FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
omar little
#39201 Re: FC Barcelona
pa prvo eibar pa onda city.
-
omar little
#39202 Re: FC Barcelona
inace, ja bih najvise voljela da masche i zuco ne igraju uopce protiv eibara. jebi ti to, sto je sigurno sigurno. moze sklepat nesto za protiv eibara pa nije eibar atletiko. ne podcijenjujem, ali realno nisu strasan protivnik a cijena i potencijalne posljedice da se ostane bez mascheta i mathieua enormne.
- skenderija04
#39203 Re: FC Barcelona
Uffff. Logika je na tvojoj strani ali kada vidim na kojim su tekmama popadali ove sezone, utakmica protiv Eibara mi se cini poprilicno komplikovana.omar little wrote:inace, ja bih najvise voljela da masche i zuco ne igraju uopce protiv eibara. jebi ti to, sto je sigurno sigurno. moze sklepat nesto za protiv eibara pa nije eibar atletiko. ne podcijenjujem, ali realno nisu strasan protivnik a cijena i potencijalne posljedice da se ostane bez mascheta i mathieua enormne.
- dinty2
#39204 Re: FC Barcelona
raketa zadnji vezni xavi centralno i iniesta ili rafa pored njega, bartra stoper, montoya i adriano bekovske pozicije 
-
solo2
#39205 Re: FC Barcelona
-------------Ter Stegen--------------dinty2 wrote:raketa zadnji vezni xavi centralno i iniesta ili rafa pored njega, bartra stoper, montoya i adriano bekovske pozicije
Montoya - Pikac - Bartra - Adriano
--------------Rakitic----------------
------Xavi----------Rafinha---------
--Messi---Suarez---Pedro-----------
- skenderija04
#39207 Re: FC Barcelona
hahhahah, rostilj
Busquets organizovao. Htio da proslavi novi ugovor.
Izgleda da ovo za alvesa nije suplja i da je potpisao 3 godine za PSG.
- suncica24
#39208 Re: FC Barcelona
Gdje ba, sta ba, ko ba?!skenderija04 wrote:hahhahah, rostilj![]()
(ne mustuluk, no janje da dobijes
- skenderija04
#39209 Re: FC Barcelona
Slobodan je igrac tako da je potpisao za PSG tri godine. Devet miliona po sezoni. Nije zvanicno ali...Barsa mu je htjela ponuditi jednu godinu i četiri milionasuncica24 wrote:Gdje ba, sta ba, ko ba?!skenderija04 wrote:hahhahah, rostilj![]()
(ne mustuluk, no janje da dobijes)
- suncica24
#39210 Re: FC Barcelona
Cega ba devet?!skenderija04 wrote:Slobodan je igrac tako da je potpisao za PSG tri godine. Devet miliona po sezoni. Nije zvanicno ali...Barsa mu je htjela ponuditi jednu godinu i četiri milionasuncica24 wrote:Gdje ba, sta ba, ko ba?!skenderija04 wrote:hahhahah, rostilj![]()
(ne mustuluk, no janje da dobijes)
Al' hajd', neka mu je sa hajrom.
PS: Da li bi to znacilo da Pedro ne ide do zime, s obzirom na ideju koju si spominjao...
- skenderija04
#39211 Re: FC Barcelona
@ Suncica
Tih 9 miliona ne znam da li govore o bruto ili neto plati. Ipak, slobodni igraci imaju bonuse tako da ce omastiti brk i to fino.
Za Pedra sumnjam da ce htjeti. To mu je jedina sansa da ostane,ali ja mislim da ce otici.
Nevezano za sve ovo: Gledam Chelsea- PSG i tako mi je drago sto je Fabregas otisao da nemate pojma. I kod Moua ista prica, kad je bitno, sakrije se, nigdje ga. Isto kao u Barceloni. Nabio statistike od avgusta do novembra a kad se igra najbitnije samo se steka....I naravno, Laurent Blanc. Kad tad ce biti trener Barcelone.
Tih 9 miliona ne znam da li govore o bruto ili neto plati. Ipak, slobodni igraci imaju bonuse tako da ce omastiti brk i to fino.
Za Pedra sumnjam da ce htjeti. To mu je jedina sansa da ostane,ali ja mislim da ce otici.
Nevezano za sve ovo: Gledam Chelsea- PSG i tako mi je drago sto je Fabregas otisao da nemate pojma. I kod Moua ista prica, kad je bitno, sakrije se, nigdje ga. Isto kao u Barceloni. Nabio statistike od avgusta do novembra a kad se igra najbitnije samo se steka....I naravno, Laurent Blanc. Kad tad ce biti trener Barcelone.
