
#3934 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
bez pretjerivanja i ovakvih verbalnih bljuvotinja i sranja, nema smisla nakon dva odlična dana, puna i tuge i radosti i ponosa
sport je u pitanju, neki koji se nikad nisu bavili sportom, izgleda imaju problem da shvate odnos sportskog rivaliteta i uzajamnog respekta
dobro Bure danas (juče) završi kolumnu: "imamo bolje košarkaše i fudbalere nego što zaslužujemo"
sport je u pitanju, neki koji se nikad nisu bavili sportom, izgleda imaju problem da shvate odnos sportskog rivaliteta i uzajamnog respekta
dobro Bure danas (juče) završi kolumnu: "imamo bolje košarkaše i fudbalere nego što zaslužujemo"
- kandelabar
#3935 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
pitanje je kako ce sve biti za godinu ovo je bila odlicna sansa za ekipu ukojoj glavnu rolu igraju MIrza i NIhad ostali dopunjuju..Ipak oni su skoro 2mj trenirali Ulm,Atina diglise iz pepela i onda šamar,ne znamkako ce se igraci oporaviti..Mirza je bio nabrijan,Đedović isto,komentator i mislim da nikad se nece poklopit nesto ovako 3 lude zavrsnice,sutevi sa pola terena..
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3936 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
pa realno imamo super osnovu, Mirza, Nihad, Kikan sigurno nece biti prestari i ako budu zdravi imat ce baš jak motiv da odigraju to prvenstvo. Dobro se radi sa mladjima, pa možda i tu neko iskoci, mali Sulejmanovic ce biti u Barci i sigurno napredovati, onda su tu Vrabac i Juka koji ce za dvije godine imati dosta minuta seniorske košarke. Reprezentacija je nakon ovog eura sigurno podigla ugled, pa ce i oni koje drugi butu otimali razmisliti 2x šta rade, onda imamo vremena da razmislimo o promjeni naturaliziranog igraca, evo crnogorci mjesec dana prije prvenstva uzeli onog Rajsa i sasvim solidan bio, igra recimo za Makabi. Znaci i sa tim bi dobili neki dodatni kvalitet gdje bude trebalo. Dosta je toga na savezu u narednom periodu, nadati se najboljemkandelabar wrote:pitanje je kako ce sve biti za godinu ovo je bila odlicna sansa za ekipu ukojoj glavnu rolu igraju MIrza i NIhad ostali dopunjuju..Ipak oni su skoro 2mj trenirali Ulm,Atina diglise iz pepela i onda šamar,ne znamkako ce se igraci oporaviti..Mirza je bio nabrijan,Đedović isto,komentator i mislim da nikad se nece poklopit nesto ovako 3 lude zavrsnice,sutevi sa pola terena..
-
saphir_
#3937 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
ista stvar. Sto se tice te osvete litvancima u fudbalu, oni to ne gledaju istim ocima. Kosarka je tamo bogovski sport, dok za fudbal i ne znaju, to im je u rangu kao kod nas vaterpolo ili pak bocanje tako da...Hedg wrote:Mijenjao bih odlazak u Brazil za onaj drugi krug Prvenstva u Sloveniji za naše košarkaše. Pobijedili smo večeras, ali nije to to.
-
El_comadante
#3938 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
savez je počeo raditi dobar posao. evo imamo mladje selekcije u A diviziji što je ogroman napredak. eto oformit če se i U-20 što je isto bitno. ono što je važno da bitniji igrači nisu previše stari plus ove nadolazeče nade i eto finog spoja za Euro 2015 i nadam se lakšoj grupi nego ova što je bila.
- Comrad
#3939 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
I ja sam tuzan, ali ovo je fakat dobra osnova za dalje. Novo EP je ubrzo, vec 2015., a iduce godine kad jel u augustu su kvalifikacije, brzo ce to.
Ja licno ne bih volio da mijenjamo opet trenera, nek dadnu covjeku jos jedan ciklus ako zeli, pa da vidimo. Ako su Menso i Sabe vodili po 2+ ciklusa, onda i ovaj covjek to zasluzuje.
A Avdic je legenda bio i ostao.
