NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#39051 Re: NBA - National Basketball Association
a sta ovo veceras mijenja kad su lakersi u pitanju i eventualni trejd lebrona?
mislis da trejdom ovog visokog picka mogu A.D.-a dovesti?
mislis da trejdom ovog visokog picka mogu A.D.-a dovesti?
-
Rob_Atl
#39052 Re: NBA - National Basketball Association
Kako da ne , ima dosta dobrih igraca na ovom draftu, napraviti mladu ekipu i trust the process 
- karanana
#39053 Re: NBA - National Basketball Association
moze to. win-win i za jedne i za druge. jos mozda kad bi kuzmu ubacili.....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#39054 Re: NBA - National Basketball Association
4. pick i jedan igrač, nema šanse da bi to iko normalan odbio 
Mislim da Kuz nije fit ako izaberu Ziona, zato neka uzmu Lonza
Mislim da Kuz nije fit ako izaberu Ziona, zato neka uzmu Lonza
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39055 Re: NBA - National Basketball Association
Pričalo se i za Cousinsa i Davisa, pa ništa ne bi.
Tako i Zion i Davis.
A i ovaj je već usro, gledaće da šta uzmu za njega.
Prva finala zapada...pa nekako mi je rezultat preveliki u odnosu na igru, nije se Portland toliko loše držao, ali su pukli u 4/4.
Kad bi se Lillard probudio, bilo bi to zanimljivije.
Tako i Zion i Davis.
A i ovaj je već usro, gledaće da šta uzmu za njega.
Prva finala zapada...pa nekako mi je rezultat preveliki u odnosu na igru, nije se Portland toliko loše držao, ali su pukli u 4/4.
Kad bi se Lillard probudio, bilo bi to zanimljivije.
-
Concord
#39056 Re: NBA - National Basketball Association
Knicksi jedini top 3 tim lutrije koji je ostao u top 3. Chicago popusio najvise, a ni Sunsima nije puno bolje.
3 pick je super, ne treba biti nezahvalan. Pored toga sa prostorom za 2 max ugovora ovo ljeto, dobrim mladim igracima i upravom koja konacno izgleda kao da zna sta radi, nadziru se neka bolja vremena za New York. A i jake glasine kruze ko bi mogao potpisati.
Ja zadovoljan
3 pick je super, ne treba biti nezahvalan. Pored toga sa prostorom za 2 max ugovora ovo ljeto, dobrim mladim igracima i upravom koja konacno izgleda kao da zna sta radi, nadziru se neka bolja vremena za New York. A i jake glasine kruze ko bi mogao potpisati.
Ja zadovoljan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39057 Re: NBA - National Basketball Association
Koga bi mogli uzeti kao 3. pick?Concord wrote:Knicksi jedini top 3 tim lutrije koji je ostao u top 3. Chicago popusio najvise, a ni Sunsima nije puno bolje.
Ja zadovoljan
- shalla
#39058 Re: NBA - National Basketball Association
Denveru sljedeće sezone igra ovaj Porter što je bio treći pick ove godine? Ako ga povreda nije srozala biće to super upgrade na ovaj roster...
Što se tiče NO, navodno AD nema nikakvu namjeru da ostane tako da oni mogu napraviti baš odličan roster ako uzmu fine igrače za njega...
Koga Lakersi mogu uzeti na četvrtom picku, znam za Ziona da je monstrum, znam da su RJ, Morant i Culver također odlični, koga li će oni ganjati Boga pitaj...
Što se tiče NO, navodno AD nema nikakvu namjeru da ostane tako da oni mogu napraviti baš odličan roster ako uzmu fine igrače za njega...
Koga Lakersi mogu uzeti na četvrtom picku, znam za Ziona da je monstrum, znam da su RJ, Morant i Culver također odlični, koga li će oni ganjati Boga pitaj...
-
kakavdanakneiskustvu
#39059 Re: NBA - National Basketball Association
booker nije playkaranana wrote:znaci sunsi kazu da ako dobiju prvi pick da nece njega uzeti?
sta ce im play kad imaju onog malog bookera. a nemaju ovako nekog dominantnog u gradji, ne znam ni ja sta je zion, power forward ili je centar. vjerovatno pf. ustvari sad vidim i sjetih se da su uzeli aytona prosle godine, ali mislim da bi zion mogu u svaki tim da se uklopi.
-
Concord
#39060 Re: NBA - National Basketball Association
Racunajuci da je nemoguce da Zion padne sa prvog mjesta, ostaju Ja Morant i RJ Barrett od cega jedan ide Memphisu (naravno osim ako nema neko nadrogiran u upravi Pelicansa i Grizzliesa).Tomahawk11 wrote:Koga bi mogli uzeti kao 3. pick?
Poslije ove trojice je primjetan dropoff u kvalieti igraca pa sam zato i naglasio da je dobro sto je New York upao u top 3 picka.
- tuzlak1212
#39061 Re: NBA - National Basketball Association
Ja znam da oni hejteri govore da bi Lebron trebao trazit trade, al njsam vidio ni blizu pouzdanom izvoru da se to desilo.
