Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
vryzas

#39201 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta. :nargila:
Logovan

#39202 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Mea_parvitas wrote:Kakav je koji klub, dovoljno govori cinjenica da komsijski klub se nije udostojio makar 1 kartu kupiti, a da ne govorimo da zato jer je komsija i zbog tih odnosa i podrske unaprijedjenju infrastrukture trebao uzeti najmanje 10 karata. ;) Vazda jadan klub bili i ostali... I onda ovdje moralisu kakav je Siroki klub. Gospoda za vas jadni klub
Eto vi bi kupili kartu. :lol: Daj bježi bolan. :lol: Fol fini komšijski odnosi, a podapinje se na svakom koraku, gleda se kako da se komšija zajebe.

Glupa ti je priča, da ne kažem debilna.
bleee_sa

#39203 Re: Premijer liga BiH

Post by bleee_sa »

Gori ste vi što se palite, popišam im se na 4 različite tribine.
Sarajevski-Seljak

#39204 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarajevski-Seljak »

Mea_parvitas wrote:Kakav je koji klub, dovoljno govori cinjenica da komsijski klub se nije udostojio makar 1 kartu kupiti, a da ne govorimo da zato jer je komsija i zbog tih odnosa i podrske unaprijedjenju infrastrukture trebao uzeti najmanje 10 karata. ;) Vazda jadan klub bili i ostali... I onda ovdje moralisu kakav je Siroki klub. Gospoda za vas jadni klub

Fino pruzite ruku pa cete dobiti !

Prosjaci since 1921
avetinja

#39205 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

:nargila:
leškarenje

#39206 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Eki Jelena Brocic :lol: :lol: jao avetinjo ukusa,da je Sinan pa haj :janpi:
bjelave

#39207 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

vryzas wrote:Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta. :nargila:
Evo i ovo ti je sad prijavljeno da vidimo sta i dokle se tolerira.
leškarenje

#39208 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

vryzas wrote:Pravi epitet koji docarava karakternu osobinu i mentalno stanje je cista poezija...i konstanta. :nargila:
Dobro "pederu" ( bez ljutnje ikakve ,prepoznao sam ti karakter :roll: ) :D morel vako :zzzz: da postane konstanta...šta ga pakujes,napišeš kako si i mislio kad već to radiš....a tu si ti onda negdje čim prepoznaješ nečiji karakter na osnovu pisanja na forumu :thumbup:
avetinja

#39209 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

leškarenje wrote:Eki Jelena Brocic :lol: :lol: jao avetinjo ukusa,da je Sinan pa haj :janpi:
Bitna je poruka. :oops: :mrgreen:
vryzas

#39210 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

leškarenje wrote:
Dobro "pederu" ( bez ljutnje ikakve ,prepoznao sam ti karakter :roll: ) :D morel vako :zzzz: da postane konstanta...šta ga pakujes,napišeš kako si i mislio kad već to radiš....a tu si ti onda negdje čim prepoznaješ nečiji karakter na osnovu pisanja na forumu :thumbup:

Ne znas pozadinu price ;-) ...dodjem ti burazu neke gajbe :mrgreen: pa bujrum, rado cu ti ispricati. :thumbup:
trener-profesionalac

#39211 Re: Premijer liga BiH

Post by trener-profesionalac »

alberto_tomba wrote:Od ljutog dusmanina do dobrog prijatelja za milju maraka.
Dzaba, to vam je u krvi.

