Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3901 Re: Zeničani
Bio sam u toj hali, a gledao sam i u FIS-u koji ima respektabilnu ponudu Borcevih odijela. Jednostavno nemaju modela za mene, a ona 2-3 koja bi mi, uz znatne krojace intervencije, iole stajala su bila neprikladnih boja za posao (crna, bež i bilo je jedno sa ogromnim prugama), a meni je hitno trebalo zbog posla. I ne nisam otisao u Granoff ili Cezars, jer tamo jedno kosta ko svih 4 koja trenutno imam. Imam namjeru ponovo otici u tu halu i rado cu kupiti ako nadjem nesto sto mi odgovara 
- Norm
#3902 Re: Zeničani
...ma ne prozivam ja licno tebe nego sve nas "dzuture" kakvi smo...
Nisam siguran ni da ta opcija vise postoji (hala u krugu tvornice)...
Nisam siguran ni da ta opcija vise postoji (hala u krugu tvornice)...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3903 Re: Zeničani
Znam druze, "Krivi smo mi" fino je to Djole Balasevic opjevao. Elem ja bih da zakljucimo pricu o odijelima, da ne zachatavamo temu. U Zenici znaci niko ne radi sivanje, ili niko na forumu ne zna. Kamen spoticanja mi je dao broj covjeka koji sije odijela, pa eto i to je nesto. Sve u svemu forumasi me nisu iznevjerili. Ova tema je fakat institucija 
- Norm
#3904 Re: Zeničani
Lijep materijal izaberi...
-
Konjanik
#3905 Re: Zeničani
Hej, ljudi ako ima neko da zivi na Jaliji, ja sam ovu nedelju bio na kratko u posjetu roditeljima u malom parku iza bivseg UMCOR-a (doma maldih) vidio sam strasno sumnjivog lika, srednjih godina, izlizane farmerke, visok 1,75m , prljav i sa cudnim izrazom lica ne bih znao reci jel bio pijan ili je mentalno poremecen..medjutim ono sto mi se zgadilo jeste da je on maltretirao dvojicu djecaka (dob oko 7-8 god.) naime tjerao ih je da se igraju s njim, cak kad a su pokusali otici on bi ih zvao imenima (sjecam se da je vikao Ajdine, dolazi ovamo..) bukvalo ih na prepad drzao uza se.
djecaci su bili poprilicno preplaseni njime, nisam znao sta bih al izaso sam u park da se sukobim s njime, al mi otac nije dao da se mijesam , pokusao sam ga pitat , imal problema, sta je rec?..samo me je odmjerio i poceo pricat neke nevezane stvari, sjeo je na zemlju i plasticnom flasom udaro od zemlju za to vrijeme dvojica djecaka su bukvalno zbrisali ..on je mene iskuliro i otisao za njima dozivajuci ih..
kasnije opet, izasao sam i vidio tog istog lika kako posmatra djecu na livadi ispred Suljine autoradionice al bilo mi je to malo lakse vidjet jer je dosta starijih bilo tu a i meni je bilo drago..
svejedno nisam ga uslikao (caca mi nije dao da se petljam) al eto lik je frik pravi pa Vi koji ste na Jaliji, pripazite sigurno ce te ga vidjet ne bih rekao da je i s Jalije, lici na kronera al nisam bas ni siguran da je iz Zenice iskreno
djecaci su bili poprilicno preplaseni njime, nisam znao sta bih al izaso sam u park da se sukobim s njime, al mi otac nije dao da se mijesam , pokusao sam ga pitat , imal problema, sta je rec?..samo me je odmjerio i poceo pricat neke nevezane stvari, sjeo je na zemlju i plasticnom flasom udaro od zemlju za to vrijeme dvojica djecaka su bukvalno zbrisali ..on je mene iskuliro i otisao za njima dozivajuci ih..
kasnije opet, izasao sam i vidio tog istog lika kako posmatra djecu na livadi ispred Suljine autoradionice al bilo mi je to malo lakse vidjet jer je dosta starijih bilo tu a i meni je bilo drago..
svejedno nisam ga uslikao (caca mi nije dao da se petljam) al eto lik je frik pravi pa Vi koji ste na Jaliji, pripazite sigurno ce te ga vidjet ne bih rekao da je i s Jalije, lici na kronera al nisam bas ni siguran da je iz Zenice iskreno
-
kakavdanakneiskustvu
-
ljuspica
#3907 Re: Zeničani
Ima li bus Zenica-Zadar i zna li neko cijene povratne karte? samo mi nemojte rec da zovem autobusku, jer stalno ih zovem hahah
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3908 Re: Zeničani
ljuspica wrote:Ima li bus Zenica-Zadar i zna li neko cijene povratne karte? samo mi nemojte rec da zovem autobusku, jer stalno ih zovem hahah
dobro, daj broj da kazemo da onda oni tebe nazovu..
