SDP

putokaz1

#39101 Re: SDP

Post by putokaz1 »

spreca wrote:
putokaz1 wrote:i ovakav sdp bolji je od df a
objasni
Neko vjeruje u bajke 100 000 radnih mjesta
a neko '' Mi ćemo im u tome pomoći''
Nisam glasač sdp,ni df ni sda, bio ovaj put neću bit ni sljedeći put
Ridjobrki

#39102 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

VjecitiStudent wrote: Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistar
:D
Ne vjerujem da će Emdžo na tu poziciju a nisam plaho u toku zbivanja oko formiranja vlasti u USK. Od Hamde teško može gori doći tako da je mi nakon njega haman sve svejedno.
Helena2014

#39103 Re: SDP

Post by Helena2014 »

Ridjobrki wrote:
VjecitiStudent wrote: Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistar
Ne vjerujem da će Emdžo na tu poziciju a nisam plaho u toku zbivanja oko formiranja vlasti u USK. Od Hamde teško može gori doći tako da je mi nakon njega haman sve svejedno.
On bi sada išao i to što prije :(

08.12.2014 // Izjava premijera Lipovače
Ridjobrki

#39104 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

:lol: :lol: :lol:

Ukratko, on ima ljudsku i premijersku obavezu da uvali što prije SDA sva sranja koja je napravio jer nema više volje da se bakće sa tim. :-)
Helena2014

#39105 Re: SDP

Post by Helena2014 »

Ridjobrki wrote::lol: :lol: :lol:

Ukratko, on ima ljudsku i premijersku obavezu da uvali što prije SDA sva sranja koja je napravio jer nema više volje da se bakće sa tim. :-)

Meni ipak najbolji onaj dio kad kaže -išli bi više ljudi (govoreći o ministrima) tražiti sebi posao......... :lol: :lol:
Ridjobrki

#39106 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Žao je meni što je povukao kandidaturu za pre'sjednika stranke, volio bih da sam vidio i taj debakl. :lol:

Ljudi moji, vi meni ne biste vjerovali koji je to hajvan od čovjeka....
palermo

#39107 Re: SDP

Post by palermo »

Ne stigoh od posla.

Za Neku :thumbup: .

Nadam se da će nastaviti da predano radi na donacijama za FK.Velež :thumbup: . Naš najbolji predsjednik :) .

Šta'š svako sebi gleda kakav ćar, pa i mi sa juga :D .
spreca

#39108 Re: SDP

Post by spreca »

Ridjobrki wrote:
Vidjoh Emdzu na svadbi nedavno.....malo se izgico :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#39109 Re: SDP

Post by pici »

Ridjobrki wrote:Žao je meni što je povukao kandidaturu za pre'sjednika stranke, volio bih da sam vidio i taj debakl. :lol:

Ljudi moji, vi meni ne biste vjerovali koji je to hajvan od čovjeka....
ma s kakim ja Hajvanima imam posla on je bekan zanjiHa :mrgreen:
hizo ramidovic

#39110 Re: SDP

Post by hizo ramidovic »

kako sam prije nekolko dana i najavio, nerko postade precjednik.
u stvari, on je nesto ko v.d. precjednika do kraja iduce gone tj do sljedeceg redovnog kongresa, kad se na tu poziciju vraca ponovo lagundzija.
u medzuvremenu, do tog redovnog kongresa, stanje u stranci ce se svjesno napraviti tako da ce svima postati jasno da jedino lagundzija more da obavlja tu funkciju kako treba.
Helena2014

#39111 Re: SDP

Post by Helena2014 »

spreca wrote:
Ridjobrki wrote:
Vidjoh Emdzu na svadbi nedavno.....malo se izgico :mrgreen:
Ima se, može se :D
StupskaBitanga

#39112 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Dobar intervju Jasmina za D-e-p-o
Helena2014

#39113 Re: SDP

Post by Helena2014 »

