Ovakav RM mora da se pobjedi!Crvena Tifoza wrote:Jedino što je pozitivno u ovom trenerku je to da se RM ne mora pobjediti pod svaku cijenu, čak im i neriješen rezultat odgovara.
Kad je ovo nabacio?

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovakav RM mora da se pobjedi!Crvena Tifoza wrote:Jedino što je pozitivno u ovom trenerku je to da se RM ne mora pobjediti pod svaku cijenu, čak im i neriješen rezultat odgovara.

Ublehatodd_smith wrote:..lik panj evo druga sezona
jethro wrote: Ubleha
a mozda je i cekao da xavi ide kao sad u MLS pa da pred kraj pasivno agresivno prozbori kojuomar little wrote:izgleda da ne mogu igrati zajedno zbog igre koju sada barca igra, ne zato sto iniesta smatra da je bolji od xavija ili da je xavi los igrac.
iniesta u zivotu ruzne rijeci nije rekao o nikome, zasto bi sada iz cista mira vrijedjao, od svih ljudi, xavija, wtf.
Pa problem je što više nisu glavni igrac Barce na terenuTito_i_Partija wrote:Njih dvojica igraju zajedno vec godinama, covjek bi rek'o da su maltene u braku. U cemu je odjednom sad problem?
Sta je sad rekao? Ja ga sinoc slusao, bas simpatican cikicaomar little wrote:sta oce onaj braida, pa taman se smirila oluja oko "odlaska" messija i on sad proziva city i otvara vrata tracevima. cemu to?? ja sportskog direktora igovana
ja ne znam jel to mediji napuhavaju, ali citam da je rekao da je highly unlikely da messi ode ali moguce je jer klubovi kao sto su city i psg imaju toliko para. kao, cudne stvari se znaju desit u fudbalu nekad.skenderija04 wrote:Sta je sad rekao? Ja ga sinoc slusao, bas simpatican cikicaomar little wrote:sta oce onaj braida, pa taman se smirila oluja oko "odlaska" messija i on sad proziva city i otvara vrata tracevima. cemu to?? ja sportskog direktora igovana
Hebo ga ti (LSD wrote:Pa problem je što više nisu glavni igrac Barce na terenuTito_i_Partija wrote:Njih dvojica igraju zajedno vec godinama, covjek bi rek'o da su maltene u braku. U cemu je odjednom sad problem?a teško se sa tim pomiriti nakon toliko godina dominacije i osvojenih trofeja.
Iniesta i Xavi su fini ljudi, ali im sigurno nije svejedno kada vide da im Neymar i Suarez uzimaju uloge na terenu (ne mislim na pozicije, vec uloge).
Lucho je promjenio komplet sistem i igra više ne ovisi o njima u onoj mjeri, kao nekad - ma ni blizunekad se bez njih dvojice nije mogla ni zamisliti igra....a sad su pomocna radna snaga
obicni šljakeri i dostavljaci lopti za onu trojicu u napadu , ukratko limited range....cak i Rakitić i Rafinha sve više minuta dobijaju i polako ih istiskuju.
A to im smeta, ocito.
5 0 5 wrote: