Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#39201 Re: Premijer liga BiH
Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta. 
- Logovan
#39202 Re: Premijer liga BiH
Eto vi bi kupili kartu.Mea_parvitas wrote:Kakav je koji klub, dovoljno govori cinjenica da komsijski klub se nije udostojio makar 1 kartu kupiti, a da ne govorimo da zato jer je komsija i zbog tih odnosa i podrske unaprijedjenju infrastrukture trebao uzeti najmanje 10 karata.Vazda jadan klub bili i ostali... I onda ovdje moralisu kakav je Siroki klub. Gospoda za vas jadni klub
Glupa ti je priča, da ne kažem debilna.
- bleee_sa
#39203 Re: Premijer liga BiH
Gori ste vi što se palite, popišam im se na 4 različite tribine.
- Sarajevski-Seljak
#39204 Re: Premijer liga BiH
Mea_parvitas wrote:Kakav je koji klub, dovoljno govori cinjenica da komsijski klub se nije udostojio makar 1 kartu kupiti, a da ne govorimo da zato jer je komsija i zbog tih odnosa i podrske unaprijedjenju infrastrukture trebao uzeti najmanje 10 karata.Vazda jadan klub bili i ostali... I onda ovdje moralisu kakav je Siroki klub. Gospoda za vas jadni klub
Fino pruzite ruku pa cete dobiti !
Prosjaci since 1921
- leškarenje
#39206 Re: Premijer liga BiH
Eki Jelena Brocic
jao avetinjo ukusa,da je Sinan pa haj 
-
bjelave
#39207 Re: Premijer liga BiH
Evo i ovo ti je sad prijavljeno da vidimo sta i dokle se tolerira.vryzas wrote:Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta.
- leškarenje
#39208 Re: Premijer liga BiH
Dobro "pederu" ( bez ljutnje ikakve ,prepoznao sam ti karaktervryzas wrote:Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta.
- avetinja
#39209 Re: Premijer liga BiH
Bitna je poruka.leškarenje wrote:Eki Jelena Brocic![]()
jao avetinjo ukusa,da je Sinan pa haj
-
vryzas
#39210 Re: Premijer liga BiH
leškarenje wrote:Dobro "pederu" ( bez ljutnje ikakve ,prepoznao sam ti karaktervryzas wrote:Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta.)
morel vako
da postane konstanta...šta ga pakujes,napišeš kako si i mislio kad već to radiš....a tu si ti onda negdje čim prepoznaješ nečiji karakter na osnovu pisanja na forumu
Ne znas pozadinu price
-
trener-profesionalac
#39211 Re: Premijer liga BiH
alberto_tomba wrote:Od ljutog dusmanina do dobrog prijatelja za milju maraka.
Dzaba, to vam je u krvi.
A hrasno vidim prednjaci u opravdavanju fasistickog i rasistickog kluba iz Listice. Kluba ciji se navijaci otvoreno poistovjecuju sa pripadnicima fasistickog rezima, a uprava kluba odbija angazovati igrace razlicite vjerske pripadnosti. Ovo je novi level na ovom forumu I u ovom gradu. Mozete li nize?
hrasno nije ni bitan njega na svim forumima blate i njegovi manijaci..ima ih i na ovom forumu al hvaliti milu jelica i opravdavati nk listicu...pa to i jeste mentalitet sa TRI BINE.
al najsladza njihova boljka mi je AMIDZA. mole da im se reprogramira dug,placu koldzi za bagere dozvole,poturaju se svima bez obzira na naciju i vjeroispovijest i na kraju kazu TAN DAJE SADAKU a mi prodajemo stolice.pa vi kao navijaci cije su parole PROTIV SISTEMA,RAdnicki klub navise trazite od drzave a protiv sistema,radnicki klub a onda pisete da ste gospoda.o pravopisu necu.evo ja ne znam rece onaj neki.al brate pa vi se javno na streamu provaljujete , pa na otvaranju hala i svlacionica, pa na presicama za evropske kupove.o jugu da ne pricam.
