Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#39101 Re: Premijer liga BiH
Takoe.
Činjenica je da je mudojed.
Činjenica je da je mudojed.
- leškarenje
#39102 Re: Premijer liga BiH
Ma takoe....ko kad znaš
Krupa napravila stadion za koji se nije slovo napisalo dok nije bio gotov....vi prenosite live kako bager kopa
majke mi oplaka ovih dana 
Krupa napravila stadion za koji se nije slovo napisalo dok nije bio gotov....vi prenosite live kako bager kopa
-
kudrilo
#39103 Re: Premijer liga BiH
znači Krupa napravila stadion, mi pravimo tribinu, a vi i dalje imate samo one kancelarije kod mekdonaldsa
- leškarenje
#39104 Re: Premijer liga BiH
Mi nabijamo komplekse
ali je činjenica da nemamo svoj stadion kao i što je činjenica da bi ubicama nabili tu milju u šupak i dobro nagurali 
-
kudrilo
- leškarenje
#39106 Re: Premijer liga BiH
Ako će ti biti lakše
pravimo kompleks.
Alo bolan,kamen temeljac za trEbinu
pa kamen temeljac za drugu trEbinu...jel to silovanje mozga
pravi ba ko ti brani,Fahro napravio onoliki toranj uz manju medijsku propracenost 
Alo bolan,kamen temeljac za trEbinu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#39107 Re: Premijer liga BiH
Cinjenica je da vam je u klubu bio glavni jedan od najvecih BH kriminalaca i covjek koji je osudjen za silovanje i kada je ulazio na puno Kosevo sa kocijama svi ste u glas svrsavali i skandirali Celo, Celo......tada nije bilo bitno sto je takav covjek u upravi FK Sarajevo..leškarenje wrote:Činjenica je da moljakate bivše i sadašnje reprezentativce za tu kartu,činjenica je isto tako da ste od ubica prihvatili milju ko da je milion.....dobro,znamo da se s njima lizete,činjenica je da ste vi na postavljanju kamena temeljca nazvali ovaj pothvat koji je dokumentarca Mega građevine trEbina.....znači mi smo ovdje samo da se smijemo.
- hrasno38
#39108 Re: Premijer liga BiH
Aha kao sto ste i Celu otjerali sa Kosevaleškarenje wrote:Mi nabijamo komplekseali je činjenica da nemamo svoj stadion kao i što je činjenica da bi ubicama nabili tu milju u šupak i dobro nagurali
- hrasno38
#39109 Re: Premijer liga BiH
i nakon svakog kamen temeljca apotekari trljaju ruke jer Gastal ide ko halva!!!leškarenje wrote:Ako će ti biti lakšepravimo kompleks.
Alo bolan,kamen temeljac za trEbinupa kamen temeljac za drugu trEbinu...jel to silovanje mozga
pravi ba ko ti brani,Fahro napravio onoliki toranj uz manju medijsku propracenost
- agnostic_front
- leškarenje
#39111 Re: Premijer liga BiH
Bravo
bravo....ama baš isto
sad si me poklopio 
- hrasno38
#39112 Re: Premijer liga BiH
agnostic_front wrote:![]()
![]()
- hrasno38
#39113 Re: Premijer liga BiH
u pravu si nije isto.....ovo kod vas je 10x gore!!!leškarenje wrote:Bravobravo....ama baš isto
sad si me poklopio
-
kudrilo
#39114 Re: Premijer liga BiH
Ja znam da vam nije ugodno, ali malo obraza ostavite i za vrijeme kad jug budemo renovirali 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#39115 Re: Premijer liga BiH
Cinjenica je isto tako da niko iz kluba Siroki Brijeg nije pucao i ubio Vedrana.leškarenje wrote:Činjenica je da moljakate bivše i sadašnje reprezentativce za tu kartu,činjenica je isto tako da ste od ubica prihvatili milju ko da je milion.....dobro,znamo da se s njima lizete,činjenica je da ste vi na postavljanju kamena temeljca nazvali ovaj pothvat koji je dokumentarca Mega građevine trEbina.....znači mi smo ovdje samo da se smijemo.
Zasto nikada niste nabili na nos svojim ljudima iz kluba sto sjede u svecanoj lozi Pecare? Sa "ubicama" kako ti kazes?
Odete dole,odigrate sta morate odigrati i nazad,sto sjedite sa njima?
- leškarenje
#39116 Re: Premijer liga BiH
Puko si,ja kažem istohrasno38 wrote:u pravu si nije isto.....ovo kod vas je 10x gore!!!leškarenje wrote:Bravobravo....ama baš isto
sad si me poklopio
Pa dje će sjediti predstavnici kluba
- Logovan
#39117 Re: Premijer liga BiH
Zakuhalo se u sitnim satima.