-
Eborg
#3909 Re: Zeničani
Trebao bi biti, ja sam sa onim prevoznikom Jelinak, Jelenak ili kako vec isao do Biograda.
-
kakavdanakneiskustvu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3911 Re: Zeničani
Koliko se samo porodica raspalo zbog nasljedstva imovine. Jbt. rodjena braca se hoce pobit nasmrt radi stana. Ali u ovakvom kurtonu od drzave, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa, to je skoro pa postalo svakodnevnica. Pricao mi je kolega sto radi u Autocestama kakvih se sve drama nagledao za vrijeme eksproprijacije za autoput, na podrucju Klopca, Perinog Hana i Crkvica (Talami i Smetovski put). Ljudi se pred komisijom za vratove hvataju 
-
Kralj Tvrtko I.
- N.N.
#3913 Re: Zeničani
Nije ni cudo kada su svakakve spodobe primljene u sudsku policiju 
-
ljuspica
#3914 Re: Zeničani
jesul ga uhvatili do sad?
sad me samo zanima hoce li iko biti kazenjen ko je bio odgovoran za njega u tom trenutku???? sad moze svasta da ispadne i neki dogovor izmedju njega/njegovih i policije i ovo i ono....sve je moguce ovdje, ....u sve cu povjerovat ako ga neupecaju...
- kamen spoticanja
#3915 Re: Zeničani
cuj traze ga po radakovu...pa kako je lik s lisicama uspio doci do radakova u po bijela dana pred sudskom policijom 
- Partijaner
#3916 Re: Zeničani
Ma price za malu djecu.
- kamen spoticanja
#3917 Re: Zeničani
Zatvorenik čiji identitet još nije poznat pobjegao je oko 11 sati iz vozila Sudske policije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) intenzivno tragaju za njim na području Radakova u Zenici, potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u ZDK.
cool
cool
- cenecimoveocino
#3918 Re: Zeničani
hahhahahaha :'(
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- Norm
#3919 Re: Zeničani
Ma fin smo mi narod...svabe nevaljaju, oni su hladni..._BataZiv_0809 wrote:Koliko se samo porodica raspalo zbog nasljedstva imovine. Jbt. rodjena braca se hoce pobit nasmrt radi stana. Ali u ovakvom kurtonu od drzave, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa, to je skoro pa postalo svakodnevnica. Pricao mi je kolega sto radi u Autocestama kakvih se sve drama nagledao za vrijeme eksproprijacije za autoput, na podrucju Klopca, Perinog Hana i Crkvica (Talami i Smetovski put). Ljudi se pred komisijom za vratove hvataju
Nejse, prica meni jedan Njemac, rodjeni, kako mu nikada nece biti jasno kako moze brat bratu opsovati mater...Nakon sto sam mu preveo jednu "konverzaciju" nasih ljudi...
Fin smo mi narod...
-
ljuspica
#3920 Re: Zeničani
znaci postoji mogucnost da se radi o krivicnom djelu glede danasnjih vijesti i onog sto je pobjegao iz policijskog vozila?
edit: policija je uhvatila Burekovica u haustoru zgrade naselje Londza. U trenutku kad je pobjegao imao je lisice na rukama ali u medjuvremenu ih se rijesio. Hm...
edit: policija je uhvatila Burekovica u haustoru zgrade naselje Londza. U trenutku kad je pobjegao imao je lisice na rukama ali u medjuvremenu ih se rijesio. Hm...
-
Eborg
#3921 Re: Zeničani
Za takve stvari se ne gube policijski certifikati a gube se kada osuđenom kriminalcu odbiješ bubrege od batina.
Jebem ti i ljudska prava i NGO preseravanja.
Jebem ti i ljudska prava i NGO preseravanja.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3922 Re: Zeničani
Jel' istina da su ga nasli u istoj zgradi u kojoj je onaj manijak Brtain izvrsio silovanje nad djevojcicom?
- Oi
#3923 Re: Zeničani
da_BataZiv_0809 wrote:Jel' istina da su ga nasli u istoj zgradi u kojoj je onaj manijak Brtain izvrsio silovanje nad djevojcicom?
-
Eborg
#3924 Re: Zeničani
A Huso haman zivi u istoj zgradi.
- Oi
#3925 Re: Zeničani
ja čuo huso uhvatio burekovićaEborg wrote:A Huso haman zivi u istoj zgradi.