ma stipu ih vidis da ce im pozliti od muke....ne znaju vise sta bi pa su poceli spominjati Vedrana, ratne zlocince itd itd a ja sam nedavno radi spominjanja istinskog ratnog zlocinca koji ima veze sa njima popio ban!mali_milojica wrote:Daj ba uozbilji se ti.leškarenje wrote:Daj ba milojice uozbilji seode ko ode,odigra se tekma i hajmo. Ne znam šta povezujes ovom pričom
kad se nema i od najvećeg dusmana dobro dodje pomoć. Isto da uzmeš milju od lika koji ju je i zapalio..
Predsjednik listice zlatan mijo jelic-ratni zločinac koji je u bijegu gdje i ubica. Samo se lizite,možete mu i mjesto ostaviti
Sta NK Siroki Brijeg ima sa ubistvom Vedrana?
Ne znam zasto nas povezujes da se nesto aman lizemo sa njima i nabijas neku simbolicnu 1000 KM na nos.
Siroki je vise sebi napravio reklamu sa tim,nego sto je nama pomogao. Mi smo mogli i bez te milje,ali u svakom slucaju im hvala.
Nije isto,ljudi iz Sirokog Brijega nisu dosli i zapalili Grbavicu
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#39126 Re: Premijer liga BiH
- leškarenje
#39127 Re: Premijer liga BiH
Još samo da ga ti zastupas,bio bi nevin garant.Samo se lizite,niko vas ne pomaže....nego na vaše zapomaganje se uvihek neko odazove .....ispuni mi želju
sevap je
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#39128 Re: Premijer liga BiH
Svako je nevin dok mu se ne dokaze krivica! Ti bi malo sudio po kratkom postupku onako prema nacionalnom afinitetu. Sta ces ljudi prepoznaju prave ljude i prave projekte, prepoznaju sta je sve uradjeno od stadiona koji je srusen do temelja dok su igraci sarajeva po arapskim zemljama glumili reprezntaciju BiH bez povratka dok zadni meteka nije ispaljen.leškarenje wrote:Još samo da ga ti zastupas,bio bi nevin garant.Samo se lizite,niko vas ne pomaže....nego na vaše zapomaganje se uvihek neko odazove .....ispuni mi željusevap je
Znaju ljudi i ciji je vodja navijaca herojski dao zivot za ovu zemlju a ciji se sepurio po Njemackoj......sve je to obraz moj Lesko!!!! I ovdje zavrsavam pricu....mi gradimo tj renoviramo SVOJ stadion a vi nemate ni svoju halu....dovidjenja i prijatno....a da ono vi imate milionera u klubu....evo grohotom se smijem kada se sjetim njega, vasionskih akademaca, pisanja po sirotinji itd itd......U martu Grbavica jos 4500 sjedecih mjesta i na prvoj utakmici ce za svaki slucaj na svakoj stolici biti po jedna boba Gastala...ne zatrebalo!!!!
- leškarenje
#39129 Re: Premijer liga BiH
Koji je vodja bio vani
Mlatis praznu slamu što bi moja nana rahmetli rekla
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#39130 Re: Premijer liga BiH
Pa ti si poceo sa nebulozama.leškarenje wrote:![]()
![]()
Koji je vodja bio vaniDzine bio tu,Sirko bio tu
ne kontam sta oni sad imaju veze
šta imaju igrači Sarajeva sa paljenjem stadiona.....gdje vam je Ivica tada bio,što nije spriječio ?
Sta ljudi iz NK SB imaju sa ubistvom Vedrana?
Sta oni imaju sa ljudima koji su zapalili Grbavicu pa da izmedju njih stavis znak jednakosti?
- Mea_parvitas
#39131 Re: Premijer liga BiH
Hahhaa a kako ce tek cirevi popucati kad bude otvorenje za 3 mjeseca pa brujanje o tome na svakom koraku. Hahaha.... jos i ova 3 mjeseca ide konstantno ko je podrzao projekat, ko je kupio karte, itd.
Da sam pitar ja ne bih im'o sna, ne bih spav'o ja, zbog tog Želje
- leškarenje
#39132 Re: Premijer liga BiH
To ti iz iskustvaMea_parvitas wrote:Hahhaa a kako ce tek cirevi popucati kad bude otvorenje za 3 mjeseca pa brujanje o tome na svakom koraku. Hahaha.... jos i ova 3 mjeseca ide konstantno ko je podrzao projekat, ko je kupio karte, itd.
Jedva čekam otvorenje
- leškarenje
#39133 Re: Premijer liga BiH
Imaju,evo još ne mogu da nadjem da su osudili ubistvo koje se desilo tri metra od njihovog stadiona.mali_milojica wrote:Pa ti si poceo sa nebulozama.leškarenje wrote:![]()
![]()
Koji je vodja bio vaniDzine bio tu,Sirko bio tu
ne kontam sta oni sad imaju veze
šta imaju igrači Sarajeva sa paljenjem stadiona.....gdje vam je Ivica tada bio,što nije spriječio ?
Sta ljudi iz NK SB imaju sa ubistvom Vedrana?
Sta oni imaju sa ljudima koji su zapalili Grbavicu pa da izmedju njih stavis znak jednakosti?
Fašisti i jedni i drugi.
-
bjelave
#39134 Re: Premijer liga BiH
Sta bi, kakva je frka?
Interesantno kako skretnicare ueforija posljednjih godina hvata samo kad se ne igraju utakmice. Rasture svaku zimsku pauzu, zestoko se vinu za vrijeme ljetne a cim pocne prvenstvo nidje ih nema.Uhvati ih nervoza, zale se na sudije, ne svracaju ovdje...
I svake pauzu im prodaju muda pod bubrege na isti fol.
Ja mislim da su oni najrahatniji ici na stadion kad se utakmice uopce ne igraju.
Cudan neki poremecaj
Interesantno kako skretnicare ueforija posljednjih godina hvata samo kad se ne igraju utakmice. Rasture svaku zimsku pauzu, zestoko se vinu za vrijeme ljetne a cim pocne prvenstvo nidje ih nema.Uhvati ih nervoza, zale se na sudije, ne svracaju ovdje...
I svake pauzu im prodaju muda pod bubrege na isti fol.
Ja mislim da su oni najrahatniji ici na stadion kad se utakmice uopce ne igraju.
Cudan neki poremecaj
-
trener-profesionalac
#39136 Re: Premijer liga BiH
posto su vam dali para za tribinu ti bi mogao jos malo da izradis tezu da je Armija BiH napala siroki brijeg.posto imate pilece mozgove barem upalite snimke nadzornih kamera gdje se vidi da je belaj poceo na prodaji karti gdje zabranjuju ulaz hordama.al eto hele nejse prodali bi i mater za markuhrasno38 wrote:Zlatan Mijo jelic je krajem prosle godine napustio totalno BiH i Siroki te preselio u Hrvatsku ali bez obzira na to tvoje ludilo se nastavlja. Ratni zocinac je samo onaj ko je presudjen kao ratni zlocinac a Jelic presudjen nije nego je samo podignuta optuznica za ratne zlocine kao sto je bila podignuta i za Orica pa je oslobodjen. I koji moj uplices tu pricu u pricu o izgradnji stadiona Grbavica.....Zeljine karte uzimaju ljudi i klubovi sa svih strana a vama vise ni Tan neda 1000 KM. Placete mjesecima i podmjevate se kao da je istocna tribina suplja prica i kako ona mic po mic nice padate u svojim pricama sve nize i nize.leškarenje wrote:Daj ba milojice uozbilji seode ko ode,odigra se tekma i hajmo. Ne znam šta povezujes ovom pričom
kad se nema i od najvećeg dusmana dobro dodje pomoć. Isto da uzmeš milju od lika koji ju je i zapalio..
