Joj jes' mi više pun qrac ovoga kako smo mi napaćen narod .. Prošao je rat davno, pa nismo jedini na svijetu imali rat pa da smo ostali dvadesetak godina takvi. Razumijem, jest nam država u raspadu, narod nema maltene šta da jede, na rubu egzistencije je 70% stanovništva .. al' kad čujem ono napaćen isto kao da nam treba kakva psihička pomoć, kao da smo svi redom retardirani. Bože sačuvaj.
Drugo, isto tako za ove lasere, u Španiji kad ganjaju Messija i Ronalda sa njima onda su to sve pravi navijači, koji znaju šta je strast prema klubu, al' zato kad to Bosanci rade nekoj planetarnoj zvijezdi, onda su primitivci i papci. Svi valjaju samo sami sebi ne valjamo.. Znaš ti nas, je.bo ti nas ..
No, vratimo se utakmici
Pape će naći način kako da popuni rupe u odbrani sigurno, i šta god sutra i u utorak bilo, ovi momci uz selektora i sve ostalo osoblje (osim Karabega

) zaslužuju samo riječi hvale i podrške, jer čine ono što niko drugi nije u stanju, našu državu predstavljaju u najsjajnijem svijetlu.
I da, sutra u slučaju neuspjeha odnosno poraza ( pu pu pu ne dao dragi Bog ) očekujem izjave vrlih stručnjaka kako Džeko ne zaslužuje da udiše isti zrak kao mi, da Spahić se odmah treba oprostit' jer ko je on da igra više, od Begovića je bolji Adi Adilović ..
Samo želim ukazati na greške iz prošlosti i ne ponavljati ih više. Šta god sutra bilo, ovi momci zaslužuju samo riječi hvale !!