Cemu onda izbori i glasanje.
Proizvoljno dijelis te ocjene.
Imas li ikakav dokaz da je Sda fasisticka stranka ili to proizvoljno iz svog skucenog ugla posmatras?Better Man wrote:Ni jedan odgovoran političar neće ići u koaliciju sa fašistima i kriminalcima koji su opljačkali i uništili ovu državu. Ne gradi se država sa onima koji je razgrađuju, pljačkaju i uništavaju.nemampojma0 wrote:Komsic kao odgovoran i zreo politicar, uz to predsjednik drzave, treba da okupi sve drzavotvorne elemente ljevice i udje u vlast na svim nivoima. Ocuvanje i unaprijedjenje drzave je ispred svake stranke.
Nit je odgovoran nit je zreo a sreća da je (kakav-takav) političar jer se u realnom sektoru od svog pregalaštva hljeba ne bi najeo.nemampojma0 wrote:Komsic kao odgovoran i zreo politicar, uz to predsjednik drzave, treba da okupi sve drzavotvorne elemente ljevice i udje u vlast na svim nivoima. Ocuvanje i unaprijedjenje drzave je ispred svake stranke.
Jesil ti sposobniji? Hajde kandiduj se, daj nam priliku da dodju bolji. Lako je mudrovati i drugom traziti mane.bingov buraz wrote:Nit je odgovoran nit je zreo a sreća da je (kakav-takav) političar jer se u realnom sektoru od svog pregalaštva hljeba ne bi najeo.nemampojma0 wrote:Komsic kao odgovoran i zreo politicar, uz to predsjednik drzave, treba da okupi sve drzavotvorne elemente ljevice i udje u vlast na svim nivoima. Ocuvanje i unaprijedjenje drzave je ispred svake stranke.
Ratne zasluge nastranu,realno ,Ž.K je koristan uhljeb sa za našu stvar odgovarajućim imenom.Da li je takav bio otpočetka ili se u hodu snašao nije ni bitno niti ga amnestira.
Covjek realno sagledava stvari i dugorocno, za razliku od junosa cija politika se svodi na jedan mandat i lose glumljenje avangarde. Politika i drzava su isuvise ozbiljne stvari da bi se navijacki i emotivno odnosili prema stanju u drzavi, pragma i uravnotezenost su nephodne za politiku.daddy-kool wrote:Komšić govorio o sudbini Bh. bloka: Suviše je među nama različitih ideja
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /190224032
Sda junacka online vojska odred "klix.ba portal" ne odustaje od borbe za sda milijarde pa ni vikendom. Naravno, podrska odreda "kli.ba forum" je tu da hitno prekopira vijesti sa portala na sve teme na forumu"daddy-kool wrote:Komšić govorio o sudbini Bh. bloka: Suviše je među nama različitih ideja
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /190224032
Eto ovi uhljebi iz SDA i SDP su korisniji. Sasu Magazinovica i Damira Masica ni majke njihove ne mogu da prepoznaju, a ne njihovi glasaci, Irfan Cengica tek. Vise dobiju glasova pojedinci na izborima mjesne zajednice nego oni sto su dobili, a ugurase se u domove. Fuj.bingov buraz wrote:Nit je odgovoran nit je zreo a sreća da je (kakav-takav) političar jer se u realnom sektoru od svog pregalaštva hljeba ne bi najeo.nemampojma0 wrote:Komsic kao odgovoran i zreo politicar, uz to predsjednik drzave, treba da okupi sve drzavotvorne elemente ljevice i udje u vlast na svim nivoima. Ocuvanje i unaprijedjenje drzave je ispred svake stranke.
Ratne zasluge nastranu,realno ,Ž.K je koristan uhljeb sa za našu stvar odgovarajućim imenom.Da li je takav bio otpočetka ili se u hodu snašao nije ni bitno niti ga amnestira.
Ne znam lupati po prstima jebiga.nemampojma0 wrote: Jesil ti sposobniji? Hajde kandiduj se, daj nam priliku da dodju bolji. Lako je mudrovati i drugom traziti mane.
Zeljko je mnogo zreliji i ozbiljniji u odnosu na njegov prosli mandat u predsjednistvu
Super,samo nađi gdje sam ja ikog od navedenih hvalio pa da se samobanujem sa foruma.kiligonzales wrote:
Eto ovi uhljebi iz SDA i SDP su korisniji. Sasu Magazinovica i Damira Masica ni majke njihove ne mogu da prepoznaju, a ne njihovi glasaci, Irfan Cengica tek. Vise dobiju glasova pojedinci na izborima mjesne zajednice nego oni sto su dobili, a ugurase se u domove. Fuj.
I ove izbore da im nebi Becirevica i Komsica, SDP i DF bi frulu svirali.
Onda sjedi u cosku i moli Boga da ne zatreba lupati. Ima ko zna, u svakom smislu i situacijibingov buraz wrote:Ne znam lupati po prstima jebiga.nemampojma0 wrote: Jesil ti sposobniji? Hajde kandiduj se, daj nam priliku da dodju bolji. Lako je mudrovati i drugom traziti mane.