Predsjednik listice zlatan mijo jelic-ratni zločinac koji je u bijegu gdje i ubica. Samo se lizite,možete mu i mjesto ostaviti
-
trener-profesionalac
#39137 Re: Premijer liga BiH
nego pripremate li kakvu bakljadu za otvaranje tri bine . red bi bio kao kad ste proslavljali paljenje reflektora ...nego bez zaj...e kad imate namjeru nac nekog pismenog da sta napise.jel vas stid . sreca niste nikakve parole dizali kad se reflektor upalio mogu misliti sta bi pisaloMea_parvitas wrote:Hahhaa a kako ce tek cirevi popucati kad bude otvorenje za 3 mjeseca pa brujanje o tome na svakom koraku. Hahaha.... jos i ova 3 mjeseca ide konstantno ko je podrzao projekat, ko je kupio karte, itd.
-
trener-profesionalac
#39138 Re: Premijer liga BiH
cinjenica je da skupljate po 20KM na forumu.i na kraju ce biti sakupili nasi navijaci.ganjeta wrote:Činjenica ja da imamo love, i da prodajemo desetogodišnje ulaznice. Izgradićemo tibinu, koja je svakako mega projekat za naše uslove, ko napravi veću neka se javiibizza wrote:Cinjenica je da nemate love, vec skupljate sadaku. Da imate love, izgradili bi tu tribinu, bez bilo kakve medijske hajke. Ovako, pucanjem price o nekom mega,giga projektu, zelite skrenti sto vecu paznju, kako bi se sto vise lica smilovalo i udijelilo vam.BlueBlood wrote:Pravimo tribine i imamo para, radnički smo klub a ne nekog Tana!![]()
.
Kako će te vi to nazvati apsolutno me boli vršnjak.
Vi skupljajte peticije mi ćemo svoje ganola.
protiv sistema i pravopisa 1921
- relativno84
#39139 Re: Premijer liga BiH
Uh jest mu muka
Nadam se da gradiliste preko noci neko cuva, prokljucalo je u njemu, spreman je da krene i njega da zapisa 
- jeza u ledja
#39140 Re: Premijer liga BiH
e jeste sega, svi 
- Ricken
#39141 Re: Premijer liga BiH
Nedaje nama niko pare, već ljudi kupuju ulaznice. Znači komercijalan odnos. Tržište.trener-profesionalac wrote:posto su vam dali para za tribinu ti bi mogao jos malo da izradis tezu da je Armija BiH napala siroki brijeg.posto imate pilece mozgove barem upalite snimke nadzornih kamera gdje se vidi da je belaj poceo na prodaji karti gdje zabranjuju ulaz hordama.al eto hele nejse prodali bi i mater za markuhrasno38 wrote:Zlatan Mijo jelic je krajem prosle godine napustio totalno BiH i Siroki te preselio u Hrvatsku ali bez obzira na to tvoje ludilo se nastavlja. Ratni zocinac je samo onaj ko je presudjen kao ratni zlocinac a Jelic presudjen nije nego je samo podignuta optuznica za ratne zlocine kao sto je bila podignuta i za Orica pa je oslobodjen. I koji moj uplices tu pricu u pricu o izgradnji stadiona Grbavica.....Zeljine karte uzimaju ljudi i klubovi sa svih strana a vama vise ni Tan neda 1000 KM. Placete mjesecima i podmjevate se kao da je istocna tribina suplja prica i kako ona mic po mic nice padate u svojim pricama sve nize i nize.leškarenje wrote:Daj ba milojice uozbilji seode ko ode,odigra se tekma i hajmo. Ne znam šta povezujes ovom pričom
Hediju daje Tan.