- Lakat Jebić
#39212 Re: FC Barcelona
nemoj molim teskenderija04 wrote:@ Suncica
mislim nije da ja nesto gotivim barcelonu, al ne zasluzuje covjek da u C.V.iju ima tu stavku
- Lakat Jebić
#39214 Re: FC Barcelona
ma ja. ne znam, nije da sam ga detaljno pratio, al nekako mi je ostavio utisak prosjecnog trenera
- skenderija04
#39215 Re: FC Barcelona
Bio je vise puta u kombinacijama, doduse nikada kao glavni favorit. Ostavio je sjajan utisak dok je igrao, a Barsa ima taj fetis da bivsi igrac bude trener.Sada je nemoguce, ali ko zna. On, Laudrup i jos par njih ce uvijek biti u igriLakat Jebić wrote:ma ja. ne znam, nije da sam ga detaljno pratio, al nekako mi je ostavio utisak prosjecnog trenera
-
omar little
#39216 Re: FC Barcelona
a, jes mi drago sto ispade chelsea, pa stvarno...covjece, on se brani sa igracem vise na domacem terenu. je bo te.
-
5 0 5
#39217 Re: FC Barcelona
malo lici na nasu utakmicu gore. prvo rani (nepravedni) crveni. pa 1:0 dugo vremena. i na kraju pobjednicki gol pred kraj utakmice.omar little wrote:a, jes mi drago sto ispade chelsea, pa stvarno...covjece, on se brani sa igracem vise na domacem terenu. je bo te.
-
LSD
#39218 Re: FC Barcelona
Skenderbeže, ovaj mali Verati se mora zaganjati i rukama i nogama
....dečko je mašina neumorna
....ko da ga je švabo pravio 
-
5 0 5
#39219 Re: FC Barcelona
moze onda i lopetegui.skenderija04 wrote:Bio je vise puta u kombinacijama, doduse nikada kao glavni favorit. Ostavio je sjajan utisak dok je igrao, a Barsa ima taj fetis da bivsi igrac bude trener.Sada je nemoguce, ali ko zna. On, Laudrup i jos par njih ce uvijek biti u igriLakat Jebić wrote:ma ja. ne znam, nije da sam ga detaljno pratio, al nekako mi je ostavio utisak prosjecnog trenera
- skenderija04
#39220 Re: FC Barcelona
A ne, zalosna sova ne moze 
-
omar little
#39221 Re: FC Barcelona
Alves denies report of Radio Marca about deal with PSG, adding old covers about him joining Madrid and Chelsea
"You really believe what you say? Tired of listening to people talking shit. I love this club to death and I'd stay forever"
"And if one day I have to leave, I'd have the same guts that brought me here to say it, I won't need any sheep to do the talking."

"You really believe what you say? Tired of listening to people talking shit. I love this club to death and I'd stay forever"
"And if one day I have to leave, I'd have the same guts that brought me here to say it, I won't need any sheep to do the talking."
-
solo2
#39222 Re: FC Barcelona
Van Der Wiel nezadovoljan zbog ne igranja sinoc - kaze razmislit ce o produzenju ugovora i promjene sredine ..moze zamjena za Alvesa odmah
i jos Pedro za Verrattija
onda kasnije dovesti Reusa i gotov posao 
- skenderija04
#39223 Re: FC Barcelona
Kandiduj se omare da imam za koga glasatisolo2 wrote:Van Der Wiel nezadovoljan zbog ne igranja sinoc - kaze razmislit ce o produzenju ugovora i promjene sredine ..moze zamjena za Alvesa odmahi jos Pedro za Verrattija
i koliko vidim, jos bi ostalo i za novog stadiona
-
LSD
#39224 Re: FC Barcelona
Mario Gaspar Pérez, 24-godišnji desni bek Villarreala, na meti je FC Barcelone i jedan je od kandidata da zamijeni Danija Alvesa koji bi uskoro mogao napustiti katalonsku prijestolnicu!
[Mundo Deportivo]
[Mundo Deportivo]
-
todd_smith
#39225 Re: FC Barcelona
Pa mozda su ludi ali nisu glupi pa da veratija daju za pedra, mali je najbolji mladi veznjak trenutno, usudio bih se reci da je cak bolji od Pogbesolo2 wrote:Van Der Wiel nezadovoljan zbog ne igranja sinoc - kaze razmislit ce o produzenju ugovora i promjene sredine ..moze zamjena za Alvesa odmahi jos Pedro za Verrattija