Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
ovejaraS

#39101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ovejaraS »

U zadnje vrijeme ljut na Beograd kao ris, opasni Mile presvlači džempere i gleda se u ogledalu zamišljajući sebe u ulozi vođe Vojvođana, ali onda se uštine i sjeti da opet mora glumiti odlučnog Crbina u sred bosanske Banjaluke :-D

Image
Vares City

#39102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Vares City »

Ne dò Bog da ga neko,..gluho i coravo bilo,..pu pu pu :!:

Al' jbg. kako stvari stoje,..mrka kapa,..

Vidim mnooogo velikih i malih svijeca,..
Danguba

#39103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

glockov kolac wrote:http://www.klix.ba/vijesti/dodik-ospori ... /130523138
Mile ukida PIC a vama je do šege! Samo vas gledam i pitam se šta će biti kad počne ukidati cijele države... Obama i Merkel, vas ima na picku...
Dodik je ponovio tvrdnju da se Reeker "miješa u unutrašnje stvari jedne zemlje“, a da je državna imovina "riješena u Dejtonskom sporazumu i locirana u nadležnosti entiteta, a da BiH ima samo devet nadležnosti po tom sporazumu“.
U Dejtonskom ustavu postoje tri uporišta da je državna imovina vlasništvo države BiH: prvo, Član 1 po kome dejtonska BiH nastavlja kontinuitet RBiH; drugo, odredba da su zakoni Republike BiH važeći dok se ne donese drugi zakon kojim se poništava zakon RBiH iz te oblasti; treće, odluke Ustavnog suda BiH o imovini koje su konačne i obvezujuće za sve. Ujedno i u ‘Sporazumu o sukcesiji bivših republika SFRJ', državna imovina RBiH pripada dejtonskoj BiH.
Iznio je i tvrdnju da "pošto je on sada notiran kao taj koji spriječava dalji put BiH u NATO savez, sada treba da razmišlja, kada uđe u avion i krene na sastanak, da li svi instrumenti dovoljno rade ili je njegovo prvo brdo koje bude vidio ispred sebe“.
:lol: :lol: :lol: :lol:

nista ti ne preostaje preCednice nego ursus pod gujcu i na sastanak... :D

Image
moa

#39104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

Ljudi dodik jedno radi na terenu a drugo prica javnosti. Nikad vise zajednickih institucija nije bilo u drzavi doduse koci se napredak kroz te institucije ali postije, ova ga retorika drzi na vlasti I on je toga svjestan, jedino sto mene fascinira a za te stvari srbima treba dati priznanje a njihovi politicari to ajko dobro znaju unovcit a to je taj nacionalizam I fasizam. Srbijanci su javno priznali dans ili prihvati da kosovo nije vise dio srbije ili te nema. Vjerivatno je I vojvodina dosla u pitanje I ja sam se nadao da ce ih nikolic odvesti I pretvoriti u knezevinu velicine beogradskog pasaluka. To jos uvijek nije iskljucena opcija ali kako vidim nema demonstracija u srbiji. Srbijanci su se poselamili sa kosovom jos samo da narod kod nas prihvati neke fakte pa da ljudi pocnu investirat u bih.
Vares City

#39105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Vares City »

Svijece,...puno svijeca :roll:
fantom slobode

#39106 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by fantom slobode »

ovejaraS wrote:U zadnje vrijeme ljut na Beograd kao ris, opasni Mile presvlači džempere i gleda se u ogledalu zamišljajući sebe u ulozi vođe Vojvođana, ali onda se uštine i sjeti da opet mora glumiti odlučnog Crbina u sred bosanske Banjaluke :-D

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: Ovdje je plaho lijepo obucen...A sad ce on pomoci stanovnistvu sumske u Vojvodini da ostvari svoju "kulturnu" autonomiju. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vares City

#39107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Vares City »

Sa jabukom u . :D
Tex Willer

#39108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tex Willer »

