SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
smijesni_ste

#3926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by smijesni_ste »

Pišam mu se na ime i djelo...
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Matijevic_Vlado »

TheMule wrote:Delalicu, postujem ti starog, ali bi se okreno u grobu da zna da se pucas po gradu ko zadnji diletant i kreten. Jos da te vidi da nosis tu zensku tasnjicu.... pamet u glavu in ne srozavaj ime! :!:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koji da ne kazem sta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
made_in_sarajevo

#3928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by made_in_sarajevo »

delalic mangupski izdrzo, to delalicu najjaci si Allaha mi! jos sad kad bude osveta nadam se da nece biti po nogama, metak u celo ali nek i sebi jedan rezervise
archi_a

#3929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by archi_a »

Al' vidi ti levatskih drotova, lik bi ih vjerovatno našut'o da su se potukli. :D[/quote]

Ova četvorica će odmah na bolovanje.
Naći drota bez stomačine u zadnje vrijeme je skoro pa nemoguće.[/quote]

Ovi prasinari su komedija, gledaj ti levata, ne mogu ruku da mu pomjere... samo sam cekao kad ce strucno "indijanskom vatrom" probati da ga odvoje od sipke... svaki prasinar k'o Deda/Djed/Dedo Mraz.[/quote]

Ovi su iz saobracajne. Ne treba im zamjeriti.... Ipak, oni nisu obuceni za rjesavanje kriznih situacija. Vec godinama su tu da kaznjavaju vozace. Tststs
Labirint

#3930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Labirint »

Cu' ne srozavaj (pazi sad) IME !!! :skoljka:

Izdrzi kume, uztebe smo, ocam ocat, ofoono...
Creasy

#3931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Creasy »

:lol:
made_in_sarajevo

#3932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

archi_a wrote:Al' vidi ti levatskih drotova, lik bi ih vjerovatno našut'o da su se potukli. :D
Ova četvorica će odmah na bolovanje.
Naći drota bez stomačine u zadnje vrijeme je skoro pa nemoguće.[/quote]

Ovi prasinari su komedija, gledaj ti levata, ne mogu ruku da mu pomjere... samo sam cekao kad ce strucno "indijanskom vatrom" probati da ga odvoje od sipke... svaki prasinar k'o Deda/Djed/Dedo Mraz.[/quote]

Ovi su iz saobracajne. Ne treba im zamjeriti.... Ipak, oni nisu obuceni za rjesavanje kriznih situacija. Vec godinama su tu da kaznjavaju vozace. Tststs[/quote]

kakav god je svaki policajac mora znati osnovne stvari, praviti poluge,koristiti lisice,pendrek i pistolj. to mu je glavni alat i to MORA znati koristiti. druga je prica sto kad 90% policajaca je prije 10+ godina ucila poluge i nikad ih vise nisu koristili,a i sto bi koristili kad je lakse zvati specijalce i otici pisati kazne.

prica kako ih neko snima pa nisu smjeli nista... de ba price za malu djecu. mnogo puta sam vidio kako se ganja osoba sa mobitelom,kamerom i kako se snimak iste sekunde brise. eto i da ga ne obrisu vazda se mogu izvuci "vrijedjao policajca,odbio naredjenje policajca,pruzao otpor..." ali hajd gdje ce prasinaru nadoci da ga samo malo kucne po solarnom pleksusu, bolje se nagurivati
Comrad

#3933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Comrad »

Pa ni vi ne znate sta hocete?

- Da su ga kojim slucajem ondje nalemali, bilo bi joj koriste silu, vidi ih.

- Nisu ga nalemali, vec ga prakticno iznijeli iz tramvaja (i ovo je super njezno iznosenje, jer se lik odupire policiji, halo ba ko si, aj probaj ovako se opirat talijanu, hoces moj qrac. Otkud sad drot da zna sto se ovaj odupire, moze frajer imat kilu heroina u gacama sto se njega tice). Al ne valja ni to, sto ga nisu izlemali, slozili poluge. :-)

Cinjenica je da momak nije imao kartu.
Cinjenica je da nije htio da izadje, te se odupiro policiji.
Cinjenica je da ga je policija prakticno ko bebu iznijela iz tramvaja (mada je imala razlog da ga nalema ko vola u kupusu)

