Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- shbc
#39101 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Perfekcionista, sto ne odgovoris? Zasto ne stavljate trezorase, podrumase i dezertere iz SDA na stub srama? Zasto je uredu njima davati funkcije?
- horkesh
#39102 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ezdeaovci su na svim temama vidno uzrujani i iznervirani. Davno su prešli s teških riječi na gole uvrede i omalovažavanje.perfekcionista1 wrote:Rece sljedbenik premijera koji neposredno nakon preuzimanja premijerske funkcije zatrazi isplacivanje pausala dok u isto vrijeme javnosti plasira pricu kako se bori protiv istog, a zatim kaze kako nije znao sta potpisuje da je to tehnicka greska, da bi dva dana posle rekao kako je znao sta potpisuje i da je vec povukao zahtjev. Koja moralna vertikalafurlan wrote:Stig'o dopis iz Centrale. "Povuci se na rezervni polozaj i nemoj nas vise braniti srece ti, izgibosmo.Poslacemo pomoc kad uzmognemo"![]()
Divim vam se za kakvog konja glasate. Niste nista bolji ni vi sami cim ste to dopustili. Samo vicite beeeee i glasajte za Vlasku Stranku, hocu reci Nasu Stranku. Ma znas na koju mislim ne moram se ispravljati.
I upravo oni, kao i SDA, koji pozivaju na koaliciju u ime borbe protiv srpskohrvatskih nacionalizama sami otvoreno otpisuju dobar dio sopstvenog naroda pri tome ga etiketirajući najgorim mogućim pogrdama.
Ih, da su se barem s jednakom žestinom borili za povratnike, bosanski jezik, provedbu ustavnih presuda... Gdje bi nam kraj bio.
Sva ezdeaovska državotvornost se svela na održavanje vlasti u fildžanu, by any means necessary.
- kmirsad
#39103 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovog izgleda čmoljo još nije vidio...shbc wrote:Perfekcionista, sto ne odgovoris? Zasto ne stavljate trezorase, podrumase i dezertere iz SDA na stub srama? Zasto je uredu njima davati funkcije?
- perfekcionista1
#39104 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja u zivotu pozitivno nesto nisam rekao o Bakiru, nekad cak i pretjeram. On se bar pravda da je radio u kabinetu oca, bio je ko biva tu negdje u blizini. Nigdje nisam rekao da su svi zlato.shbc wrote:Perfekcionista, sto ne odgovoris? Zasto ne stavljate trezorase, podrumase i dezertere iz SDA na stub srama? Zasto je uredu njima davati funkcije?
-
ketronsd1
#39105 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
perfekcionista1 wrote:Rece sljedbenik premijera koji neposredno nakon preuzimanja premijerske funkcije zatrazi isplacivanje pausala dok u isto vrijeme javnosti plasira pricu kako se bori protiv istog, a zatim kaze kako nije znao sta potpisuje da je to tehnicka greska, da bi dva dana posle rekao kako je znao sta potpisuje i da je vec povukao zahtjev. Koja moralna vertikalafurlan wrote:Stig'o dopis iz Centrale. "Povuci se na rezervni polozaj i nemoj nas vise braniti srece ti, izgibosmo.Poslacemo pomoc kad uzmognemo"![]()
Divim vam se za kakvog konja glasate. Niste nista bolji ni vi sami cim ste to dopustili. Samo vicite beeeee i glasajte za Vlasku Stranku, hocu reci Nasu Stranku. Ma znas na koju mislim ne moram se ispravljati.
Sta bi stari? To apoteka zatvorena?
- perfekcionista1
#39106 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hajd ba sta ste nestrpljivi, banovat ce me sacekaj da udje na forum. Jeste dosadni u pm. Ako treba evo sam cu sebe banovati necu boraviti na forumu 10 dana, recimo da je tolika kazna za ban?? Ako se slazete ban pocinje od ovog trena. Ionako ste me smorili.kmirsad wrote:Ovog izgleda čmoljo još nije vidio...shbc wrote:Perfekcionista, sto ne odgovoris? Zasto ne stavljate trezorase, podrumase i dezertere iz SDA na stub srama? Zasto je uredu njima davati funkcije?
