Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#39026 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U svakom zakonu kod nas u svim sferama života postoji "rupa", pomoću koje kriminalci i hoštapleri ostvaruju svoj interes a da pri tome ne odgovaraju nikome, jer se uvijek vade na tu "rupu" u zakonu koja ih pokriva....tako je i u sportu i fudbalu...tako da i ovdje treba očekivati da će varalice pokušati šta da odrade sebi u korist, ne mogu oni ba ništa uništiti ili izmijeniti, jer nismo mi njima predočili dokaze u samo jednom primjerku, pa da mogu to poderati ili prepravljati i da mi onda izvisimo, imamo valjda i za sebe rezervnih dokaza u hard-copy verziji, ovo sada malo bukvalno navodim, ali sada naši moraju zapeti iz svih žila i biti spremni na munjevitu reakciju ako oni bilo šta pokušaju "izmijeniti" u odnosu na činjenično stanje, i odmah ih poklopiti tužbom na najveću instancu i dokazima koji će to popratiti....da su mogli, samo bi registrovali 3-0 i kraj priče, ovako, možda ipak ima nade...za bar ponovljenu utakmicu što bi bilo najpravednije i što bi bilo ravno pobjedi za naš klub...
-
The 51st State
#39027 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
da se hoce vratiti ovaj ciganluk savezov pa da izgubimo od litvanije, da se bagra ne docepa para...
- van helsing
#39028 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
NK Zvijezda - FK Sarajevo,prenos utakmice na Moja TV,kanal "BH Telecom Premijer liga".
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- Opetja033
#39029 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
The 51st State wrote:da se hoce vratiti ovaj ciganluk savezov pa da izgubimo od litvanije, da se bagra ne docepa para...
Ostane li 0:3 Boga Dragog molim da se ne plasiramo na SP.
A vezano za prolongiranje odluke: sve mi mirise na ponovljenu utakmicu. Bas sve.
- Logovan
#39030 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma mogu oni sve...north wrote:U svakom zakonu kod nas u svim sferama života postoji "rupa", pomoću koje kriminalci i hoštapleri ostvaruju svoj interes a da pri tome ne odgovaraju nikome, jer se uvijek vade na tu "rupu" u zakonu koja ih pokriva....tako je i u sportu i fudbalu...tako da i ovdje treba očekivati da će varalice pokušati šta da odrade sebi u korist, ne mogu oni ba ništa uništiti ili izmijeniti, jer nismo mi njima predočili dokaze u samo jednom primjerku, pa da mogu to poderati ili prepravljati i da mi onda izvisimo, imamo valjda i za sebe rezervnih dokaza u hard-copy verziji, ovo sada malo bukvalno navodim, ali sada naši moraju zapeti iz svih žila i biti spremni na munjevitu reakciju ako oni bilo šta pokušaju "izmijeniti" u odnosu na činjenično stanje, i odmah ih poklopiti tužbom na najveću instancu i dokazima koji će to popratiti....da su mogli, samo bi registrovali 3-0 i kraj priče, ovako, možda ipak ima nade...za bar ponovljenu utakmicu što bi bilo najpravednije i što bi bilo ravno pobjedi za naš klub...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#39031 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Čuj bez odluke još 5 dana, a kada je trebalo upisati 0:3 jednoglasno su odlučili već idući dan. 
- omega369
#39032 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
naravno, samo je kaznjavanje brzo a svaka druga odluka koja bi eventualno isla u nasu korist se raspreda sjednica i sjednicama. sjetite se samo slucaja gavaric, identican scenerij. zna bagra, ima iskustvaleet wrote:Čuj bez odluke još 5 dana, a kada je trebalo upisati 0:3 jednoglasno su odlučili već idući dan.
- GandalfSivi
#39033 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Regularno, sad mi kao trebamo biti iznenadjeni. U idealnom svijetu Bilbija bi vec uveliko zabijao golove za nas, ne bi bilo odgodjeno. Sto se ovoga tice, pa nije to kao da apelaciona komisija ispravlja odluke drugih. Svi su oni ista bagra, sada bi se jedni trebali zamjeriti drugima. Jest' aha...
- SmokingMan
#39034 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To samo može kod nas...leet wrote:Čuj bez odluke još 5 dana, a kada je trebalo upisati 0:3 jednoglasno su odlučili već idući dan.
