Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote: ↑06/08/2026 13:16
plin u autu boca od 52l, na ina pumpama rijetko kad je i 40l nasuo. selex sinoc prvi put otkako imam auto 46l i izbacio.
I preci ces s njim isto kao sa 40 l.
Sta li bi to moglo biti?
Meanwhile, ja na INA Grbavica nasuo plin 1,25 i benzina konacno za 2,77.
Naravno uz karticu INA/EP Club.
Dosad mi se pokazao OK plin na selexu, nista gori od ina stup. Haj znaci grbavicu su napravili ponovo, ja isao par puta kazu ne radi ili kao nema plina
made_in_sarajevo wrote: ↑06/08/2026 17:12
Dosad mi se pokazao OK plin na selexu, nista gori od ina stup. Haj znaci grbavicu su napravili ponovo, ja isao par puta kazu ne radi ili kao nema plina
Ili tebi multiventil ne valja samo kad sipas na Selexu, ili Selexov aparat obracunava 15% vise plina da si nasuo neg sto jesi.
Ne znam ima li treca opcija.
made_in_sarajevo wrote: ↑06/08/2026 17:12
Ili tebi multiventil ne valja samo kad sipas na Selexu, ili Selexov aparat obracunava 15% vise plina da si nasuo neg sto jesi.
Ne znam ima li treca opcija.
Inace predjem 340-370km zavisno od klime i vozanja, pretezno 330-350. Ako prebacim preko ovoga onda selex najjaci ili klempanje po usima bas