Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naopako veceras
Cekao bi dalas 198+, ali na kraju sam morao dvaput kontru na njega upaliti koja ce proci izgleda. zadnja cetvrtina 4 poena za 5 minuta.
Edit: Pregazi ih Dalas ocekivano 103 : 81. Kontra svetinja
svi vi koji gotivite temu vjerovatno poigrate i na wwin nekad....ako neko od vas igra poker wwin stars tilt ili bilo koji online ...otvorio sam temu texas holdem poker ovdje u ostali sportovi..hvala.
iskreno, ocekujem ispod 11 kornera liverpool arsenal i kvota je 2. naravno 50-50 su sanse ali nekako osjecaj i kad gledam statistiku i jednih i drugih kod kuce i na strani i protivnike protiv kojih je bilo kornera a protiv kojih nije ovo mi je izbor sto se kornera i te tekme tice.
PriNc_ba wrote:iskreno, ocekujem ispod 11 kornera liverpool arsenal i kvota je 2. naravno 50-50 su sanse ali nekako osjecaj i kad gledam statistiku i jednih i drugih kod kuce i na strani i protivnike protiv kojih je bilo kornera a protiv kojih nije ovo mi je izbor sto se kornera i te tekme tice.
i under kartoni aBd valjda prodje
i x2 na arsenal i tu nije tradicija da liverpul dominiraa kuci protiv arsenala
Od svih ja izaberem dvije utakmice ta 2+ koje igraju 0:0
Tacno vec neko vrijeme padam na svabama 2+ i to na onim utakmicama gdje se ocekuje najvise golova