- wickerman
#39035 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kad vidim ove nase igrace da najavljuju tri boda,a realno ne mogu meda sa kasike ja bi im od plate odbio 80%. Sta koji klinac oni najavljuju,pobjedi pa pricaj kako meljes ko Bayern,a ovako samo j.... posten narod.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#39037 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo da prijavim da sam ja pobrisao postove koji komentarisu rad moderatora. Ako imate neku kritiku mozete je uputiti na PP Administraciji.
Nema potrebe da se bilo ko proziva, pa ni drug "Plavih 11"
. Imate u sklopu svakog posta opciju prijavljivanja postova koji mislite da treba prijaviti, i mi cemo reagovati na njih. Ne mozete oceklivati da smo i mi svaki dan po 24h dnevno na forumu.
Dakle, znate proceduru. Prijava posta, ili zalba Administraciji na PP.
Komentarisanje rada moderatora i Administratora necemo nastaviti. Narocito ne na temama koje su striktno definisane tematikom.
Hvala.
Nema potrebe da se bilo ko proziva, pa ni drug "Plavih 11"
Dakle, znate proceduru. Prijava posta, ili zalba Administraciji na PP.
Komentarisanje rada moderatora i Administratora necemo nastaviti. Narocito ne na temama koje su striktno definisane tematikom.
Hvala.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Logovan
#39040 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Treba im reći da malo grb poprave.Pitar sa Kariba wrote:Ovo, ono...
http://myemail.constantcontact.com/Card ... Gj0sJmmwPM
p.s. Ovo za crne dresove...
- Opetja033
#39041 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neka ga ne diraju, neka stoji ovako kako jeste!Logovan wrote:Treba im reći da malo grb poprave.Pitar sa Kariba wrote:Ovo, ono...
http://myemail.constantcontact.com/Card ... Gj0sJmmwPM![]()
Crni dresovi
- ruud
#39042 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
i to grb s ljiljanom 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#39043 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Isanovic, kao i najcesce, pogadja sustinu. Ja bih dodao jos par kritika i osvrta, ali mislim da je i ovaj tekst sasvim dovoljan, kao samar, nadam se, otreznjenja.
Sarajevo igra na sigurno - da ne izgubi
Tim sa Koševa novim četvrtim ovosezonskim remijem u Gradačcu sa Zvijezdom (sva četiri završila 0:0) udaljio se od mogućeg osvajanja prvog mjesta na jesenjoj polusezoni.
klix.ba
Sarajevo igra na sigurno - da ne izgubi
Tim sa Koševa novim četvrtim ovosezonskim remijem u Gradačcu sa Zvijezdom (sva četiri završila 0:0) udaljio se od mogućeg osvajanja prvog mjesta na jesenjoj polusezoni.
klix.ba
-
north
#39044 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nijedno slovo se ne može odbiti....a jebi ga, godinama se priča, pouka, okrenuti list, biće bolje.... možemo ovako do kijameta stalno nadati se, ali još nema svjetla na kraju tunela...sto puta sam pisao, trebalo bi stavljati kamere na trening Sarajeva da se vidi šta se tu radi, pa je li moguće nakon toliko svakodnevnog treniranja godinama da se ne mogu naučiti osnove fudbala: centaršut barem svaki treći, par izrađenih akcija, prekidi itd..da ne pričamo o nečemu složenijem, tipa atraktivni potezi i sl......pa nije kvantna fizika za ovo osnovno majka mu stara, ili jeste na nas

- ledeni_caj
#39045 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jedno vrijeme, dok nismo imali problema sa tim ubacajima
sam bio cest na nasim treninzima, i tada je to izgledalo zalosno, mogu misliti na sta to lici sada. 
-
leo karan
#39046 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hipoteticki
da je Husref trener Borca, znate kad bi bio na prvom mjestu u ovakvoj situaciji?
Nikad.
Budimo realni, trener nam je limitiran i nema napretka s njim.
Kakav je onaj Vlatko Glavas?
da je Husref trener Borca, znate kad bi bio na prvom mjestu u ovakvoj situaciji?
Nikad.
- Sajo---:
#39047 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Blaž Slišković? Il' je ono nešto u Kini!?
- Zavatoni
#39048 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zna li iko šta je sa Bilbijom i kada će ti j***ni papiri biti sređeni?
- devito
#39049 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ni sa Murinjom ne bi bili zadovoljnileo karan wrote:Hipoteticki
Nikad.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
- Logovan
#39050 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma kakav Glavas, veze on nema sa fudbalom.leo karan wrote:Hipoteticki
Nikad.