Zeljko je mnogo zreliji i ozbiljniji u odnosu na njegov prosli mandat u predsjednistvu
Mogu vala, uz njih najodgovorniji za stanje u drzavi, uz SDA oni su stranka koja je najvise puta bila u vlasti. Vjeciti HDZ svakako ne smatramo propatriotski orijentisanom strankom, kao mnoge druge hrvatske ili srpske stranke.bingov buraz wrote:Super,samo nađi gdje sam ja ikog od navedenih hvalio pa da se samobanujem sa foruma.kiligonzales wrote:
Eto ovi uhljebi iz SDA i SDP su korisniji. Sasu Magazinovica i Damira Masica ni majke njihove ne mogu da prepoznaju, a ne njihovi glasaci, Irfan Cengica tek. Vise dobiju glasova pojedinci na izborima mjesne zajednice nego oni sto su dobili, a ugurase se u domove. Fuj.
SDP je kurac od ovce,elitističke funjare kojih dobar dio zaslužuje plesku samom svojom pojavom.Mogu li u istu rečenicu sa SDA,ni za milijun godina.Kod nas se bira manje zlo.
Istina,davanje populističkih izjava je doveo do savršenstva.nemampojma0 wrote:Onda sjedi u cosku i moli Boga da ne zatreba lupati. Ima ko zna, u svakom smislu i situacijibingov buraz wrote:Ne znam lupati po prstima jebiga.nemampojma0 wrote: Jesil ti sposobniji? Hajde kandiduj se, daj nam priliku da dodju bolji. Lako je mudrovati i drugom traziti mane.
Kmirso ne padaj pod uticaj Sdaovića.kmirsad wrote:Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da će Željko Komšić na kraju ispasti najveće govno...
Glasao za njega , da zaobiđem Čovića, a možda dao glas mafiji...
PREVARAAAAAAA !
E moj Mirso. Pa bilo je ocekivano. Sam se kandidovao bez dogovora sa SDP i NS. Nije sigurno pod tusem skontao mogao bih ja malo u predsjednistvo, vec mu je neko garantovao nesto.kmirsad wrote:Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da će Željko Komšić na kraju ispasti najveće govno...
Glasao za njega , da zaobiđem Čovića, a možda dao glas mafiji...
PREVARAAAAAAA !
Zasto se koalira sa strankama koje nisu propatriotski orjentisane. Da mi ne pricas da se sa hdz mora na nivou federacije i drzave, pitat cu konkretno za ze-do kanton?kiligonzales wrote:Mogu vala, uz njih najodgovorniji za stanje u drzavi, uz SDA oni su stranka koja je najvise puta bila u vlasti. Vjeciti HDZ svakako ne smatramo propatriotski orijentisanom strankom, kao mnoge druge hrvatske ili srpske stranke.bingov buraz wrote:Super,samo nađi gdje sam ja ikog od navedenih hvalio pa da se samobanujem sa foruma.kiligonzales wrote:
SDP je kurac od ovce,elitističke funjare kojih dobar dio zaslužuje plesku samom svojom pojavom.Mogu li u istu rečenicu sa SDA,ni za milijun godina.Kod nas se bira manje zlo.
Sam si napisao, entitetski i drzavni nivoi, a sto se tice ZDK, cini mi se da bh. blok nije raspolozen za koaliciju sa SDA? Kao da su se neke rasprave oko toga vodile ovih dana... SDA definitivno jeste raspolozena za koaliciju sa bh. blokom, ali kao sto se kaze, potrebno je dvoje za tango.izvrsni direktor wrote: Zasto se koalira sa strankama koje nisu propatriotski orjentisane. Da mi ne pricas da se sa hdz mora na nivou federacije i drzave, pitat cu konkretno za ze-do kanton?
Zasto clanovi stranke daju podrsku u domovima naroda stranke koje se ne smatraju propatriotskim?
Je li sda trazi da se patriotske stranke okupe u jedan blok kako bi bili jaci u borbi sa srpskim i hrvatskim?
Niti zelim pravdati niti podrzavam SDA trgovinu pozicijama, niti tu stranku i njeno djelovanje. Naravno da se meni ne svidja ono sto su uradili u Ze-do kantonu, cime su progurali ono sto je bilo u interesu HDZ u dom naroda i doveli BH blok pred svrsen cin, cime su obesmislili mogucu koaliciju sa BH blokom upotpunosti i prije nego je SDP rekao "ne" SDA. Evo i sada SNSD kadar bi da stave na poziciju podpredsjednika FBIH, cime zele izbaciti prijedlog BH bloka. Valjda je to trgovina Salkic vamo, vamo neki SNSD-ovac i to je to.izvrsni direktor wrote:Zasto se koalira sa strankama koje nisu propatriotski orjentisane. Da mi ne pricas da se sa hdz mora na nivou federacije i drzave, pitat cu konkretno za ze-do kanton?kiligonzales wrote:Mogu vala, uz njih najodgovorniji za stanje u drzavi, uz SDA oni su stranka koja je najvise puta bila u vlasti. Vjeciti HDZ svakako ne smatramo propatriotski orijentisanom strankom, kao mnoge druge hrvatske ili srpske stranke.bingov buraz wrote: Super,samo nađi gdje sam ja ikog od navedenih hvalio pa da se samobanujem sa foruma.
Zasto clanovi stranke daju podrsku u domovima naroda stranke koje se ne smatraju propatriotskim?
Je li sda trazi da se patriotske stranke okupe u jedan blok kako bi bili jaci u borbi sa srpskim i hrvatskim?