SDP

StupskaBitanga

#39001 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Sve je moguće
zeleni xy

#39002 Re: SDP

Post by zeleni xy »

Jedna prigodna :mrgreen:

Last edited by zeleni xy on 07/12/2014 12:17, edited 3 times in total.
JThomas

#39003 Re: SDP

Post by JThomas »

ovo vjerovatno znači da bi na poštenim izborima bešlagić i pobijedio.
Banksy

#39004 Re: SDP

Post by Banksy »

A uđe li Zlatko, pardon, Nikšić, trebaće vremena da se naviknemo :D u vlast s SDA i DF-om, kao te, svuda potrebne dvije ruke koje im nedostaju za stabilnu vlast, dodatno će ojačati svoj položaj i nema šanse da ih dogodine ova Bešlagićeva struja skine.

edit: kakogod, stranka je zaista pocijepana napola i ne vjerujem da će tako dugo moći funkcionirati bez većih, otvorenih sukoba ...
Last edited by Banksy on 07/12/2014 12:15, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#39005 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Umjesto njega trebao bi Jasmin Imamovići ići
A uđe li Zlatko, pardon, Nikšić, trebaće vremena da se naviknemo :D u vlast s SDA i DF-om, kao te, svuda potrebne dvije ruke koje im nedostaju za stabilnu vlast, dodatno će ojačati svoj položaj i nema šanse da ih dogodine ova Bešlagićeva struja skine ...
Željko i Nermin mogu se tada komotno oprostiti od izbornog praga koji će možda proći isključivo na lokalnom nivou
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#39006 Re: SDP

Post by -LIBERO- »

JThomas wrote:ovo vjerovatno znači da bi na poštenim izborima bešlagić i pobijedio.
Samo da je dozivjeti da prodje taj prijedlog, jedan clan stranke-jedan glas, i poslije glasanja vidjeti lica Nerke, Zlaje i ekipice...pa vjerujem da takvim glasanjem nebi dobili ni 20%glasova.

Zato to nece proci, nikada.
muha_sa

#39007 Re: SDP

Post by muha_sa »

zeleni xy wrote:Jedna prigodna :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4
izbriši ovo s :D
muha_sa

#39008 Re: SDP

Post by muha_sa »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4 [/youtube]
.
casica

#39009 Re: SDP

Post by casica »

-LIBERO- wrote:
JThomas wrote:ovo vjerovatno znači da bi na poštenim izborima bešlagić i pobijedio.
Samo da je dozivjeti da prodje taj prijedlog, jedan clan stranke-jedan glas, i poslije glasanja vidjeti lica Nerke, Zlaje i ekipice...pa vjerujem da takvim glasanjem nebi dobili ni 20%glasova.

Prošlo je sinoć.
StupskaBitanga

#39010 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

-LIBERO- wrote:

:thumbup:
StupskaBitanga

#39011 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

casica wrote:
-LIBERO- wrote:

Prošlo je sinoć.
jesu to usvojili?
casica

#39012 Re: SDP

Post by casica »

da
StupskaBitanga

#39013 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Lijepe vijesti :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#39014 Re: SDP

Post by -LIBERO- »

Fakat usvojili, jedan clan stranke-jedan glas? :? :shock:

U jbt.znaci za 7-8mjeseci bi se nesto i moglo promjeniti. Ovo ako su usvojili, je puno bitnije, neuporedivo, od ovog igrokaza i cirkusa sa Niksicem i Zlatkom.

Ipak imaju onda sanse da se iscupaju.
zeleni xy

#39015 Re: SDP

Post by zeleni xy »

muha_sa wrote:

https://www.youtube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4
izbriši ovo s :D
Image

It hurts to set you free
But you'll never follow me
The end of laughter and soft lies
The end of nights we tried to die

This is the end

uskoro ...
Image
Prpa.ba

#39016 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Imaju mjesece i mjesece da osiguraju mirnu tranziciju bez cesljanja papira koji ce biti obradjeni rezacima. :mrgreen:
svi u napad

#39017 Re: SDP

Post by svi u napad »