StupskaBitanga wrote:Dobar intervju Jasmina za D-e-p-o

Nek i drugi pročitaju. A meni se čini da on sebe vidi na Nikšićevom mjestu za godinu dana :D

http://www.** No links **.ba/clanak/122863/jasmin ... -samo-jaci
StupskaBitanga

#39114 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

valjda znas da d-e-p-o linkovi i naziv nisu dozvoljeni ovdje
Helena2014

#39115 Re: SDP

Post by Helena2014 »

StupskaBitanga wrote:valjda znas da d-e-p-o linkovi i naziv nisu dozvoljeni ovdje
Sad je gotovo, ja postavila
:run:
StupskaBitanga

#39116 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

VjecitiStudent wrote:
Ridjobrki wrote:
VjecitiStudent wrote: Lipovača sve vrijeme negira krivicu. Za gradnju STENS-a prvobitno je po ugovoru trebalo isplatiti 810.000, a nakon šest aneksa ukupna cijena se popela na 1,7 miliona KM.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/150969/istraz ... qQ8vN.dpuf
Ma njegova sudbina se već nazire a ja sam to prognozirao na ovoj temi ima nekoliko godina. Lik je jednostavno odlijepio od realnosti i potpisao sebi presudu. On je možda i jedini krupniji SDP-ovac koji će platiti cijenu pročišćenja. Onaj moment kad Krajišnik izgubi svoju bazu i podršku naroda u Krajini, to je moment kad mu ide glava. Što reče Štulić "Povijest je majka budućnosti a kćerka majke kurve istom će kurvom biti".

Nema nijednog razloga da Hamdo ne bude serviran pravosuđu kao kurban SDP-a. (ovo sa kurbanom je slučajni fol i nema veze sa njegovom predizbornom kampanjom) Nebitan Krajini, nebitan Zlatku, poslužio je kad je trebalo, nije znao gdje su mu granice... I pravo mu i budi. Sama činjenica da nakon debakla na izborima nije ušao ni među 110 članova GO SDP dovoljno govori.
Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistar
Ma kad može u Srbiji što ne bi kod nas za koji mjesec postati doktor
spreca

#39117 Re: SDP

Post by spreca »

Helena2014 wrote: Ima se, može se :D
drago mi je :D
Helena2014

#39118 Re: SDP

Post by Helena2014 »

spreca wrote:

Ne stvarno, zašto se oni svi udebljaju u mandatu, nije to zdravo

Nikšić, Dodik, Lipovača, Zukić, Sarajlić, Terzić, pa eto i Emdžo, Bevanda, Komšić (sad je omršavio)................
JThomas

#39119 Re: SDP

Post by JThomas »

Drago mi je da je vanredni Kongres pokazao demokratski kapacitet SDP-a i da su u vodu pale sve priče o nekakvom režiranju i namještanju, jer se takvim tvrdnjama nanosila velika šteta SDP-u BiH.
:roll: :lol:
Ridjobrki

#39120 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Čekaj malo, zar Emdžo ustvari nije doktor veterine? :-?

@spreča: jes to opet bio u moj kraj a da se nisi javio?
lacrima

#39121 Re: SDP

Post by lacrima »

Nemojte Emdžu stavljati u taj koš jer:
1. je lik fakat pozitivan, do sada nema fule (ko mu je bio prethodnik teško je i imati vala).
2. je lik bio korpulentan i prije izbora.
3. i on je doktor, ali veterine, plus mr.sc.