Ali jok vi biste te ocito htjeli da su se oni polemali u tramvaju, da je momak uzeo paliju od drota pukao jednog, ovaj drugi izvadio svoju, pa udri i da su momka isprebijali i iznijeli na nosilima, onda bi se tu vjerovatno umijesali savjesni gradjani da i oni daju svoj doprinos, te bubnu drota u ledja. To bi za vas bilo idealno, da mozete onda laprdat :oops:

Ne mozes ti bosnji ugodit nikako, samo zna sa strane stat i kenjat isto ko i ovi ljudi. Sjede svi udobno i sa svojih mjesta kenjkaju, nema goreg obicaja. Suti bolan, ako neces pomoc suti, sta koji qrac kenjkas. Trebo je drot sve redom po labrnji.

Ne branim policajce, vala ima ih svakakvih, kao sto su ovi koji ne mogu 2m potrcat, al mogu dan-noc drzat radar u rukama i pucat kazne za parking, al ne kontam sta hocete? Kakva drzava takva i policija. Pogledajte im samo uniformu. Onu uniformu da Stallone obuce u najboljim danima izgledo bi ko kakav mekusac. Policiju su srozali na najnize grane.
vješalica

#3934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Ma šta ih briga,kulturno su ga iznijeli doduše ne sa rukohvatom koji je grčevito čuvao...da su ga mlavili i ruke mu zavrtali e to bi bio problem....da su ga molili pola sata i to bi bio problem...sve je problem...čak i izaći.
Bezveze se lik izblamirao pred narodom.Za šta?Nizašta.
made_in_sarajevo

#3935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

ne vjerujem da se vise oko karte raspravlja nego oko delalica :mrgreen:
AmirBaa

#3937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

Hajd mi samo recite jel normalno da covjek prenoci u zatvoru jer nije imao karte, a frajer na uslovnoj izazove tucu sa policajcima, i on ne prenoci. Ja odem u MUP i prijavim klosara koji mi je nozem uzeo sicu nekakvu, oni mi sliku njegovu pokazu, jeste taj je. Kaze prijavljuju ga svake sedmice, ali mi mu nista ne mozemo. Pa dokle, ali fkt dokle. U hitnoj neku noc frajer pistoljem mahao i nisu ga priveli. Pa jebiga bas...
iTo

#3938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by iTo »

AmirBaa wrote:Hajd mi samo recite jel normalno da covjek prenoci u zatvoru jer nije imao karte, a frajer na uslovnoj izazove tucu sa policajcima, i on ne prenoci. Ja odem u MUP i prijavim klosara koji mi je nozem uzeo sicu nekakvu, oni mi sliku njegovu pokazu, jeste taj je. Kaze prijavljuju ga svake sedmice, ali mi mu nista ne mozemo. Pa dokle, ali fkt dokle. U hitnoj neku noc frajer pistoljem mahao i nisu ga priveli. Pa jebiga bas...

ma samo bezobrazno, vidis da supci najbolje prolaze, mamu im jebem....
vješalica

#3939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

AmirBaa wrote:Hajd mi samo recite jel normalno da covjek prenoci u zatvoru jer nije imao karte, a frajer na uslovnoj izazove tucu sa policajcima, i on ne prenoci. Ja odem u MUP i prijavim klosara koji mi je nozem uzeo sicu nekakvu, oni mi sliku njegovu pokazu, jeste taj je. Kaze prijavljuju ga svake sedmice, ali mi mu nista ne mozemo. Pa dokle, ali fkt dokle. U hitnoj neku noc frajer pistoljem mahao i nisu ga priveli. Pa jebiga bas...
Nije prenoćio radi karte već zbog narušavanja javnog reda i mira i omalovažavanja službenog lica.
To je drugi par cipela u odnosu na to da nisu imali kartu. :wink:
Prenoćio je jer je pravio nered potpuno nepotrebno.
shandrprcSA

#3940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

vješalica wrote:
Nije prenoćio radi karte već zbog narušavanja javnog reda i mira i omalovažavanja službenog lica.
To je drugi par cipela u odnosu na to da nisu imali kartu. :wink:
Prenoćio je jer je pravio nered potpuno nepotrebno.
@AmirBaa, ne mozes cestito procitati tekst i skontati napisano al' znas naprdjivati... e tugo moja
Neradnik

