Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:Ovaj je došao da odradi. Prvo nije svirao penal, postavio Mascherana na zicer sljedecem da ga sjebe za klasiko, i sad iskljucenje...
Joj daj, pa koji kloc pravi prekrsaj u 16 kod rezultata 5:0 u ovakvoj utakmici i situaciji?!
Sudija moze biti ovakav i onakav, ali sve zahvale trebaju ici na racun klocine.
skenderija04 wrote:Ovaj je došao da odradi. Prvo nije svirao penal, postavio Mascherana na zicer sljedecem da ga sjebe za klasiko, i sad iskljucenje...
Joj daj, pa koji kloc pravi prekrsaj u 16 kod rezultata 5:0 u ovakvoj utakmici i situaciji?!
Sudija moze biti ovakav i onakav, ali sve zahvale trebaju ici na racun klocine.
Ne znam, vidjecemo. Ono nije za direktan crveni karton. Druga stvar je onaj magarac
Crveni za Alvesa je sjajna stvar za Barcu pred El Clasico da ga hoce kazniti da ne igra do kraja sezone, bilo bi najbolje za klub....ali nece jbg
Igrace Adriano ili Montoya, koji bar znaju da su bekovi (ako ništa drugo).
Mnogo veca je opasnost žuti za Mascherana on ce morati propustiti Eibar, ne smije se rizikovati drugi žuti, jer u tom slucaju Barca ce igrati Clasico bez zadnjeg veznog.
LSD wrote:Crveni za Alvesa je sjajna stvar za Barcu pred El Clasico da ga hoce kazniti da ne igra do kraja sezone, bilo bi najbolje za klub....ali nece jbg
Mnogo veca je opasnost žuti za Mascherana on ce morati propustiti Eibar, ne smije se rizikovati drugi žuti, jer u tom slucaju Barca ce igrati Clasico bez zadnjeg veznog.
bas sam razmisljao tokom utakmice sta ces naci negativno. alves ti je pao k'o kec na desetku.
LSD wrote:Crveni za Alvesa je sjajna stvar za Barcu pred El Clasico da ga hoce kazniti da ne igra do kraja sezone, bilo bi najbolje za klub....ali nece jbg
bas sam razmisljao tokom utakmice sta ces naci negativno. alves ti je pao k'o kec na desetku.
joj ljudi, nemojte komentarisati dok ne pogledaaaam hahaha nisam stigao gledati utakmicu.
Čuj Alves crveni, možel bolji poklon?
Hajd nek neko postavi link highlightsa, PLEASE
LSD wrote:
pa jesam li u pravu eto reci, ako sam šta slagao
nije stvar u tome da li si upravu, nego sto je uvijek poslije utakmice tvoj prvi komentar negativan. bez obzira da li su izgubili ili pobijedili 5:0. evo danas, mogao si izabrati toliko pozitivnih stvari. te hat trick, xavi, iniesta, suarez, pique, kontre, ovo ono... a ti bas po alvesu.