Srbija a pogotovo velika srbija je propala onog dana 1989 kada je krenula yogurt revolucija koja je ukinula AP Vojvodinu i AP Kosovo i izvrsila drzavni udar na te dvije pokrajine i Crnu Goru . Ko se se sjeca Kosova i Gazimestana i dva miliona Srba koji traze oruzje . Jovan Raskovic , jedan psihijatar iz Sibenika , osnivac SDS R Hrvtaske ( svaka slucajnost sa psihijatrom i osinavacem SDS u BiH je ,, sasvim slucajna ,, :D :-D kaze u sred Beca ( Ja ga gledo Tita mi ) ,, I ovdje ce se vijoriti srpski barjak ( pokazuje na onu zgradurinu ( u centru grada ) ...itd i itd itd eto kada je propala Srbija , unaprijed , anticipirano , to je jednostavno u stratu osudjeno na propast . Pazi , Srbija je radila isto sto Njemacka , Slobo i Raso su radili kao Hitler i Gering , isto jos i gore . Pa kad je Njemacka tako popusila , takva napredna , jaka , tako tehnoloski napredna ....pa kako nece popusiti jedna seljacka , nepismena Srbija gdje je i danas vo i krava zamjena za traktor a moje bicklo je brze od bilo kojeg voza u smrdiji . Ne da mi se pisat ....zivili narode Bosne i Hercegovine !!!!!!
BHCluster

#39109 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

Predsjednik se nije u cilju da bude smjenjen, zapravo predsjednika tjeraju da se brani! Neradi on to radi sebe nije on taj tip on to radi za Srpsku!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#39110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Religious Fantastic wrote:
mO k3 wrote:Milojko je pomahnitao ,udara na sve moguće strane po principu sve ili ništa ..... Meni godi sto je dokaz da se približava kraj milorada ronhila :)

:cry: :evil: :evil:

Nadam se da ces zbog ovog dobit trajni ban sa foruma!!! Cuj KRAJ?!?! :twisted:
Najmanje ban i izgon u izdajničku Srbiju! :mrgreen:

Ljudi ne shvataju da je ovo novi početak.Kako su jasno naglašene prijetnje po tjelesni integritet preCednika,on
prelazi u tzv. čet.... pardon,partizansku fazu djelovanja.Sa grupom provjerenih ljudi otisnuće se u šumu i odande
djelovati.Za sigurnost preCednika brinuće Pantelija Ćurguz,politički komesar biće Rajko Vasić a pomoćnik preCednika
za moral i vjerska pitanja je Emil "Handsome" Vlajki.Prva akcija biće dizanje u vazduh repetitora izdajničke BNTV. :oops:

Po šumama i gorama,naše šumske ponosne...... :mrgreen:
glockov kolac

#39111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

mO k3 wrote:Milojko je pomahnitao ,udara na sve moguće strane po principu sve ili ništa ..... Meni godi sto je dokaz da se približava kraj milorada ronhila :)
Ne trebamo se brinuti! U PC-u ima ko da zamijenit našeg predsjednika i nastaviti borbu protiv hordi zla (izvinjavam se pitarima, svaka slučajnost je namjerna :mrgreen: ).

Moj kandidat za sljedećeg predsjednika PC je:

http://www.youtube.com/watch?v=6TS5KmR7fVE

Čak mislim da puno vatrenije brani svoje stavove. A i više bi se svidio Doris Pack...
mO k3

#39112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:
Religious Fantastic wrote:

:cry: :evil: :evil:

Nadam se da ces zbog ovog dobit trajni ban sa foruma!!! Cuj KRAJ?!?! :twisted:
Najmanje ban i izgon u izdajničku Srbiju! :mrgreen:

Ljudi ne shvataju da je ovo novi početak.Kako su jasno naglašene prijetnje po tjelesni integritet preCednika,on
prelazi u tzv. čet.... pardon,partizansku fazu djelovanja.Sa grupom provjerenih ljudi otisnuće se u šumu i odande
djelovati.Za sigurnost preCednika brinuće Pantelija Ćurguz,politički komesar biće Rajko Vasić a pomoćnik preCednika
za moral i vjerska pitanja je Emil "Handsome" Vlajki.Prva akcija biće dizanje u vazduh repetitora izdajničke BNTV. :oops:

Po šumama i gorama,naše šumske ponosne...... :mrgreen:
:D eki vas dvjoce :))))
Mile ce se skrivati po vocnjacima lijevca polja
Sve u svemu kokice u ruke i rahat patnja :) pa ko duže izdrži
Bosnolog

#39113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

daddy-kool wrote: Čim ode PIC odmah referendum!
Image
madner

#39114 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

prljavi Hare wrote:

Gdje je onaj @madner što kaže da se ne može izdvojiti više novca za lobiranje? :-)
Фонд ПИО РС: Обустављена исплата 8.619 пензија

Извор: РТРС

Фонд за пензијско и инвалидско осигурање Републике Српске је за четири мјесеца ове године обуставио исплату 8.619 пензија, што је 2.916 или 22 одсто више него у истом периоду прошле године, саопштено је из овог фонда.
Фонд ПИОФото: РТРС

Исплата пензија обустављена је корисницима који нису доставили потврде о животу (корисници са пребивалиштем ван Републике Српске), потврду о редовном школовању (ученици и студенти), податак о јединственом матичном број, као и потврду да су стекли двојни статус корисник - осигураник, односно да у статусу пензионера истовремено имају и запослење-осигурање.

У саопштењу се наводи да се на овај начин спречава могућност неоснованих исплата пензија, које могу бити исплаћене након достављања наведене документације.

- У периоду од јануара до априла ове године било је 1.420 поновних укључења у исплату - наводи се у саопштењу и додаје да је на овакав начин остварена и уштеда од око 2,4 милиона КМ.

Ušteda 2,4 miliončića.Idući mjesec treba obustaviti isplatu bar 30 000 peMzija i eto para ne samo za lobiranje,već i
za nove privredne projekte i kapitalne investicije. :thumbup:
PeMzionere ko jebe,ionako od njih nikakve koristi,samo nešto traže i vazda su nezadovoljni.Teroristi i saboteri. :mrgreen:

Do mene je, najnovija analiza svesprpskog centra za stratesko fuflanje kaze da nema neke fajde od pemzionera i da je to kategorija koja se moze zrtvovat za dobrobit ostatka.
Mister Yes

#39115 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

Ja zaista ne znam kako bi izgledao život bez PreCednika. Uopšte se ne zajebavam. PreCednik je dio mog života i tako sam se navikao na njegovu pojavu da se plašim kako bi dalje bez njega. Bez onih očiju u kojima se ogleda sva energija planete. Bez onih nervoznih pokreta koji ostavljaju dojam da je u tolikom poslu da nema vremena za pres konferencije i intervjue. Bez onih preljepih usnica koje tako često zauzmu "jebe mi se" oblik kada i sam poželim da se suprostavim cijelom svijetu. Oni prsti i šake koji, iako nešto deblji, jasno pokazuju da PreCedniku nije strana ni lopata ni krampa. Iskreno se nadam da će PreCednik još dugo da vlada. Bez njega moj život ne bi imao smisla :(
Ridjobrki

#39116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

madner wrote: Do mene je, najnovija analiza svesprpskog centra za stratesko fuflanje kaze da nema neke fajde od pemzionera i da je to kategorija koja se moze zrtvovat za dobrobit ostatka.
Namjerno žive samo da sabotiraju PreCednikove pokušaje uvođenja blagostanja u PC.
mO k3

