Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
furlan

#39176 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

zippoo87 wrote:
perfekcionista1 wrote:
zippoo87 wrote:[psuje majku forumasu,za sta ce dobiti trajni ban...i iskreno,vec mi je klinac dosaodio u ova dva dana,koliku kolicinu gluposti je napisao
Kojem forumasu sam opsovao.majku? Psovao sam Kojovicu na sto imam pravo jer je politicar i javna licnost. Ili to hoces reci da je i on na forumu registrovan? Ako da to je onda smijesno.
haha koji si ti imbecil,to nije normalno,ne vjerujem
klinac,jedan savjet...batali se ti politike i rada po "instrukcijama",za takve stvari treba biti kapacitet,a ti si daleko od toga
Nije bilo kadra na raspolaganju pa mu i trecu smjenu uvalili, pored jutrrosnje. :lol:
perfekcionista1

#39177 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by perfekcionista1 »

zippoo87 wrote: haha koji si ti imbecil,to nije normalno,ne vjerujem
klinac,jedan savjet...batali se ti politike i rada po "instrukcijama",za takve stvari treba biti kapacitet,a ti si daleko od toga
Ti si imbecil nevaspitani. Bezobrazni pacenik. Takvi kao ti bi zaklali drugog jer su iz druge stranke. Sikter i ne laj vise.
teta marica druga

#39178 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by teta marica druga »

zippoo87 wrote:
perfekcionista1 wrote:
zippoo87 wrote:[psuje majku forumasu,za sta ce dobiti trajni ban...i iskreno,vec mi je klinac dosaodio u ova dva dana,koliku kolicinu gluposti je napisao
Kojem forumasu sam opsovao.majku? Psovao sam Kojovicu na sto imam pravo jer je politicar i javna licnost. Ili to hoces reci da je i on na forumu registrovan? Ako da to je onda smijesno.
Ma kakve "instrukcije", ovaj ne može prići ni članu mjesne zajednice, a kamoli dalje pa da dobija nekakve upute. Ovakve kao on nazivaju "korisnim idiotima", tj. ljude koji vjeruju u ono što pričaju osobe koje i sami oni znaju da je laž! Sa njiim možeš pričati jedino da mu kažeš ono što želi da čuje, SDA odbranila BIH, bla bla bla, SDA sačuvala bošnjački identitet bla bla bla,
zippoo87

#39179 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

perfekcionista1 wrote:
Ti si imbecil nevaspitani. Bezobrazni pacenik. Takvi kao ti bi zaklali drugog jer su iz druge stranke. Sikter i ne laj vise.
:lol: :lol: :run:
teta marica druga

#39180 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

perfekcionista1 wrote:
Oprosti mu molim te, nije znao da si registrovan na forumu. Da jeste bilo bi mu smiješno, i ne bi te vrijeđao. Uzbuđen je jer je podesio televizor onako kako je htio.
zippoo87

#39181 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

teta marica druga wrote:
Ma kakve "instrukcije", ovaj ne može prići ni članu mjesne zajednice, a kamoli dalje pa da dobija nekakve upute. Ovakve kao on nazivaju "korisnim idiotima", tj. ljude koji vjeruju u ono što pričaju osobe koje i sami oni znaju da je laž! Sa njiim možeš pričati jedino da mu kažeš ono što želi da čuje, SDA odbranila BIH, bla bla bla, SDA sačuvala bošnjački identitet bla bla bla,
druze,nece njemu Bake naredjivati da piskara i pise gluposti...nego imaju viber grupe,imaju FB grupe,mailovi i ostale nacine interne komunikacije,gdje dobiju instrukcije od recimo predsjednika asocijacije mladih i onda se ovako uspale na klix forumu,na klix portalu,na fbu i ostalim cudima
kruzili su do sada vise puta naputci iz ove asocijacije mladih,sta da rade i kako da pisu po netu...malo googlaj,ako bas hoces detalje
perfekcionista1

#39182 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Kolilo mogu primjetiti pripadnici nase stranke su teski slucajevi sa opasnim dijagnozama. Nije ni cudo sto podrzavate Kojovica. Lajete ko kocijasi i vrijedjate druge forumase jer ne misle kao vi, fuj s kim se ja upustih u raapravi. Stid me sad.