- kmirsad
#39107 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Taman posla... pa umrli bi od dosade da te nema,,, moramo te čuvati kao zjenicu oka svoga...perfekcionista1 wrote:Hajd ba sta ste nestrpljivi, banovat ce me sacekaj da udje na forum. Jeste dosadni u pm. Ako treba evo sam cu sebe banovati necu boraviti na forumu 10 dana, recimo da je tolika kazna za ban?? Ako se slazete ban pocinje od ovog trena. Ionako ste me smorili.kmirsad wrote:Ovog izgleda čmoljo još nije vidio...shbc wrote:Perfekcionista, sto ne odgovoris? Zasto ne stavljate trezorase, podrumase i dezertere iz SDA na stub srama? Zasto je uredu njima davati funkcije?
- shbc
#39108 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nesto ne vidim ni da visis na SDA temi i prozivas tu stranku da su prikriveni cetnici i izdajnici jer postavljaju takve likove na funkcije.perfekcionista1 wrote:Ja u zivotu pozitivno nesto nisam rekao o Bakiru, nekad cak i pretjeram. On se bar pravda da je radio u kabinetu oca, bio je ko biva tu negdje u blizini. Nigdje nisam rekao da su svi zlato.shbc wrote:Perfekcionista, sto ne odgovoris? Zasto ne stavljate trezorase, podrumase i dezertere iz SDA na stub srama? Zasto je uredu njima davati funkcije?
-
furlan
#39109 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Haje Gazijo, samo polako, ziv bio ocu i majci, odmori malo, legla je dnevnica.Veceras ce to gazda da iscita i potapsat te po ramenu.
- perfekcionista1
#39110 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bice repa veceras, isplati se razotkrivati antibosnjacke strankefurlan wrote:Haje Gazijo, samo polako, ziv bio ocu i majci, odmori malo, legla je dnevnica.Veceras ce to gazda da iscita i potapsat te po ramenu.
-
kiligonzales
#39111 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dobro Delimustafic je bio, kao i onaj brkati Cengic, Babini igraci do rata, u ratu nestali iz politickog zivota.ketronsd1 wrote:Kod nas(jedno naselje pored Jajca) ne samo da nije bilo SDA nego su u januaru mjesecu kada je iz Mrkonjica dovezeno dva kamiona naoruzanja TO ono u stilu vodje im. Reko aljo(namjerno malim slovom) nece rata biti. Vozite to oruzje odavde.Milenkov buraz wrote:Nije činjenica ako ponavljaš floskule. Čelni ljudi te tadašnje SDA su bili Delimustafić, Šaja, Čengić i ostali koji se baš nisu pokazali kao najpošteniji i sposobni za takve funkcije. Ja ti govorim iz iskustva iz jednog sarajevskog naselja da nigdje nije bilo te SDA da nas organizuje, prenese informacije, usmjeri, naoruža, formira i postroji. Kao maloljetnik sam pristupio TO kada A.BiH nije bilo na mapi. Oružije koje smo skupili u naselju je bio za muzeja, osim jednog rumunskog kalaša sa plastičnim kundakom i jedne ciganke od čovjeka koji je bio u rezervnom sastavu tadašnjeg MUP-a BiH. Nikakva SDA nas nije organizovala a tako je bilo u svim naseljima u Sarajevu. Ljudi međusobno nisu ni pitali jesi li SDA, SDP, vjernik, agnostik, ateista, bilo je bitno organizovati se i braniti naselje, kasnije se krenulo sa koliko-toliko organizovanim otporom ali inicijalni otpor je bio sve samo ne organizovan i sve samo ne od SDA.perfekcionista1 wrote: Ovo vec granici sa bezobrazlukom. Zanegirati neke opce cinjenice zato sto nisi iz te stranke je pomalo jadno. Nije ni cudo sto nam pola naroda psuje mrtvog Aliju da bi se dodvorili agresorima.