Ali samo kad se sjetim na OBN-u s njim Hadzic i Vilic, ajd Hadzic je rega ok, ali Vilic
kolko je gusio ovog Avdica pa to nije normalno, blage veze frajer nije imao o komentarisanju, ali eto on je bio neki qrac na OBNu pa daj da on kakvu pametnu kaze, uvijek bi mi svanulo kad njega nije bilo.

Ja licno ne bih volio da mijenjamo opet trenera, nek dadnu covjeku jos jedan ciklus ako zeli, pa da vidimo. Ako su Menso i Sabe vodili po 2+ ciklusa, onda i ovaj covjek to zasluzuje.
A Avdic je legenda bio i ostao.
Ali samo kad se sjetim na OBN-u s njim Hadzic i Vilic, ajd Hadzic je rega ok, ali Vilic
- agent_zero
#3940 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ili još "bolji" tandem nba na obn-u, mirza vilić i rusmir nefić. I čuveno "džejlani rouz"

- horion_bosona
#3941 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
čekaj, kad smo već kod obn, zar nije krajem 90-tih tamo nba prenosio dvojac Mirza Vilić i Mustafa Radončić?
jer mi smo na basketu do iznemoglosti ponavljaju repliku kad neko da mrljav koš u naguravanju, "Mustafa, ko je ovaj Ćovjek?", a on odgovara "Za sve one koji ne znaju, ovaj čovjek se zove Elden Campbell!"
jer mi smo na basketu do iznemoglosti ponavljaju repliku kad neko da mrljav koš u naguravanju, "Mustafa, ko je ovaj Ćovjek?", a on odgovara "Za sve one koji ne znaju, ovaj čovjek se zove Elden Campbell!"
-
FreakyStyley
#3942 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
horion_bosona wrote:čekaj, kad smo već kod obn, zar nije krajem 90-tih tamo nba prenosio dvojac Mirza Vilić i Mustafa Radončić?
wow
- Lakat Jebić
#3943 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
dobar je nba na obnu bio, avdic, vilic i kolega hadzic
wow 
- agent_zero
#3944 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Nije, prvo su bili mirza vilić i rusmir nefić. To su tad neviđene provale bile. Kasnije je radončić uletio.horion_bosona wrote:čekaj, kad smo već kod obn, zar nije krajem 90-tih tamo nba prenosio dvojac Mirza Vilić i Mustafa Radončić?
- jasko_ba
#3945 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Latvija dere Ukrajinu, Srbija ce poderati Belgiju
Ulaze u cetvrtfinale sto posto, mogli smo se prosetati da smo prosli prvi krug
Kako mi je krivo
Ulaze u cetvrtfinale sto posto, mogli smo se prosetati da smo prosli prvi krug
Kako mi je krivo
- kandelabar
#3946 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Evo i ja gledam 40:22 za LAtviju jbt stvarno ovo je zalosno..Ova Ukrajina je sramota za drugi krug
- Romanista 101%
#3947 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
ovo je jos jedan dokaz da je nasa grupa najaca
-
Mustang1
#3948 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
De nemojte vise o nama na prvenstvu necu se oporaviti nikad jos mi je teze kad dodjem a vi pisete kako smo mogli lagano
Moze li Parker dati 50 poena nocas ?
-
saphir_
#3949 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Mustang1 wrote:De nemojte vise o nama na prvenstvu necu se oporaviti nikad jos mi je teze kad dodjem a vi pisete kako smo mogli lagano![]()
opet ono sto me utjesi je da bi u drugi krug prenijeli NULA bodova i da bi za neko cetvrtfinale trebali dobiti sve tri utakmice, a Francuska u grupi
Koliko mjesta vodi na SP, jel svi koji udju u cetvrtfinale ili...
-
roboth
#3950 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Dasaphir_ wrote:Mustang1 wrote:De nemojte vise o nama na prvenstvu necu se oporaviti nikad jos mi je teze kad dodjem a vi pisete kako smo mogli lagano![]()
opet ono sto me utjesi je da bi u drugi krug prenijeli NULA bodova i da bi za neko cetvrtfinale trebali dobiti sve tri utakmice, a Francuska u grupi![]()
Koliko mjesta vodi na SP, jel svi koji udju u cetvrtfinale ili...