i'm very calm. ja ovakve stvari nikad ne pisem po forumu, ali za njega sam napravila exception.Bloo wrote:omar little wrote:ja bi njegov film gledala pa da je i u burki. and i would fuck him like nobody's business![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
calm the fuck down
a dobar je, što jest jest
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#39176 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
- johnnykola
#39177 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
qqq:omar little wrote:jel vi mrtvi ozbiljni covjeku govorite da trosi svoje dragocjeno vrijeme pisanjem osvrta po ovom forumu da bi mu polupismeni debosi vikali da je dosadan i da mu treba dati ban sto previse sere o filmu na temi o filmu? i ne preporucuje sa linkom i slikom? dejl, ne budi lud
- Bloo
- Globalna šefica
#39178 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
zajebavam se baomar little wrote: i'm very calm. ja ovakve stvari nikad ne pisem po forumu, ali za njega sam napravila exception.
i ja bih ga poderala ko lamelu uz MAhmutovac
-
omar little
#39179 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
sasvim slucajno jutros ovo kruzi po fejsu http://variety.com/2017/film/news/tom-h ... 202506034/
-
omar little
#39180 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
to ti pricamBloo wrote:zajebavam se baomar little wrote: i'm very calm. ja ovakve stvari nikad ne pisem po forumu, ali za njega sam napravila exception.
- Bloo
- Globalna šefica
#39181 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
neka oni nama pišu, ko zna uzivat ćejohnnykola wrote:qqq:omar little wrote:jel vi mrtvi ozbiljni covjeku govorite da trosi svoje dragocjeno vrijeme pisanjem osvrta po ovom forumu da bi mu polupismeni debosi vikali da je dosadan i da mu treba dati ban sto previse sere o filmu na temi o filmu? i ne preporucuje sa linkom i slikom? dejl, ne budi lud
- hadzinicasa
#39182 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
svesrdno podrzavam!Bloo wrote:neka oni nama pišu, ko zna uzivat ćejohnnykola wrote:qqq:omar little wrote:jel vi mrtvi ozbiljni covjeku govorite da trosi svoje dragocjeno vrijeme pisanjem osvrta po ovom forumu da bi mu polupismeni debosi vikali da je dosadan i da mu treba dati ban sto previse sere o filmu na temi o filmu? i ne preporucuje sa linkom i slikom? dejl, ne budi lud
- johnnykola
#39183 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
I to valja željeti, htjeti, osjećati. Zašto bi dječki i curke pisali kad nema fidbeka. Evo za jedan od milijardu filmica, mislim, koga zaboli za njega, pitao za obrazloženje vidjenja, konkretno, 45 godina - zauzvrat dobio muk. Nastranu filmovi, treba komunicurati. Stjeti to.:ppphadzinicasa wrote:
svesrdno podrzavam!
- hadzinicasa
#39184 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
odgovoricu ti i ponoviti: ja u tebi ne vidim sugovornika za razgovore koje bih ja vodila o filmovima. pokusala jesam, odgovarala jesam, vidjela ne ide, pa se izuzeh zu obrazlozenje zasto. dakle nije bilo ignorisanje, niti bez rijeci, niti muk (kao ni sada) jer je to jednostavno.... nepristojno.johnnykola wrote:I to valja željeti, htjeti, osjećati. Zašto bi dječki i curke pisali kad nema fidbeka. Evo za jedan od milijardu filmica, mislim, koga zaboli za njega, pitao za obrazloženje vidjenja, konkretno, 45 godina - zauzvrat dobio muk. Nastranu filmovi, treba komunicurati. Stjeti to.:ppphadzinicasa wrote:
svesrdno podrzavam!
- johnnykola
#39185 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Normala, ali osta mi nejasno kako i šta, samo to. Kažem, film jedan kao milijardu drugih i sad trauma o njemu progovoriti. Vaditi se na to da sam ja četaljski filmofil koji bi sve do u detalj rastočio, koji bi slabo šta da ostavi u magnovljenju, kad se tiče tog dugovečnog para.:ppp Ali bar je ovaj dio lijep, svijest da je muk = nepristojnost.
- Bloo
- Globalna šefica
#39186 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
johnnykola wrote:Normala, ali osta mi nejasno kako i šta, samo to. Kažem, film jedan kao milijardu drugih i sad trauma o njemu progovoriti. Vaditi se na to da sam ja četaljski filmofil koji bi sve do u detalj rastočio, koji bi slabo šta da ostavi u magnovljenju, kad se tiče tog dugovečnog para.:ppp Ali bar je ovaj dio lijep, svijest da je muk = nepristojnost.