A sto se tice Kojovica eto recepta za sve politicare, registrujte se na forume i niko vas ne smije napadati i vrijedjati jer ste forumasi.
Last edited by perfekcionista1 on 07/02/2019 21:54, edited 1 time in total.
Leverage

#39183 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Leverage »

perfekcionista1 wrote:Kolilo mogu primjetiti pripadnici nase stranke su teski slucajevi sa opasnim dijagnozama. Nije ni cudo sto podrzavate Kojovica. Lajete ko kocijasi i vrijedjate druge forumase jer ne misle kao vi, fuj s kim se ja upustih u raapravi. Stid me sad.
:lol:
MUNAFIK

#39184 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MUNAFIK »

statixx wrote:
MUNAFIK wrote:Pa sta bi NAŠA STRANKA evo da ne postoji SDA i da je baš NS osvojila recimo 250 000 glasova... Šta bi uradili? Da li bi koalirali sa HDZ i SNSD?
To je manje vazno, jer takvo nam je ustavno uredjenje. Problem je sto su vladajuci sa tim strankama napravili korumpiranu, kriminalnu, nesigurnu i nestabilnu drzavu, a narod doveli na prosjacki stap. To znaci da su im talovi vazniji od principa, interesa drzave i naroda, ili da ih uopste nemaju.
Pa vazno je jer dosli su na red petrioti, bosnjaci koji se ne slazu sa radom SDA sada koji traze za koga glasati, pa postavljaju ova pitanja... Daj da se zna sto i radi cega...

A narod... Nije SDA ovakva sad sama od sebe nju CINI NAROD pa mi trebamo biti realni. Narod koji prokocka i popije sav novac koji ima... Narod koji krade gdje stigne... Narod kojem je glavno nek komsiji crkne krava... Nismo mi tako dobar narod, SDA je samo toliko velika da je u sustini postala kao i narod. Narod nas nevalja to je broj 1.
furlan

#39185 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

teta marica druga wrote:
perfekcionista1 wrote:
Oprosti mu molim te, nije znao da si registrovan na forumu. Da jeste bilo bi mu smiješno, i ne bi te vrijeđao. Uzbuđen je jer je podesio televizor onako kako je htio.
:lol: :lol: :lol:
Banksy

#39186 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

perfekcionista1 wrote:
Pojma nisam imao da je lik clan foruma, da mi je ko pricao da ce politicar piskarati po forumima smijao bi se. Da sam znao naravno da ne bih opsovao.
Nema ovdje Peđe...
perfekcionista1 wrote:
Divim vam se za kakvog konja glasate. Niste nista bolji ni vi sami cim ste to dopustili. Samo vicite beeeee i glasajte za Vlasku Stranku, hocu reci Nasu Stranku. Ma znas na koju mislim ne moram se ispravljati.
Last edited by Banksy on 07/02/2019 21:57, edited 1 time in total.
teta marica druga

#39187 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

zippoo87 wrote:
teta marica druga wrote:
druze,nece njemu Bake naredjivati da piskara i pise gluposti...nego imaju viber grupe,imaju FB grupe,mailovi i ostale nacine interne komunikacije,gdje dobiju instrukcije od recimo predsjednika asocijacije mladih i onda se ovako uspale na klix forumu,na klix portalu,na fbu i ostalim cudima
kruzili su do sada vise puta naputci iz ove asocijacije mladih,sta da rade i kako da pisu po netu...malo googlaj,ako bas hoces detalje
Ma znam brate, ali zamisli koliko neko treba biti glup pa da se uspali na upute nepismenog Salke Zildžića, i polupismenog Harisa Zahiragića? Ko zna, možda mu se sviđaju pa im se ovako nabacuje?! :lol: :lol: :lol: :kiss:
Last edited by teta marica druga on 07/02/2019 21:58, edited 1 time in total.
ljutiajvar

#39188 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ljutiajvar »

Ne razumijem frustracije ovih SDA clanova. Pa sve u univerzumu ima svoj pocetak i svoj kraj, rodjenje i smrt. Komunisti su vladali koliko? 50 godina? SDA i ostali nacionalisti? 30 godina? To je to. To je sasvim normalno. Ljudsko bice u dubokoj starosti nacne neki tromb, mutirana celija koja se razvije u rak. U slucaju SDA to je milijarda maraka kojom nece upravljati...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#39189 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

jel se 4K podesio ako ako i to se nauci...
The BEN10

#39190 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by The BEN10 »

zippoo87 wrote:
perfekcionista1 wrote:
:-)
tandmand

#39191 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tandmand »

Banksy wrote:I, šta kaže Živković na FTVu, Kojović u ratu došao iz Srbije. :lol:

Kad je šef stranke takav lažov i huškač, onda je sasvim jasno odakle stiže sva ta haranga na Peđu ovih dana.