- hrasno38
#39118 Re: Premijer liga BiH
Pa sjede klupski celnici a ne navijaci.....i govoriti kako je klub Siroki Brijeg nekoga ubio je samo jos jedan dokaz o kakvom se masovnom ludilu radi bordo momaka. To bi bilo isto da Manijaci kazu da je navijaca Zelje Anera kasapovica ubio FK Celik! Stvarno ludilu i zavisti nema kraja!!!mali_milojica wrote:Cinjenica je isto tako da niko iz kluba Siroki Brijeg nije pucao i ubio Vedrana.leškarenje wrote:Činjenica je da moljakate bivše i sadašnje reprezentativce za tu kartu,činjenica je isto tako da ste od ubica prihvatili milju ko da je milion.....dobro,znamo da se s njima lizete,činjenica je da ste vi na postavljanju kamena temeljca nazvali ovaj pothvat koji je dokumentarca Mega građevine trEbina.....znači mi smo ovdje samo da se smijemo.
Zasto nikada niste nabili na nos svojim ljudima iz kluba sto sjede u svecanoj lozi Pecare? Sa "ubicama" kako ti kazes?
Odete dole,odigrate sta morate odigrati i nazad,sto sjedite sa njima?
- mali_milojica
#39119 Re: Premijer liga BiH
Ne moraju ici uopste u Siroki Brijeg.leškarenje wrote:Puko si,ja kažem istohrasno38 wrote:u pravu si nije isto.....ovo kod vas je 10x gore!!!leškarenje wrote:Bravobravo....ama baš isto
sad si me poklopio
ti dođeš i kažeš da sam u pravu i da nije isto
Pa dje će sjediti predstavnici klubaali milja je milja,nemo' zaebavat
Ide ekipa i ko mora. Predstavnici kluba tipa direktor,sportski direktor,predsjednik ne mora. Mogu sjediti zajedno sa navijacima na gostujucoj tribini. Zasto sjede tamo,medju njima,jeste li ih ikada pitali?
- hrasno38
#39120 Re: Premijer liga BiH
ma jok ali ovo je stvarno bezobrazluk reci da je FK Siroki nekoga ubio......bas moras imati tanak obraz da bi rekao tako nesto!!!Logovan wrote:Zakuhalo se u sitnim satima.
- leškarenje
#39121 Re: Premijer liga BiH
Daj ba milojice uozbilji se
ode ko ode,odigra se tekma i hajmo. Ne znam šta povezujes ovom pričom
kad se nema i od najvećeg dusmana dobro dodje pomoć. Isto da uzmeš milju od lika koji ju je i zapalio..
Predsjednik listice zlatan mijo jelic-ratni zločinac koji je u bijegu gdje i ubica. Samo se lizite,možete mu i mjesto ostaviti
Predsjednik listice zlatan mijo jelic-ratni zločinac koji je u bijegu gdje i ubica. Samo se lizite,možete mu i mjesto ostaviti
- leškarenje
#39122 Re: Premijer liga BiH
I oni nisu FK
kao što niste bili ni vi...sve po potrebi
- haris0032
#39123 Re: Premijer liga BiH
Sta ocekivati od nepismenih vec da prose. Logika
Fakat, desi se jednom, drugi put, pa bar treci put vodite racuna o pravopisu...
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Fakat, desi se jednom, drugi put, pa bar treci put vodite racuna o pravopisu...
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
- mali_milojica
#39124 Re: Premijer liga BiH
Daj ba uozbilji se ti.leškarenje wrote:Daj ba milojice uozbilji seode ko ode,odigra se tekma i hajmo. Ne znam šta povezujes ovom pričom
kad se nema i od najvećeg dusmana dobro dodje pomoć. Isto da uzmeš milju od lika koji ju je i zapalio..
Sta NK Siroki Brijeg ima sa ubistvom Vedrana?
Ne znam zasto nas povezujes da se nesto aman lizemo sa njima i nabijas neku simbolicnu 1000 KM na nos.
Siroki je vise sebi napravio reklamu sa tim,nego sto je nama pomogao. Mi smo mogli i bez te milje,ali u svakom slucaju im hvala.
Nije isto,ljudi iz Sirokog Brijega nisu dosli i zapalili Grbavicu
- hrasno38
#39125 Re: Premijer liga BiH
Zlatan Mijo jelic je krajem prosle godine napustio totalno BiH i Siroki te preselio u Hrvatsku ali bez obzira na to tvoje ludilo se nastavlja. Ratni zocinac je samo onaj ko je presudjen kao ratni zlocinac a Jelic presudjen nije nego je samo podignuta optuznica za ratne zlocine kao sto je bila podignuta i za Orica pa je oslobodjen. I koji moj uplices tu pricu u pricu o izgradnji stadiona Grbavica.....Zeljine karte uzimaju ljudi i klubovi sa svih strana a vama vise ni Tan neda 1000 KM. Placete mjesecima i podmjevate se kao da je istocna tribina suplja prica i kako ona mic po mic nice padate u svojim pricama sve nize i nize.leškarenje wrote:Daj ba milojice uozbilji seode ko ode,odigra se tekma i hajmo. Ne znam šta povezujes ovom pričom