#3941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Neradnik »

Pa ja kad je vidio da je dosla policija trebo je sa njima kulturno izaci I rijesiti problem a jok coban nece vani jos vrijedja pa trebali su ga samo tako namlatit.
AmirBaa

#3942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

@shandrprcSA nesto nejasno ? Nesto sam pogresno rekao ?
shandrprcSA

#3943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

AmirBaa wrote:@shandrprcSA nesto nejasno ? Nesto sam pogresno rekao ?
sad mi je sve jasno :lol: :lol: :lol:
AmirBaa

#3944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

shandrprcSA wrote:
AmirBaa wrote:@shandrprcSA nesto nejasno ? Nesto sam pogresno rekao ?
sad mi je sve jasno :lol: :lol: :lol:
Jako zrelo :D
Logovan

#3945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

I jednom i drugom slučaju dajemo veliku pažnju. :-)

Čitav grad govori o ovome. :skoljka:
Neradnik

#3946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Neradnik »

Za ovo sto se desilo u trajvanu :D fkt mi nije jasno kako neko moze stat uopste na stranu momka?Vozis se dzaba i jos glumis otpor policiji.Vozit se tramvajem,trolom dzaba je isto ko da uđes u taxi i kad dodjes na zeljenu lokaciju ne platis.Normalno da ce ti taxista zovnut muriju ako se predhodno sam ne obracuna sa tobom :D
Kod nas se ljudi ibrete normalnim stvarima i prave se pametni a nikako nisu u pravu...
Melo15

#3947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Melo15 »

Neradnik wrote:Za ovo sto se desilo u trajvanu :D fkt mi nije jasno kako neko moze stat uopste na stranu momka?Vozis se dzaba i jos glumis otpor policiji.Vozit se tramvajem,trolom dzaba je isto ko da uđes u taxi i kad dodjes na zeljenu lokaciju ne platis.Normalno da ce ti taxista zovnut muriju ako se predhodno sam ne obracuna sa tobom :D
Kod nas se ljudi ibrete normalnim stvarima i prave se pametni a nikako nisu u pravu...
Ja mislim da ovima sto se zale nije problem to sto je on izbacen sto nije imao kartu, vec je problem sto ih bar 10 prije njega nije imalo kartu a nisu izbaceni...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

na nekom se moraju slomiti kola
Neradnik

#3949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Neradnik »

Melo15 wrote:
Neradnik wrote:Za ovo sto se desilo u trajvanu :D fkt mi nije jasno kako neko moze stat uopste na stranu momka?Vozis se dzaba i jos glumis otpor policiji.Vozit se tramvajem,trolom dzaba je isto ko da uđes u taxi i kad dodjes na zeljenu lokaciju ne platis.Normalno da ce ti taxista zovnut muriju ako se predhodno sam ne obracuna sa tobom :D
Ja mislim da ovima sto se zale nije problem to sto je on izbacen sto nije imao kartu, vec je problem sto ih bar 10 prije njega nije imalo kartu a nisu izbaceni...
Kako rece kolega iznad na nekom se moraju kola slomit.Kad bi sviju redom privodili sto se voze bez karte to bi bili redovi pred mupom ko u ratu za vodu.....mada opet mislim da je izaso sa revizorima van tramvaja i kulturno raspravio nebi ni zvali muriju...on je taj sto je ugrozio ostale i zaustavio saobracaj jer nije izasao nisu reve krive.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

Pa.. zaustavio je tramvajski saobracaj na 10 minuta ako se ne varam ?
Treba da bude uhapsen, ko god ga brani nije normalan.

Sto je najgore znam jednog od ovih drotova :) bas sa njim neki dan pricao.. covjek kaze mi uhapsimo lika uradimo sto treba, oni ga ujutro puste.Sutradan ja odem u taj isti kafic gdje sam ga uhapsio, lik sjedi sa rajom i govori "Eno onog debila sto me uhapsio" i ja mu nista ne mogu :lol:

EDIT: Ovaj drugi dio posta se odnosi na njihov posao generalno, ne na ovoga u tramvaju :lol: samo sto sam ja to bezveze napisao :D
Last edited by I am Happy on 04/09/2013 14:22, edited 1 time in total.
Locked