Šaja je bio kriminalac, solidan logističar, Čengić malo bolji, kao neki drugi akteri, trgovina oruzjem u malom prstu. Dobro se omastili od svoga patriotizma. Sad se guraju na spisak za medalju otpora. U Sa zelene beretke su bile dijelom te ekipe, Švrakići primjerice, mnogo je tu pojedinaca koji i danas otvoreno podrzavaju SDA kao recimo Mutevelija, koji su bili tada njeni clanovi. Rhm. Safet Hadzic je bio clanom SDA, Sefer Halilovic, Hasan Efendic isto tako, mnogo je tu nekih pojedinaca... Otpor nije nastajao legalnim putem, vec ilegalnim, pod pritiskom vremena i neprijatelja. TO BIH se raspala na tri dijela, onaj lojalan BiH. MUP isto tako. Zelene beretke, patriotska liga, TO BiH, otpor po mahalama i mini jedinice kriminalaca sve je to nastajalo ispod tiha i realno koga je bolio kurac ko je ko, kad se spasavala ziva glava ...
Recimo kontra toga u Tuzli su se za otpor spremali kroz sirenje sastava MUP-a, a okolo TZ na slican nacin kao u Sa. Svaki prostor tome svjedoci na drugaciji nacin.
E danas mnogi politicari jedu govna prisvajajuci ono sto najvise pripada samome narodu, a otpor BiH jeste bio takav i ostao do kraja rata, nesto sto se gradilo srcem i shodno mogucnostima, od otpora u patikama do vojske na kojoj su lomili zube i koja je postala razlogom sto je BiH opstala...
- quasar
#39112 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jes ti kad čuo za nekog Bogića Bogićevića i njegovo glasanje o vanrednom stanju u SFRJ?perfekcionista1 wrote:
Prema Aliji je ruzno imati neutralan odnos. Da je bio tad na njegovom mjestu neki Niksic ili Kojovic vjerovatno bi potpisali da ostanu u velikoj srbiji. Budi zahvalan na dobrome. Svako grijesi pa i Alija. Ja to znam nisam budala. Ali dok cetnici velicaju svoje ratne zlocince i genocidase Bosnjak nema pravo da pljuje po covjeku koji je primjer morala u odnosu na njihove cetalje koje smatraju vodjama.
Idi malo proguglaj, pa reci da znaš, ali da to nije važno jer je Aljo spasio Bosnu....
- Kikibombona
#39113 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta ka'e, ne glasam za SDA ali glasam za kvalitetne pojedince poput Efendica i Zildzica.
SDA-ovci imaju jednu zajednicku sa cetnicima: ne smiju priznati da su glasali za SDA kao sto cetnici ne smiju priznati da su bili u borbenoj jedinici.
SDA-ovci se predstavljaju kao nezavisni analiticari a cetnici kao kuhari.
SDA-ovci imaju jednu zajednicku sa cetnicima: ne smiju priznati da su glasali za SDA kao sto cetnici ne smiju priznati da su bili u borbenoj jedinici.
-
pemanapemani
#39114 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za SDA simpatizere četnik kao i čiča Jovo.quasar wrote:Jes ti kad čuo za nekog Bogića Bogićevića i njegovo glasanje o vanrednom stanju u SFRJ?perfekcionista1 wrote:
Prema Aliji je ruzno imati neutralan odnos. Da je bio tad na njegovom mjestu neki Niksic ili Kojovic vjerovatno bi potpisali da ostanu u velikoj srbiji. Budi zahvalan na dobrome. Svako grijesi pa i Alija. Ja to znam nisam budala. Ali dok cetnici velicaju svoje ratne zlocince i genocidase Bosnjak nema pravo da pljuje po covjeku koji je primjer morala u odnosu na njihove cetalje koje smatraju vodjama.
Idi malo proguglaj, pa reci da znaš, ali da to nije važno jer je Aljo spasio Bosnu....
Kad je general Divjak četnik, nije ni čudno što je Kojović četnik. Bojim se i zamisliti šta im onda predstavljaju ovi preostali sarajevski Srbi.
Ova propaganda nimalo ne zaostaje za fašističkom propagandom iz Srbije. Da mi je neko prije pola godine ovo pričao, rekao bih mu da je u najmanju ruku lud i bezobrazan.
