NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MaroonBrigade

#3901 Re: NFL all about

Post by MaroonBrigade »

Kako pricas ispade da su Patriotsi cijelu sezonu igrali protiv nekih amatera a Falconsi svake hefte protiv GB i drugih jakih ekipa. Kontam ja da Patriotsi 20 godina dominiraju regularnim dijelom sezone pa to mnogima izgleda kao maciji kasalj. I onda u par navrata kada nije izgledalo lako, onda su Patriotsi cheater-i jer fakat nije moguce da je neko tako dobar :D
cvrčak_na_hedonizmu

#3902 Re: NFL all about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

MaroonBrigade wrote:Kako pricas ispade da su Patriotsi cijelu sezonu igrali protiv nekih amatera a Falconsi svake hefte protiv GB i drugih jakih ekipa. Kontam ja da Patriotsi 20 godina dominiraju regularnim dijelom sezone pa to mnogima izgleda kao maciji kasalj. I onda u par navrata kada nije izgledalo lako, onda su Patriotsi cheater-i jer fakat nije moguce da je neko tako dobar :D
Pardon, zaboravio sam da dodam Baltimor, Flaco je dobar QB. Ovo ostalo, šega, šala , pošalica.

Jedna od lošijih divizija, realno. AFC Jug pa njihova. Ispravi me ako griješim. To što je Miami ušao u plejof je lakrdija, što su dokazali u WC utakmici :-D Godinama im je divizija lakrdija ( za NFL standarde ) i nijedna ekipa se ne može nazvati kako Ameri vole reći kontenderima :D

Raspored im je bio još smješniji :D Pogledaj, 3 jake ekipe ( Pitt, Sietl, Baltimore ) i dvije dobre odbrane sa smiješnim QB ( Hjuston i Denver ), ovo ostalo :pisnuo:

Duboki naklon za dostignuća, al ovo je šega - ova sezona, realno
MaroonBrigade

#3903 Re: NFL all about

Post by MaroonBrigade »

Ma levati ba. 2 decenije ih sreca prati, ni sam ne znam zasto. Kako to da nema nikoga da im stane u kraj ba? Sinoc se povrijedi Bell odmah na pocektu tekme. Kako to da se bas najbolji pojedinac povrijedi? Cini mi se da je sinoc trava bila malo zelenija nego inace. Treba to provjeriti. Mozda nakon spygate-a i deflategate-a na red dodje i grassgate :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#3904 Re: NFL all about

MaroonBrigade wrote:Ma levati ba. 2 decenije ih sreca prati, ni sam ne znam zasto. Kako to da nema nikoga da im stane u kraj ba? Sinoc se povrijedi Bell odmah na pocektu tekme. Kako to da se bas najbolji pojedinac povrijedi? Cini mi se da je sinoc trava bila malo zelenija nego inace. Treba to provjeriti. Mozda nakon spygate-a i deflategate-a na red dodje i grassgate :lol:
Napisao da im je raspored ove bio smiješan, da im je divizija generalno smiješna i jedna od najslabijih u NFL-u, da su igrali protiv tri ozbiljna QB ( Ben, Flaco, Wilson ) i dvije ekipe koje bi bile dobre da nemaju poprilične kloceve u vidu QB-a ( Denver, Hjuston ). Također sam napisao da je Ryan značajno napredovao te da ima dosta bolje brojke ( mislim na plejof ) u odnosu na početak karijere i da mislim da mogu nešto napraviti u SB-u.