A hrasno vidim prednjaci u opravdavanju fasistickog i rasistickog kluba iz Listice. Kluba ciji se navijaci otvoreno poistovjecuju sa pripadnicima fasistickog rezima, a uprava kluba odbija angazovati igrace razlicite vjerske pripadnosti. Ovo je novi level na ovom forumu I u ovom gradu. Mozete li nize?

hrasno nije ni bitan njega na svim forumima blate i njegovi manijaci..ima ih i na ovom forumu al hvaliti milu jelica i opravdavati nk listicu...pa to i jeste mentalitet sa TRI BINE.
al najsladza njihova boljka mi je AMIDZA. mole da im se reprogramira dug,placu koldzi za bagere dozvole,poturaju se svima bez obzira na naciju i vjeroispovijest i na kraju kazu TAN DAJE SADAKU a mi prodajemo stolice.pa vi kao navijaci cije su parole PROTIV SISTEMA,RAdnicki klub navise trazite od drzave a protiv sistema,radnicki klub a onda pisete da ste gospoda.o pravopisu necu.evo ja ne znam rece onaj neki.al brate pa vi se javno na streamu provaljujete , pa na otvaranju hala i svlacionica, pa na presicama za evropske kupove.o jugu da ne pricam.
AMIDZA je oskesirao 6 miliona.jedini klub koji je sve zavrsio sa drzavom, sve placamo redovno a ne lazemo kao misimovic na konferenciji za stampu pa onda ispadnu slucajevi stevanovic i pola plate vise puta,jahovic i ostali.
vi kao navijaci koji se ponose parolom za zelju se zivi niste u stanju u Bosni i dunjaluku naci 400 vasih navijaca da daju po 1000KM.a najveca lakrdija ce biti kad pocnete prodavati pricu kako ste sami napravili stadion....
leškarenje

#39212 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

vryzas wrote:
leškarenje wrote:

Ne znas pozadinu price ;-) ...dodjem ti burazu neke gajbe :mrgreen: pa bujrum, rado cu ti ispricati. :thumbup:
Ako je pozadina priče njegovo pisanje o gledanju u cmar na tabeli godinama onda komotno možeš 70% forumaša napisati cmar meraklija na obje strane. Vi ste poletili sa tom pričom ono jedno kolo kad ste bili ispred pa vas niko tako ne nazva.

Ovo za pive :D rado,ali ko će vas slušati :skoljka: :mrgreen:
vryzas

#39213 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Nije to ;-) ...naleti na pivu, bice veselo. :mrgreen:
LSD

#39214 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Konama je jako teško pala ova gradnja tribine, uznemirene su, PMS ih drma :cuvajse: dušmanluk izbija iz svakog njihovog posta...a došlo je i do prijava postova :lol:

Mi ovdje uživamo, kao i uvijek :nargila:
leškarenje

#39215 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Meni teško pada gradnja trEbine ili ti TRI BINE :sad: a falilo je ovdje da uživaš,nisi odavno :skoljka:
LSD

#39216 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Izdrži Leško, sjever je uz tebe :P znamo da vam nije lako ovih dana, al možeš ti to izdržati :mrgreen:

Ocekujemo da zapišaš tribinu ili bar njene temelje, cisto reda radi :nargila:
leškarenje

#39217 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Nema šta sjever sa mnom,ja sam na istoku i tu ću biti na vašoj trEbini :thumbup: no sikiriki.

Zapisavanje je kad budu završni radovi,ovo sad Butmir radi :zoka:
lijek-za-sve

#39218 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

:D mozes lesko jednu sta ces sa ostale dvije bine :D
bjelave

#39219 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

leškarenje wrote: Ako je pozadina priče njegovo pisanje o gledanju u cmar na tabeli godinama onda komotno možeš 70% forumaša napisati cmar meraklija na obje strane. Vi ste poletili sa tom pričom ono jedno kolo kad ste bili ispred pa vas niko tako ne nazva.
I opet se nista nije promjenilo zadnjih 5 godina iako se upiru ko zaba. A vazda se raspamete i raspuste za vrijeme pauza i neigranja utakmica. Nekako ih podje i budu euforicni, sve dok ne pocne prvenstvo a onda bude kud koji mili moji :zzzz: .