Jebote, Suljagić i ekipa komplet NS i dio SDP nazivaju četničkim strankama, Kojovića četnik, Čudić kosovka, Magazinović četnik...
Oni informeri, kuriri i ostale fašističke pizde materine se nimalo ne bi postidjeli tekstova iz stava, saffa, faktora...
I onda kažu - vidi, izjednačavaju nas sa četnicima. A ono se samo trudi da apsolutno, do u detalj, usvoji četničku metodologiju.
Jednostavno, ljudi prihvatili velikosrpsku politiku.
- quasar
#39115 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ono što su Raovan i Risto Đogo lagali gebelsovski u svojim vijestima, "informacijama", opservacijama, od 91 pa na dalje, danas je zahvaljujuci mudrosti Alije i njegove stranke sve postalo istina... Dobro pomoglo je tome i ratno stradanje, ali ocekivati je od naroda da bude pametniji, ili bar od njegovih lidera... međutim....
njima je SDA spasilac, branitelj, cuvar humanistickih vrijednosti, ma supermen i betmen zajedno...
Rekao je vec kolega: narod je odbranio BiH, kakva SDA. Ja strazario u naselju sa "djecijim" pistoljem, beretom kalibra 6,25. ne znam moze li sinjel probiti na 10 metara... isao na liniju sa lovackim karabinom i 15 metaka. Poslije zarobio M70 AB, pa ga duzio i razduzio na kraju.
SDA je samo upala i otela i prigrabila sebi zasluge, usput islamizirala ARBiH, rastjerala sve koji nisu u suri i dzematu... nema sta, drzavotvornost par ekselans.
Nije to nedostatak vizije. Vizija je to bila, ali drugacija nego sto se prikazivala javnosti.
Rekao je vec kolega: narod je odbranio BiH, kakva SDA. Ja strazario u naselju sa "djecijim" pistoljem, beretom kalibra 6,25. ne znam moze li sinjel probiti na 10 metara... isao na liniju sa lovackim karabinom i 15 metaka. Poslije zarobio M70 AB, pa ga duzio i razduzio na kraju.
SDA je samo upala i otela i prigrabila sebi zasluge, usput islamizirala ARBiH, rastjerala sve koji nisu u suri i dzematu... nema sta, drzavotvornost par ekselans.
Nije to nedostatak vizije. Vizija je to bila, ali drugacija nego sto se prikazivala javnosti.
-
furlan
#39116 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Na ovaj spisak gore serbez dodati i Slobodnu Bosnu.
- perfekcionista1
#39117 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gdje sam rekao da glasam za njih? Ako te vec zanima po prvi put u zivotu cu glasati na narednim izborima i glas ide jednom covjeku bivsem sda clanu. Glasam za njega a stranka u kojoj je mi nije draga uopste.Kikibombona wrote:Sta ka'e, ne glasam za SDA ali glasam za kvalitetne pojedince poput Efendica i Zildzica.![]()
![]()
- perfekcionista1
#39118 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koja je budaletina nazvala Divjaka cetnikom? Meni to ne podmeci bote.pemanapemani wrote:
Kad je general Divjak četnik, nije ni čudno što je Kojović četnik. Bojim se i zamisliti šta im onda predstavljaju ovi preostali sarajevski Srbi.
Nasa Stranka i ostali kvazikomunisti su ispunili primarni cilj, rasparcali su bosnjake i posvadjali pa umjesto da se pozabavimo neprijateljima koji rade na razbijanju ove drzave mi se medjusobno za vratove hvatamo. Hebem li ti Kojovicu mamicu krivoustu ali nam zavede narod.
-
pemanapemani
#39119 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni nikad nije palo na pamet da izjednačavam SDA sa SNSD i HDZ. Uvijek sam isticao da je SDA kriminalna organizacija, a da su SNSD i HDZ i kriminalne i neofašističke organizacije.quasar wrote:Ono što su Raovan i Risto Đogo lagali gebelsovski u svojim vijestima, "informacijama", opservacijama, od 91 pa na dalje, danas je zahvaljujuci mudrosti Alije i njegove stranke sve postalo istina... Dobro pomoglo je tome i ratno stradanje, ali ocekivati je od naroda da bude pametniji, ili bar od njegovih lidera... međutim....njima je SDA spasilac, branitelj, cuvar humanistickih vrijednosti, ma supermen i betmen zajedno...
