Samo se ti smij.Young Erotica wrote:Maraschino wrote:Izvojevali su jos jednu pobEdu koja ce im se vrlo brzo obiti o glavu.![]()
![]()
Onda se cudi sto Taciju gleda ledja na ceremonijama.
Drz' te se vi Rusije i Bjelorusije.
Samo se ti smij.Young Erotica wrote:Maraschino wrote:Izvojevali su jos jednu pobEdu koja ce im se vrlo brzo obiti o glavu.![]()
![]()
to ti i jeste najpametnije...mada ćeš se i tamo polomiti dok ne nađeš sebi ugodno, al bolje i tako nego grlom u jagode, kao što si bio pošao.spreca wrote: Jok ba....nisu se zvjezde poslozile kako treba...na proljece idem odavde za majcicu EU
i neidem za Bosnu dok ne kupim...
nisam....evo me opet uhvatio tandoprc da mijenjam za još mlađe, neka 2015 godina na primjer.jesil ti naso sta za ono sto si trazio za cini mi se 750KM
Odlicno za BIH,a lose za srbiju...srbija nikako da se rijesi Kosova,sto je nama u BIH itekako bitno .Maraschino wrote:Izvojevali su jos jednu pobEdu koja ce im se vrlo brzo obiti o glavu.
ja sam preceshljo sve te njihove internetske stranice i i otprilike sad znam kakve su cjene na kakva auta tako da necu puno lutati u potrazi...imam nekih rodjaka u njemackoj tako da ce mi oni pomoci oko lutanja njihovim autom i oko jezika....meni ce biti potrebno bukvalno 2-3dana .....a ostalo ce biti sve po zakonuradostan dan wrote:to ti i jeste najpametnije...mada ćeš se i tamo polomiti dok ne nađeš sebi ugodno, al bolje i tako nego grlom u jagode, kao što si bio pošao.spreca wrote: Jok ba....nisu se zvjezde poslozile kako treba...na proljece idem odavde za majcicu EU
i neidem za Bosnu dok ne kupim...
nisam....evo me opet uhvatio tandoprc da mijenjam za još mlađe, neka 2015 godina na primjer.jesil ti naso sta za ono sto si trazio za cini mi se 750KM
sad mi se sviša opel astra, al sedan, ono kao limuzinica. i strogo benzin, 1.6. vidjeću, valjda smislim nešto do februara.
Prosao i drugi krug...saga se nastavlja, srbija nikako da se rijesi Kosovacriticos wrote:Mediji u Srbiji su ovo oko Interpola i Kosova napravili kao da je Eurosong. Nisu prošli prvi krug, ide drugi krug glasovanja.![]()
![]()
Realno,srbija koci Kosovo na mnogim poljima,treba odat priznanje srbijaskoj diplomatiji...CSKA wrote:Ono kada ti Dacic spusti, u kakvom si onda kanalu :
"Pobeda međunarodnog prava, oni moraju da se vrate u red, da rešimo naš problem, pa onda dalje da idemo. Oni su već ušli u Interpol - pa, svi su na poternicama Interpola", zaključio je Dačić.
Suza mi je krenula čitajući ovaj post, toliko brige o Srbiji a posle kazu poremećeni su medjuljudski odnosi.zavrzlama wrote:Realno,srbija koci Kosovo na mnogim poljima,treba odat priznanje srbijaskoj diplomatiji...CSKA wrote:Ono kada ti Dacic spusti, u kakvom si onda kanalu :
"Pobeda međunarodnog prava, oni moraju da se vrate u red, da rešimo naš problem, pa onda dalje da idemo. Oni su već ušli u Interpol - pa, svi su na poternicama Interpola", zaključio je Dačić.
Samo je problem sto ce krajnji rezultat biti Kosovo nezavisna drzava u UN,i sto ce za svo to vrijeme srbija trpiti posljedice i sto je najgore dovesti sebe u fazu unutrasnjih nesuglasica i trajnih ideoloskih podjela u samoj srbiji...
Kosovo ide ka nekom sigurnom i dugotrajnom dobitku,dok srbija ide ka sigurnom i dugotrajnom gubitku i to je sva poenta srbijanskog odupiranja nezavisnosti Kosova..
srbiji treba neki uspjeh nakon svih neuspjeha 90-tih,ali oni uvijek izaberu nesto sto nema sanse na uspjeh, sto je nelogicno,nemoralno i nemoguce.
Pa vrti jedan isti post, samo se malo poigra rečima.Blek Stena wrote:Nemoj tako......zavrzlama predvidja buducnost bolje od tarabica i nostradamusa zajedno. Taj nikad ne fula
Vucic bi davno priznao Kosovo da se ne boji svojoj guziciMatzan wrote:Zna li iko šta je Vučićev plan za Kosovo?
Kako kaze @pici, jopet ce vas bombardovati ali ja kazem da nece smjeti sve dok imaju Gvineju Bisao na svojoj strani.Young Erotica wrote:Sta radi Gvineja Bisao
Sad nam mozda dignu takse za 50 % neće Kujtim jesti eurokrem.
To ni baba Vanga ne zna. Hoce ga nece ga ali je jedna stvar jasna, ne zele da usaglase politiku sa EU ali zato se lako sloze sa Rusijom i Bjelorusijom.Matzan wrote:Zna li iko šta je Vučićev plan za Kosovo?
Svaki politicar u Srbiji tako razmislja i bio bi donji u narodu da to uradi.spreca wrote:Vucic bi davno priznao Kosovo da se ne boji svojoj guziciMatzan wrote:Zna li iko šta je Vučićev plan za Kosovo?
Ne budi naivan, nema od toga ništa.DonieBrasco wrote:Ali doci ce dana kada ce to biti jedna opcija za dalje.
Ali nema ni od vraćanja Kosova Srbiji.Challenger_ wrote:Ne budi naivan, nema od toga ništa.DonieBrasco wrote:Ali doci ce dana kada ce to biti jedna opcija za dalje.