Neko vjeruje u bajke 100 000 radnih mjestaspreca wrote:objasniputokaz1 wrote:i ovakav sdp bolji je od df a
a neko '' Mi ćemo im u tome pomoći''
Nisam glasač sdp,ni df ni sda, bio ovaj put neću bit ni sljedeći put
Neko vjeruje u bajke 100 000 radnih mjestaspreca wrote:objasniputokaz1 wrote:i ovakav sdp bolji je od df a
Ne vjerujem da će Emdžo na tu poziciju a nisam plaho u toku zbivanja oko formiranja vlasti u USK. Od Hamde teško može gori doći tako da je mi nakon njega haman sve svejedno.VjecitiStudent wrote: Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistar
On bi sada išao i to što prijeRidjobrki wrote:Ne vjerujem da će Emdžo na tu poziciju a nisam plaho u toku zbivanja oko formiranja vlasti u USK. Od Hamde teško može gori doći tako da je mi nakon njega haman sve svejedno.VjecitiStudent wrote: Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistar
Ridjobrki wrote:![]()
![]()
![]()
Ukratko, on ima ljudsku i premijersku obavezu da uvali što prije SDA sva sranja koja je napravio jer nema više volje da se bakće sa tim.
Vidjoh Emdzu na svadbi nedavno.....malo se izgicoRidjobrki wrote:Ne vjerujem da će Emdžo na tu poziciju a nisam plaho u toku zbivanja oko formiranja vlasti u USK. Od Hamde teško može gori doći tako da je mi nakon njega haman sve svejedno.VjecitiStudent wrote: Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistar
ma s kakim ja Hajvanima imam posla on je bekan zanjiHaRidjobrki wrote:Žao je meni što je povukao kandidaturu za pre'sjednika stranke, volio bih da sam vidio i taj debakl.![]()
Ljudi moji, vi meni ne biste vjerovali koji je to hajvan od čovjeka....
Ima se, može sespreca wrote:Vidjoh Emdzu na svadbi nedavno.....malo se izgicoRidjobrki wrote:Ne vjerujem da će Emdžo na tu poziciju a nisam plaho u toku zbivanja oko formiranja vlasti u USK. Od Hamde teško može gori doći tako da je mi nakon njega haman sve svejedno.VjecitiStudent wrote: Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistar
StupskaBitanga wrote:Dobar intervju Jasmina za D-e-p-o
Sad je gotovo, ja postavilaStupskaBitanga wrote:valjda znas da d-e-p-o linkovi i naziv nisu dozvoljeni ovdje
Ma kad može u Srbiji što ne bi kod nas za koji mjesec postati doktorVjecitiStudent wrote:Šteta, nedotajaće mi svi oni bilbordi potpisani od doktora Lipovače, Galijašević je tek magistarRidjobrki wrote:Ma njegova sudbina se već nazire a ja sam to prognozirao na ovoj temi ima nekoliko godina. Lik je jednostavno odlijepio od realnosti i potpisao sebi presudu. On je možda i jedini krupniji SDP-ovac koji će platiti cijenu pročišćenja. Onaj moment kad Krajišnik izgubi svoju bazu i podršku naroda u Krajini, to je moment kad mu ide glava. Što reče Štulić "Povijest je majka budućnosti a kćerka majke kurve istom će kurvom biti".VjecitiStudent wrote: Lipovača sve vrijeme negira krivicu. Za gradnju STENS-a prvobitno je po ugovoru trebalo isplatiti 810.000, a nakon šest aneksa ukupna cijena se popela na 1,7 miliona KM.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/150969/istraz ... qQ8vN.dpuf
Nema nijednog razloga da Hamdo ne bude serviran pravosuđu kao kurban SDP-a. (ovo sa kurbanom je slučajni fol i nema veze sa njegovom predizbornom kampanjom) Nebitan Krajini, nebitan Zlatku, poslužio je kad je trebalo, nije znao gdje su mu granice... I pravo mu i budi. Sama činjenica da nakon debakla na izborima nije ušao ni među 110 članova GO SDP dovoljno govori.
drago mi jeHelena2014 wrote: Ima se, može se
spreca wrote:drago mi jeHelena2014 wrote: Ima se, može se
Drago mi je da je vanredni Kongres pokazao demokratski kapacitet SDP-a i da su u vodu pale sve priče o nekakvom režiranju i namještanju, jer se takvim tvrdnjama nanosila velika šteta SDP-u BiH.
od loseg zivotaHelena2014 wrote:spreca wrote:drago mi jeHelena2014 wrote: Ima se, može se
Ne stvarno, zašto se oni svi udebljaju u mandatu, nije to zdravo
Nikšić, Dodik, Lipovača, Zukić, Sarajlić, Terzić, pa eto i Emdžo, Bevanda, Komšić (sad je omršavio)................
jeste doktor veterineRidjobrki wrote:Čekaj malo, zar Emdžo ustvari nije doktor veterine?![]()
@spreča: jes to opet bio u moj kraj a da se nisi javio?
lacrima wrote:Nemojte Emdžu stavljati u taj koš jer:
1. je lik fakat pozitivan, do sada nema fule (ko mu je bio prethodnik teško je i imati vala).
2. je lik bio korpulentan i prije izbora.
3. i on je doktor, ali veterine, plus mr.sc.
Što se tiče SDP-a, ta partija je rahmetli, i nema situacije koja im se sad može desiti da se oporave. Za vladajuću elitu treba da bude zabrinjavajuće to što je jedan Jasmin Imamović za člana GO dobio više glasova od Nikšića za predsjednika. Također, od jedan član jedan glas očito nema ništa jer bi to pomelo Nikšića (ili Lagumdžiju?) i Co. Iz ovog razloga će biti turbulencija. Ja predviđam da će Nikšić sada posmjenjivati "neposlušne" (čitaj protiv njega) općinske odbore i time očistiti situaciju kad je u pitanju redovni Kongres (da mu ne bi odlučivalo opet 9 glasova). Ova režija će se desiti u narednih sigurno par mjeseci, nakon čega će tuzlanska klika napustiti SDP. To će ih dovesti do 0 načelničkih mjesta (i ovako su blizu te cifre uzevši u obzir ponašanje njihovih načelnika, npr. Begićke u Doboj Jugu i Bećirevića u Centru), a do Općih izbora 2018 neće ni postojati kao iole relevantan politički faktor. Na državnom nivou neće biti parlamentarni, a u Federaciju maksimalno 5-6 poslanika, uz još pokojeg u kantonima. Ovo će sigurno dovesti u žižu javnosti njihov kriminal kad je u pitanju antiustavno i nezakonito nasljeđivanje imovine bivše KPJ, te će stranka tada na vlasti sigurno početi da čačka i tu mečku (ako se čak ovo posljednje ne desi i sada, dosta ranije, obzirom da ni sada nisu neki relevantan faktor).
Nije teško pogoditi, od svakodnevne guzovače.Helena2014 wrote:spreca wrote:drago mi jeHelena2014 wrote: Ima se, može se
Ne stvarno, zašto se oni svi udebljaju u mandatu, nije to zdravo
Nikšić, Dodik, Lipovača, Zukić, Sarajlić, Terzić, pa eto i Emdžo, Bevanda, Komšić (sad je omršavio)................