#39117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ridjobrki wrote:
madner wrote: Do mene je, najnovija analiza svesprpskog centra za stratesko fuflanje kaze da nema neke fajde od pemzionera i da je to kategorija koja se moze zrtvovat za dobrobit ostatka.
Namjerno žive samo da sabotiraju PreCednikove pokušaje uvođenja blagostanja u PC.
:-)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#39118 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Mister Yes wrote:Ja zaista ne znam kako bi izgledao život bez PreCednika. Uopšte se ne zajebavam. PreCednik je dio mog života i tako sam se navikao na njegovu pojavu da se plašim kako bi dalje bez njega. Bez onih očiju u kojima se ogleda sva energija planete. Bez onih nervoznih pokreta koji ostavljaju dojam da je u tolikom poslu da nema vremena za pres konferencije i intervjue. Bez onih preljepih usnica koje tako često zauzmu "jebe mi se" oblik kada i sam poželim da se suprostavim cijelom svijetu. Oni prsti i šake koji, iako nešto deblji, jasno pokazuju da PreCedniku nije strana ni lopata ni krampa. Iskreno se nadam da će PreCednik još dugo da vlada. Bez njega moj život ne bi imao smisla :(

To je suština,bez preCednika nema ni porodičnog života.Kada bi iz nekog razloga (gluho bilo :oops: ) preCednik prestao
biti preCednik,prvi dan preCednikovog nepreCednikovanja završio bi sa minimum 50 000 razvoda brakova. :D

Ridjobrki wrote:

Kako su samo žilavi,mamicu im parazitsku.Nema im smrti bez sjekire. :mrgreen: Daj im za hranu,daj im za lijekove,
vazda im nešto fali i treba,a sve ih je više.Pa dokle? :oops:

P.S.Brko,vidio sam onaj odgovor Doris Pak.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madner

#39119 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

Ridjobrki wrote:
Tako je, mada nikome nije jasno kako. Naime statisticki bi trebali pocrkati davno.

Sumnja se da Soros, State Department i Teheran suradjuju i redovno salju namirnice ispod trzisne cijene.
Alfons Kauders

#39120 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:
Ridjobrki wrote:
Tako je, mada nikome nije jasno kako. Naime statisticki bi trebali pocrkati davno.

Sumnja se da Soros, State Department i Teheran suradjuju i redovno salju namirnice ispod trzisne cijene.
javne kuhinje su dio zavjere... odatle se rusi antiglobalisticki rezim precjednika

cujem da sad razmatraju i novu turisticku ponudu... safari na penzionere... u sklopu andric grada... puste ih po sumama, a lovci placaju milju odstete za odstrijel...

a radi se i na izmjenama ZOBSa... svako ko satare penzionera kamionom dobije zahvalnicu od Cadje i pola pecenog odojka
mO k3

#39121 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

lol alfons crnog humora :).... lajk,lajk
biske

#39122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

Referendumsko pitanje prvog republičkosrpskog referenduma o odcJepljenju:

DA LI STE ZA ODCjEPLJENJE OD REPUBLIKE SRBIJE?

:D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#39123 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

od danas u prodaji na kioscima Glasa Šumske

Erica Mića Jong "Strah od letenja 2"
'Kada uđem u avion pitam se da li svi instrumenti rade i da li je moje prvo brdo na koje naiđemo'

sveCki bestseller o patnji, borbi i teškom životu Jet-seta Šumske
biske

#39124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

JoseMujica wrote:od danas u prodaji na kioscima Glasa Šumske

Erica Mića Jong "Strah od letenja 2"
'Kada uđem u avion pitam se da li svi instrumenti rade i da li je moje prvo brdo na koje naiđemo'

sveCki bestseller o patnji, borbi i teškom životu Jet-seta Šumske
:lol: :lol:

kad se tako pati preCednik, šta drugo preostaje narodu nego da izdrži koju godinu.

"Mi ćemo legalizirati pravo na naš status i naša politika se upravo zasniva na tome. To nije nimalo lako. To je teški proces i naš narod treba da zna da je to dugogodišnji i dugodecenijski proces u kojem moramo da branimo RS"

ili deceniju, dvE... jer srpska se brani izdržavanjem, pa sad letenja ili gladovanja, svejedno je. :oops:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#39125 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

sve se ovdje brani izdržavanjem s budžetli sise Traktroriste, Don Neonka,Drage Čirilice i ostale raje :-)
Locked