Prije bi Emirati gorili nego što bi navijači to dozvolili. Isto je i sa Anfieldom, Old Traffordom, Stamford Bridgeom, Etihadom, i zasad još neimenovanim stadionom Tottenhama.
To razlikuje navijače od kokošaka.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Wow, dva put bio u EngleskojOsmi Socrates wrote: ↑26/04/2023 01:12 Prijatelju, ja sam dva puta po godinu dana proveo u Engleskoj. Jednom kao dijete, jednom kao student.
U Engleskoj imam bliske rodbine.
Engleski fudbal nije za mene internet zanimacija, nego jedan od odrednica mog identiteta.
Zato, ne lupaj bezveze.
On je iz Amerike ja mislim.LSD wrote: ↑26/04/2023 01:25Javljas se odnekud iz tuzlaksnog kantona ili USK, furas se da ti je engleski fudbal odrednica identitetaOsmi Socrates wrote: ↑26/04/2023 01:12 Prijatelju, ja sam dva puta po godinu dana proveo u Engleskoj. Jednom kao dijete, jednom kao student.
U Engleskoj imam bliske rodbine.
Engleski fudbal nije za mene internet zanimacija, nego jedan od odrednica mog identiteta.
Zato, ne lupaj bezveze.usput pljujes po spanskom i talijanskom fudbalu, najzivas ih najgrđim imenima, lopovi, mafija,kriminalci...i sve je to kao odrednica nekog identiteta
![]()
Ne druze , ti lupetas iz posta u post, pogledaj kakve budalastine pises...i neko ti mora skrenuti paznju![]()
Ali on je bio dva puta u engleskoj, jednom kao student nije ti salaStudent_u_Ostavci wrote: ↑26/04/2023 01:27On je iz Amerike ja mislim.LSD wrote: ↑26/04/2023 01:25
Javljas se odnekud iz tuzlaksnog kantona ili USK, furas se da ti je engleski fudbal odrednica identitetausput pljujes po spanskom i talijanskom fudbalu, najzivas ih najgrđim imenima, lopovi, mafija,kriminalci...i sve je to kao odrednica nekog identiteta
![]()
Ne druze , ti lupetas iz posta u post, pogledaj kakve budalastine pises...i neko ti mora skrenuti paznju![]()
Tako da nije čudno da se ne kuži u soker![]()