Moderator: _BataZiv_0809

Pa očito sliče.

die welle odličanjohnnykola wrote:Normala. Ništa ja nisam iz konteksta, tj. ne želiš da pojasniš, idemo dalje. Emocije nešto, režije, kontemplacije. Btw, kreće nekakav Omladinski film festival. Na Žutoj tabiji izmedju ostalih budu prikazani Die Welle te Balkanski špijun. Kod Dobrinjske gimnazije takodjer na otvorenom budu pićili filmovi. Levičarski Captain fantastic u kontru Labudanu, nekoć članu Komunističke omladine,:ppp je od sjutra u Meeting pointu. Da završimo kako smo i počeli, s omladinom.![]()
![]()
![]()
http://www.omladinski.ba/stranica/raspored-programa
nije lijepo od tebe nijeeJohn Cleese wrote:Skandalozno: Tom Hardi priznao zasto ne zeli posjetiti Sarajevo i zasto je pobjegao iz Kanade
"Sta je lamela? I sta je to - Mahmutovac?", upitao je uplaseni glumac nakon kratkog razgovora s nasim reporeterom.![]()
Jesil' siguran da nismo rodjaci? Sto vise pricas o sebi, sve mi se vise cini k'o da jesmo.dale cooper wrote:Istok, prema Majevici.omar little wrote:nista ja nisam mogla, nemam problem sa izrazavanjem i jezikom, rekla sam tacno sta i kako sam htjela.
edit:
nego, vidjeh na nekoj temi da je daloiz tuzle, nisam to znala. s koje strane grada, prema majevici ili prema kreki tamo?
Bloo wrote: for the record, nisam dama

John Cleese wrote:Skandalozno: Tom Hardi priznao zasto ne zeli posjetiti Sarajevo i zasto je pobjegao iz Kanade
"Sta je lamela? I sta je to - Mahmutovac?", upitao je uplaseni glumac nakon kratkog razgovora s nasim reporeterom.![]()
Zar je samo meni premalo vojnika bilo na plaziAhmetShabo wrote:Dunkirk![]()
![]()
Obavezno gledati u kinu, obavezno
Meni je bio uzivancija. Ono bas "so bad, its good". Film ima vec kultni status.johnnykola wrote:Pogledao sam jednu trećinu. Kažu najbolji najgori film
ikad. Franco sad snima film o snimanju ovog odrona.
Meni ima nešto i gledljiv je.![]()
Brother from another mother.Tito_i_Partija wrote:Jesil' siguran da nismo rodjaci? Sto vise pricas o sebi, sve mi se vise cini k'o da jesmo.dale cooper wrote:Istok, prema Majevici.omar little wrote:nista ja nisam mogla, nemam problem sa izrazavanjem i jezikom, rekla sam tacno sta i kako sam htjela.
edit:
nego, vidjeh na nekoj temi da je daloiz tuzle, nisam to znala. s koje strane grada, prema majevici ili prema kreki tamo?

listopad wrote:Koliko mi je odvratan ovaj James Franco. Smijesan k'o mutvacka ponjava. Sta imaju snimati film o tome kako je pravljen The Room kada je i sam ne lici na film nego na pokusaj opskurnog lika s laznim imenom da snimi film. Film jeste uzas, ali je deset puta smjesniji od svega sto je James Franco ikada snimio. Anyway, how's your sex life?
Ova scena iz trejlera je histerično smiješna u originalu:Tito_i_Partija wrote:Meni je bio uzivancija. Ono bas "so bad, its good". Film ima vec kultni status.johnnykola wrote:Pogledao sam jednu trećinu. Kažu najbolji najgori film
ikad. Franco sad snima film o snimanju ovog odrona.
Meni ima nešto i gledljiv je.![]()
![]()
Tip koji je glumio u tom filmu je napis'o knjigu o snimanju, post'o bestseller. Na toj knjizi su bazirali ovaj novi film sa Francom, trailer skoro izas'o:
ma jastaomar little wrote:jel vi mrtvi ozbiljni covjeku govorite da trosi svoje dragocjeno vrijeme pisanjem osvrta po ovom forumu da bi mu polupismeni debosi vikali da je dosadan i da mu treba dati ban sto previse sere o filmu na temi o filmu? i ne preporucuje sa linkom i slikom? dejl, ne budi lud
Tito_i_Partija wrote:Ili neku rijec o filmu. Tesko je, znam.black wrote:isto kao sto je i tebi mrsko postaviti link za filmove koje preporucujesJohn Cleese wrote: Zar im je toliko mrsko provjeriti sta emitiraju, pa u najavi napisati odgovarajuce informacije...
.
Gdje gledate?nema me tamo wrote:
Evo 2 dana odlazem s gledanjem sve mi nekako zao da ga pogledam odma.
1337xkaranana wrote:Gdje gledate?
Jel kino ili ima na kodiju vec?