Mi nemožemo ograničavati kupovinu ulaznica na simpatične ili nesimpatične, niti za to imamo zakonski osnov. Također, nemožemo mi utvrđivati odgovornost bilo koga. Mi Vedranu odamo počast onda kada to treba i pozovemo sudske organe na akciju. Što vi niste zadovoljni s tim je vaš problem.
Najmanje razumjem kakve sve to veze ima sa vama, ko nama kupuje karte.
Nadam se da radovi na kampu dobro napreduju. Nadam se da će te uskoro napraviti veči javni pritisak da se stvari na slučaju ubistva pomaknu sa mrtve tačke. Našu podršku imate, i sa ljudske i sa komšijske strane.
- jeza u ledja
#39142 Re: Premijer liga BiH
@ Ricken, da nisi mozda po zanimanju klesar?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#39143 Re: Premijer liga BiH
Nije on klesar,to je trener profesionalac. Nema velikih slova,guta slova,ja bih to ispitao,on nas je zajebao za plocujeza u ledja wrote:@ Ricken, da nisi mozda po zanimanju klesar?
- alberto_tomba
#39144 Re: Premijer liga BiH
Od ljutog dusmanina do dobrog prijatelja za milju maraka.
Dzaba, to vam je u krvi.
A hrasno vidim prednjaci u opravdavanju fasistickog i rasistickog kluba iz Listice. Kluba ciji se navijaci otvoreno poistovjecuju sa pripadnicima fasistickog rezima, a uprava kluba odbija angazovati igrace razlicite vjerske pripadnosti. Ovo je novi level na ovom forumu I u ovom gradu. Mozete li nize?
Dzaba, to vam je u krvi.
A hrasno vidim prednjaci u opravdavanju fasistickog i rasistickog kluba iz Listice. Kluba ciji se navijaci otvoreno poistovjecuju sa pripadnicima fasistickog rezima, a uprava kluba odbija angazovati igrace razlicite vjerske pripadnosti. Ovo je novi level na ovom forumu I u ovom gradu. Mozete li nize?
- supercali
#39145 Re: Premijer liga BiH
Kakav ba komercijalni odnos sta prica ricken
Bas ce mamic 10 godina dolaziti na grbavicu da gleda zelju
To je jednostavno pomaganje klubu na konto stare slave
Vjerovatno bi tako isto kupio i sarajevu ulaznice da oni pokrenu istu akciju i sl
Bas ce mamic 10 godina dolaziti na grbavicu da gleda zelju
To je jednostavno pomaganje klubu na konto stare slave
Vjerovatno bi tako isto kupio i sarajevu ulaznice da oni pokrenu istu akciju i sl
- ganjeta
#39146 Re: Premijer liga BiH
Tombica je tu, znači ide pjena party
.
.-
ibizza
#39148 Re: Premijer liga BiH
I ove kone se prave naivne i pokusavaju opravdati ono sto je nemoguce. Bijeg iz zatvora su morali podrzati svi u gradu/selu listici. Sjetim im se familije svima.
I da, je li prosle godine, cijeli stadion na skandiranje HZ "Vedran Puljic", uzvrazio sa "Javi se". Pu, sjeme im ebem!
I da, je li prosle godine, cijeli stadion na skandiranje HZ "Vedran Puljic", uzvrazio sa "Javi se". Pu, sjeme im ebem!
- Sarajevski-Seljak
#39149 Re: Premijer liga BiH
vryzas wrote:Rilkoni wrote:Udjem u BBI centar i vidim Tana i Dinu Selimovica..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- alberto_tomba
#39150 Re: Premijer liga BiH
Sta ako sutra Batko bude htio da kupi desetogodisnju ulaznicu?Ricken wrote:
Nedaje nama niko pare, već ljudi kupuju ulaznice. Znači komercijalan odnos. Tržište.
Hediju daje Tan.
Mi nemožemo ograničavati kupovinu ulaznica na simpatične ili nesimpatične, niti za to imamo zakonski osnov. Također, nemožemo mi utvrđivati odgovornost bilo koga.