Ne znam šta ti nije jasno, odnosno gdje sam bio nejasan

:D
Pitarrr82

#3905 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

MaroonBrigade wrote:Ma levati ba. 2 decenije ih sreca prati, ni sam ne znam zasto. Kako to da nema nikoga da im stane u kraj ba? Sinoc se povrijedi Bell odmah na pocektu tekme. Kako to da se bas najbolji pojedinac povrijedi? Cini mi se da je sinoc trava bila malo zelenija nego inace. Treba to provjeriti. Mozda nakon spygate-a i deflategate-a na red dodje i grassgate :lol:

Sreca pa se ova igra ne igra samo zadnjih 20god :skoljka: a Bil i Brady su svakako za HOF odavno...
MaroonBrigade

#3906 Re: NFL all about

Post by MaroonBrigade »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ne znam šta ti nije jasno, odnosno gdje sam bio nejasan

Nije mi jasno ovo "daj da spustim NE sto vise" a da pricamo samo o dobrim stvarima sto se ATL tice. Skim su to oni igrali? Pogotovo u drugom dijelu sezone.. sve vrhunske ekipe :lol: Bez obzira na raspored, za NE je neuspjeh ako zavrse sezonu ispod 12 pobjeda. Mozes ti pricati o protivnicima do Bajrama. Pogledaj malo rezultate u zadnjih 15ak sezona i bice ti sve jasno. 7 SB i 4 poraza u finalu AFC-a. Ja koliko znam, a nisam siguran, u PO igraju i ostale ekipe iz AFC-a, ali bice da su i oni levati :wink:
Pitarrr82 wrote:Sreca pa se ova igra ne igra samo zadnjih 20god :skoljka: a Bil i Brady su svakako za HOF odavno...
Nisam ni rekao da se ova igra igra zadnjih 20 godina ali je fazon u tome sto je NE TRENUTNO u vrhu NFL-a i tu su konstantno od 2000te godine...
Pitarrr82

#3907 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

MaroonBrigade wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ne znam šta ti nije jasno, odnosno gdje sam bio nejasan

Nije mi jasno ovo "daj da spustim NE sto vise" a da pricamo samo o dobrim stvarima sto se ATL tice. Skim su to oni igrali? Pogotovo u drugom dijelu sezone.. sve vrhunske ekipe :lol: Bez obzira na raspored, za NE je neuspjeh ako zavrse sezonu ispod 12 pobjeda. Mozes ti pricati o protivnicima do Bajrama. Pogledaj malo rezultate u zadnjih 15ak sezona i bice ti sve jasno. 7 SB i 4 poraza u finalu AFC-a. Ja koliko znam, a nisam siguran, u PO igraju i ostale ekipe iz AFC-a, ali bice da su i oni levati :wink:
Pitarrr82 wrote:Sreca pa se ova igra ne igra samo zadnjih 20god :skoljka: a Bil i Brady su svakako za HOF odavno...
Nisam ni rekao da se ova igra igra zadnjih 20 godina ali je fazon u tome sto je NE TRENUTNO u vrhu NFL-a i tu su konstantno od 2000te godine...

Najbolji QB i lik koji je na trenerskim pozicijama 40god bukvalno, vjerojatno najbolji trener svih vremena i za to im treba odati priznanje pa i za 4 SB-a od 2000god. Znači najbolja igra, mozak i par ovih varki i to je to :D, jedna od uspješnijih franšiza...
cvrčak_na_hedonizmu

#3908 Re: NFL all about

MaroonBrigade wrote:
Po meni su Falconsi imali teži raspored, ali već ulazimo u šbb-kbb pa nema svrhe nastavljati. Realno NE ima karina diviziju i to dugo vremena. Takva konstalacija snaga im prilično pomaže u cijeloj priči. Il i to izmišljam :D

Sve naj, o šahovi, al džaba kad su mi nekakvi odvratni :D
MaroonBrigade

#3909 Re: NFL all about

Post by MaroonBrigade »

Znaci fazon je imati karinu od divizije i put do SB ti je sirom otvoren. Bravo! :D

Rob-e kakva je situacija kod vas ba? Hebe se vama za titulu, vi ste vec poceli cugati jer ste dosli do SB napokon :lol: :lol:
__Phoenix__

#3910 Re: NFL all about

Post by __Phoenix__ »

Falconsi dobijaju ovo s nekih 8-12 razlike...
Pitarrr82

#3911 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Šteta što se ne igra negdje vani ;)
cvrčak_na_hedonizmu

#3912 Re: NFL all about

MaroonBrigade wrote:Znaci fazon je imati karinu od divizije i put do SB ti je sirom otvoren. Bravo! :D
Ti baš imaš problem da razumiješ napisano, ne znam u čemu je problem.