četaljski filmofil <3
- johnnykola
#39187 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
:pppBloo wrote:johnnykola wrote:Normala, ali osta mi nejasno kako i šta, samo to. Kažem, film jedan kao milijardu drugih i sad trauma o njemu progovoriti. Vaditi se na to da sam ja četaljski filmofil koji bi sve do u detalj rastočio, koji bi slabo šta da ostavi u magnovljenju, kad se tiče tog dugovečnog para.:ppp Ali bar je ovaj dio lijep, svijest da je muk = nepristojnost.![]()
četaljski filmofil <3
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#39188 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Code: Select all
http://chetnixploitation.blogspot.ba/stižu četnici
http://chetnixploitation.blogspot.ba/20 ... 4-deo.html

- Bloo
- Globalna šefica
#39189 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ti si ustaškofilni filmofil onda, jel daBlack swan wrote: stižu četnici
- karanana
#39190 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ljudi ponovo se gubim u ovoj temi i vasim pisanjima.
Vratimo se temi.
Vratimo se temi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39191 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
U pravu sikaranana wrote:Ljudi ponovo se gubim u ovoj temi i vasim pisanjima.
Vratimo se temi.
Nigdje filma, sve neka mudrologija.
-
omar little
#39192 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
eto. egzibit EJ and BI, aj rest maj kejs.
- johnnykola
#39193 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Traumatik ekspiriencis.:ppp Tema jeste film i hadžinica zna o čemu pišem.karanana wrote:Ljudi ponovo se gubim u ovoj temi i vasim pisanjima.
Vratimo se temi.
- Truba
#39194 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
s vama bi papa postao ateistBloo wrote:ti si ustaškofilni filmofil onda, jel daBlack swan wrote: stižu četnici?
a ante pavelić partizan
- hadzinicasa
#39195 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Bome mi se cini da nam je razmjena na ovu temu ostala u potpuno drugacijim vidjenjima. sto se tice kvalifikacije tebe - to je sad vec cisto konfabuliranje s tvoje strane, jer ja to rekla nisam. o nekom "vadjenju" nema takodjer govora, izgovore niti trebam niti koristim.
ja sam jednostavno odbila da ucestvujem u daljem razgovoru jer sam vidjela da ide u pravcu u kojem ja ne vodim svoje razgovore bas evo iz ovog razloga imputiranja, izvlacenja iz konteksta, projeciranja onoga sto sam rekla itd. tako da cu, rekavsi ovo i ovaj razgovor zavrsiti. zao mi je sto vidis stvari kako vidis, po meni je to daleko od onoga kako je bilo ili hajde eto od namjeravanog, ali sad... sta je tu je.
ja sam jednostavno odbila da ucestvujem u daljem razgovoru jer sam vidjela da ide u pravcu u kojem ja ne vodim svoje razgovore bas evo iz ovog razloga imputiranja, izvlacenja iz konteksta, projeciranja onoga sto sam rekla itd. tako da cu, rekavsi ovo i ovaj razgovor zavrsiti. zao mi je sto vidis stvari kako vidis, po meni je to daleko od onoga kako je bilo ili hajde eto od namjeravanog, ali sad... sta je tu je.
- johnnykola
#39196 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Normala. Ništa ja nisam iz konteksta, tj. ne želiš da pojasniš, idemo dalje. Emocije nešto, režije, kontemplacije. Btw, kreće nekakav Omladinski film festival. Na Žutoj tabiji izmedju ostalih budu prikazani Die Welle te Balkanski špijun. Kod Dobrinjske gimnazije takodjer na otvorenom budu pićili filmovi. Levičarski Captain fantastic u kontru Labudanu, nekoć članu Komunističke omladine,:ppp je od sjutra u Meeting pointu. Da završimo kako smo i počeli, s omladinom.
http://www.omladinski.ba/stranica/raspored-programa
http://www.omladinski.ba/stranica/raspored-programa
- Truba
#39197 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
hvala lepa
ta baljezganja me ne zanimaju
može balkanski špijun i welle
o pogubnosti levih i desnih
ne samo levih
ta baljezganja me ne zanimaju
može balkanski špijun i welle
o pogubnosti levih i desnih
- johnnykola
#39198 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Čovek koji ipak ima <3.
-
zijancer
#39199 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
dunkirk odlican
antiratni ali ne i antipatriotski
sve u svemu, onome ko nije imao priliku da se cudi ili bavi pojedinim manevrima iz WW2, daje jedno fino objasnjenje zasto su se morali evakuisati 'improvizovanom flotilom luksuznih jahti, tendera za ugalj i ribarskih brodova'.
i da,
poslije zadnjeg kadra u glavi mi je zasjala slika renea artoa
antiratni ali ne i antipatriotski
sve u svemu, onome ko nije imao priliku da se cudi ili bavi pojedinim manevrima iz WW2, daje jedno fino objasnjenje zasto su se morali evakuisati 'improvizovanom flotilom luksuznih jahti, tendera za ugalj i ribarskih brodova'.
i da,
- dale cooper
#39200 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Uzbudile ste me sa svim ovim dirty talkom.omar little wrote:to ti pricamBloo wrote:zajebavam se baomar little wrote: i'm very calm. ja ovakve stvari nikad ne pisem po forumu, ali za njega sam napravila exception.