Koja komedija. Kako smo mi glup narod i koji smo mi mazohisti. Covjek dadne ostavku prije 2 mjeseca i poslije 2 mjeseca bude biran za predsjednika. Ne radi se tu jel´on kriminalac, nesposoban ili nesto trece, vec jarane imali smo katastrofalne rezultate na izborima, ti si tu bio jedan od glavnih igraca, sam si dao ostavku, sto ukratko zanci alajhmanet Nerko.
Sto se tice vjecnog predcjednika pod hitno treba oformiti konzilij specijalista da ga izucavaju par godina. Covjek jest pametan i obrazovan ali brate preteski bolesnik. Covjek voli vlast i moc tj. zeli imati stalnu kontrolu nad gmizavcima da je to nevjerovatno. Jasno je da tu ima i straha od eventualne kontrole i procesuiranja al brate sto je previse, previse je. Mozda je ovo i neko privremeno rjesenje da se u narednom periodu ociste papiri i uklone dokazi o kriminalnim radnjama a onda preda stranka u vrlo losem stanju nekoj drugoj struji kako bi se nakon par godina objasnilo da se ne moze bez njih. Ocekujem stvaranje jos jedne partije koja zbog slabe ekonomije nece nista moci znacajnije uraditi ili ce se domokratske struje prikljuciti DF-u.
Ako Zeljko nesto ne uradi u ovom periodu sa socialdemokratijom u BiH je gotovo. Ovakav SDP ne moze nista uciniti na politickom polju osim da lijepo nekoliko stotina clanova nastavi ziviti od ubiranja kirija. Ekonomija tj. lova je sve. Evo zbog love se Lazovic i kompanija vracaju u potonuli SDP a otisli su zbog "ideala i demokratije". Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. :bih:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#39018 Re: SDP

Post by sabina1 »

Ne znam da li ste zapazili informaciju objavljenu prije dva dana , da je Stjepan Kljujić sa dva jarana odbio ujedinjenje sa SDP-om.

Mislim da su ovim neujedinjenjem na dobitku i Kljujić i SDP.
bob_rock

#39019 Re: SDP

Post by bob_rock »

Izbor Niksica me nije iznenadio,koliko me iznenadila mala razlika u 9 glasova. Znaci 5 delegata je nedostajalo da predje na selimovu stranu i predsjednik bi bio Selim.

@Banksy: Da li stvarno mislis da u ostalim partijama je kongres ili unutarstranacki izbori prolazi bez "pripreme" i lobiranja.

Evo ti par primjera:
- sda kongres borba izmedju tihica i bakira kad je tihic dobio.

- df i razne mucke po opstinama za vrijeme unutarstranackih izbora

- sbih posljednji kongres gdje su pojavljivali delegati iz nepostojecih opstinskih odbora,

- sbb demokratija nema potrebe za kongres i drugo misljenje.

Helem,kad sve to vidis i poslije ocekujes u politici cistu i postenu igru moze govoriti o tebi da si ili veoma naivna osoba ili
glumis neutralca s ciljem kompromitiranja druge politicke opcije.
MOSALJOZE

#39020 Re: SDP

Post by MOSALJOZE »

@bob_rock pa Tuzla vuče na jednu stranu,a Sarajevo na drugu.Krajina je očito bila podjeljena.
SDP nastavlja gdje je stao,tone dublje i dublje.
It_is_a_Leclerc

#39021 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Čestitam gospodinu Nikšiću. Prava odluka Kongresa. SDP ne treba prepustiti u ruke neozbiljnim kadrovima, koji se žele dokopati stranačkih fotelja da se igraju Saveza komunista i reformista Ante Markovića. Sad treba konsolidirati stranku od dna prema vrhu.

Opet kažem, pomama za Kongresom stranke koja je, šatro, mrtve, bezveze i koja, kao , nikog ne zanima, dovoljno govori o tome kakva je partija SDP, a bogami i o ovim "nezadovoljnim" kadrovima po forumu.
rajvosa1

#39022 Re: SDP

Post by rajvosa1 »

Onima koji su nekad vjerovali u SDP ostaje samo da učenjem Fatihe ili na neki drugi način odaju počast rahmetliji/pokojniku
Zeljoooo

#39023 Re: SDP

Post by Zeljoooo »

@leclerce jesi li svrsio. Izabran ti Niksic.
It_is_a_Leclerc

#39024 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Zeljoooo wrote:@leclerce jesi li svrsio. Izabran ti Niksic.
Meni nije pobijedio. Ja sam veliki kritičar SDP-a, jer su izigrali moje povjerenje. Ali im želim što brži oporavak, i da ponovo pokušaju nešto uraditi.

P.S. Hvala na interesu za moj seksualni život, ali razumjet ćete da ću tu informaciju zadržati za sebe ;)
Zeljoooo

#39025 Re: SDP

Post by Zeljoooo »

It_is_a_Leclerc wrote:
Zeljoooo wrote:@leclerce jesi li svrsio. Izabran ti Niksic.
Meni nije pobijedio. Ja sam veliki kritičar SDP-a, jer su izigrali moje povjerenje. Ali im želim što brži oporavak, i da ponovo pokušaju nešto uraditi.

P.S. Hvala na interesu za moj seksualni život, ali razumjet ćete da ću tu informaciju zadržati za sebe ;)
Da, da zelis im brzi oporavak sa Niksicem. Ako nije ironija onda :lol:
Post Reply