AMIDZA je oskesirao 6 miliona.jedini klub koji je sve zavrsio sa drzavom, sve placamo redovno a ne lazemo kao misimovic na konferenciji za stampu pa onda ispadnu slucajevi stevanovic i pola plate vise puta,jahovic i ostali.
vi kao navijaci koji se ponose parolom za zelju se zivi niste u stanju u Bosni i dunjaluku naci 400 vasih navijaca da daju po 1000KM.a najveca lakrdija ce biti kad pocnete prodavati pricu kako ste sami napravili stadion....
- leškarenje
#39212 Re: Premijer liga BiH
Ako je pozadina priče njegovo pisanje o gledanju u cmar na tabeli godinama onda komotno možeš 70% forumaša napisati cmar meraklija na obje strane. Vi ste poletili sa tom pričom ono jedno kolo kad ste bili ispred pa vas niko tako ne nazva.vryzas wrote:leškarenje wrote:Dobro "pederu" ( bez ljutnje ikakve ,prepoznao sam ti karaktervryzas wrote:Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta.)
morel vako
da postane konstanta...šta ga pakujes,napišeš kako si i mislio kad već to radiš....a tu si ti onda negdje čim prepoznaješ nečiji karakter na osnovu pisanja na forumu
Ne znas pozadinu price...dodjem ti burazu neke gajbe
pa bujrum, rado cu ti ispricati.
Ovo za pive
-
vryzas
#39213 Re: Premijer liga BiH
Nije to
...naleti na pivu, bice veselo. 
-
LSD
#39214 Re: Premijer liga BiH
Konama je jako teško pala ova gradnja tribine, uznemirene su, PMS ih drma
dušmanluk izbija iz svakog njihovog posta...a došlo je i do prijava postova
Mi ovdje uživamo, kao i uvijek
dušmanluk izbija iz svakog njihovog posta...a došlo je i do prijava postova Mi ovdje uživamo, kao i uvijek
- leškarenje
#39215 Re: Premijer liga BiH
Meni teško pada gradnja trEbine ili ti TRI BINE
a falilo je ovdje da uživaš,nisi odavno 
-
LSD
#39216 Re: Premijer liga BiH
Izdrži Leško, sjever je uz tebe
znamo da vam nije lako ovih dana, al možeš ti to izdržati
Ocekujemo da zapišaš tribinu ili bar njene temelje, cisto reda radi
Ocekujemo da zapišaš tribinu ili bar njene temelje, cisto reda radi
- leškarenje
#39217 Re: Premijer liga BiH
Nema šta sjever sa mnom,ja sam na istoku i tu ću biti na vašoj trEbini
no sikiriki.
Zapisavanje je kad budu završni radovi,ovo sad Butmir radi
Zapisavanje je kad budu završni radovi,ovo sad Butmir radi
- lijek-za-sve
#39218 Re: Premijer liga BiH
-
bjelave
#39219 Re: Premijer liga BiH
I opet se nista nije promjenilo zadnjih 5 godina iako se upiru ko zaba. A vazda se raspamete i raspuste za vrijeme pauza i neigranja utakmica. Nekako ih podje i budu euforicni, sve dok ne pocne prvenstvo a onda bude kud koji mili mojileškarenje wrote: Ako je pozadina priče njegovo pisanje o gledanju u cmar na tabeli godinama onda komotno možeš 70% forumaša napisati cmar meraklija na obje strane. Vi ste poletili sa tom pričom ono jedno kolo kad ste bili ispred pa vas niko tako ne nazva.
A ato se tice vrijedjanja tu ima vise faktora, malo nemoc, malo nedostatak kucnog vaspitanja, puno dugogodisnjih frustracije a i generalna zapustenost takodjer je problem.