Što se tiče SDP-a, ta partija je rahmetli, i nema situacije koja im se sad može desiti da se oporave. Za vladajuću elitu treba da bude zabrinjavajuće to što je jedan Jasmin Imamović za člana GO dobio više glasova od Nikšića za predsjednika. Također, od jedan član jedan glas očito nema ništa jer bi to pomelo Nikšića (ili Lagumdžiju?) i Co. Iz ovog razloga će biti turbulencija. Ja predviđam da će Nikšić sada posmjenjivati "neposlušne" (čitaj protiv njega) općinske odbore i time očistiti situaciju kad je u pitanju redovni Kongres (da mu ne bi odlučivalo opet 9 glasova). Ova režija će se desiti u narednih sigurno par mjeseci, nakon čega će tuzlanska klika napustiti SDP. To će ih dovesti do 0 načelničkih mjesta (i ovako su blizu te cifre uzevši u obzir ponašanje njihovih načelnika, npr. Begićke u Doboj Jugu i Bećirevića u Centru), a do Općih izbora 2018 neće ni postojati kao iole relevantan politički faktor. Na državnom nivou neće biti parlamentarni, a u Federaciju maksimalno 5-6 poslanika, uz još pokojeg u kantonima. Ovo će sigurno dovesti u žižu javnosti njihov kriminal kad je u pitanju antiustavno i nezakonito nasljeđivanje imovine bivše KPJ, te će stranka tada na vlasti sigurno početi da čačka i tu mečku (ako se čak ovo posljednje ne desi i sada, dosta ranije, obzirom da ni sada nisu neki relevantan faktor).
spreca

#39122 Re: SDP

Post by spreca »

Helena2014 wrote:
spreca wrote:

Nikšić, Dodik, Lipovača, Zukić, Sarajlić, Terzić, pa eto i Emdžo, Bevanda, Komšić (sad je omršavio)................
od loseg zivota :mrgreen: ......dzabaluk je opasan...kao ono hajd da se ne baca :lol:
spreca

#39123 Re: SDP

Post by spreca »

Ridjobrki wrote:Čekaj malo, zar Emdžo ustvari nije doktor veterine? :-?

@spreča: jes to opet bio u moj kraj a da se nisi javio?
jeste doktor veterine

brko bio sam na brzinu samo doso na svadbu i odmah nazad.....nekad kad budem imo vise vremena se javim
spreca

#39124 Re: SDP

Post by spreca »

lacrima wrote:Nemojte Emdžu stavljati u taj koš jer:
1. je lik fakat pozitivan, do sada nema fule (ko mu je bio prethodnik teško je i imati vala).
2. je lik bio korpulentan i prije izbora.
3. i on je doktor, ali veterine, plus mr.sc.

Što se tiče SDP-a, ta partija je rahmetli, i nema situacije koja im se sad može desiti da se oporave. Za vladajuću elitu treba da bude zabrinjavajuće to što je jedan Jasmin Imamović za člana GO dobio više glasova od Nikšića za predsjednika. Također, od jedan član jedan glas očito nema ništa jer bi to pomelo Nikšića (ili Lagumdžiju?) i Co. Iz ovog razloga će biti turbulencija. Ja predviđam da će Nikšić sada posmjenjivati "neposlušne" (čitaj protiv njega) općinske odbore i time očistiti situaciju kad je u pitanju redovni Kongres (da mu ne bi odlučivalo opet 9 glasova). Ova režija će se desiti u narednih sigurno par mjeseci, nakon čega će tuzlanska klika napustiti SDP. To će ih dovesti do 0 načelničkih mjesta (i ovako su blizu te cifre uzevši u obzir ponašanje njihovih načelnika, npr. Begićke u Doboj Jugu i Bećirevića u Centru), a do Općih izbora 2018 neće ni postojati kao iole relevantan politički faktor. Na državnom nivou neće biti parlamentarni, a u Federaciju maksimalno 5-6 poslanika, uz još pokojeg u kantonima. Ovo će sigurno dovesti u žižu javnosti njihov kriminal kad je u pitanju antiustavno i nezakonito nasljeđivanje imovine bivše KPJ, te će stranka tada na vlasti sigurno početi da čačka i tu mečku (ako se čak ovo posljednje ne desi i sada, dosta ranije, obzirom da ni sada nisu neki relevantan faktor).
:thumbup:
VjecitiStudent

#39125 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Helena2014 wrote:
spreca wrote:

Nije teško pogoditi, od svakodnevne guzovače.
S tim da u pojedinim dijelovima zemlje, još uvijek, široke mase ti uspjeh u životu i karijeri nipošto neće priznati, ako ga ne prati i odgovarajući porast glavuše.
Post Reply