Prpa ništa više od toga.Concord wrote:I ovu je Portland imao koliko, 18 razlike u jednom momentu, ali ne mogu da drze taj tempo igre, jednostavno ne ide, ne moze.
Svejedno svaka im cast sto su dogurali do finala zapada.
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
90minut
#39126 Re: NBA - National Basketball Association
-
moke_31
#39127 Re: NBA - National Basketball Association
Green je bio ključni čovjek i ovu tekmu. Blazersi jednostavno nemaju koga da stave na njega. Kad izbiju loptu iz ruku Stepha i Klaya, ona dođe do Greena i on kreira sve, ili napada svog čovjeka ili asistira, ul čeka da se Steph ili Klay oslobode igrača putem bloka. Šteta što Juka ne igra, jači je od Looneya mogao bi možda i Greena malo usporiti ili ga opteretiti ličnim greškama. Čovjek je fakat mašina, kompletan skroz, može igrati sve, puta i trice kad treba, fakat kapa do poda, iako mu je ponašanje često iritantno
Ovo je za Portland svakako uspješna sezona, mada bi trebali pokušati uzeti bar jednu tekmu, čisto da izbjegnu metlu.
Lilard razočarenje totalno, frajer se uopšte ne bori u napadu, u odbrani konstantno igrač manje, gubi lopte.
Ne znam što ne radi isto kao i Klay i Steph kad njih udvoje ili ih zatvore u pick 'n' rolu oni daju loptu ali se nastavljaju kretati i traže poziciju, blok da iz hand-offa šutaju ili igraju dalje. Njega kad zaustave on da loptu i ostane stajati iza linije za tri i čeka šta će se desiti. Ne moga da vjerujem da nije uspio skontati kako igrati u ovakvim situacijama. Prvo ga prošle godine ubili Pelikani, ove Denver i evo sad vrhunac sa GS. Kao da je zaboravio igrati ili mu neko sihre poturio. Frajer definitivno nije playoff igrač.
Ne bi me iznenadilo da Portland trejduje njega umjesto CJ-a, uzme jedno vrhunski krilo ili dva dobra šutera.
Ovo je za Portland svakako uspješna sezona, mada bi trebali pokušati uzeti bar jednu tekmu, čisto da izbjegnu metlu.
Lilard razočarenje totalno, frajer se uopšte ne bori u napadu, u odbrani konstantno igrač manje, gubi lopte.
Ne znam što ne radi isto kao i Klay i Steph kad njih udvoje ili ih zatvore u pick 'n' rolu oni daju loptu ali se nastavljaju kretati i traže poziciju, blok da iz hand-offa šutaju ili igraju dalje. Njega kad zaustave on da loptu i ostane stajati iza linije za tri i čeka šta će se desiti. Ne moga da vjerujem da nije uspio skontati kako igrati u ovakvim situacijama. Prvo ga prošle godine ubili Pelikani, ove Denver i evo sad vrhunac sa GS. Kao da je zaboravio igrati ili mu neko sihre poturio. Frajer definitivno nije playoff igrač.
Ne bi me iznenadilo da Portland trejduje njega umjesto CJ-a, uzme jedno vrhunski krilo ili dva dobra šutera.
-
Korovjev
#39128 Re: NBA - National Basketball Association
Lakapo moke sa trejdom Liliarda. Portland je njegov tim pa ako je za Portland ovo uspješna sezona onda je on najzaslužniji za to.
-
moke_31
#39129 Re: NBA - National Basketball Association
U pravu si, malo sam pretjero jer sam se nado da će kući malo proigratiKorovjev wrote:Lakapo moke sa trejdom Liliarda. Portland je njegov tim pa ako je za Portland ovo uspješna sezona onda je on najzaslužniji za to.
Samo ne mogu da vjerujem kako ne može da nađe rješenje za ova udvajanja i vosoko branjenje picka, kad on ne igra na nivou Portland nema šta tražiti. Falio mu je i Juka sa jakim blokovima, naviko je igrati sa njim, ali bez obzira na sve, blijeda izdanja u playoffu skroz, da ne kažem razočarenje.
Naravno, sezona je više nego uspješna za Portland
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39130 Re: NBA - National Basketball Association
GSW je kvalitetniji tim, nema se tu šta puno reći.
-
kakavdanakneiskustvu
-
Rob_Atl
#39132 Re: NBA - National Basketball Association
Ovaj golden state vazda u 3q slomi protivnika. Pa 90 posto tekmi rijese u 3q, ja ne znam jel se oni zajebavaju prva dva dva kvotera ili sta. I u regularnoj sezoni i playoffu uvijek 3 kvoter ih krene i odakle god bace udje u kos
. Portland prvo poluvrijeme 66 koseva drugo 33 nema se tu puno sta pricat
-
90minut
#39133 Re: NBA - National Basketball Association
Ma muda su jedino što ih dijeli mislim 2 od 3 izgubljene ljudi imali 18 poena razlike smijesno baš.Tomahawk11 wrote:GSW je kvalitetniji tim, nema se tu šta puno reći.
- tuzlak1212
#39134 Re: NBA - National Basketball Association
Ne mogu da vjerujem da ćemo gledat neizvjesno finale
Pitam se da li bi Lebron s Cavsima mogao opet probit istok do finala pored ovakvog Toronta i Bucksa...
Pitam se da li bi Lebron s Cavsima mogao opet probit istok do finala pored ovakvog Toronta i Bucksa...
- karanana
#39135 Re: NBA - National Basketball Association
Gledam ove veceras levate sa istoka i jedne i druge, i ne znam otkud mi ideja ijedan od ovih timova moze ista uraditi gs-u, osim mozda kradje jedne do dvije tekme
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39136 Re: NBA - National Basketball Association
Kakvu tekmu moraju odigrati ovi iz Raptorsa da bi dobili Buckse i to jedva nakon dva produžetka...
