Ogoljenji su, do njih je.
EU ili majcica rusija
A i kajmak je u pederalnoj vladi.
Ogoljenji su, do njih je.
Ovo je godsend, Bogom dano da se sve vidi.
Mislim da se preoptimisticno. Vidjecemo.A_A_AKCIJA wrote: ↑28/01/2025 19:36Ovo je godsend, Bogom dano da se sve vidi.
Ljudi koji su mrzili Dinu, danas ga hvale, jer su maske popadale uz tresak.
SDA je ogoljena ko oderan zec.
Prije deset dana je grmila kampanja o izdaji, na osnovu koje su i uzdrmali Trojku u KS
Danas je ta priča smiješna nako svega što se desilo od gostovanja kod AvAva do danas.
Pa vec je svezan u cvor nedonosenjem zakona. Bolje pokusati smijeniti sta mozes, pa i zaginuti u procesu, nego sjediti i primati platu i nista ne raditi.
Pa zato sam i spomenuo pricu, samo donesite potpise vecine iz predstavnickog doma.A_A_AKCIJA wrote: ↑28/01/2025 19:55Neće, jer je nemoguće bez Trojke razriješiti ovu.
To se sigurno neće mijenjati.
I ne treba makar HDZ blokirao, jer je manja šteta nego da se vrate SDA direktori.
ima poenta...pranje ruku od lošeg braka i manjka rezultata koje je obećavao...sad spinuje da je on žrtva, ko on se borio sam protiv sviju, s nadom da će SDA poletiti u vlast i da ćemo do iduće godine zaboraviti da je on bio vlast.Isner wrote: ↑28/01/2025 19:47 Jebo i Dodika i SDA.. Al ja ne vidim kod Konakovića ni logiku ni svrhu ni politicku mudrost u pokušaju svrgavanja SNSD-a sa državnog nivoa i to dok su mu koalicione junoše u kanalu (pritvoru)..
Hajde da je to prva godina mandata pa probali smo al ne ide, pa mjenjaj, bilo bi mi OK.. al na trecoj godini mandata pokrenuti proces smjene a znaš da to ne mozes mimo HDZ-a te da te SDA vreba na kontru, mislim... šta je poenta u ovome?
I sad si svezo Vijece ministara u čvor..
I šta dalje?
Pa sto bi to bilo cudno?
pemanapemani wrote: ↑28/01/2025 22:23 Ako.je ovo predizborna, zar nije logicno da je uradjeno u junu prosle godine ili.u martu sljedece?
Nama je ovo teorija zavjere, jer ocito nismo navikli da postoje ljudi kojima nije sve u zivotu fotelja.
Realno, mogli su tavoriti sa Dodikom do kraja mandata, ne raditi i provoditi vrijeme odgovarajuci na Dodikove neofasisticke nebuloze.
To sto trojka to.ne radi, kod bruku ljudi stvara kratki spoj u mozgu, jer ne mogu naci nikakvo logicno objasnjenje istjerivanja Dodika i HDZ na cistac, a da se rizikuju pozicije u neizbornoj godini.
To.krenulo racunati vikende i godisnje da nekako sebi i drugima objasne kako je januar 2025., 3 mjeseca nakon izbora, ustvari predizborna kampanja za oktobar 2026.![]()
A tek DF, ljudi se izgubili u vremenu i prostoru, pade im citava politicka metodologija u vodu.
Komsic se zajebavao oko zastave ispred Dodikovog kabineta, a u isto vrijeme cugao Dodikovu rakiju, a ovi se drznuli da ga izbace iz vlasti u neizbornoj godini.![]()
Totalni.mentalni kurslus. Svijecom se trazi obraz Senade.
sto sam i ranije pisao hrvati i srbi umislili da su ovdje ljudi sposobni samo da budu vrtaci cevapa jer im je to tako SDA kreirala vecinsko misljenje, pa sad jazuk i hvatanje za glavu kad vide da nismo apsolutno nespsobni u svemu a i da znamo vrtiti i drugedrug_profi wrote: ↑28/01/2025 22:29 Dino citirao Kojovićevu izjavu: "Računali su na našu racionalnost".
I zajebali se.
Kakve samo nebuloze valja ovaj akcijas iz vrha nip-a, gluho i coravo biloHaris.ba wrote: ↑28/01/2025 19:50Mislim da se preoptimisticno. Vidjecemo.A_A_AKCIJA wrote: ↑28/01/2025 19:36Ovo je godsend, Bogom dano da se sve vidi.
Ljudi koji su mrzili Dinu, danas ga hvale, jer su maske popadale uz tresak.
SDA je ogoljena ko oderan zec.
Prije deset dana je grmila kampanja o izdaji, na osnovu koje su i uzdrmali Trojku u KS
Danas je ta priča smiješna nako svega što se desilo od gostovanja kod AvAva do danas.
Duge su 2 godine.
Zavisice i od toga hoce li uspjeti imenovati novu vladu FBiH. Hoce li biti prica samo donesite imena vecine iz predstavnickog doma, ili ce trojka blokirati.
Nermin je slaba karika. Taj na biro nece. Ako izgubi mjesto prekijera, izgubice i.mkesto predsjednika stranke.
Pa vec je svezan u cvor nedonosenjem zakona. Bolje pokusati smijeniti sta mozes, pa i zaginuti u procesu, nego sjediti i primati platu i nista ne raditi.
Ma Kiflini botovi misle da svi kolektivno patimo od amnezije.Haris.ba wrote: ↑28/01/2025 19:58Pa zato sam i spomenuo pricu, samo donesite potpise vecine iz predstavnickog doma.A_A_AKCIJA wrote: ↑28/01/2025 19:55Neće, jer je nemoguće bez Trojke razriješiti ovu.
To se sigurno neće mijenjati.
I ne treba makar HDZ blokirao, jer je manja šteta nego da se vrate SDA direktori.
Zar to nije bila mantra kada se pokusavalo kritikovati Lendino blokiranje?
Sad kada je obrnuto, treba blokirati?
Dace joj ona dvojica koja su doruckovala juce pokraj puta, Sabina ce tu biti cisto zbog Amera, Niksic ce rado pustiti Dinu niz vodu jer mu stvara samo probleme sa svojim kurcenjem bez one stvari. Dakle NiP koleteral a sve ce biti po istom sam nejma Dine.Styling wrote: ↑28/01/2025 11:02Ko ce joj dati to mjesto? S kim ce biti u koaliciji?hatemondays wrote: ↑28/01/2025 10:47Moram li crtati, Sabina ce dobiti mjesto koje je zeljela na pocetku, SDP umjesto Forte, uglavnom NIP kao i Scepo odlazak u vjecna lovista.JoseMujica wrote: ↑27/01/2025 22:40
to je već moguća opcija...ko onda dobija komunikacije i promet..NiP![]()
Koliko vidim SDA i DF neće u vlast.