I sve to jer mu se trese stolica.... Fuj.
"ako njihova izostane podrška (BHblok) ... onda neka se ne čude, ako mi moradnemo neke stvari popustiti, odgoditi, prihvatiti nešto što im se možda neće dopasti,neka ne ostavljaju samu SDA"

a zašto popustiti?
zippoo87

#39192 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

ovo je ozbiljna tema i red je da svi stavimo na ignor ovog malca i bunta i ostale botove
bezveze iskucamo nekoliko stranica a nista korisno

btw.ne znam za vas,ali meni ovaj perfekcionista izgleda kao onaj adrian ili kako se vec zvao...on izgleda ima nekih bolesti i voli da se ubaci u neku ulogu...jedno vrijeme je bio zensko,evo sada je SDA bot i tako to
ili neka cmoljo ovo rijesi na svoj nacin
teta marica druga

#39193 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

pici wrote:jel se 4K podesio ako ako i to se nauci...
Podesio je, pa mu nije jasno kako neki dušmanski đikani pričaju da je Bakir bio u trezoru, a fino turci snimiše film o Bakiru na prvoj liniji, a Zvizdić i Novalić zlatni ljiljani odbraniše identitet bošnjaka. Više puta pogledao reprizu pa ga sad malo prebacuje, ali nadoći će on, samo polako.
perfekcionista1

#39194 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Jedan me naziva imbecilom, drugi kaze da sam glup. Kakva ste vi hrpa poremecnih ljudi a onaj ko vam je dozvolio da tako vrijedjate druge forumase neka se stidi zajedno s vama, ocito nije nista bolji. Fuj odoh se ispovracati s kakvim dijagnozama se ja raspravljam.

A posto znam da ste uveliko se sageli moderatoru moleci da me banuje evo dobrovoljno napustam drustvo sa opasnim dijagnozama jer zatrovaste mi duhovnu stranu mog bica svojim zlom i pakoscu.

Cao dresirani botovi odoh sad po platu jer sam vam dobro izvukao zivce argumentima cim pjenite i lajete toliko :lol: :lol: :lol:
Banksy

#39195 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

tandmand wrote:
Banksy wrote:

I, šta kaže Živković na FTVu, Kojović u ratu došao iz Srbije. :lol:

Kad je šef stranke takav lažov i huškač, onda je sasvim jasno odakle stiže sva ta haranga na Peđu ovih dana.

"ako njihova izostane podrška (BHblok) ... onda neka se ne čude, ako mi moradnemo neke stvari popustiti, odgoditi, prihvatiti nešto što im se možda neće dopasti,neka ne ostavljaju samu SDA"

a zašto popustiti?
Pa zato što su već sve popustili i davno dogovorili s HDZom, sad treba upoznati javnost... Da ne kuckam, evo ga

https://forum.klix.ba/sljepilo-i-jalovo ... #p15342757
teta marica druga

#39196 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Otisak stopala wrote:ljudi moji zar vam više nije jasno sa kime imate posla

Image
Kako sa kim? Pa imamo posla sa patriJotom. On stoji na braniku sa Harisom Zahiragićem i čuva bošnjake od neprijatelja, samo mi nismo toga svjesni. Hvala mu. Mi spavamo a on stoji i čuva nas, nemojte ga dirati... duša draga :kiss: :bih:
teta marica druga

#39197 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

perfekcionista1 wrote:Jedan me naziva imbecilom, drugi kaze da sam glup. Kakva ste vi hrpa poremecnih ljudi a onaj ko vam je dozvolio da tako vrijedjate druge forumase neka se stidi zajedno s vama, ocito nije nista bolji. Fuj odoh se ispovracati s kakvim dijagnozama se ja raspravljam.

A posto znam da ste uveliko se sageli moderatoru moleci da me banuje evo dobrovoljno napustam drustvo sa opasnim dijagnozama jer zatrovaste mi duhovnu stranu mog bica svojim zlom i pakoscu.

Cao dresirani botovi odoh sad po platu jer sam vam dobro izvukao zivce argumentima cim pjenite i lajete toliko :lol: :lol: :lol:
Miša mu jebem, sve si pomenuo kao treba, ali nisi nigdje spomenuo mrske komunjare, đikane i neprijatelje BIH. Da si to savladao, i u jednom postu objedinio, mnogo bi napredovao na SDA ljestvici. Pa i Zahiragić shvatio, a ti nisi. Nema veze, samo polako, pa i Zahiragić je odrastao uz guzatu televiziju, a vidi ga danas.
statixx

#39198 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by statixx »

To je ta drzavnicka politika, popustati do zadnjeg tendera. Prije pola godine zestoko najavljivali obracun sa kladionicama i dodatne namete, na kraju popustili. Al zato dogovorise povecanje osnovice i vece pausale.
tandmand

#39199 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tandmand »

Banksy wrote:
tandmand wrote:
Banksy wrote:

I, šta kaže Živković na FTVu, Kojović u ratu došao iz Srbije. :lol:

a zašto popustiti?
Pa zato što su već sve popustili i davno dogovorili s HDZom, sad treba upoznati javnost... Da ne kuckam, evo ga

https://forum.klix.ba/sljepilo-i-jalovo ... #p15342757
U konačnici SDA pristaje na propali Vance-Owenov plan a njima ostaje fildzan u kojem stoluje Pedja ....
Banksy

#39200 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Otprilike. A nemaju se iza koga sakriti za izdaju, fildžan im drži "četnik", a on na majskom kongresu leti, ukratko.
Locked