Znači, Kawhi standardno 30+, Siakamovih 25, Gasol da odigra jednu ko čovjek i Powel kao x faktor s klupe.
Ovamo od startera niko nije dobacio do 20, grozan šut, s klupe Hill i Brogdon malo povukli.
Šta će biti kad starteri ne budu šutali ovako? Doduše, to smo već vidjeli, tako da će sljedeću vjerovatno dobiti Bucksi.
Znači, Kawhi standardno 30+, Siakamovih 25, Gasol da odigra jednu ko čovjek i Powel kao x faktor s klupe.
Ovamo od startera niko nije dobacio do 20, grozan šut, s klupe Hill i Brogdon malo povukli.
Šta će biti kad starteri ne budu šutali ovako? Doduše, to smo već vidjeli, tako da će sljedeću vjerovatno dobiti Bucksi.
- House
- jasko_ba
#39138 Re: NBA - National Basketball Association
Treća utakmica zaredom imaju bar 15 razlike prednosti i gube na kraju. Nurkic je ipak najvise falio, komotno se moglo razmisljati i o finalu. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39139 Re: NBA - National Basketball Association
Nema šta, još je ovu Leonard bio odličan, Lillard i McCollum na visini zadatka, ali ne mogu sa ovim Space Jam
Ne bi se puno bolje proveo ni Denver, možda bi jednu pobjedu uzeli. Njih su sramotili u regularnom dijelu.
Ne bi se puno bolje proveo ni Denver, možda bi jednu pobjedu uzeli. Njih su sramotili u regularnom dijelu.
- bude
#39140 Re: NBA - National Basketball Association
Curry i Green triple double ucinak
Jos da Klay nema ocajne partije, bilo bi ovo puno komotnije zavrsavano (da ne spominjemo Durranta i Cousinsa)
Jos da Klay nema ocajne partije, bilo bi ovo puno komotnije zavrsavano (da ne spominjemo Durranta i Cousinsa)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39141 Re: NBA - National Basketball Association
Pa i nema očajne partije, osim ove sinoć, prethodne tri je odigrao dosta dobro.
Osim toga, njegov učinak se uglavnom gleda samo u napadačkom dijelu, ko da je jebeni Korver.
Klay radi puno posla u odbrani.
Osim toga, njegov učinak se uglavnom gleda samo u napadačkom dijelu, ko da je jebeni Korver.
Klay radi puno posla u odbrani.
- bude
#39142 Re: NBA - National Basketball Association
to da, ali uzme puno suteva u napadu od kojih dosta bude otvoren i fuli ili nekih skroz nerezonskih, iz kontakta, iz otklona itd, puno izgubljenih lopti,nije Korver ali jeste pobjedjivao u tricama pa bi se ocekivalo da malo bolje koristi prilike 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39143 Re: NBA - National Basketball Association
Ima preko 40 % tricu, preko 45% šuta iz igre. Krade 1.5 loptu, što je najviše kad je play off u pitanju od svih sezona dosad, ostale brojke su mu na nivou prosjeka svih dosad sezona u play offu. Čak i spomenuti TO.bude wrote:to da, ali uzme puno suteva u napadu od kojih dosta bude otvoren i fuli ili nekih skroz nerezonskih, iz kontakta, iz otklona itd, puno izgubljenih lopti,nije Korver ali jeste pobjedjivao u tricama pa bi se ocekivalo da malo bolje koristi prilike
- MarlboroGold
#39144 Re: NBA - National Basketball Association
Uzima ovo GSW opet bez problema... ne treba im ni Durant.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39145 Re: NBA - National Basketball Association
Izgleda...Bucksi kao favoriti u finalu istoka su pokazali dosta slabosti u G3.
Giannis neprepoznatljiv, ugušili su ga totalno.
Bledsoe je svakako choker, kako bi tek chokirao u finalu.
Istina, dobili su Brogdona koji je odličan s klupe.
Ovamo Kawhi luđak konstanta, vidi se da je lik umro, ali dere i dalje
Uglavnom, to je to još što će biti zanimljivo, ko prođe u finale biće
Giannis neprepoznatljiv, ugušili su ga totalno.
Bledsoe je svakako choker, kako bi tek chokirao u finalu.
Istina, dobili su Brogdona koji je odličan s klupe.
Ovamo Kawhi luđak konstanta, vidi se da je lik umro, ali dere i dalje
Uglavnom, to je to još što će biti zanimljivo, ko prođe u finale biće
- spree
#39146 Re: NBA - National Basketball Association
spree wrote:Ja mislim da ce biti pravo gusto na istoku. A gsw bi mogao pomesti ove.
-
kakavdanakneiskustvu
#39147 Re: NBA - National Basketball Association
41 posjed
4 poena
2/12 iz igre
0/3 trojke
1 asistencija
2 izgubljene lopte
Antetokounmpo kada ga čuva leonard
4 poena
2/12 iz igre
0/3 trojke
1 asistencija
2 izgubljene lopte
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39148 Re: NBA - National Basketball Association
Mislim da sam to spomenuo na temi, najlogičnije mi je bilo da ga on čuva.kakavdanakneiskustvu wrote:41 posjed
4 poena
2/12 iz igre
0/3 trojke
1 asistencija
2 izgubljene lopte
-
kakavdanakneiskustvu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39150 Re: NBA - National Basketball Association
“Shvatio sam da sam došao do točke gdje više plačem nego što igram. Siguran sam da je bilo odvratno za gledati.”