Razumio bih da nekog Srbina koji je bio u VRS nazivaju četnikom. Pa taman taj Srbin bio prisilno mobilisan. To mogu pripisati ratnim stradanjima.
Ali da generala Armije RBiH nazivaš četnikom ili Peđu koji je jedan od onih koji su svijetu prikazali šta se dešava u logorima HVO, e to je u rangu četnika i simpatizera velikosrpske politike.
Kako se danas osjećaju oni Srbi koji su čitavo vrijeme agresije bili na strani nezavisne Bosne i Hercegovine, a koji nemaju nikakvu zaleđinu i nisu medijski eksponirani?
Oni hoće da od Sarajeva i ostalih mjesta gdje su Bošnjaci većina naprave pandan Banja Luci i zapadnom dijelu Mostara. Ono, možeš ti tu nekako živjeti. Šta fali da malo istrpiš ako ti neko jebe četničku majku ili ti opali šamarčinu, istrpi jebi ga, valjda neće biti svaki dan.
E to je velikosrpska politika. To je cilj te pogane politike. Protiv takve politike se ginulo. Takva je politika napravila masakre i genocid. Kada ta politika zaživi na prostorima na kojima su Bošnjaci većina, to će biti kraj BiH i kraj sna o prkosnoj Bosni i dobrim Bošnjanima, koji sve dobronamjerne ljude prihvataju kao svoju braću.
-
mrgreen
#39120 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pemanapemani wrote: Oni hoće da od Sarajeva i ostalih mjesta gdje su Bošnjaci većina naprave pandan Banja Luci i zapadnom dijelu Mostara. Ono, možeš ti tu nekako živjeti. Šta fali da malo istrpiš ako ti neko jebe četničku majku ili ti opali šamarčinu, istrpi jebi ga, valjda neće biti svaki dan.
E to je velikosrpska politika. To je cilj te pogane politike. Protiv takve politike se ginulo. Takva je politika napravila masakre i genocid. Kada ta politika zaživi na prostorima na kojima su Bošnjaci većina, to će biti kraj BiH i kraj sna o prkosnoj Bosni i dobrim Bošnjanima, koji sve dobronamjerne ljude prihvataju kao svoju braću.
Na stranu s onima anamo, valja se izboriti sa olosem iz vlastitog tora.
-
pemanapemani
#39121 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ko se tebi obraćao?perfekcionista1 wrote:Koja je budaletina nazvala Divjaka cetnikom? Meni to ne podmeci bote.pemanapemani wrote:
Nasa Stranka i ostali kvazikomunisti su ispunili primarni cilj, rasparcali su bosnjake i posvadjali pa umjesto da se pozabavimo neprijateljima koji rade na razbijanju ove drzave mi se medjusobno za vratove hvatamo. Hebem li ti Kojovicu mamicu krivoustu ali nam zavede narod.
Čitaj sa razumijevanjem ove vaše SDA četničke novine, kojima su uzor genocidni informer, kurir i sl. Da si samo pročitao naslov u Stavu, nisi se trebao mučiti sa tekstom, vidio bi ko je generala Divjaka nazvao četnikom.
Dobro, nije ga niko na 4K televizorima nazivao četnikom, pa si vjerovatno propustio.