A ato se tice vrijedjanja tu ima vise faktora, malo nemoc, malo nedostatak kucnog vaspitanja, puno dugogodisnjih frustracije a i generalna zapustenost takodjer je problem.
leškarenje

#39220 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Gledam Hajduk - Dinamo prvo poluvrijeme,karina obicna i jedni i drugi.Dvije prilike bile....Dinamo se prepo da ne bi bili jebani u regionalnoj liZi pa se protive tome :D nista nije bolja tekma od recimo Krupa-Radnik :oops:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#39221 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

trener-profesionalac wrote:
alberto_tomba wrote:Od ljutog dusmanina do dobrog prijatelja za milju maraka.
Dzaba, to vam je u krvi.

A hrasno vidim prednjaci u opravdavanju fasistickog i rasistickog kluba iz Listice. Kluba ciji se navijaci otvoreno poistovjecuju sa pripadnicima fasistickog rezima, a uprava kluba odbija angazovati igrace razlicite vjerske pripadnosti. Ovo je novi level na ovom forumu I u ovom gradu. Mozete li nize?
hrasno nije ni bitan njega na svim forumima blate i njegovi manijaci..ima ih i na ovom forumu al hvaliti milu jelica i opravdavati nk listicu...pa to i jeste mentalitet sa TRI BINE.
al najsladza njihova boljka mi je AMIDZA. mole da im se reprogramira dug,placu koldzi za bagere dozvole,poturaju se svima bez obzira na naciju i vjeroispovijest i na kraju kazu TAN DAJE SADAKU a mi prodajemo stolice.pa vi kao navijaci cije su parole PROTIV SISTEMA,RAdnicki klub navise trazite od drzave a protiv sistema,radnicki klub a onda pisete da ste gospoda.o pravopisu necu.evo ja ne znam rece onaj neki.al brate pa vi se javno na streamu provaljujete , pa na otvaranju hala i svlacionica, pa na presicama za evropske kupove.o jugu da ne pricam.
AMIDZA je oskesirao 6 miliona.jedini klub koji je sve zavrsio sa drzavom, sve placamo redovno a ne lazemo kao misimovic na konferenciji za stampu pa onda ispadnu slucajevi stevanovic i pola plate vise puta,jahovic i ostali.
vi kao navijaci koji se ponose parolom za zelju se zivi niste u stanju u Bosni i dunjaluku naci 400 vasih navijaca da daju po 1000KM.a najveca lakrdija ce biti kad pocnete prodavati pricu kako ste sami napravili stadion....
hahahahaah djei si "TRENER-PROFESIONALAC" kojeg su htjeli da otjeraju forumasi sa podforuma FK sarajevo radi neizmjerenog broja napisanih nebuloza i provaljivanja koja se granice sa najvecim komedijama. Ajde da mi to kaze neko drugi od navijaca Sarajeva ali TI....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Raigor Stonehoof

#39222 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Meni kao pitaru je hrasno simpaticniji od ovog...
Charuga
Globalni moderator

#39223 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

bjelave wrote:Sta bi, kakva je frka?

Interesantno kako skretnicare ueforija posljednjih godina hvata samo kad se ne igraju utakmice. Rasture svaku zimsku pauzu, zestoko se vinu za vrijeme ljetne a cim pocne prvenstvo nidje ih nema.Uhvati ih nervoza, zale se na sudije, ne svracaju ovdje...

I svake pauzu im prodaju muda pod bubrege na isti fol.

Ja mislim da su oni najrahatniji ici na stadion kad se utakmice uopce ne igraju.

Cudan neki poremecaj :-)
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» bjelave

7 dana

» leškarenje
» hrasno38
» trener-profesionalac
» alberto_tomba

14 dana

Neka priča o fašistima, ratnim zločincima, Batku i ostalim. Ohladite malo.
leškarenje wrote:
vryzas wrote:Nego, kako cmar meraklija gleda na bespravni kamen temeljac :?: :oops:
» vryzas

7 dana
19DobrinjA87

#39224 Re: Premijer liga BiH

Post by 19DobrinjA87 »

Image
8) :brmbrm:
Charuga
Globalni moderator

#39225 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Manite se odgovora tipa glupa ti je priča (debilna), ne seri i slično!
Locked