- leškarenje
#39220 Re: Premijer liga BiH
Gledam Hajduk - Dinamo prvo poluvrijeme,karina obicna i jedni i drugi.Dvije prilike bile....Dinamo se prepo da ne bi bili jebani u regionalnoj liZi pa se protive tome
nista nije bolja tekma od recimo Krupa-Radnik 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#39221 Re: Premijer liga BiH
hahahahaah djei si "TRENER-PROFESIONALAC" kojeg su htjeli da otjeraju forumasi sa podforuma FK sarajevo radi neizmjerenog broja napisanih nebuloza i provaljivanja koja se granice sa najvecim komedijama. Ajde da mi to kaze neko drugi od navijaca Sarajeva ali TI.......trener-profesionalac wrote:hrasno nije ni bitan njega na svim forumima blate i njegovi manijaci..ima ih i na ovom forumu al hvaliti milu jelica i opravdavati nk listicu...pa to i jeste mentalitet sa TRI BINE.alberto_tomba wrote:Od ljutog dusmanina do dobrog prijatelja za milju maraka.
Dzaba, to vam je u krvi.
A hrasno vidim prednjaci u opravdavanju fasistickog i rasistickog kluba iz Listice. Kluba ciji se navijaci otvoreno poistovjecuju sa pripadnicima fasistickog rezima, a uprava kluba odbija angazovati igrace razlicite vjerske pripadnosti. Ovo je novi level na ovom forumu I u ovom gradu. Mozete li nize?
al najsladza njihova boljka mi je AMIDZA. mole da im se reprogramira dug,placu koldzi za bagere dozvole,poturaju se svima bez obzira na naciju i vjeroispovijest i na kraju kazu TAN DAJE SADAKU a mi prodajemo stolice.pa vi kao navijaci cije su parole PROTIV SISTEMA,RAdnicki klub navise trazite od drzave a protiv sistema,radnicki klub a onda pisete da ste gospoda.o pravopisu necu.evo ja ne znam rece onaj neki.al brate pa vi se javno na streamu provaljujete , pa na otvaranju hala i svlacionica, pa na presicama za evropske kupove.o jugu da ne pricam.
AMIDZA je oskesirao 6 miliona.jedini klub koji je sve zavrsio sa drzavom, sve placamo redovno a ne lazemo kao misimovic na konferenciji za stampu pa onda ispadnu slucajevi stevanovic i pola plate vise puta,jahovic i ostali.
vi kao navijaci koji se ponose parolom za zelju se zivi niste u stanju u Bosni i dunjaluku naci 400 vasih navijaca da daju po 1000KM.a najveca lakrdija ce biti kad pocnete prodavati pricu kako ste sami napravili stadion....
- Raigor Stonehoof
#39222 Re: Premijer liga BiH
Meni kao pitaru je hrasno simpaticniji od ovog...
- Charuga
- Globalni moderator
#39223 Re: Premijer liga BiH
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”bjelave wrote:Sta bi, kakva je frka?
Interesantno kako skretnicare ueforija posljednjih godina hvata samo kad se ne igraju utakmice. Rasture svaku zimsku pauzu, zestoko se vinu za vrijeme ljetne a cim pocne prvenstvo nidje ih nema.Uhvati ih nervoza, zale se na sudije, ne svracaju ovdje...
I svake pauzu im prodaju muda pod bubrege na isti fol.
Ja mislim da su oni najrahatniji ici na stadion kad se utakmice uopce ne igraju.
Cudan neki poremecaj
» bjelave
7 dana
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» leškarenje
» hrasno38
» trener-profesionalac
» alberto_tomba
14 dana
Neka priča o fašistima, ratnim zločincima, Batku i ostalim. Ohladite malo.
leškarenje wrote:Dobro "pederu" ( bez ljutnje ikakve ,prepoznao sam ti karaktervryzas wrote:Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta.)
morel vako
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”vryzas wrote:Nego, kako cmar meraklija gleda na bespravni kamen temeljac![]()
» vryzas
7 dana
- Charuga
- Globalni moderator
#39225 Re: Premijer liga BiH
Manite se odgovora tipa glupa ti je priča (debilna), ne seri i slično!