Promijeni nick u NE Brigada, bolje ti stoji :izet:
n;hill

#3913 Re: NFL all about

Post by n;hill »

Za NE nije bitna realna jačina protivnika, ne treba potcijenjivati diviziju, svi puno ulažu,al nekako na startu imaju kopleks, i mentalno na pola izgube, najviše trudeći se da nadmudraju Belichika, u ovih pet šest godina što ih pratim unaprijed znam tko će im praviti probleme.. i koji timovi im imaju broj
Znači Manning braća, bivši trener Giantsa jel Tom Coughin, ne sjećam se, Seahawksi ih isto uvijek imaju u šaci, Chip Kelly uvijek stvara probleme, i oni timovi s kojima treniraju u predsezoni,zatim Carolina Panthersi, timovi s jakim kornerima, dok npr. mislim da neke trenere Bill imaa u šaci bez obzira kakav tim imali, Mike Tomlin, Rex Ryan, onaj lik iz Indiane...
nema me tamo

#3914 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

https://www.youtube.com/watch?v=2RdB1qL2Xvs

Prva minuta klipa, stomak me zabolio od smijanja.. :D
Pitarrr82

#3915 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

nema me tamo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=2RdB1qL2Xvs

Prva minuta klipa, stomak me zabolio od smijanja.. :D

Pitao bih ovog prvog da je recimo u Oaklandu da li bi se ovako ponasao :mrgreen:
nema me tamo

#3916 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Haha kad sam procitao pitao bih ovog prvog odma u startu kontam ono maaaa kakvi oni pičkice od ovih 1000 njih par samo bi ga načepilo.
I tako je bukvalno na svakom stadionu tamo osim u Oaklandu gdje bi ga odma zaskocili svi.. :D

Samo nema mi ništa draže nego kad vidim kako se smiju žene i kako bi mu svaka sisala da je ikako moguce. :lol:
Pitarrr82

#3917 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Dobra zajebancija ovaj "Skills showdown" na PB-U :mrgreen:
n;hill

#3918 Re: NFL all about

Post by n;hill »

Još koji dan....#OneMore
MaroonBrigade

#3919 Re: NFL all about

Post by MaroonBrigade »

Sto smo prestali pisati? :D

Prognoze?
nema me tamo

#3920 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Ma ko ce mu ga znati..
Sveukupno Atlanta favorit..
A kakav favorit?

Prosle godine Carolina u finalu reklo bi se nije imala nikakve šanse pa su se chokirali igraci i desilo se sto se desilo..
Evo sad vidim daju prednosti NE kvota 1,60..
A opet sad je drugacija situacija nego prosle godine i cak Atlanti daju male šanse za osvajanje iako su ocito najbolja ekipa u ligi bili ove sezone.
pirmin

#3921 Re: NFL all about

Post by pirmin »

Kontam da gledam veceras a onda se sjetim... minut akcije, pet minuta hodanja okolo, 10 minuta reklama... endless loop
Mustang1

#3922 Re: NFL all about

Post by Mustang1 »

pirmin wrote:Kontam da gledam veceras a onda se sjetim... minut akcije, pet minuta hodanja okolo, 10 minuta reklama... endless loop
Nadjes na youtube prije meca reklame koje ce biti nocas u Americi, i kad je pauza ti reklamu :D Reklame su im bolje od ovih filmova sto kod nas emituju :oops:
Itsoktobealone

#3923 Re: NFL all about

Post by Itsoktobealone »

Jaka je Atlanta i dobar je Ryan, al' Brady sve do kraja :D
Pitarrr82

#3924 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Meni svejedno realno 8-) samo neka bude dobra tekma :run:
RLewis

#3925 Re: NFL all about

Post by RLewis »

Imali netko kakav link ili jos bolje add na kodiju za amercicki prenos obvezno sa reklamama? A sto se tice samog SB a bojim se da ce opet uzeti patsi

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Post Reply