-
Hakiz
#39122 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kada čovjek pročita ovakve stvari i ostalo zlo koje nacionalistička mašina sipa od bijesa, jedini zakjučak je na nam je i dobro kakvo smo dno od ljudi.perfekcionista1 wrote:Koja je budaletina nazvala Divjaka cetnikom? Meni to ne podmeci bote.pemanapemani wrote:
-
Milenkov buraz
#39123 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za Babu Fikreta Abdića?perfekcionista1 wrote:Gdje sam rekao da glasam za njih? Ako te vec zanima po prvi put u zivotu cu glasati na narednim izborima i glas ide jednom covjeku bivsem sda clanu. Glasam za njega a stranka u kojoj je mi nije draga uopste.Kikibombona wrote:Sta ka'e, ne glasam za SDA ali glasam za kvalitetne pojedince poput Efendica i Zildzica.![]()
![]()
- horkesh
#39124 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pokušaj je u toku.mrgreen wrote:pemanapemani wrote: Oni hoće da od Sarajeva i ostalih mjesta gdje su Bošnjaci većina naprave pandan Banja Luci i zapadnom dijelu Mostara. Ono, možeš ti tu nekako živjeti. Šta fali da malo istrpiš ako ti neko jebe četničku majku ili ti opali šamarčinu, istrpi jebi ga, valjda neće biti svaki dan.
E to je velikosrpska politika. To je cilj te pogane politike. Protiv takve politike se ginulo. Takva je politika napravila masakre i genocid. Kada ta politika zaživi na prostorima na kojima su Bošnjaci većina, to će biti kraj BiH i kraj sna o prkosnoj Bosni i dobrim Bošnjanima, koji sve dobronamjerne ljude prihvataju kao svoju braću.![]()
Na stranu s onima anamo, valja se izboriti sa olosem iz vlastitog tora.
-
kiligonzales
#39125 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E moj Kiki, po nekima ovdje svako ko misli svojom glavom, a ne misli tudjom ima tabor. Jos je gore kad se temama od znacaja pristupa sa ideoloskom ostrascenoscu pa se onda vidi sav jad nase kritike i neobjektivnosti. Svi najgori, medju najgorim niko dobar.Kikibombona wrote:Sta ka'e, ne glasam za SDA ali glasam za kvalitetne pojedince poput Efendica i Zildzica.![]()
![]()
SDA-ovci imaju jednu zajednicku sa cetnicima: ne smiju priznati da su glasali za SDA kao sto cetnici ne smiju priznati da su bili u borbenoj jedinici.![]()
Na ovom forumu su me pravili vehabijom, saloncem, cetnikom, šošonom, bosnjom, šiptarom, komunjarom, minderašem i sve cime ne, zbog necijih tabora ovdje, imao sam privatno mnogo problema upravo radi onoga sto sam pisao, jer jebeno je misliti svojom glavom i reci dosta toga sto znas ...
A moja zivotna prica djelom lici na pricu forumasa Pipija, stariji znaju ko je Pipi, dobar covjek sa stotinu licnih borbi, zivotnih... Cuvaj majku da ti duze traje... Masu forumasa licno poznajem, mahom jos od one garde koja se odavdje preselila na rajvosa-x, tako da to stigmatiziranje ljudi na osnovu onoga sto kazu i deranje koze je samo preslikani obrazac nase politike, ako nemas argument optuzi ga da je neciji. Ne moze se nista dobro graditi tamo gdje ljudi nisu spremni razgovarati, stvarima prici objektivno, razmjeniti misljenje, pa nekada i posvadjati se da bi se shvatilo sto je dobro i kuda se treba ici, gdje se grijesi i sta se treba sasjeci. Nema dobra u onima koji se ne savjetuju niti zele biti savjetovani. Nasa politika je nazalost zapala u to stanje da se sve sto je razumno potiskuje, sve sto je zajednicko pada pred koristoljubljem pojedinaca i gdje ne postoji dijalog, vec samo obasipanje optuzbama, kao da u ovdasnjoj politici nema niko sposoban, posten i dobar i niko ko ne zeli nikome dobro.
Mene iskreno nerviralo uvijek to taborovanje kroz zivot i radije sam sam nego u ekipi ljudi gdje ce mi neko pokusati braniti da mislim i kazem ono sto osjecam. Svi mi vidimo kako je ovdje lakse, budi clan partije, potkupi, otmi, ukradi, ali jbg nazalost to nije fakat moj mod, ne mogu tako. Zato ratujem sa privatnicima otkad znam i nije mi zao radi toga, moj put, ali fakat me na forumu nervira kada neko na osnovu napisanog dodjeljujeti tabor i etiketu, a ne znate. To mi je ono fakat dno dna forumskog dijaloga.