NOP su rekli da nece trejdat Davisa sa LAL, nezz kako bi ga Lakersi mogli dobit. Ja ocekujem Irvinga u LAL nakon fijaska sa Celticsima a taman ce i Lonza otjerat malo s parketa. Mada treba Lamersima dobra centarska linija ako hoce sa Lebronom na titulu.
NOP su rekli da nece trejdat Davisa sa LAL, nezz kako bi ga Lakersi mogli dobit. Ja ocekujem Irvinga u LAL nakon fijaska sa Celticsima a taman ce i Lonza otjerat malo s parketa. Mada treba Lamersima dobra centarska linija ako hoce sa Lebronom na titulu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39062 Re: NBA - National Basketball Association
Hoće li opet on na jednu stranu klupe, svi ostali na drugu?
In Džaval we trust
In Džaval we trust
-
Melo15
#39063 Re: NBA - National Basketball Association
MPJ je bio 14. pik, kaze da se nikad bolje nije osjecao i da bi mogao igrati vec u ljetnoj ligi..A postoje indikacije da bi prva utakmica mogla biti namjestena izmedju njega i Zion-ashalla wrote:Denveru sljedeće sezone igra ovaj Porter što je bio treći pick ove godine? Ako ga povreda nije srozala biće to super upgrade na ovaj roster...
-
kakavdanakneiskustvu
- shalla
#39065 Re: NBA - National Basketball Association
Do mene, htio sam napisati što je trebao biti prvi pick, Bog dragi zna otkud meni ovo treći pickMelo15 wrote:MPJ je bio 14. pik, kaze da se nikad bolje nije osjecao i da bi mogao igrati vec u ljetnoj ligi..A postoje indikacije da bi prva utakmica mogla biti namjestena izmedju njega i Zion-ashalla wrote:Denveru sljedeće sezone igra ovaj Porter što je bio treći pick ove godine? Ako ga povreda nije srozala biće to super upgrade na ovaj roster...
Hvala na ispravci
- JThomas
#39066 Re: NBA - National Basketball Association
da, po ranim projekcijama te godine trebao je biti u prva tri picka. pošto su ga oni uzeli sa 14. pickom, pretpostavljam da je potencijalna korist i dalje veća od rizika. ali povrede su mu vrlo zajebane, već je imao dvije operacije i propustio skoro dvije cijele sezone u komadu. to nikad se nije bolje osjećao svi oni govore u takvim situacijama...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39067 Re: NBA - National Basketball Association
Ako bude i kao Embiid, biće dobro.
A znamo koliko je on dobro.
A znamo koliko je on dobro.
- JThomas
#39068 Re: NBA - National Basketball Association
ovaj je više krilo i vanjski igrač iako je visok blizu 210. nema nažalost nikakve garancije ni da će se uspjeti pojaviti na terenu. ali opet za 14. pick, vrijedilo je probati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39069 Re: NBA - National Basketball Association
Mislio sam na ovaj dio sa povredama i to koliko će igrati.
- JThomas
#39070 Re: NBA - National Basketball Association
jako je osjetljivo, donji dio leđa i pršljenovi.
- spree
#39071 Re: NBA - National Basketball Association
Nesto se govorka da Zion hoce samo u knickse. Mozda bi mogao reci pelsima i grizlijima da nece kod njih. Kao razumna osoba sumnjam u ovo, a kao navijač knicksa se nadam
. Kad smo vec kod nadanja sa trecim pickom i dva max igraca bi se moglo ovo iskombinovati: morant, durant i kawhi ili barrett, durant i irving.
-
Concord
#39072 Re: NBA - National Basketball Association
Kako rookie moze uopste birati gdje hoce gdje nece? Koliko znam moze samo traziti trade nakon sto je draftan, a u tom slucaju bi Pelsi dusu uzeli Knicksima za njega.
- spree
#39073 Re: NBA - National Basketball Association
Ne moze birati, ali moze reci necu da igram za vas. Mada sumnjam da je to istinito.
- karanana
#39074 Re: NBA - National Basketball Association
koliko traje rookie contract prije nego postane free agent?
ne vjerujem da ce zajebavati. sta ima veze gdje igra prvih par godina. a mozda nesto i bude od pelsa sad. pa neko rece, dal na ovoj temi ili sam negdje drugo procito da je htio u atl.
haha, jeste vidjeli snimak raje koja radi u pelicansovom ticket officu kad su dobili prvi pick?
ne vjerujem da ce zajebavati. sta ima veze gdje igra prvih par godina. a mozda nesto i bude od pelsa sad. pa neko rece, dal na ovoj temi ili sam negdje drugo procito da je htio u atl.
haha, jeste vidjeli snimak raje koja radi u pelicansovom ticket officu kad su dobili prvi pick?
- tuzlak1212
#39075 Re: NBA - National Basketball Association
4 godine ja mislimkaranana wrote:koliko traje rookie contract prije nego postane free agent?