Dešavanja u Srbiji

Maraschino

#39201 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:
Maraschino wrote:Izvojevali su jos jednu pobEdu koja ce im se vrlo brzo obiti o glavu.
:lol: :lol: :lol:
Samo se ti smij. :D

Onda se cudi sto Taciju gleda ledja na ceremonijama.
Drz' te se vi Rusije i Bjelorusije.
Young Erotica

#39202 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Sta radi Gvineja Bisao :lol:

Sad nam mozda dignu takse za 50 % neće Kujtim jesti eurokrem.
radostan dan

#39203 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

spreca wrote: Jok ba :oops: ....nisu se zvjezde poslozile kako treba...na proljece idem odavde za majcicu EU :oops: i neidem za Bosnu dok ne kupim...
to ti i jeste najpametnije...mada ćeš se i tamo polomiti dok ne nađeš sebi ugodno, al bolje i tako nego grlom u jagode, kao što si bio pošao.
jesil ti naso sta za ono sto si trazio za cini mi se 750KM
nisam....evo me opet uhvatio tandoprc da mijenjam za još mlađe, neka 2015 godina na primjer.
sad mi se sviša opel astra, al sedan, ono kao limuzinica. i strogo benzin, 1.6. vidjeću, valjda smislim nešto do februara.
Last edited by radostan dan on 20/11/2018 13:47, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#39204 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Tomahawk11 »

Ti ko i ovi holivudski glumci....navadio se, svako malo, daj mlađe...
zavrzlama

#39205 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Maraschino wrote:Izvojevali su jos jednu pobEdu koja ce im se vrlo brzo obiti o glavu.
Odlicno za BIH,a lose za srbiju...srbija nikako da se rijesi Kosova,sto je nama u BIH itekako bitno .
burgundy

#39206 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by burgundy »

Znaci Kosovo ce postati oaza za belosvetske kriminalce, lepo.Amerikanci razocarani,a interesanto Rusi se nisu usprotivili zahtjevu Kosova za clanstvo u Interpolu.Rekao bih da je ovo pirova pobjeda Srbije,jer Kosovo ce prije ili kasnije postati clan ove organizacija.Onaj ko stvarno gubi su gradjani obje zemlje.Kosovo nakon podizanja taksi od 10% na robu iz Srbije,je povukla svoj potez.Kosovo je Srbiji jedna od malo zemalja sa kojom ima suficit,400 miliona eura nije mala cifra.Kosovari ako su imali plan da naprave svoju vojsku, poslije ovog danas ce sigurno ici i u sprovodjenu tog plana.
zavrzlama

#39208 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Samo da i u drugom krugu bude isti rezultat glasanja pa da kupujemo kokice :D
spreca

#39209 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

radostan dan wrote:
spreca wrote: Jok ba :oops: ....nisu se zvjezde poslozile kako treba...na proljece idem odavde za majcicu EU :oops: i neidem za Bosnu dok ne kupim...
to ti i jeste najpametnije...mada ćeš se i tamo polomiti dok ne nađeš sebi ugodno, al bolje i tako nego grlom u jagode, kao što si bio pošao.
jesil ti naso sta za ono sto si trazio za cini mi se 750KM
nisam....evo me opet uhvatio tandoprc da mijenjam za još mlađe, neka 2015 godina na primjer.
sad mi se sviša opel astra, al sedan, ono kao limuzinica. i strogo benzin, 1.6. vidjeću, valjda smislim nešto do februara.
ja sam preceshljo sve te njihove internetske stranice i i otprilike sad znam kakve su cjene na kakva auta tako da necu puno lutati u potrazi...imam nekih rodjaka u njemackoj tako da ce mi oni pomoci oko lutanja njihovim autom i oko jezika....meni ce biti potrebno bukvalno 2-3dana .....a ostalo ce biti sve po zakonu :D
criticos

#39210 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by criticos »

Mediji u Srbiji su ovo oko Interpola i Kosova napravili kao da je Eurosong. Nisu prošli prvi krug, ide drugi krug glasovanja. :lol: :lol: :lol:
zavrzlama

#39211 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

criticos wrote:Mediji u Srbiji su ovo oko Interpola i Kosova napravili kao da je Eurosong. Nisu prošli prvi krug, ide drugi krug glasovanja. :lol: :lol: :lol:
Prosao i drugi krug...saga se nastavlja, srbija nikako da se rijesi Kosova :D
CSKA

#39212 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ono kada ti Dacic spusti, u kakvom si onda kanalu :

"Pobeda međunarodnog prava, oni moraju da se vrate u red, da rešimo naš problem, pa onda dalje da idemo. Oni su već ušli u Interpol - pa, svi su na poternicama Interpola", zaključio je Dačić.
zavrzlama

#39213 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

CSKA wrote:Ono kada ti Dacic spusti, u kakvom si onda kanalu :

"Pobeda međunarodnog prava, oni moraju da se vrate u red, da rešimo naš problem, pa onda dalje da idemo. Oni su već ušli u Interpol - pa, svi su na poternicama Interpola", zaključio je Dačić.
Realno,srbija koci Kosovo na mnogim poljima,treba odat priznanje srbijaskoj diplomatiji...

Samo je problem sto ce krajnji rezultat biti Kosovo nezavisna drzava u UN,i sto ce za svo to vrijeme srbija trpiti posljedice i sto je najgore dovesti sebe u fazu unutrasnjih nesuglasica i trajnih ideoloskih podjela u samoj srbiji...

Kosovo ide ka nekom sigurnom i dugotrajnom dobitku,dok srbija ide ka sigurnom i dugotrajnom gubitku i to je sva poenta srbijanskog odupiranja nezavisnosti Kosova..

srbiji treba neki uspjeh nakon svih neuspjeha 90-tih,ali oni uvijek izaberu nesto sto nema sanse na uspjeh, sto je nelogicno,nemoralno i nemoguce.
Young Erotica

#39214 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zavrzlama wrote:
CSKA wrote:Ono kada ti Dacic spusti, u kakvom si onda kanalu :

Realno,srbija koci Kosovo na mnogim poljima,treba odat priznanje srbijaskoj diplomatiji...

Samo je problem sto ce krajnji rezultat biti Kosovo nezavisna drzava u UN,i sto ce za svo to vrijeme srbija trpiti posljedice i sto je najgore dovesti sebe u fazu unutrasnjih nesuglasica i trajnih ideoloskih podjela u samoj srbiji...

Kosovo ide ka nekom sigurnom i dugotrajnom dobitku,dok srbija ide ka sigurnom i dugotrajnom gubitku i to je sva poenta srbijanskog odupiranja nezavisnosti Kosova..

srbiji treba neki uspjeh nakon svih neuspjeha 90-tih,ali oni uvijek izaberu nesto sto nema sanse na uspjeh, sto je nelogicno,nemoralno i nemoguce.
Suza mi je krenula čitajući ovaj post, toliko brige o Srbiji a posle kazu poremećeni su medjuljudski odnosi.

Salim se lupaš gluposti, zelje i pozdravi fazon.
Blek Stena

#39215 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

Nemoj tako......zavrzlama predvidja buducnost bolje od tarabica i nostradamusa zajedno. Taj nikad ne fula :lol:
Young Erotica

#39216 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Blek Stena wrote:Nemoj tako......zavrzlama predvidja buducnost bolje od tarabica i nostradamusa zajedno. Taj nikad ne fula :lol:
Pa vrti jedan isti post, samo se malo poigra rečima.
Matzan

#39217 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Zna li iko šta je Vučićev plan za Kosovo?
spreca

#39218 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Matzan wrote:Zna li iko šta je Vučićev plan za Kosovo?
Vucic bi davno priznao Kosovo da se ne boji svojoj guzici
Maraschino

#39219 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:Sta radi Gvineja Bisao :lol:

Sad nam mozda dignu takse za 50 % neće Kujtim jesti eurokrem.
Kako kaze @pici, jopet ce vas bombardovati ali ja kazem da nece smjeti sve dok imaju Gvineju Bisao na svojoj strani. :lol:
Maraschino

#39220 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

To ni baba Vanga ne zna. Hoce ga nece ga ali je jedna stvar jasna, ne zele da usaglase politiku sa EU ali zato se lako sloze sa Rusijom i Bjelorusijom.
Nisu Francuzi ludi, znaju oni gdje im je mjesto.
Young Erotica

#39221 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Pa dobro više sreće sledeće godine.

Iskreno navijao sam da udju samo zbog jednog zandara smrada, da ne moze više ni u crnu goru na more da ode pacov odvratni,ali mi je drago sto ni na silu nisu mogli da udju :D
CSKA

#39222 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Sve u svemu nisam ovo ocekivao od amerikanaca.Da ih presaltaju Dacic,Vulin,Nesa Slina.

Vučić je to rekao nakon što je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, na zajedničkoj konferenciji za novinare, izneo niz oštrih zamerki na račun Austrije i njenog kancelara Kurca, a povodom podrške te zemlje da Kosovo bude primljeno u Interpol.

"Austrija verujemo je iskreno prijateljska zemlja, razumem šta je Ivica govorio... mislim da je i Sebastijan Kurc iskreni prijatelj naše zemlje. Ali Ivica jeste bio oštar prema Sebastijanu i poslednji put kada je bio ovde", rekao je Vučić.

I jos su Kurca nasamarali :lol:
DonieBrasco

#39223 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

spreca wrote:
Vucic bi davno priznao Kosovo da se ne boji svojoj guzici
Svaki politicar u Srbiji tako razmislja i bio bi donji u narodu da to uradi.

Ali doci ce dana kada ce to biti jedna opcija za dalje.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#39224 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Challenger_ »

DonieBrasco wrote:Ali doci ce dana kada ce to biti jedna opcija za dalje.
Ne budi naivan, nema od toga ništa.
Matzan

#39225 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Challenger_ wrote:
DonieBrasco wrote:Ali doci ce dana kada ce to biti jedna opcija za dalje.
Ne budi naivan, nema od toga ništa.
Ali nema ni od vraćanja Kosova Srbiji.
Post Reply